Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Sunsun να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!!!:D:D:D:D:D Περιμένουμε και τις λεπτομέρειες!;)

Πανμαρ που είναι το τετράστιχο οέο;;;;!:rolleyes::tongue::tongue:

joa τι να πω παιδί μου, ελπίζω ο πολωνός σου να συνέλθει μέχρι την Κυριακή...:-(

Πάντως εγώ με νύχια και με δόντια κράτησα το καλοκαίρι την Α. απο τον θανατηφόρο συνδιασμό... χαχαχα έβλεπε τον Γιαννάκη με το παππουτσοπέδιλο και ζήλευε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

1.

σκόρδα θα βάλω στο Σοφάκι,

μην το πιάσει το ματάκι,

και δεν θα πλησιάσει ούτε βρικολακάκι

να του πιει το αιματάκι!

2.

κολιέ με σκόρδο θα της φορέσω

να μην την πιάσει μάτι

κι αν ο βρικόλακας την πλησιάσει

δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι

3. (μια πιο σουρεαλιστική έκδοση...)

φεγγάρι γεμάτο

ο Κόμης τριγυρνάει

πεινάει...

κορίτσι μικρό

ανέμελο

μονάχο του παίζει

κανείς δεν πλησιάζει

καημένο...

σκόρδα παντού!!!!

θέλω χειροκρότημα τώρα!!!!!

μην περιμένετε τίποτα καλύτερο...

με την ποίηση ποτέ δεν τα πήγαινα καλά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ε μπορώ να μην απαντήσω?????? Μαράκι μου καλλιτεχνική μου φλέβα εσύ!!!! Τόσο σκορδοστούμπι.........ως εδώ μας πήραν οι μυρωδιές :) για να λέμε και του σρταβού το δίκιο όμως αφήνεις ιστορία! Μην σου τα κλέψουν καλέ???? Το σκέφτηκες?

Sunsun τώρα είδα κι εγώ τα ευχάριστα οπότε να σου ευχηθώ κοπέλα μου τα καλύτερα για το μπεμπάκι σου!!

Κοριτσάκια καλησπέρα σε όλες.

Ελπίζω να είστε καλά και όσες ετοιμάζεστε για τις βαφτίσεις σας εύχομαι με το καλό να πάνε όλα!!!

Δεν έχω διαβάσει κάτι παραπάνω οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω......

Εμείς είμαστε καλά, πηγαίνουμε στο σχολείο μας ανελειπώς κι ευελπιστούμε να μάθουμε πολλάααααα πράγματα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εντάξει υποκλίνομαι Μαρίιιι!!! Ζωγράφισες πάλι, ευτυχώς πέταξε ένα χειροκρότημα η Πετρούλα και σταμάτησες γιατί ποιός ξέρει μέχρι πού είσαι ικανή να φτάσεις! :P

Κατά τα άλλα, Πικουλίνα όλα αυτά που σου συμβαίνουν ήταν προδιαγεγραμμένα! Θυμάσαι τις πάλαι ποτέ εποχές που συναντήσατε το παιδάκι με το βήχα στο πλοίο??? Ήρθε η ώρα που θα το αναζητάς και θα απαξιεί να κάνει παρέα η μύξα του μαζί σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

σας ευχαριστώ κι εσάς!

καλέ, τα έχω πάει σε συμβολαιογράφο για καταχώρηση δικαιωμάτων!

σε λίγο θα εκδόσω και βιβλίο...

(συζητάω ήδη με 5 εκδοτικούς οίκους)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα

Το ποιητικο ντελιριο του γειτονακιου προς τιμη του σκορδου με συγκινησε τα μαλλα!!!

Επιτελους Παρασκευη!!!!!σημερα το απογευμα εχω αποφασισει να μην κανω τιποτα ,να μηνπαω πουθενα απλα να κααθομαι ..το μπεμπακι μπουκωμενο αλλα λιιιγο καλυτερα..

Καλε γειτονισες ανηφοριστε και κατηφοριστε για ποδηλαταδα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααα!

Είχα έμπνευση χθες βράδυ... σήμερα, νυστάζω!!! Το τέρας έχει ξυπνήσει από τις 7 παρά!!!

Καλε γειτονισες ανηφοριστε και κατηφοριστε για ποδηλαταδα!!!

Πες πως έγινε! Και λέγαμε τι να κάνουμε σήμερα... Τι ώρα? χαχαχαχα!

Καλύτερα ο μικρός ε? Άντε... μέχρι την βάφτιση θα είναι περδίκι!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Επιτέλους Παρασκευή!!!! Τι ωραία, τι καλά. Έχουμε και αργία τη Δευτέρα και δεν μπορώ να μην χαρώ :P:p:p Το απόγευμα θα πάμε να αγοράσουμε παππουτσάκια.... το ποδαράκι μας μεγάλωσε πολύ :tongue::tongue: και αδιάβροχο με τη HELLO KITTY ;);)

Πανμαρ τέτοιος ύμνος στα σκόρδα νομίζω πρώρη φορά γράφτηκε!!! Να βρούμε κάποιον να τα μελοποιήσει κιόλας. Deleni Μήπως θέλει ο καλός σου να αναλάβει; :tongue::tongue:

Πλάκα - πλάκα θυμάμαι ότι όταν ήμαστε μικρά η γιαγιά μας έβαζε στις τσέπες κάμφορα για να μην αρρωσταίνουμε..... μήπως να το δοκιμάσουμε :confused::confused:

Joa μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι σου στη βάφτιση. Μην ανησυχείς καθόλου. Θα είναι ένα υγιέστατο Πολωνό κουκλάκι.:):)

Μαελενη εντάξει ο Γρηγόρης σου στο Σταθμό; Πηγαίνει με χαρά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρίνα, η κουμπαρα μου τελικα μου εκανε δωρο ενα πολυ ωραιο ρολόϊ. Μονο στα λογια εμεινε!!!

Εκτός απο το παπουτσι και θα εχει και η Βαρβ. ενα πολύ ωραιο σημαδι στο προσωπό της. Αν ειναι δυνατόν, τη δαγκωσε ο Παναγ. στο μαγουλο. Οτι δεν εκανε στα νιατα του θα τα κανει στα γεραματα!!!

Παρασκευη σημερα και αρχιζω και αγχωνομαι ολο και περισσότερο!!!

σσσ μη μας ακουσει η Μαρια.

Και μας επεσαν και μικρα και τα βαφτιστικα του μπεμπη και τρεχουμε να τα φτιαξουμε!!! Ολα καλα δηλαδη!!!

Παρασκευη σημερα και αρχιζω και αγχωνομαι ολο και περισσότερο!!!

σσσ μη μας ακουσει η Μαρια.

Και μας επεσαν και μικρα και τα βαφτιστικα του μπεμπη και τρεχουμε να τα φτιαξουμε!!! Ολα καλα δηλαδη!!!

2331071s6gsqsl88d.gif

http://www.youtube.com/watch?v=CcNDCjmmV0U

Γεια σας φίλες!!!Τρέχουμε λίγο αλλά όλα καλά!Φιλιαααα!!!!

sunsun ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...