Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Sun sun μου να σας ζήσει! Καλότυχος να είναι στη ζωή του! Παρόλο που γεννήθηκε στις 38 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος, σωστό παληκαράκι ε?

Οι υπόλοιπες, τώρα, το καφέ μας για πρώτη φορά εδώ και χμμμ περίπου 2,5 χρόνια έχει μείνει χωρίς εγκυμονούσα!!! Κανονίστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέραααααα!

Τι κάνετε?

Βλέπω συζητάτε για τον συνδιασμό "σανδάλι με κάλτσα"... για πείτε μου την γνώμη σας, όμως, για το "crocs με κάλτσα"... (γιατί έτσι έκανε εμφάνιση η κόρη μου σε ένα πάρτυ που πήγαμε την Δευτέρα! ααααααχ!!!!)

Από αρρωστούλικα πώς πάμε?

Σήμερα που πήγα την μικρή στον σταθμό, μου είπε η δασκάλα της ότι τα περισσότερα είναι άρρωστα και δεν θα πάνε... λέτε να μας έρχεται κι εμάς? Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Δεν θα ξέρω τι να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω! (χαχαχα!)

"Γραφική" Κικίτσα, πώς είναι τα μικρά σου?

Γειτονάκι μου, ο Πολωνός?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα...

απο μια αυπνη μανα...το μπεμπακι εχει απεριγραπτο μπουκωμα που δεν μπορει να κοιμηθει ..τον τεντωσα στον ορο ενα μπουκαλι των 250 μλ τελειωσαμε το βραδυ αλλα ελαχιστη βελτιωση ...με αυτα αγχωνομαι και οχι με τα προσκλητηρια που σημειοτεον δεν τα εχω παει ακομη..

Εμας ο χρηστος το εκανε το καλοκαιρι καλτσα και πεδιλο ...τον χτυπησαν τα πεδιλα τοσο μα τοσο πολυ αλλα δεν ηθελε να βαλει αλλα παπουτσια και τα φοραγε με καλτσες..πως θα ριξει γυναικες ετσι ε ?????

γειτονακι αν οι ιωσεις ειναι στο σχολειο καποια στιγμη θα σας επισκεφτουν δεν θα κερδισεις τιποτα κρατωντας την σπιτι ..κανε το σταυρο σου και στειλτην

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!

Περαστικα στο μπεμπακι ιωαννα και ευχομαι να γιανει γρηγορα!!!

Πανμαρ ποσες φορες το ακουσα περισυ αυτο..οτι δλδ εχουν το ενα και το αλλο τα παιδια στο σχολειο.Τι οστρακιες,τι γαστρεντεριτιδες...στην αρχη αγχωνομουν αλλα μετα κατεληξα οτι ,οτι ειναι να γινει θα γινει.Και η παιδιατρος μου ειχε πει δεν γλυτωνεις τπτ αν ειναι να κολλησει ,θα κολλησει ,τι τωρα ,τι αργοτερα.

Οποτε μην το σκεφτεσαι και μην προεξοφλεις τπτ ;)

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κουράγιο άυπνη μάνα... περαστικά στον Πολωνό! να γίνει γρήγορα καλά! έχουμε βάφτιση λέμεεεε!

βρε, δεν το συζητώ να την κρατήσω σπίτι για να την προφυλάξω! μην ξεχνάτε είχα γιαγιά δασκάλα και μαμά καθηγήτρια, οπότε το ότι "το παιδί δεν πηγαίνει σχολείο μόνο όταν υπάρχει πολύυυυ σοβαρός λόγος" έχει μπει βαθιά στο πετσί μου!

καλημέρα Ρίτα!

mrdIp3.png

Περαστικα , στο πoλωνακι μας!!! Αντε να γινεις γρηγορα καλα, σε περιμενει η μεγαλη μερα γι ατο μπλουμ!!!!

Πανμαρ, εσυ βρε κοριτσακι μου;;;; Ειπαμε τα σκυπτρα ειναι δικα μας. Για λιγο καιρο ομως γιατι ηδη εχουμε αρχισει και χαλαρωνουμε!!! Μεχρι τα χριστουγεννα με βλεπω να αναζητω αρρωστα παιδια για να κανουμε παρεα και να παιζουμε!!!!:P:p

Μαρινα,ακους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused:

Kαλε καλε ξεχασα..με χτυπησε η αυπνια στο κεφαλι ...

Σανσαν να σου ζησει ο γιος!!!!να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!!!

το μπεμπακι μου συνεχιζει με ποοοοολυ μπουκωμα ..πωπω λετε να τον εχω μυξιαρη στην βαπτιση ????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ, εσυ βρε κοριτσακι μου;;;; Ειπαμε τα σκυπτρα ειναι δικα μας.

Δεν στα παίρνω Πικουλίνα μου... μην ανησυχείς! Δικά σου είναι!

Εγώ θα συνεχίσω κανονικά... κι αν μου αρρωστήσει, βλέπουμε τότε τι θα κάνουμε! χαχαχα!

mrdIp3.png

το μπεμπακι μου συνεχιζει με ποοοοολυ μπουκωμα ..πωπω λετε να τον εχω μυξιαρη στην βαπτιση ????

όχι καλέ!!!! μια χαρά θα είναι το παιδί! αφού είπαμε, μέχρι την βάφτιση έχεις πολύυυυ καιρό ακόμα!

mrdIp3.png

Μια γραφική καλησπέρα και από ‘μένα.

Σαν Σαν μου σου εύχομαι κοπέλα μου να σου ζήσει ο μικρός σου πρίγκιπας και να είσαι γερή να χαίρεσαι όλη την οικογένειά σου.

Κάλτσα με πέδιλο έχουμε φορέσει και εμείς και μάλιστα ριγέ κάλτσα με παρδαλιάρικο πέδιλο. Νομίζω πως κάτι τέτοιο το είχαν λανσάρει και ο Ντόλτσε με τον Καμπάνα λίγο πριν χωρίσουνε.

Ιωαννίτσα μη ρίχνεις τόσο πολύ όρο βρε παιδί μου , εγώ όταν τον ταράζω στον ορό μετά μου βγάζει όλο το γάλα το παιδί.

ΠανΜαρ μου βάλε ένα κολιέ σκόρδα στο παιδί όταν πηγαίνει στο σχολείο να μη την πλησιάζει κανένα παιδάκι και να δεις πως θα την βγάλει καθαρή όλο το χειμώνα το Σοφάκι.

Φιλιά σε όλες.

ΠανΜαρ μου βάλε ένα κολιέ σκόρδα στο παιδί όταν πηγαίνει στο σχολείο να μη την πλησιάζει κανένα παιδάκι και να δεις πως θα την βγάλει καθαρή όλο το χειμώνα το Σοφάκι.

βρε θα βάλω σκόρδα για να μη μου το ματιάζουν το σουτζουκάκι μου...

και να μην το πλησιάζουν και οι βρυκόλακες να του πιουν το αίμα! χαχαχα!

mrdIp3.png

βάλε ένα κολιέ σκόρδα στο παιδί όταν πηγαίνει στο σχολείο να μη την πλησιάζει κανένα παιδάκι και να δεις πως θα την βγάλει καθαρή όλο το χειμώνα το Σοφάκι.

΄

άσχετο αλλά δεν βγήκε πολύ ωραίο τετράστιχο. σε παρακαλώ Μαράκι , προσπάθησε η απάντησή σου να είναι κάτι αντίστοιχο.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...