Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα γειτονακι !!!κρατα το ταπερακι για αλλη φορα ...τελικα εφτιαξα μπριαμ κατσαρολας(σουφικο ικαριας)τωρα φτιαχνεται και μυριζει το συμπαν μελιτζανουλες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα βρε κορίτσια μου τι κάνετε;

Πολύ ρομαντικά τη κλείσατε τη χθεσινή μέρα με τα ζουζούνια σας. Εγώ πάλι με τα αντράκια μου δεν είμαι καθόλου σε αυτή τη φάση και περιγράφω το γιατί:

Από τις 630 η ώρα ξεκινάμε πρωινό ξύπνημα , επίτευξη στόχου στις 8. Μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα ντύσιμο στις 830. Μη ρωτήσετε για πλύσιμο προσώπου και δοντιών , πλέον αυτό το σενάριο δεν υφίσταται. Αναχώρηση από το σπίτι 9 παρά.

Απότομο ξύπνημα μπέμπη με όλες αυτές τι φωνές, κλάμα για αγκαλιά , η μύξα να ρέει και εγώ να αναπολώ τις στιγμές ξεγνοιασιάς που είχα πριν παντρευτώ ,με τη μαμά μου και το μπαμπά μου που μου ετοίμαζαν το πρωινό.χιχιχι

ΠανΜαρ μήπως είμαι γραφική ;;;;

Κατά τα’αλλα σήμερα θα πάμε πάλι στο γιατρό γιατί ο μικρός έχει χειροτερέψει μου φαίνεται πλέον το λίγο γάλα που πίνει το βγάζει αμέσως γιατί τον πιάνει αμέσως βήχας.

Ουφ. Αυτά … την καλημέρα μου σε όλες.

Ελα βρε Κικιτσα μη γινεσαι γραφικη.....:tongue::tongue:

Δεν ειναι ρομαντικο να ρουφας τις μυξες;Δεν ειναι ρομαντικο να τσακωνεσαι γιατι θελουν να φορεσουν καλτσα με πεδιλο;

Ειναι !Ειναι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cool down και ολα θα στρωσουν!

Περαστικα στο μπεμπακι!Του δινεις τπτ;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά, τη βλέπω τη Ναταλία και δεν τη χορταίνω και δεν το πιστεύω!!!!!!!!!! Κάποια στιγμή μελαγχόλησα κιόλας!!! Ήταν μέσα στο ελικοπτεράκι με τα κέρματα που έχουν τα περίπτερα (που μπαίναμε κι εμείς!!!) και μου έλεγε πιάσε με μαμά - πιάσε με - δε με φτάνεις μαμά - φεύγωωωωω!!!!! Να σταματούσε ο χρόνος σ' εκείνη τη στιγμή;;; H Nαταλία μέσα στη χάρη, μέσα στην αθωώτητα, με ένα τεράστιο χαμόγελο κι η μαμά πρώτο πλάνο στο μικρόκοσμο της: η μαμά, ο μπαμπάς κι η Ναταλια, τέλος.

Κοριτσακι μου γλυκό, νομιζω οτι δεν θα μπορουσες να περιγραψεις πιο ομορφα και πιο απλα , αυτες τις τοσο ξεχωριστες και ομορφες στιγμες!!!

Ποσες φορες , εγω πιστεψει και εγω πως θα ηθελα να σταματησει ο χρονος σε αναλογες στιγμες!!!

Δεν ειναι ρομαντικο να τσακωνεσαι γιατι θελουν να φορεσουν καλτσα με πεδιλο;

Ειναι !Ειναι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ο Γρηγόρης ήθελε να φορέσει κάλτσα με πέδιλο; :D:D:D:D:D Και δεν τον άφηνες; Το πολύ - πολύ να έμοιαζε με Γερμανό τουρίστα. :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Πάντως Μαρίζα, νομίζω ότι σήμερα μας συγκίνησες όλες για τα καλά.

Ελα βρε Κικιτσα μη γινεσαι γραφικη.....:tongue::tongue:

Δεν ειναι ρομαντικο να ρουφας τις μυξες;Δεν ειναι ρομαντικο να τσακωνεσαι γιατι θελουν να φορεσουν καλτσα με πεδιλο;

Εμεις γμτ δεν χρησιμοποιουμε πια ρουφηχτηρι. Τι χασαμε αυτη τη ρομαντζα!!! Καποια στιγμη παντως ο καλος μου , την ειχε ρουφηξει τη μυξουλα της κορης του.

Οσο για το πεδιλο και τη καλτσα!!! Αν συμβει αυτο στο σπιτι μας, ο ανδρας μου θα παθει πολλαπλα εγκεφαλικα!!! Σιχαινεται στο μεγιστο τα πεδιλα, που να δει το γιο του να φοραει και πεδιλα και καλτσα!!!

Εκτός από τα ίδια παιδιά ρε κορίτσι έχουμε και τον ίδιο άντρα???Θα μας τρελάνεις τελείως??? Κι εμένα το ίδιο κόλλημα έχει με κάλτσα και πέδιλο!

Κατά τα άλλα η περιγραφή του Φιλακίου τα είπε όλα!!!

Κίκο μου και Ιωάννα μυξούλα τα μικράκια? Τι να τα κάνουμε μωρέ τα καυμέρα τα μικρά μας που με τα αδερφάκια στο σπίτι δεν προλαβαίνουν καν να αναρρώσουν!

Σας χαιρετώ, μπήκα ίσα-ίσα για μια καλησπέρα, καθώς γύρισα πριν μια ώρα, βρήκα τα παιδιά σε έξαλλη κατάσταση, μου πήρε μισή ώρα να κοιμηθούν, και τώρα πρέπει να τα ξυπνήσω να φύγουμε για κολυμβητήριο! Έτσι μου έρχεται να πάω να ξαπλαριάσω κι εγώ και να μην πάμε πουθενά!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Ο Γρηγόρης ήθελε να φορέσει κάλτσα με πέδιλο; :D:D:D:D:D Και δεν τον άφηνες; Το πολύ - πολύ να έμοιαζε με Γερμανό τουρίστα. :P:p:p:p

Ω ναι ο Γρηγορης αλλα last year αυτα!!Νομιζω πως σας το ειχα ξαναπει.Ηθελε καλτσα με πεδιλο και Νοεμβρη μηνα παρακαλω!!

Ηταν στα πλαισια των ''παραλογων'' που ευτυχως (νομιζω)μας χαιρετησαν!

Πικουλινα και εμεις ρε γμτ δεν εχουμε ρουφηχτηρι!!Το ανεφερα για τον μπεμπακο της Κικης!Εγω προσωπικα επειδη εχω''πιει'' καμποση μυξα το πεταξα στα σκουπιδια περισυ κατα την Ανοιξη με μεγιστη ευχαριστηση.Α πα πα...τετοιες ρομαντζαδες να μου λειπουν!

Βρε Μαρινακι δεν ειναι μονο οι ανδρες σας!Δε νομιζω οτι υπαρχει νορμαλ ανθρωπος που να βλεπει φυσιολογικη την καλτσα με το πεδιλο.Αφου κυριος το πεδιλο ειναι για να ειναι τα δαχτυλακια εξω!Τι την θες την καλτσα;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Μαρινακι δεν ειναι μονο οι ανδρες σας!Δε νομιζω οτι υπαρχει νορμαλ ανθρωπος που να βλεπει φυσιολογικη την καλτσα με το πεδιλο.
Ααααακριβώς!!!!!!!!!!!!!! Βρε το ίδιο θα έγραφα και με πρόλαβε η ριτα!

Όσο για τη χτεσινοβραινή μου δημοσίευση, δε φαντάζεστε πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήμουν. Προσπάθησα να γράψω 2 λόγια, έτσι, χωρίς να γίνω κουραστική κι εσείς με "καταλάβατε" και καταλάβατε ακόμα πιο πολλά από αυτά που έγραφα... Ευχαριστώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Μα βρε φιλακι πως να μην καταλβουμε...ο ανδρας μου ειναι μεσα στη μιρλα που το αγορακι του μεγαλωνει και δε λεει πια μπεμπεκιστικα και δεν κανει τοσα και τοσα αλλα....και που χανει στιγμες και γενικως....νιωθει ασχημα που λειπει πολλες ωρες και τα σκ σκιζεται και προσπαθει να καλυψει τα κενα.Αλλα τι να κανουμε that's life....

Ολοι τα σκεφτομαστε αυτα!Αλλα δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα!Νομιζω οτι εισαι πολυ κοντα στην κουκλα σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια γέννησα! Ήρθε στον κόσμο μας 23/9 στις 12 το μεσημέρι ένας κούκλος 3540γρ που είναι επιπλέον σωστό αγγελούδι, μαμ κακά και νάνι !

Νομίζω πως μου μοιάζει και μου θυμίζει και τον πατέρα μου του οποίου θα πάρει το όνομα.:)

Welcome my baby boy!!

Θα σας γράψω περί του τοκετού μόλις μπορέσω! Η Κάτια σωστή μανούλα τον παίρνει αγκαλιά και λιώνει... Και σήμερα πήγε με καλσόν στον παιδικό χαχα! Ήθελε κι εκείνη πέδιλο βέβαια αλλά ευτυχώς το κατάλαβε αναίμακτα οτι δεν γίνεται !

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Σανσαν να σας ζήσει και να τον δείτε να μεγαλώνει με υγεία. :P:p:p:p:p:p Όποτε μπορέσεις περιμένουμε νέα σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...