Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πανμαρ μου, πάντα υπέροχη-καταπληκτική-φανταστική. Γίνε νονά, σε παρακαλώ, ενός μελλοντικού παιδιού μου!

Κορίτσια, βγάζω ανακοίνωση, είμαστε διαθέσιμες για βόλτα, ενημερώστε αν παίξει κάτι κι οι προτάσεις σας θα αξιολογηθούν, χιχιχι! Κάτι κοντά όμως ε; Προτάσεις για Θεσσαλονίκη θα είναι λίγο δύσκολο να τις αποδεχτούμε...

:oops::oops::oops:

καλέ μην λες τέτοια... κοκκινίζω!!!

κάνε εσύ κι άλλο παιδί και θα βρούμε την βρούμε την άκρη!

εγώ για σήμερα δεν μπορώ...

χθες ήμασταν και στην γειτονιά σας!!! σε πάρτυ!

mrdIp3.png

Περα απο το παπουτσι,να προσεξετε και μια τουφα στο μαλλι που εμεινε αβαφη και ειναι ασπρη!!! με φαγατε!!!

Αλλα αυτο μαλλον θα το διορθωσω!!!

Αντε ολα τα κουσουρια μου σας τα ειπα!!! Θα περιμενετε να δειτε κανενα τερας και τελικα θα εμφανιστει η πενταμορφη!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, γεμάτη η μέρα σήμερα. Τελικά πήγαμε με τη Ναταλία βόλτα κάπου εδώ κοντά, με το μηχανάκι, βάλαμε μπουφάν και φύγαμε. Παίξαμε, τρέξαμε, κηνυγητό, γέλια. Κούνια-τραμπάλα-τσουλήθρες κτλ κλασικά. Μόνη απογοήτευση, που έλειπε από την πλατεία η κυρία με τα καλαμπόκια, γιατί για καλαμπόκι βγήκαμε βασικά, αλλά τώρα που χάλασε λιγάκι ο καιρός κι έσπασε όσο να πεις ο κόσμος, αποχαιρέτησε κι η κυρία. Μπορεί σε λίγο καιρό να τη δούμε να πουλάει κάστανα!

Καλά, τη βλέπω τη Ναταλία και δεν τη χορταίνω και δεν το πιστεύω!!!!!!!!!! Κάποια στιγμή μελαγχόλησα κιόλας!!! Ήταν μέσα στο ελικοπτεράκι με τα κέρματα που έχουν τα περίπτερα (που μπαίναμε κι εμείς!!!) και μου έλεγε πιάσε με μαμά - πιάσε με - δε με φτάνεις μαμά - φεύγωωωωω!!!!! Να σταματούσε ο χρόνος σ' εκείνη τη στιγμή;;; H Nαταλία μέσα στη χάρη, μέσα στην αθωώτητα, με ένα τεράστιο χαμόγελο κι η μαμά πρώτο πλάνο στο μικρόκοσμο της: η μαμά, ο μπαμπάς κι η Ναταλια, τέλος.

Χμμμ, τελικά, νομίζω οτι έχω ανάγκη από περισότερο ποιοτικό χρόνο μαζί της, της το χρωστάω και το ευχαριστηθήκαμε κι οι 2.

Σας αφήνω, πάω για υπνάκο. Σμουτς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλά, τη βλέπω τη Ναταλία και δεν τη χορταίνω και δεν το πιστεύω!!!!!!!!!! Κάποια στιγμή μελαγχόλησα κιόλας!!! Ήταν μέσα στο ελικοπτεράκι με τα κέρματα που έχουν τα περίπτερα (που μπαίναμε κι εμείς!!!) και μου έλεγε πιάσε με μαμά - πιάσε με - δε με φτάνεις μαμά - φεύγωωωωω!!!!! Να σταματούσε ο χρόνος σ' εκείνη τη στιγμή;;; H Nαταλία μέσα στη χάρη, μέσα στην αθωώτητα, με ένα τεράστιο χαμόγελο κι η μαμά πρώτο πλάνο στο μικρόκοσμο της: η μαμά, ο μπαμπάς κι η Ναταλια, τέλος.

τι ωραία που τα περιέγραψες...

απλά άλλα τοσο αληθινά!

πιστεύω ότι αν αλλάζαμε τα ονόματα, λίγο πολύ, το ίδιο αισθανόμαστε όλες όταν χαζεύουμε αυτά τα πλασματάκια...

η αθωότητά τους, το χαμόγελό τους και ο μικρόκοσμός του...

να'σαι καλά Φιλάκι μου...

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Όλες καλά; Εμείς πολύ καλά.....δόξα τω Θεώ. :P:p

Μα τι όμορφη στιγμή που περιγράφεις. Πόσο όμορφα γράφεις...... με συγκίνησες......... Όλες αυτό χρειαζόμαστε. Περισσότερο και ποιοτικό χρόνο με τα παιδάκια μας. Σας εύχομαι πάντα να χαίρεστε η μία την άλλη.

Κίκο μου τι έπαθες; Έστρωσε ο Αναστάσης σου στον παιδικό;. Καλυτέρευσαν τα πράγματα; Ο Δημήτρης σου; Λέγε βρε ότι σε απασχολεί. Εδώ είμαστε για να τα λέμε......

Πικουλίνα είναι σίγουρο ότι θα είσαι πεντάμορφη και όλα θα πάνε τέλεια. Άστες να λένε για το παππούτσι :tongue::tongue::tongue:

Joa ήταν επικοδομητική η χτεσινή μέρα; Μοιράστηκαν όλα τα προσκλητήρια; :tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μπηκα να ξεκινησω με τα γνωστα αλλα δεν μπορω να πω ποσο με αγγιξαν τα λογια του φιλακιου....ο χρονος τρεχει , οι στιγμες με τα παιδια μας ελαχιστες ..περναν οι μερες και βλεπεις καθε φορα τα παιδια διαφορετικα πιο μεγαλα,πιο ωριμα......η ζωη ειναι στιγμες ..στιγμες απλες καθημερινες ..λετε να υπαρχει καποιο καντρολ να παγωνει που και που τον χρονο ??

Στα δικα μας...ο μπεμπης κρυωσε...εχει μυξες και λιγο βηχα ..μας το φυλαγε για την βαπτιση ...ο χρηστος βηχει αραια και που αλλα ενταξει συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια...Και ναι ουτε χθες μοιρασα προσκλητηρια!!!!αλλα εχω τελειωσει ολες τις αλλες εκρεμμοτητες οποτε ολα καλα!!!!

Παω να κανω καμια δουλεια ..μουτς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!Τι κάνετε?

Κικίτσα μου πως τα πάτε? Να υποθέσω ακόμα τα ίδια?Τουλάχιστον από υγεία είναι καλύτερα τα μικρα?

τι καλό μαγείρεψες?

να σου πω, μάνα... προσπάθησε μωρέ, μην πάρεις εσύ όλη την λάμψη...

θα στενοχωρηθούν, ο γιος σου, η κόρη σου κι η κουμπάρα σου (για τον κουμπάρο και τον άντρα σου δεν το συζητώ! δεν θα υπάρχουν καν!) :tongue:

Τι να κάνω μάνα μου? Δεν το θέλω..είναι κάτι που συμβαίνει από μόνο του..δύσκολο πράγμα να είσαι τόοοοοοοσο όμορφη! Ό,τι και να κάνω μια θεά είμαι, ακόμα και τώρα, με την πιτζάμα και την αφάνα στο κεφάλι μια θεα είμαι! Τι να κάνω????

Χτες μαγείρεψα ψαράκι, σήμερα αρακά.

να φανταστείτε ότι καθόμουν και έτριβα τις μπαταρίες στα μπάνια με οδοντόβουρτσα και ξύδι για να φύγουν τα άλατα από τα δύσκολα σημεία!!!

Ε?Ε? Για πείτε......:!:

Αυτό ακριβώς έκανα το Σάββατο, πάντως σαν το ξύδι νομίζω ότι δεν είναι κανένα απορρυπαντικό έτσι?

Καλε ναι προλαβαινει ...εχει πολυ χρονο ...ουουουου...

Μ'αρέσεις! Έχεις τρομέρη αίσθηση του χρόνου!Στην εγκυμοσύνη μου από τον 5ο μήνα μου έλεγες ''τι έμεινε?'' ΄΄σε λίγο γεννάς''..τώρα με τη βάφτιση οι 10 μέρες σου φαίνονται αιώνας! Γεια σου ρε Ιωάννα!!!!:lol:

Δεν το αφηνω βρε το κοριτσι μου!!!! Ειναι δυνατον, να το παρατησω ετσι!!!! Το ξερω οτι με ζηλευει γιαυτο τα λεει αυτα. Που θα παει ομως θα το ξεπερασει!!!!

Να σαι καλά ρε κοριτσάκι μου..κι εγώ δεν σε ξαναπειράζω τώρα γιατί είναι ΤΕΤΑΡΤΗ και δεν θέλω να σε αγχώσω άλλο..χαχαχαχαχα!!!

Χμμμ, τελικά, νομίζω οτι έχω ανάγκη από περισότερο ποιοτικό χρόνο μαζί της, της το χρωστάω και το ευχαριστηθήκαμε κι οι 2.

Τέλεια τα είπες..πόσο απλά πράγματα μπορούν να σε κάνουν τρισευτυχισμένο όταν έχεις παιδιά ε???..πολύ συγκινούμαι..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!

Φιλακι μου ποσο δικιο εχεις!Ποσες φορεες τα σκεφτηκα αυτα στις διακοπες φετος.Κι οταν στα καλα καθουμενα μας ελεγε.Σ'αγαπαω μαμα,σ'αγαπαω μπαμπα!!!....αχ...τι αλλο θελουμε;;

Απο τοτε που αποκτησα τον μικρο αυτο που καταλαβα ειναι οτι οι ''στιγμες'' με τα παιδια μας ειναι το παν.Και δε θελω να χανω τπτ.

Ιωαννα ναι τρεχα για μια ανασκαφη στην καταψυξη!!!:tongue:

Φιλακια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αρακας ε ???χμμμ καλη ιδεα ...να παω να κανω ενα search στην καταψυξη...

έχω εγώ! να σου φέρω?

κι αμά θέλεις έχω και μαγειρεμένο γιατί έφτιαξα χθες... τον τρώτε λεμονάτο όμως? δεν τον κάνω κοκκινιστο...

Καλημέρα σε όοοολες!

mrdIp3.png

Καλημερα κι εδω!!

Φιλακι μου τι ωραια που μας μετεφερες αυτη την εικονα...Τα παιδια δε θελουν πολλά πραγματα, εμας θελουν και μονο εμας.Οι απαιτησεις για ολα τα υπόλοιπα ειναι δικες μας...

Κραταω κι εγω αυτα τα λόγια σου "H Nαταλία μέσα στη χάρη, μέσα στην αθωώτητα, με ένα τεράστιο χαμόγελο κι η μαμά πρώτο πλάνο στο μικρόκοσμο της: η μαμά, ο μπαμπάς κι η Ναταλια, τέλος." και πάω να πιω ενα καφεδακι να συνεχισει ετσι ομορφα η μερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...