Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα δικα μου και του μπεμπη. Η βλαμενη η μανα του δε με αφηνει να του παρω κανονικα παπουτσια και με εβαλε να του παρω βαφτιστικα αγκαλιας!!!!

Αν είναι δυνατόν!!!!

Εγώ, Πικουλίνα μου, θα του έπαιρνα ένα κλασικό ζευγάρι κίτρινα μποτάκια Timberland, νο40. Δεν περνάει ποτέ η μόδα τους και σίγουρα κάποια στιγμή θα τα φορέσει και θα λέει με καμάρι στους φίλους του: "αυτά είναι τα βαφτιστικά μου! είδατε πόσο προχωρημένη νονά έχω!!!"

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

... ο Γιώργος όμως μια χαρά το αγοράκι μου, παίζει ατέλειωτα αν και μου παίρνει λίγο τα αυτιά με τις ιστορίες που φαντάζεται ανά 5΄πια και προσπαθεί να της κάνει πράξη και με τα playmobile που ξεφυτρώνουν από παντού! Προχτές κοιμήθηκα με ένα τέτοιο μέσα από τη μαξιλαροθήκη στο μαξιλάρι μου και το πρωί ξύπνησα σημαδεμένη!

Κάτι αντίστοιχο τραβάμε κι εμείς, αλλά με τα lego... υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ!!!!

mrdIp3.png

Άμα βρεθεί έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος, που θα κοιτάξει και θα ασχοληθεί με το μαύρο σημάδι στα κόκκινα παπούτσια σου, θα σε κεράσω ένα βράδυ στο "κουκλάκι"!!!:tongue::tongue::tongue:

Αν την κερασεις στο κουκλακι να παρει και την μικρη να ζηταει σαπουνι!!!θα ειναι στο πιο επικαιρο μαγαζι ..

Οσο για το κρυο δεν ξερω εσεις τι εχετε αλλα εμας το βραδυ εδω και 2 μερες εχει κρυο!!!τα παραθυρα κλειστα και σεντονακι...του μπεμπη να καταλαβετε τα ποδια του ηταν παγωμενα και του εβαλα πιτζαμακι..

Κικο μου περαστικα στα παιδακια σου ..οσο για τα προσκλητηρια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι μου εχουν μεινει μονο 3 να μοιρασω και να στειλω 3 και τεεεεεελος!!!και μου εχει μεινει και παρα πολυ καιρος ελευθερος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

''μπαμπά, σου έκανα κάτι κακό?''..το πουλάκι μου μωρέ!Χώωωωμα ο μπαμπάς μετά...:lol:

Αυτά τα ολίγα! Πάω να μαγειρέψω! Φιλιάααααααα!!!

αχ μωρέ το Ευάκι.... αυτά κάνουν στους μπαμάδες τους για να τους έχουν του χεριού τους...

τι καλό μαγείρεψες?

να σου πω, μάνα... προσπάθησε μωρέ, μην πάρεις εσύ όλη την λάμψη...

θα στενοχωρηθούν, ο γιος σου, η κόρη σου κι η κουμπάρα σου (για τον κουμπάρο και τον άντρα σου δεν το συζητώ! δεν θα υπάρχουν καν!) :tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σας πω βρε κοπελιες!Εμεις εδω κανονικοτατα φοραμε τα καλοκαιρινα μας απλα φυσαει λιγο.

Σημερα το πρωι εβαλα μια λεπτη μακρυμανικη μπλουζιτσα στον Γρ. και ηρθε πισω με την κοντομανικη που ειχα μεσα στην τσαντα του γιατι λεει ζεσταθηκε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αν την κερασεις στο κουκλακι να παρει και την μικρη να ζηταει σαπουνι!!!θα ειναι στο πιο επικαιρο μαγαζι ..

Οσο για το κρυο δεν ξερω εσεις τι εχετε αλλα εμας το βραδυ εδω και 2 μερες εχει κρυο!!!τα παραθυρα κλειστα και σεντονακι...του μπεμπη να καταλαβετε τα ποδια του ηταν παγωμενα και του εβαλα πιτζαμακι..

Σωστή!!!! Ναι! Ναι! Και την Βαρβάρα μαζί!

Κι εδώ ρε γειτονάκι πολύ κρύο σου λέω! Και αέρα! Πήγε χθες βράδυ ο καλός μου βόλτα την Λόλα και τα είδε όλα!

Ανέκδοτο:

Πόσα προσκλητήρια μοίρασες σήμερα? :tongue:

Λοιπόν, σήμερα δεν είχα καθόλου ιντερνετ όλο το πρωί, οπότε με έπιασε η προκοπή στο σπίτι μου... να φανταστείτε ότι καθόμουν και έτριβα τις μπαταρίες στα μπάνια με οδοντόβουρτσα και ξύδι για να φύγουν τα άλατα από τα δύσκολα σημεία!!!

Ε?Ε? Για πείτε......:!:

mrdIp3.png

Φτου σου παιδι μου !!!Αυτα ειναι !!!τετοια προκοπη???εγω το ξυδι παλι το εχω μονο για φακες!!!

Και ναι να απαντησω την ερωτηση ..μοιρασα 2 προσκλητηρια!!!!αλλα εχουμε καιροοοο...

Οταν ακουω το ονομα του σκυλου σας μου ερχεται το γνωστο ..να λολα ενα μηλο ή αντε στην χειροτερη την ταινια με την καρεζη...μα σκυλος?????????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αν είναι δυνατόν!!!!

Εγώ, Πικουλίνα μου, θα του έπαιρνα ένα κλασικό ζευγάρι κίτρινα μποτάκια Timberland, νο40. Δεν περνάει ποτέ η μόδα τους και σίγουρα κάποια στιγμή θα τα φορέσει και θα λέει με καμάρι στους φίλους του: "αυτά είναι τα βαφτιστικά μου! είδατε πόσο προχωρημένη νονά έχω!!!"

Τρελοκομειοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Φιλακι πανω απο εσενα ειναι 6 μητερες εκ των οποιων οι 3 ειχαν πρωτη επιλογη τον δικο σας σταθμο οποτε αν αδειασε μια θεση προηγουνται 3 τουλαχιστον μητερες ...
Πωπω, είσαι καταπληκτική, αν και... άσχημα τα μαντάτα σου... Σ' ευχαριστώ joa μου! Σ' ευχαριστώ πολύ. Δε θα σταματήσω να ελπίζω πάντως!!! Ποτέ δεν ξέρεις!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πανμαρ μου, πάντα υπέροχη-καταπληκτική-φανταστική. Γίνε νονά, σε παρακαλώ, ενός μελλοντικού παιδιού μου!

Κορίτσια, βγάζω ανακοίνωση, είμαστε διαθέσιμες για βόλτα, ενημερώστε αν παίξει κάτι κι οι προτάσεις σας θα αξιολογηθούν, χιχιχι! Κάτι κοντά όμως ε; Προτάσεις για Θεσσαλονίκη θα είναι λίγο δύσκολο να τις αποδεχτούμε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Δεν το αφηνω βρε το κοριτσι μου!!!! Ειναι δυνατον, να το παρατησω ετσι!!!! Το ξερω οτι με ζηλευει γιαυτο τα λεει αυτα. Που θα παει ομως θα το ξεπερασει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...