Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλακι αγγλικα εχουμε μαθει αρκετα και μαζι!

Η δασκαλα μου σχολιασε στο τετραδιο οτι εχει μεινει εκπληκτη που ξερει ολα τα χρωματα στα αγγλικα....!!!

Απο τιμες εμεις δεν εχουμε τπτ εξτρα.. ειναι all incl.θυμασαι που λεγαμε για τις ταξικες διαφορες...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλακι αγγλικα εχουμε μαθει αρκετα και μαζι!

Η δασκλα μου σχολια σε στο τετραδιο οτι εχει μεινει εκπληκτη που ξερει οτλα τα χρωματα ....χαχα!

Αααααα, είναι προχωρημένος! Β κανονική!!! Λες να έχει έφεση στις ξένες γλώσσες; Μεγάλο πράγμα αυτό.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σχετικά με τα εξτρά, κατάλαβα το εξής, συμπεριλαμβάνονται μεν όλα αλλά υπάρχουν και σε εξτρά βερσιόν. Δηλ. κάνουν αγγλικά, αλλά αν θες το παιδί σου μπορεί να κάνει κι εξτρά αγγλικά, τα αγόρια του νηπιαγωγείου κάνουν τάε-κβο-ντο αλλά, π.χ. θα μπορούσα να ξεκινήσω και τη Ναταλία τάε-κβο-ντο από φέτος σε τμήμα ειδικά για την ηλικία της κτλ. Δηλ. όλα τα μαθήματα υπάρχουν γενικά στο υποχρεωτικό πρόγραμμα του σταθμού αλλά κάνουν, έτσι και μερικά εξτραδάκια για να τα αρπάξουν από τους γονείς. Για τη Ναταλία, επέλεξα το θεατρικό παιχνίδι (αυτό δεν υπάρχει στο υποχρεωτικό πρόγραμμα, είναι μόνο εξτρά) και πιστεύω ότι θα το διασκεδάσει!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ενταξει τοτε θα φτιαξω και κονκαρδες!

Αλλα μπορει να κανω και το αλλο...να βαλω το Γρηγορη να φωναζε:Κοιταχτε τα παπουτσια!Κοιταχτε τα παπουτσια!!!!

Θα το σκεφτω....

Αλλος για τη βαρκα!!!

Αλλος γι ατη βαρκα!!!

Διαφημίσεις

Πικουλίνα νομίζω ότι θα συμφωνήσω με την κουμπάρα σου. Πάρε τώρα τα παππουτσάκια αγκαλιάς και όταν με το καλό περπατήσει του αγοράζεις και κανονικό ζευγάρι. Είναι πολύ μικρούλης ακόμα και ούτε που θα σταθούν στα πόδια του.

Εμείς στο σχολείο δεν έχουμε τίποτα έξτρα. Κάτι μουσικοκηνιτικά και θεατρικά παιχνίδια είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα του σταθμού. Μία γνωστή μου όμε ξεκίνησε τη μικρή της μπαλέτο, η οποία έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με την Αλεξάνδρα, και για 2 ώρες την εβδομάδα θα δίνει 60 ευρώ το μήνα. Πολλά δεν είναι; :confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μία γνωστή μου όμε ξεκίνησε τη μικρή της μπαλέτο, η οποία έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με την Αλεξάνδρα, και για 2 ώρες την εβδομάδα θα δίνει 60 ευρώ το μήνα. Πολλά δεν είναι; :confused::confused:
Έτσι ακριβό είναι το μπαλέτο γιατί μιλάμε για σχολή χορού. Και λίγα λες. Πιστεύω εδώ θα είναι ακριβότερα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τσαααα! Τι μου κάνετε???

Γιοβάννα πάντα άξια κι από εδώ! Πικουλίνα και στα δικά σου βρε, και να σου πω, θα έχεις ένα τέτοιο αντράκι στην αγκαλιά σου που σιγά μην προσέξει κανείς τα παπούτσια σου!!! Εντάξει μην παρεξηγείσαι, μέχρι να πάει η μαμά να τον ντύσει τον μικρούλη θα ρίξουμε μια ματιά και σε σένα, αν και θα χαζέψουμε με τα δικά σου κουκλάκια, και την άλλη υπέροχη δεσποινίδα την Ευούλα!

Καντερέ ήρθε η ψυχρούλα για να μείνει ε? Εμείς βέβαια, ακόμα το βράδυ ανοίγουμε το air condition στο δικό μας δωμάτιο, γιατί έχει αρκετή φασαρία για να κοιμηθούμε με τα παράθυρα ανοιχτα, τα παιδιά χωρίς σεντόνι φυσικά και φανελάκι, προχτές βάλαμε τις καλοκαιρινές μας πυτζάμες, αλλά συνήθως γίνονται μούσκεμα!

Μακάρι Μαριζάκι να εισαι η επιλαχούσα, αλλά μην ανησυχείς και σε αυτή την περίπτωση θα σε έβρισκαν οπωσδήποτε, καθώς θα έπρεπε γραπτώς να μην αποδεχτείς τη θέση, για να είναι κι αυτοί εξασφαλισμένη ότι σε ειδοποιήσανε!

Κατά τα άλλα εμείς καλά, κλείνουμε τουλάχιστον 1 ώρα με κλάμα της μικρή καθημερινά τρελό (τι να κάνω γιατρέ μου???), ο Γιώργος όμως μια χαρά το αγοράκι μου, παίζει ατέλειωτα αν και μου παίρνει λίγο τα αυτιά με τις ιστορίες που φαντάζεται ανά 5΄πια και προσπαθεί να της κάνει πράξη και με τα playmobile που ξεφυτρώνουν από παντού! Προχτές κοιμήθηκα με ένα τέτοιο μέσα από τη μαξιλαροθήκη στο μαξιλάρι μου και το πρωί ξύπνησα σημαδεμένη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρααααα!!!

εμεις καλα..πηγαμε λαμια εδωσα και 2 προσκλητηρια εχω ακομη καμια 10ρια να μοιρασω αλλα ειπαμε χρονο εχουμε..

Καλά το πας, μπορείς επίσης να τα δώσεις και μετά την βάφτιση..:lol:

Εγώ προσκυνάω... θέλω ύπνοοοοοοοο!!!!!:D

Αχ βρε Ελένη..εύχομαι ολόψυχα να κοιμάσαι από δω και πέρα ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ το λιγότερο ένα οχτάωρο! Πως είναι ο μικρός?

Giovanna πάντα άξια και από εδώ! Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά!

Αχ το κοκκινο παπουτσακι που ηθελα ενα βαλω εχει ενα μαυρο σημαδι. Μαρή κουμπαρα να το βάλω ή θα σε κανω ρεζίλι;;; Κριμα να παω να αγορασω δευτερο κοκκινο ζευγαρι. Ο καθενας με τον χαβα του.

Μα πόσες φορές ακόμα θα σου πω, ότι δεν πρόκειτε να σε κοιτάξει κανείς, γιατί όλη την λάμψη θα την έχω εγώ???? Μην ξοδεύεσαι τσάμπα..:lol:

Μαργαριτα σε παρακαλω, σε καθιστω υπευθυνη να λες σε ολους οτι ηταν δική της επιλογη και οχι δική μου. Να το λες οχι μονο στους γνωστους , αλλα και στους αγνωστους. Αν μπορεις να φιαξεις και φυλαδια και να τα μοιρασεις!!!!

Δεν σε σώζει τίποτα..τα χειρότερα θα λένε για σένα..

Ενταξει τοτε θα φτιαξω και κονκαρδες!

Αλλα μπορει να κανω και το αλλο...να βαλω το Γρηγορη να φωναζε:Κοιταχτε τα παπουτσια!Κοιταχτε τα παπουτσια!!!!

Θα το σκεφτω....

:lol: :lol: :lol:

Καλά που υπάρχετε κι εσείς γιατί το έχει πάρει πολύ βαριά με τα παπούτσια. Τα είχαμε παραγγείλει 20 νούμερο και τελικά δεν τα είχε(ο μπέμπης φοράει 18). Έτσι είδαμε κάποια αγκαλιάς και είπαμε να πάρουμε αυτά. Δεν την είχαμε μαζί μας..Το τι άκουσα μετά δεν λέγεται...ελπίζω τώρα που διάβασε κι εσάς να το ξεπεράσει αυτό το μεγάλο κακό..:lol:

Πικουλίνα και στα δικά σου βρε, και να σου πω, θα έχεις ένα τέτοιο αντράκι στην αγκαλιά σου που σιγά μην προσέξει κανείς τα παπούτσια σου!!!

Και εμένα δίπλα της καλέ, με ξέχασες! Έτσι κι αλλιώς το θέμα είναι ότι δεν θα την κοιτάει κανείς, αυτό της λέω κι εγώ τόσες μέρες αλλά δεν λέει να το πάρει απόφαση..:lol:

Η κόρη τι έχει πάθει και κλαίει έτσι??? Χωρίς λόγο? Πάλι καλά που ο Γιωργάκης είναι ήσυχος, για φαντάσου να ήταν και τα δυο έτσι?απαπαπαπα!

Και δυο σκηνικά από την Εύα. Όπως σας είπα την Παρασκευή είχε βηχαλάκι. Με το που πήρα την παιδίατρο να την ρωτήσω τι να κάνω αν τυχόν την πιάσει το βράδυ και δεν σταματάει και με άκουσε, κάθε φορά που έβηχε, μου έλεγε ''πονάει ο βήχας μου μαμά''..της λέω κι εγώ ''εγώ νομίζω ότι πνίγεσαι με το σάλιο σου. Αν κρύωσες, δεν πειράζει, θα περάσει, απλά δεν θα βγούμε έξω.''

Την επόμενη λοιπόν είχαμε γάμο. Το μεσημέρι λοιπόν βήχει μια φορά και αμέσως πετάγεται: ''σάλιο ήταν μαμά'' :lol: Κάτι αντίστοιχο με τη βροχή..

Το άλλο, εχτές την έκανε μπάνιο ο μπαμπάς της κι εκείνη ως συνήθως μίλαγε ασταμάτητα. Κάποια στιγμή βγάζει ο μπαμπάς της έναν βαρύ αναστεναγμό γιατί τα είχε δει όλα και τον ρωτάει:''μπαμπά, σου έκανα κάτι κακό?''..το πουλάκι μου μωρέ!Χώωωωμα ο μπαμπάς μετά...:lol:

Αυτά τα ολίγα! Πάω να μαγειρέψω! Φιλιάααααααα!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααα

Σπιτι σημερα...το μπεμπακι στο πατωμα αλωνιζει το σπιτι και εγω αρακτη στο νετμπουκ ...

Ιωαννα μου και απο εδω παντα αξια!!!!

Ριτα σε παρακαλω να φωτογραφηθει το κοκκινο παπουτσι ...φτου σου νονα εισαι εσυ????με σημαδεμενο παπουτσι ???απαπαπα...αυτα ειναι ..οι σημερινες νονες...

Φιλακι παω αμεσως να σου πω σε τι θεση βρισκεσαι ...i'll be back...(οχι οχι δεν ειναι απειλη..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Φιλακι πανω απο εσενα ειναι 6 μητερες εκ των οποιων οι 3 ειχαν πρωτη επιλογη τον δικο σας σταθμο οποτε αν αδειασε μια θεση προηγουνται 3 τουλαχιστον μητερες ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και απο'μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά δεν πέρασα και το ιδανικότερο ΣΚ. τέσπα δεν λέω τίποτα γιατί θα καταντήσω γραφική στο τέλος.

ότι πρόλαβα να διαβάσω θα σχολιάσω κι όλας:

Ιωάννα πάντα άξια να είσαι κοπέλα μου και ότι καλύτερο εύχομαι απο εδώ και στο εξής

Πικουλίνα σε εσένα προτείνω το εξής για το μικρό λεκέ στο κόκκινο παπούτσι "βρέχεις με λίγο μπαμπακάκι λίγη χλωρίνη και με απαλές κινήσεις κάνεις σχεδιάκια πουά πάνω στο παπούτσι". Νομίζω πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει και για άλλη μια φορά θα πρωτοτυπήσεις.:D

Ντελενάκι για την αυπνία , σου προτείνω ανεπιφύλακτα 3 κούπες καφέ, το μάτι μετά θα είναι κάπως έτσι :shock: και χωρίς ίχνος σημάδια κούρασης. Εγώ τουλάχιστον πλέον ξεκίνησα και τον καφέ ενώ μέχρι πρότεινος δεν έπινα γουλιά. Ευελπιστώ όμως να μείνω μέχρι εκεί στις κακές συνήθειες και να μη προχωρήσω παραπέρα.

Ριτάκι λογικό είναι στο σπίτι σας η θερμοκρασία να είναι στα ύψη, με τιραντάκι εσύ , σωβρακάκι μόνο ο σύζυγος που να χρειαστείτε καλέ το σεντόνι:tongue::tongue:

Πετρούλα εσείς πως είστε;

κυρα ΠανΜαρ τι λέει το Σοφάκι με τον παιδικό , συνεχίζει ακμαιότατη;

Ιωαννίτσα αν τα 10 προσκλητήρια που σου έχουν εναπομείνει χρειάζεται να σταλούν εκτός Αθήνας τότε άσε το νετμπουκ και ξεκίνα τη διαμονή με το μπεμπέ γιατί δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις.

Αρμάκι εντάξει τα σαλάκια της Εύας;; φοβερή για άλλη μία φορά το Ευάκι.

οι υπόλοιπες Μαρίνα, Φιλάκι και όσες ξέχασα τα φιλιά μου.

Εγώ τουλάχιστον πλέον ξεκίνησα και τον καφέ ενώ μέχρι πρότεινος δεν έπινα γουλιά. Ευελπιστώ όμως να μείνω μέχρι εκεί στις κακές συνήθειες και να μη προχωρήσω παραπέρα.

Τσιγαρακι να κερασω;;;χαχα!

Πλακα κανω φυσικα!Τι εχεις βρε Κικιτσα;Για πες μας τα νεα σας.Εστρωσε ο Αν.καθολου;Με τις μυξες κτλ καλυτερα;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα θερμόαιμο το παλικαρι σου!!Δεν τον σκεπάζεις με κτ;;;

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι η Ρίτα μέναι σε ΕΞΩΤΙΚΟ μέρος!!!! Εκεί έχουν ακόμα καλοκαίρι!

Άσχετο, αλλά εδώ χθες βράδυ είχε κρύο!!! Πολύ κρύο!!!

mrdIp3.png

Αχ το κοκκινο παπουτσακι που ηθελα ενα βαλω εχει ενα μαυρο σημαδι. Μαρή κουμπαρα να το βάλω ή θα σε κανω ρεζίλι;;; Κριμα να παω να αγορασω δευτερο κοκκινο ζευγαρι. Ο καθενας με τον χαβα του.

Άμα βρεθεί έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος, που θα κοιτάξει και θα ασχοληθεί με το μαύρο σημάδι στα κόκκινα παπούτσια σου, θα σε κεράσω ένα βράδυ στο "κουκλάκι"!!!:tongue::tongue::tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...