Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!! (η τελευταία του Σεπτεμβρίου...)

Καλά κι εμείς, ήσυχο Σ-Κ περάσαμε.

Η Σοφία κοιμάται με πιτζάμα, χωρίς κουβερτούλα βέβαια, με το ζόρι σεντόνι, αλλά και κλειστά τα παράθυρα πλέον...

Γειτονάκι γιατί σε αλλάξαν γραφείο? Και τώρα θα σε βλέπουν? χιχιχι

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα σε όλες μας.

Μουντός ο καιρό σήμερα και εδώ. Ελπίζω να μην βρέξει γιατί έχω άδεια για να κάνω κάτι δουλίτσες και θα εχώ και την Αλεξάνδρα μαζί μου. Δεν το έστειλα σχολείο το μαναράκι μου........

Τα της βάφτισης σας τα έγραψα στο φβ. Ο Θανσάκης όχι μόνο δεν έκλαψε αλλά όταν τον έβαλε ο παππάς στην κολυμπήθρα κούναγε και τα πόδια του όπως στη θάλασσα :P:p:p:p:p Πότε τον έβαλε, πότε τον έβγαλε ούτε που καταλάβαμε. Άντε Πικουλίνα και στα δικά σας ;););););)

Joa σύντομα θα αλλάξω και εγώ γραφείο ..... με τις ίδιες επιπτώσεις με εσένα :mad::mad::mad::P:p:p:p

Αα εμείς κοιμόμαστε με πυτζάμες καλοκαιρινές, σεντόνι και κλειστά παράθυρα πια. Αν και χτες το βράδυ μια κουβερούλα άνετα θα την είχα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!

Περαστικά σε όλες να ευχηθώ!!!! Τι χάλι είναι αυτό με τις μύξες;;;;;:rolleyes:

Εμείς καλά, η Αναστασία μια χαρούλα και τρελά κακομαθημένη απο τις γιαγιάδες και ο Γιάννης με μύξα βήχα όλο το σκ αλλά σήμερά είναι πολύ καλύτερα.!!!:D

Εγώ προσκυνάω... θέλω ύπνοοοοοοοο!!!!!:D

εμείς εννοείται ότι κοιμόμαστε με χειμωνιάτικες πυτζάμες, φανελάκι και κουβέρτα!!! Εδώ και μέρες!:cool:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!!!Καλή εβδομαδα, πάει και ο Σεπτεμβρης...

Ιωαννιτσα πάντα αξια και οσο για το βαφτιστηρι με τετοια νονα βρε πως να κλάψει το παιδι??

Ιωαννα μονο γραφειο αλλαξες ή και αντικειμενο??Καλή προσαρμογή!

Ελένη περαστικα στον ζουζουνο και ευχομαι συντομα να κοιμηθεις βρε κοριτσι..κι εμενα τωρα που κοιμαται και ο μικρος εχ ενα τρελοβηχα που ξυπναω μες τη υχτα απο το βηχα αλλα γιατρο δεν πάω..ξερο κεφαλι λέμε!!

Κι εμεις με μακρυμανικες και πικε κουβερτούλα.Η μπαλκονοπορτα κλειστη εδω και 10 μερες, εχουμε κρυο ειναι η αλήθεια...

Ριτα θερμόαιμο το παλικαρι σου!!Δεν τον σκεπάζεις με κτ;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Giovanna παντα αξια!!! Αντε και στα δικά μας τωρα!!!! Οχι καθολου αγχος δεν εχουμε !!!!

Αχ το κοκκινο παπουτσακι που ηθελα ενα βαλω εχει ενα μαυρο σημαδι. Μαρή κουμπαρα να το βάλω ή θα σε κανω ρεζίλι;;; Κριμα να παω να αγορασω δευτερο κοκκινο ζευγαρι. Ο καθενας με τον χαβα του.

Ελενη παρεστικά σας!!!

Διαφημίσεις

Ριτα θερμόαιμο το παλικαρι σου!!Δεν τον σκεπάζεις με κτ;;;
Εδώ, Αθήνα-Πειραιά, κρατάει ακόμα η ζέστα, Stone. Χτες το βράδυ ψιλο-κρύωνα, μάλλον επειδή ήμουν άρρωστη κι έβαλα μια πικέ κουβερτούλα, δίπλα μου, η Ναταλία, με φανελάκι, τη σκέπασα ως το λαιμό, στο σπίτι τα τζάμια ως τη μέση ανοιχτά, μπρος-πίσω και σε λίγη ώρα είχε ιδρώσει... την ξεσκέπασα... φώναζε κι ο άντρας μου ότι θα το σκάσω το παιδί.

Την καλησπέρα μου!

joa, sos, μπορείς να μου βρεις τη σειρά μου στην κατάταξη των επιλαχουσών γιατί και πάλι έμεινα έξω... Τρέμω όμως στην ιδέα ότι μπορεί να με πήραν τηλ. και να μην το απάντησα, 2 ημέρες στη σειρά βρήκα μια κλήση στο σταθερό μου από ένα τηλ. που ξεκινάει από 211, απόρρητο. Δε θα με έψαχναν όμως και στο κινητό μου;;;...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Filaki περαστικά. Τι αποτελέσματα περιμένεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εδώ, Αθήνα-Πειραιά, κρατάει ακόμα η ζέστα, Stone. Χτες το βράδυ ψιλο-κρύωνα, μάλλον επειδή ήμουν άρρωστη κι έβαλα μια πικέ κουβερτούλα, δίπλα μου, η Ναταλία, με φανελάκι, τη σκέπασα ως το λαιμό, στο σπίτι τα τζάμια ως τη μέση ανοιχτά, μπρος-πίσω και σε λίγη ώρα είχε ιδρώσει... την ξεσκέπασα... φώναζε κι ο άντρας μου ότι θα το σκάσω το παιδί.

Ετσι,εμεις τζαμια ορθανοιχτα.Παντζουρια ομως κλειστα.Γρηγορης φανελιτσα με το ζορι,εγω τιραντακι,συζυγος μονο σωβρακακι.

Σεντονακια βεβαιως και εχουμε και σκεπαζομαστε αν νιωσουμε ψυχρα αλλά οπως εχω ξαναπει σε αυτο το θεμα δεν βγαζω ακρη με την μικρογραφια αντρα που εχω σπιτι(βλ.Γρηγορης)αν θελει ας σκεπαστει.Ξερει πολυ καλα οτι εχει σεντονακι και επιμενει οτι αν κρυωσει θα σκεπαστει (οπως και κανει κατι φορες), μονος του.Οποτε ολα καλα!

Πικουλινα τωρα που μας το ειπες ολοι στα παπουτσια θα σε κοιταμε.:tongue:

Γιοβαννακι αξια και απο εδω!

Ο γιος μου, μου εχει αρχισει τις αγγλικες ατακες και πεθαινωωω!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλινα τωρα που μας το ειπες ολοι στα παπουτσια θα σε κοιταμε.:tongue:

Τα δικα μου και του μπεμπη. Η βλαμενη η μανα του δε με αφηνει να του παρω κανονικα παπουτσια και με εβαλε να του παρω βαφτιστικα αγκαλιας!!!!

Μαργαριτα σε παρακαλω, σε καθιστω υπευθυνη να λες σε ολους οτι ηταν δική της επιλογη και οχι δική μου. Να το λες οχι μονο στους γνωστους , αλλα και στους αγνωστους. Αν μπορεις να φιαξεις και φυλαδια και να τα μοιρασεις!!!!

Μουα;;;Υπονοεις κατι για το ποιον μου;Με λες κουτσομπολα;χαχαχαχα!!!

Για τον μπεμπη καλα σου λεει !Σε τοσο μικρο μωρο ειναι αστεια τα κανονικα παπουτσια ασε που πανε αχρηστα.Εμας τα παπουτσια ηταν νο21 τα οποια φυσικα τοτε του επλεαν και κλωτσοβολησε και τα πεταξε και οταν πια στο χρονο φορεσε κανονικο παπουτσι ξεκινησε απευθειας απο το νο.23 αρα χαμενα ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μουα;;;Υπονοεις κατι για το ποιον μου;Με λες κουτσομπολα;χαχαχαχα!!!

Για τον μπεμπη καλα σου λεει !Σε τοσο μικρο μωρο ειναι αστεια τα κανονικα παπουτσια ασε που πανε αχρηστα.Εμας τα παπουτσια ηταν νο21 τα οποια φυσικα τοτε του επλεαν και κλωτσοβολησε και τα πεταξε και οταν πια στο χρονο φορεσε κανονικο παπουτσι ξεκινησε απευθειας απο το νο.23 αρα χαμενα ;)

Το ειπα επειδη το εφερε η κουβεντα, επειδη καταλαβα οτι θα εισαι και επειδη μπορεις να με εξυπηρετησεις λογο δουλειας!!!!

Όλο και καλύτερα είμαι, πήγα κανονικά στο γραφείο μου σήμερα.

Giovanna, για τον ΕΣΠΑ μιλάω, αυτό που είχε γίνει το καλοκαίρι. Εκκρεμούσε μια ανοιχτή θέση στο σταθμό μας ως προχτές κι ευελπιστούσα να είμαι η πρώτη επιλαχούσα και να την κερδίσω... αλλά, μάλλον όχι.

ριτα, κι η δική μου ξεκίνησε αγγλικά, μου το έχει πει αυτό, αλλά από αγγλικά δε μου έχει πει τίποτα ακόμα όσο κι αν τη ρωτώ! Πάλι καλά, σήμερα, μόλις κατέβηκε από το σχολικό (πρώτη φορά στα χρονικά) μου είπε ότι έκανε θεατρικό παιχνίδι με την Εβίτα, ότι περπατούσαν και βρήκαν ένα λουλουδάκι και το έκοψαν, ότι περπατούσαν και βρήκαν μια γατούλα και τη χάιδεψαν κι ήταν πολύ ενθουσιασμένη! Χάρηκα κι εγώ, γιατί αυτό το μάθημα διάλεξα να κάνει ως εξτρά, το πληρώνω δηλ....! Ύστερα, βέβαια, μου έκανε και κάτι τρελές φιγούρες τάε-κβο-ντο, μάλλον θα είδε τα άλλα παιδιά, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ήξερε και το όνομα του προπονητή, από πού κι ως πού; Θα ρωτήσω να μάθω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ενταξει τοτε θα φτιαξω και κονκαρδες!

Αλλα μπορει να κανω και το αλλο...να βαλω το Γρηγορη να φωναζε:Κοιταχτε τα παπουτσια!Κοιταχτε τα παπουτσια!!!!

Θα το σκεφτω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...