Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα!!

Αχ πως περασε η βδομαδα και χαμπαρι δεν πήρα..Δευτερα επιστροφή στη δουλεια!Εμεις ειμαστε καλά, τα παιδια δλδ γιατι εγω ειμαι με καταροή και μπουκωμα.

Μαρια περαστικα στο Σ.τπτ δεν θα ειναι, θα δεις και το Σ/Κ σας θα ειναι super!!Εχετε να πάτε και σε παρτυ εξαλλου!!Τιποτα δε σας σταματαει μανα και κορη!!!:tongue::tongue:

Ιωαννα κι εσεις συντομα θα ειστε καλά, τι παιρνει ο Χρ. soldesanil??

Φιλακι ηρθε και σε εσας η μυξουλα ε;;Αντε περασατικα να ειναι γιατι αυτη η μυξα εχει γινει η κολλητη ολων μου φαινεται!!

Κικη περαστικα σας ρε κοριτσι μου!!Πως ηταν η μερα σημερα;;Παάντως αν ειναι αδιαθετούλης πως να εχει ορεξη τοπαιδι να πάει και σχολειο??Λογικο ειναι, κανε κουραγιο και θα περασει και αν μπορεις κρατα τον και 2-3 μερες στο σπιτι

Βρε Γιοβαννα μου, μη βασανιζεσαι με αυτα..Για το γρομπαλακι της Αλ. τωρα το διαβασα.Περαστικα της, αλήθεια την ενοχλει??

Πανμαρ εγω θα σου ελεγα να την παιρνεις κανενα μισαωρο αφου φαει, πιστευω οτι ειναι η καλύτερη ωρα για να ξεκουραστει και δε της φευγει και η νυστα.Εφοσον εισαι στο σπιτι να την παιρνεις, ετοιμη , φαγωμενη και να κοιμαται ενα 2ωρακι..Δεν θα προλαβαινει να πεινασει κιολας!

Πάω να δωσω κι εγω τα φρουτακια μας και ισως ξαναρθω και λέω ισως γιατι κατα τις 12 τα μεσανυχτα θα ανησυχει η Πανμαρρ>>>>:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να δωσω κι εγω τα φρουτακια μας και ισως ξαναρθω και λέω ισως γιατι κατα τις 12 τα μεσανυχτα θα ανησυχει η Πανμαρρ>>>>:tongue::tongue:

έτσι μπράβο...

και μην ξεχνάς να μας ενημερώνεις και για την ανάπτυξη και το φαγητό του Χριστάκη σου!!! γιατί μια ανησυχία όλες την έχουμε!:tongue:

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Επιτέλους λίγη ηρεμία...... με λάλησαν :tongue::tongue:

Τι κάνετε; Είναι άρρωστο το Σοφάκι; :confused::confused: Θα πάω να δω.....

Να πω ότι η μύξα και ο βήχας ήρθε και σε εμάς :mad::mad:...... παραγωγικός βήχας και με μια ελαφριά βραχνάδα. Την κράτησα σήμερα σπίτι γιατί δνε θέλω με τίποτα να αρρωστήσει..... τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή..... χμμμμ

Πετρούλα περαστικά σου. Νομίζω όλοι την πάτησαν με αυτήν απότομη μεταβολή στον καιρό.

και μην ξεχνάς να μας ενημερώνεις και για την ανάπτυξη και το φαγητό του Χριστάκη σου!!! γιατί μια ανησυχία όλες την έχουμε!:tongue:

Εσείς συνεχίζετε να δουλεύετε αλλά δεν πειράζει..... μου αρέσει :D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε.

εμείς συνεχίζουμε με τους γαιδουρόβηχες μας και τις μύξες μας.

Ο Αν. έχει λαρυγγίτιδα και ακροαστικά (Ιωάννα ταιριάξαμε για άλλη μια φορά) και ο μικρός πολύ μύξα με φλέγματα και όπως καταλαβαίνετε ξεκινήσαμε μάσκες και απ'όλα τα καλά έχει ο μπαξές...

Σήμερα τον κράτησα μιας είμαι και εγώ σπίτι και δεν το πήγα σχολείο , περάσαμε υπέροχα και τα δυο να κλαίνε συνέχεια για αγκαλιά και εγώ σε κατάσταση πανικού με μαλλί πανκέ απο τα νεύρα.

Διαβάζω λίγο πολύ αρκετές με καταλαβαίνετε μιας και ζείτε και εσείς κάτι αντίστοιχο με τις μυξούλες.

περαστικά λοιπόν και μακάρι να αναρρώσουν όλα το ΣΚ.

φιλάκια

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ως κι εγώ με μύξα είμαι, ουφ. Τί να κάνω να αρχίσω μάσκες ή ορούς;;;!!!

joa, μια φορά συναντήθηκαν τα καμάρια μας, μιλάμε για ουσιαστική συνάντηση όχι αστεία, κι η Ναταλία όλο ο Χρήστος κι ο Χρήστος!!!!!!!!!!!! Της έμεινε της κόρης μου αξέχαστος!!! O δικός σου τί λέει;;; Μας θυμάται καθόλου;;; Πάντως, δεν ξέρω τώρα με τους φθινοπωρινούς καιρούς αν θα το κανονίσετε αλλά η Ναταλία το ζητάει συνέχεια, να έρθουμε δηλ. στο σχολείο. Τί λέτε;;;

Κορίτσια, σας αφήνω, πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου μπας και συνέλθω λιγάκι. Σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια, ως κι εγώ με μύξα είμαι, ουφ. Τί να κάνω να αρχίσω μάσκες ή ορούς;;;!!!

η μάσκα, απ'ότι έχω καταλάβει είναι για τον βήχα, οπότε ορούς ή φυσιομέρ ν'αρχίσεις!!! χαχαχα!

καλημέρααααααααααα!

ωραία μέρα!

ελπίζω τα αρρωστούλικα μας (μικρά και μεγάλα) να είναι καλύτερα!

mrdIp3.png

Καλησπερααα

Απο Λαμια!!!αρακτη στον καναπε ..ο πλυθυσμος εχει αναλαβει τα τεκνα και η μαμα χαλαρωνει ...

Αυριο εχουμε βαπτιση και εχουμε εξοδο με τον υιο μου..για την δικη μας βαπτιση ...ε ειπαμε εχουμε καιρο ακομη!!!

Φιλακι και ο χρηστος την θυμαται την ταταλια!!!και φυσικα σας περιμενουμε για ποδηλατο ...η προσκληση ειναι ανοικτη!!και φυσικα και για το γειτονακι μου και τον συνηθης υποπτο!!!

Ο Χρηστος ειναι καλυτερα απο την λαρυγγιτιδα αλλα ξερουμε πως θα παει ο χειμωνας...

Ματς μουτς

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Με αλλαξαν γραφειο και τωρα δεν θα μπορω να μπαινω ανετα...γκρ...δεν βαριεσαι...

εμεις καλα..πηγαμε λαμια εδωσα και 2 προσκλητηρια εχω ακομη καμια 10ρια να μοιρασω αλλα ειπαμε χρονο εχουμε..

Φιλακι περαστικα ..

Δροσερη εβδομαδα μπηκε και θα παει ετσι οοολη η εβδομαδα...τι ωραια να κοιμασαι με κουβερτουλα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Τι κανετε;Πως τα περασατε;Ολα τα ζουζουνια καλα;

Καλα Ιωαννα ποια κουβερτουλα;Ο Γρ. τωρα φορεσε φανελα...κατσε εχουμε μελλον για κουβερτα!

φιλια καλη εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...