Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ά επίσης Vatraxaki και εγώ στην καμπύλη ζακχάρου που είχα κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά ανεβασμένη αλλά ευτυχώς με καθησύχασε ο μικροβιολόγος και μου είπε να αποφύγω τα πολλά γλυκά μέχρι εκεί όμως αν και ο γιατρός μου με είχε τρομοκρατήσει ιδιαίτερα. Πάντως πολλές γυναίκες μπορεί να ανεβάσουν ζάκχαρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά όλα καλά.

κι εμενα ετσι μου ειπε κικο μου η μικροβιολογος αλλα εγω ειμαι και λιγο φοβητσιαρα!

vatraxaki μου σίγουρα θα ειχες συμπτωματα αλλα αφου λες οτι προλαβες να το φτυσεις ολα καλα.

Να προσεχεις βρε απο εδω και περα.Οχι για σενα ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!!!!

αχ ασε σουλα μεχρι να με παρει ο υπνος και τι δεν σκεφτηκα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου.χαθηκα το ξερω αλλα τρεχω και ο καιρος δεν βοηθαει.θελω να παω για ψωνια-δωρακια αλλα βρεχει.

η μικρη μου εχει ενα ψιλοβηχακι και της εδινα σιροπι σινακοντ αλλα σημερα πηγα στην παιδιατρο και μου ειπε να της κανω μασκα αερολιν σκετο χωρις κορτιζονη.

εχουμε γκρινια και με ξενυχταει αλλα ας ειναι καλα αυτη κι εγω το παλευω.

εσεις πως ειστε?δεν σας διαβασα αλλα ελπιζω τα αρρωστουλικα να ειναι περδικια!

κα φωτεινη χαρηκα που σας ακουσα.σας φιλω...

1654096yn4fep17z7.gif

σαρδελακι το ειδες;

πολυ αργεις μηπως ψαχνεις τιποτα απο το σαιτ; χαχαχαχα

00020473.gif

Καλε δεν ντρεπεσαι που κολάζεις τη συμπεθερα μου????????

Εμενα γιατι δεν μου το εστειλες ?????Ζηλευω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχουλίνα μου άργησα γιατι τάιζα τον γιο μου κι έπειτα κοιτούσα κάτι πληροφορίες που μου στείλανε για βιολογικό μακιγιάζ που με ενδιαφέρει πολύ.

Τώρα μόλις το είδα και ξεράθηκα...τέλειοοοοοοοοοοοο...μήπως να το στείλεις και στην ρίτα; Μα που είναι η κοπελιά και δεν γράφει; Σίγουρα βγήκε στην αγορά ψάχνοντας για το πιο σέξυ εσώρουχο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Βρε vatraxaki που πήγες και τα βρήκες .

ΦΟΒΕΡΑ μμμμμμ και το σαιτ ακρως ενδιαφερον..χι χι χι.

Πετρουλίτσα μου εγώ δεν νηστευω αλλα το "κοκο" το εχουμε κοψει εδω και καιρο λογω ασθενειων .

Εδω ειμαι τι να κανω η δολια εδινα on line παραγγελιες στο καταστημα... χαχαχαχαχα

Βρε σοβαρευτειτε!

Βατραχακι σου παντησα αντε να δεις να σου λυθει η απορια..χαχαχαχα

ΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια πειναω και σπίτι δεν εχω τιποτα ενδιαφερον!!!!!!

Μου εχουν μεινει λιγα λαζανια αλλα εγιναν μια αποτυχία και δεν εχω ιδεα τι θα εφαγε ο αντρας μου ο οποιος μου ειπε να μην μαγειρεψω γιατι λεει οτι εκανα αυτη την εβδομαδα δεν τρωγωταν.

Εν μερει εχει δικιο γιατι δεν ειχα καθολου διαθεση μινο απο υποχρεωση μαγειρευα.

Θα σκαλισω λίγο στο massa για να τον αποζημειωσω την αλλη εβδομαδα.

Αν με αφησει η κορη μου βεβαια.

Βρε Κορίτσια μου την Κυριακή θα κοινωνήσω, αμαρτία είναι λίγες μερες πρίν να βγαλω τα ματια μου..Βεβαια δεν το κραταμε όλη τη Σαρακοστή, γιατί οι γλώσσες λένε οτι αν θελει ο αντρας είναι αμαρτία για τη γυναίκα να του το στερήσει..Να πάρω κι άλλη αμαρτία;;;χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...