Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε ξερω Μαρια θα τον ρωτησω...μου λεει συνεχεια τετοια για παραστασεις και κουκλοθεατρα και τα ξεχναω...

Τις προαλλες ειχε παει λεει μια καυτη πατατα και ενα κρυο αγγουρι(κουκλοθεατρο)!!

Γιοβαννακι μου,Ολα καλα, ολα ανθηρα!Και θα βρεθουμε don't worry!!!Tο λεω και το εννοω!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάννα μου, μην στενοχωριέσαι...

και οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!!!

Την Σοφία την παίρνω γύρω στις 2 από τον σταθμό και μετά, μέχρι να ηρεμήσει και να κοιμηθεί πάει 3-3.30...

mrdIp3.png

Κορίτσια καλημέρα πως είστε;

Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου, πήγαμε χθες στο γιατρό και τα 2 τέκνα, ο μικρός ευτυχώς μέχρι στιγμής τη σκαπούλαρε και συνεχίζουμε τρελό ορό μιας και έχει πολύ μύξα , ο μεγάλος όμως έχει λαρυγγίτιδα (όπως σας είπα η φωνή του είναι ανύπαρκτη) και ακροαστίκα. Σήμερα ήταν η χειρότερή του μέρα για το σχολείο , νομίζω πως γίναμε διάσημοι μιας και χτυπιότανε κάτω έκλαιγε με λυγμούς και δεν ήθελε με τίποτα να πάει.

Ντελενάκι εσείς πως είστε ηρεμήσατε επιτέλους;

Αρμάκι πανέξυπνη η Ευούλα , μ’αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέφτεται.

Μαρίνα πολύ γλυκός ο Γιωργάκης σου , μπράβο του.

Γιοβαννούλα χαίρομαι που επιβεβαιώθηκε πως δεν είναι τίποτα αυτό στη μασχαλίτσα της μικρούλας , βάζε συνέχεια φενιστίλ και θα εξαφανιστεί κάποια στιγμή.

Θα επανέλθω αργότερα γιατί από χθες τρέχω και δεν φτάνω στη δουλειά.

Σας φιλώ.

Πανμάρ 2 είναι πολύ καλή ώρα. Μην την παίρνεις νωρίτερα. Τι ώρα τους βάζουν να φάνε και πεινάει το παιδί; Ίσως βέβαια να μην καλοτρώει ακόμα εκεί :confused::confused: Άσε λίγο χρόνο για να συνηθίσει και αυτή στα νέα ωράρια. Είναι λίγο ταλαιπωρία αρχικά για όλους είναι η αλήθεια......

Κίκο μου περαστικά και στα δυο σου παληκαράκια. Η λαρυγγίτιδα είναι από τις φωνές που κάνει σας είπε ο γιατρός;

Άρμα ήθελα να σχολιάσω και εγώ την ευρηματικότητα και την ευστροφία της Εύας σου. Πραγματικά με εξέπληξε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ξέχασα να αναφέρω ότι ήρθε και πάλι το Καλοκαίρι και έχουμε ήλιο λαμπρό :P:p Βέβαια μια ζακετούλα τη χρειαζόμαστε λίγο το πρωί και το βραδάκι αλλά ίσως πάμε και για μπάνιο :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εδω εχει τη δροσουλα του αλλα ειμαστε με καλοκαιρινα!Αν παει ετσι μια χαρα!

Κικιτσα μου μηπως μωρε τις μερες αυτες που ειναι αρρωστουλης να μην τον εστελνες;Ο παιδιατρος τι λεει να παει με ακροαστικα;

Περαστικα σας και μη μου στεναχωριεσαι θα γιανει και αυτο γρηγορα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααα

Μα δεν σας ειπα οτι απο σημερα θα ξαναλαμψει ο ηλιος?????απλα θα εχει δρουσουλα ..μια χαρα θα κοιμομαστε και με κουβερτουλα...

Εγω σημερα σπιτι μετα των υιων μου ο χρηστος κλασσικα με ξεροβηχα...το βραδυ κοιμηθηκε ελαχιστα οποτε τον κρατησε ..βηχει καθε σχεδον δεπτερολεπτο...και επειδη ο ξεροβηχας θελει εξω ..πηρε και το μπεμπε και πηγαμε σουπερ μαρκετ, φουρνο και τραπεζα μας κοιτουσαν παντου βεβαια με μισο ματι και απο αποσταση χαχαχα!!

Σημερα το απογευμα εχουμε και ενημερωση απο την δασκαλα του χρηστακου ..γειτονακι ουτε εμας μας λεει τιποτα ..στο ασχετο μου λεει τραγουδια καινουργια ή μαμα αυτα ειναι συννεφα , τα συννεφα φερνουν βροχη και λεει διαφορα...μας το ειπε και η ψυχολογος οτι σιγα σιγα θα ανοιγεται και θα μας λεει περισσοτερα και να μην τα πιεζουμε..

Κικο μου περαστικα ...μετα τα χτυπηματα στα πατωματα ,στο σχολειο συμμετεχει???

Γειτονακι πιο νωρις αν την παρεις ισα που θα εχει προλαβει και θα εχει φαει ...στο δικο μας σχολειο μπορεις να τα παιρνεις απο 1.30 και μετα οχι πιο νωρις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βρε το να την παίρνω νωρίτερα, δεν εννοώ από τις 12!!! Γύρω στη 1.30... που αρχίζουν να φεύγουν και τα πρώτα...

Για μεσημεριανό τα βάζουν στις 12.00, οπότε πώς να μην πεινάει μετά στις 2-2.30!!!

Και το κακομαθημένο μου, θέλει να τρώει και διαφορετικό φαγητό! Όχι αυτό που έφαγε και στο σχολείο!

Τέλος πάντων, εγώ θα συνεχίσω να την παίρνω γύρω στις 2 και βλέπουμε! Ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά...

Ρε Κικίτσα... περαστικά σας! Σας εύχομαι να συνέλθετε γρήγορα!

Γειτονάκι περαστικά και στον Χρηστάκο!

mrdIp3.png

Γιοβάνα σε κάθε παρέα, υπάρχουν και οι διαφωνίες αλλιώς θα ήμαστε πολύ βαρετό παρεάκι! :)

ΠανΜαρ ό,τι μα ό,τι ώρα κι αν γυρίσει σπίτι θα χρειάζεται λίγο χρόνο να χαλαρώσει για να πέσει για ύπνο! Εμένα πια όσες μέρες αποφασίσει να κοιμηθεί πάει 5 παρά (4 παρά τα φέρνει το σχολικό) αλλά τον αφήνω το πολύ 1 ώρα, για να μην έχουμε θέματα το βράδυ!

Κι ο Γιώργος όπως ο Γρηγόρης μου λέει τα πάντα όλα, για το τι συμβαίνει στο σχολείο! Προχτές έκατσε και μου είπε όλα τα παιδάκια τους συμμαθητές του τα περισσότερα με ονοματεπώνυμο, και βγήκαν 17 χμμμμ άκυρη η δασκάλα που έλεγε για 15! :rolleyes: Εμείς σήμερα είχαμε θεατρικό παιχνίδι με τη ζούγκλα, και μου έκανε εντύπωση που τα παιδάκια που ξέρω τουλάχιστον είχαν σχετικό ρόλο με το χαρακτήρα τους!

Κίκο μου περαστικά σας! Το αγοράκι σου μάλλον γκρινιάζει γιατί δεν αισθάνεται καλά με τόση μύξα και ακροαστικά και του βγαίνει και σε γκρίνια για το σχολείο.

Ιωάννα μου ο Χρηστάκος βήχα ε? Τι είναι αυτό ρε κορίτσια δεν προλάβαμε να ξεκινήσουμε! Έλεος, κάθε χρόνο λέμε φέτος καλυτερα και πού είναι? Ευτυχώς ο Πολωνούλης είναι καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο με τα ονοματεπωνυμα εχει πολυ πλακα...!!!καμμια φορα του λεω κατι για τον φιλο του πχ.τον Ανδρεα και μου λεει ο Ανδρεας ο ταδε της κυρια Βασως ή ο ταδε της κυριας ταδε ή ο ταδε της κυριας ταδε;Και μου αναφερει ετσι με ονοματεπωνυμα οσα παιδια ξερει και απο αλλα τμηματα γιατι συναντιουνται στο πρωινο στην τραπεζαρια και προφανως για να τα ξεχωριζουν τα λενε και με το επωνυμο αυτα που εχουν το ιδιο μικρο ονομα.

Εμας το θεμα μας αυτων των ημερων ειναι το Φθινοπωρο,τα πρωτοβροχια,οι καταιγιδες,τα μπουμπουνητα και ο χειμωνας που ερχεται.

Σε τι βοηθαει η βροχη..ολοοοοοοκληρο τραγουδι,πως προκυπτουν τα μπουμπουνητα ολοοοοοκληρο παραμυθι κτλ.

Επισης μαζευουν φυλλα απο την αυλη και κανουν πολυ ωραιες κατασκευες.

Του αλλου μηνα το θεμα προσεχως....χαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλησπέρα/καλημέρα! Κι εμείς με μύξα και φτερνίσματα σήμερα, άντε βρε, καλώς τα δεχτήκαμε! Εδώ έχει την ψυχρούλα του παρά τον ήλιο, δεν πάω εγώ για μπάνιο με τέτοιο καιρό που να με βαράς. Το πρωί μάλιστα μπουφάν στο μηχανάκι, και το μεσημέρι δηλ. Για να δω πώς θα είναι αύριο: 22-27 με λίγα συννεφάκια. Σας αφήνω γιατί κουτουλάω... Κοιτάξτε τί μου είπαν να τσεκάρω στο youtube για το λατρεμένο μου Πόρτο Γερμενό, χαχαχαχαχαχαχα, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω παρόμοια σκηνικά αλλά.... άλλο να το βλέπεις, έστω και στο youtube:

και
!!! Τέλειο;;;;;!!! Καληνύχτα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερααα

Ο χρηστος τελικα για αλλη μια φορα εχει λαρυγγιτιδα!!καλη χρονια βρε!!!απο διαθεση ειναι σουπερ και εξω τον βγαζω και βολτες παμε αλλα σχολειο δεν τον στελνω ..δεν κοιμαται καλα το βραδυ απο το βηχα και τον αφηνω να ξεκουραστει ..

Χθες ειχαμε συναντηση με την δασκαλα του χρηστου. την οποια οντως την λενε αθηνα (δεν τον πολυπιστευω τον χρηστο)και ειναι πολυ γλυκια και καλη...μας ειπε οτι παει πολυ καλα και ειναι απο τα πιο συνεργασιμα παιδια...την ρωτησαμε και για την ομιλια και μας ειπε οτι λεει τα παντα απλα δεν τα λεει καθαρα και υπαρχουν αρκετα παιδακια στο τμημα του που ειναι πολυ πιο πισω απο αυτον....εμεις παντως θα τον παμε..Α στο τμημα ειναι 14 παιδακια..10 αγορια και 4 κοριτσια ηλικιας απο 3,2 εως 3,8(μεγαλα προ προ νηπια)

Μαργαριτα και εμας αυτες τις μερες για το φθινοπωρο λενε στο σχολειο..ζωγραφιζουν συννεφα,κανουν παιχνιδια με την βροχη και αλλα σχετικα..

Οσο για την βαπτιση εγραψα τα προσκλητηρια !!!και ναι εχω μοιρασει και 3-4 !!!!την επομενη εβδομαδα θα παω και για στολισμο και γλυκα...ειπαμε εχω χρονο..

Προβλεψη καιρου...

Για σημερα και το ΣΚ θα εχουμε ηλιοφανεια ,η θερμοκρασια θα φτασει μεχρι και μαξιμουμ τους 30 βαθμους ,απο την Κυριακη ομως ξεκιναει το βοριαδακι και θα ειναι δροσερη ολη η επομενη εβδομαδα...Ματς μουτς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!

Γειτονάκι περαστικά στον Χρηστάκο σου!!!

10 αγόρια 4 κορίτσια ε? Τα καημένα τα κοριτσάκια... αν και χθες άκουσα και χειρότερο ποσοστό... στον παιδικό που πάει μια φίλη μου την κόρη της είναι 9 αγόρια και 2 κορίτσια!!!

Ναι, βρε... έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου μέχρι την βάφτιση... μην αγχώνεσαι!

Δηλαδή κύριε Καντερέ, από βδομάδα πρέπει να κατεβάσουμε φορμούλες και μακρυμάνικα?

Τα νέα μας, σας τα είπα και στο φ/β... μην τα επαναλαμβάνω! Πήρα άλλωστε και τις συμβουλές μου από τις έμπειρες μαμάδες!

Απλά δεν έχω συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις ακόμα, γιατί μέχρι πέρσι, σε αντίστοιχες φάσεις απλά την πρόσεχα λίγο στις εξόδους μας και στις βόλτες μας κι έτσι δεν μου αρρώσταινε ποτέ... Άντε να δούμε πώς θα πάμε!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...