Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Καλό χειμώνα!(μπλιάξ!).

giovanna να δω τι άλλο θα βγει φέτος από αυτά τα βρωμοκούνουπα! Περαστικά στην Αλεξάνδρα μας. Την είδα στον ύπνο μου σήμερα.ήταν ντυμένη υπερπαραγωγή με κάτι κοκαλάκια με λουλούδια και με είχε τρελλάνει με τα νάζια της και μου ζητούσε να πάμε κούνιες! Επίσης ήταν η διπλάσια σε ύψος από την Εύα!:mrgreen:

deleni περαστικά στην Αναστασία και εύχομαι να είναι κάτι ελαφρύ. Πως είναι σήμερα? Ο γιαννάκης?

Joa η μύξα σας πως πάει??? Για πες ρε φιλενάδα μακροχρόνιες προβλέψεις για τον καιρό κάνεις? Τι θα κάνουμε στα βαφτίσια μας? Να πάρουμε καμιά γούνα? Αν είναι να πάρω εγώ και να στην δώσω κι εσένα να μην χαλάμε και πολλά λεφτά! :lol:

Κική μου περαστικά στα ζουζούνια ελπίζω να κοιμήθηκες τουλάχιστον λίγο το βράδυ...Η μπυρμούρα για το σχολείο είναι μόνο το πρωί? Εκεί τουλάχιστον περνάει καλά ή γκρινιάζει κι εκεί?

Φιλάκι μου μεγειά το ποδηλατάκι σας! Καλές βόλτες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα είχαμε πάρει στην Εύα μια ομπρέλα(την πρώτη της), οπότε περίμενε πως και πως να βρέξει για να βγούμε βόλτα στη βροχή. Της είχα πει ότι όταν θα έρθει ο μπαμπάς και αν δεν έχει πολλά μπουμπουνητα θα πάμε. Όλο το απόγευμα λοιπόν κολλημένη στο παράθυρο να παρακολουθεί την βροχή. Κάποια στιγμή κάνει ένα μπουμπουνητό και την ρωτάω ''μπυμπουνητό ήταν?'' ''Όχι μαμά αεροπλάνο πέρασε''. Επειδή δεν είχα ακούσει και καλά την πίστεψα. Μετά όμως όταν άρχισαν τα πιο έντονα κάθε φορά που έριχνε ένα έτρεχε και μου έλεγε ''μαμά αερόπλάνο ήταν πάλι όχι μπουμπουνητό'':mrgreen::mrgreen::mrgreen: Φοβήθηκε ότι θα χάσει την βόλτα! χαχαχα! Τελικά βγηκαμε το βραδάκι και περπατήσαμε στην βροχή και ήταν υπέροχα..!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααα

Ειδατε ειδατε τι μετερεολογος ειμαι ???λοιπον απο αυριο μην ανησυχειτε ..θα εχουμε χαρα θεου απλα η δροσουλα θα μεινει ..(παει προς τουρκια η κακοκαιρια)η θερμοκρασια θα κυμανθει 26-28 βαθμους...

Επισης εχουμε μυξουλες και εμεις ..οποτε αρχισαμε με τρελα το φυσιομερ(τον ορο ουτε να τον δει...)αχ μακαρι να μην μας ερθει και ο βηχας μετα...

Αρμακι για τις βαπτισεις μας ειναι νωρις να ξερω για προβλεψεις αλλα ευελπιστω για το καλυτερο ...στα παιδια ευτυχως εχω προνοησει και εχω παρει μακρυμανικα πουκαμισα...Αμα παρεις γουνικο να το παρεις σε λευκο να παει και με το φορεμα μου εεε???

Γιοβαννακι και ο χρηστος ειχε παθει κοκκιωμα απο κουνουπι στην λαμια και τωρα μετα απο ενα μηνα αρχιζε να φευγει αυτο το σκληρο ..(μιλαμε ειχε γινει η κοιλια τουμπανο ..)

Γυμναστηριο θα γραφτουμε και εμεις στο σχολειο ..θα πηγαινουν μια φορα την εβδομαδα και πιστευω οτι ειναι αρκετη..απο Οκτωβρη θα ξεκινησουν..

Αρμακι γελασα πολυ με την κορακλα και την ομπρελα ....ρε δεν πα να γινει η καταστροφη του κοσμου την βολτα της θα την παει το ευακι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Είδες Γιοβάνα που τελικά δεν ήταν τίποτα; Μια χαρά!;)

Άρμα αμάν πια και εσείς δίπλα στο αεροδρόμιο βρήκατε να μείνετε;;;:tongue::tongue::tongue: Καλές βόλτες στη βροχή!;)

Εμένα της πήρε η μαμά μου αδιάβροχο και ήταν περιχαρής σήμερα που το φόρεσε...έβρεχε με το τουλούμι όταν φύγαμε απο το σπίτι για τη γιαγιά...

Παραδόξως πάντως ο Γιαννάκης ακόμα κρατάει γερά!!!!!:rolleyes: Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Hello!

Πως ειναι σημερα τα αρρωστα παιδακια;Για δωστε ενημερωση

Ντελενη περαστικα και σε εσας.

Ντινα τα δοντακια ολα στη θεση τους;Να προσεχεις τα σουβλακια λεει ο ανδρας μου!χαχα!Ο παν. καλυτερα;

Γιοβαννα δεν ειναι τπτ θελει μασαζακι οπως σου ειπαν και θα φυγει!Τετοια, ειχε κανει ο Γρ. στα 2 πρωτα εμβολια.

Αρμα πως περασατε οι μανταμιτσες στη βροχη;χαχα!!!Πανεξυπνο το Ευακι!!!

Πανμαρ που εισαι;

Φιλακι πως της φανηκε το ποδηλατο;

Γουνακι εχω να σας δωσω ,αφορετο, λευκο, one size (χωρις χερακια δλδ) και πολυ ομορφο!Το ειχα παρει επειδη παντρευομουν χειμωνα αλλα δε μου χρειαστηκε.Σιγουρα Οκτωβρη μηνα θα ειναι οτι πρεπει!!!χιχιχχι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ που εισαι;

Παρούσα!!!!!

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Αρμάκι, φοβερή η Εύα!!! Το διάβαζα και στον καλό μου και πέθανε στο γέλιο!

Γιοβάννα, όλο αυτό από ένα παλιοκούνουπο??? Περαστικά σας...

Γιατρέ, περαστικά και σε σας!

Φιλάκι, με γεια το ποδήλατο! Άντε να πάμε καμιά βόλτα τώρα, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας! :tongue:

mrdIp3.png

Φιλακι πως της φανηκε το ποδηλατο;
Της αρέσει, το φέρνει και μέσα στο σπίτι και μαλώνουμε.... Το πήραμε να πάμε σούπερ μάρκετ και παραλίγο να σκοτωθούμε 3 φορές.... Τελικά, την πάει λίγο τώρα ο μπαμπάς της πλ. να ευχαριστηθεί το παιδί.

Όσο για το κολυμβητήριο, ναι, καλά, τώρα που το θυμήθηκα να πάω, έχουν κλείσει όλα τα τμ. αλλά συμπλήρωσα αίτηση για "λίστα αναμονής" που ανοίγει περίπου σε 1-2 μήνες. Θα δούμε. Πήγαμε μετα να δούμε την πισίνα κι έφυγε κλαίγοντας που δεν μπορούσε κι εκείνη να μπει να κάνει μπάνιο με τα άλλα παιδάκια, ε, κι εμείς έτσι δεν κάναμε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Το Ναταλάκι έχει εξελιχτεί σε μεγάλο ζουζούνι, και γουστάρει με τρέλα ποδηλατάδες και τρελαίνεται για κολυμβητήριο! Σουπερ! Θα επιμείνω όμως να ρωτήσεις για ενόργανη, ο τρόπος που κουνιόταν στο μονόζυγο μου έχει μείνει!!!

Ρίτα να δω τις κυρίες Μαρία και Ιωάννα με το λευκό γουνάκι σου στους 25 βαθμούς και τι άλλο θέλω! χιχιχιχι!

Το Ευάκι είναι πανέξυπνο! Φτού σου κοπελάρα μου!

Μαρίιι τι νέα, πώς πάει ο σταθμός, τσακώνεστε για να φύγετε?

Συγνώμη που δε σχολιάζω τίποτα άλλο, αλλά το γνωστό αλζχάιμερ!

Σήμερα, ο γιόκας μου μου επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πόσο ψυχούλα είναι, το Καλοκαίρι που παίζαμε με τα άλλα παιδιά στις διακοπές, όταν άκουγε τη "Μικρή Ελένη" την έκανε με ελαφρά! Σήμερα ζήτησε από τη δασκάλα να αλλάξει το τραγούδι γιατί δεν του άρεσε λέει που η μικρή Ελένη καθόταν και έκλαιγε γιατί δεν την έπαιζαν οι φίλοι τους, δεν είναι ωραία τα λυπητερά τραγούδια! Τι να κάνει και η δασκάλα, συμφώνησε ότι και σε κείνη δεν αρέσει και έβαλαν τον Καραγκιόζη! Πώς χορεύεται καλέ ο καραγκιόζης οέο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίιι τι νέα, πώς πάει ο σταθμός, τσακώνεστε για να φύγετε?

Μια χαρούλα! Σήμερα είχαν και θεατρικό! Ήρθε μια ομάδα και τους έπαιξαν "την Κοκκινοσκουφίτσα και τον λύκο που φοβόταν το κόκκινο χρώμα..." (ή κάπως έτσι!)

Ενθουσιασμένη ήταν!!! Όλη την ώρα μιλούσε για την παράσταση!

Γενικώς, όμως, δεν λέει και πολλά... που και που παθαίνει κάτι αναλαμπές και αρχίζει να μας λέει (αλλά θεωρεί αυτονόητο ότι εμείς ξέρουμε και καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μας μιλάει!)

Μας δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι συμμαθητές της δεν είναι φίλοι της! Κι ότι εκείνη έχει άλλους φίλους... Δεν μας αναφέρει κανένα άλλο όνομα ή παιδάκι...

Από τον σταθμό φεύγουμε σχετικά εύκολα όταν πάω να την πάρω, αλλά αυτό φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι είναι κουρασμένη (και πεινασμένη!) οπότε θέλει να φάει και να κοιμηθεί...

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως να πηγαίνω να την παίρνω λίγο νωρίτερα, γιατί όταν γυρνάει είναι σε τρελή υπερένταση και αργεί να κοιμηθεί και κατά συνέπεια αργεί και να ξυπνήσει το απόγευμα... θα δω... θα το σκεφτώ λιγάκι...

Αυτά...για την ώρα!

Μονόλογος τέλος...

Καλησπέρα δεν είπα!!!! Καλησπέρα!!!!

Τι γλυκούλης ο Γιωργάκης μωρέ....

Φιλάκι, πότε θα ξαναπάμε για ποδήλατα? Με έπαιρνες σήμερα τηλ?

Γιατρέ πώς είναι τα παιδιά?

Ρε κορίτσια, η sunsun κάπου τώρα δεν είναι να γεννήσει? Της έχει μιλήσει καμιά σας? Έχουμε νέα?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

πανμαρ, κι η Ναταλία σφίγγα για το σχολείο. Ο πατέρας της μόνο της αποσπά πράγματα, έχει μέθοδο.

Πρέπει να την πάρω τη sunsun κανένα τηλ., την ξεχνάω συνέχεια.

Σε έπαιρνα τηλ. από το γραφείο. Για ποδήλατο περιμένουμε πρόταση, κι η Ναταλία περιμένει τη βόλτα στο σχολείο και να δει τη Σοφία, βέβαιαααααα, έχει κολλήσει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Φθινοπωρινός καιρός σήμερα...δροσούλα...

Και πολύυυυυ κίνηση στους δρόμους απ'ότι έμαθα!

Φιλάκι, άντε να κανονίσουμε...και για ποδήλατο, αλλά και για το σπίτι! (της το έχω υποσχεθεί της Ναταλίας άλλωστε...)

mrdIp3.png

Καλημερα κοπελιες!!

Πανμαρακι και εμας προχθες μια ομαδα με κοκκινοσκουφιτσα και λυκο ειχαν..οι ιδιοι θα ηταν !!!

Οσο για το οτι δε σας λεει πραγματα ειναι μεσα στα πλαισια του πρωτου καιρου...το κανουν πολλα παιδακια και ο Γρ. το εκανε .Αν και τοτε δεν το καταλαβαινα γιατι μου ελεγε λιγα πραγματα.. οταν προσαρμοστηκε πληρως ομως... τεραστια διαφορα!Χαρτι και καλαμαρι ολα πριν τον ρωτησω.

Τωρα για την υπερενταση εχεις δικιο, τον πολυ πρωτο καιρο και ο δικος μου αντι να πεφτει ξερος ειχε υπερενταση,μετα ομως αλλαξε αυτο και επεφτε με το που γυρναγε και μετα ξαναλλαξε, συνηθισε γενικως και βρηκε τους δικους του παλιους καλους ρυθμους.Που αλλοτε κοιμοταν και αλλοτε οχι.Μεχρι σημερα το ιδιο συνεχιζει.Δωστης λιγο χρονο να βρει ενα ρυθμο και μετα προσαρμοζεις το ωραριο της.

Λοιπον Μαρινα και εγω σαν παιδι δεν ηθελα να ακουω την μικρη Ελενη,τα καβουρακια και το κοριτσακι με τα σπιρτα....

Τρυφερουλης ο Γιωργακης μωρε!!!!

Οσο για τις κυριες και το γουνακι..δε σχολιαζω!!Θα μας τρελανουν αυτες με τον καιρο Οκτωβρη μηνα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοπελιες!!

Πανμαρακι και εμας προχθες μια ομαδα με κοκκινοσκουφιτσα και λυκο ειχαν..οι ιδιοι θα ηταν !!!

μήπως τον κύριο που έκανε τον λύκο τον λέγανε Ζαχαρία?

γιατί μου έλεγε ότι τον λύκο τον φοβήθηκε, αλλά μετά που ήταν ο Ζαχαρίας, ήταν πολύ καλός!!! χαχαχα!

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Όλα καλά από όσο δοαβάζω.

Χτες στεναχωρήθηκα πολύ με κάτι, μια παρεξήγηση βασικά, στο φβ και μετά δεν είχα διάθεση να γράψω ούτε και εδώ. :-(:sad: Το κακό με εμένα είναι ότι ακόμα και αν δεν σας έχω γνωρίσει προσωπικά, με εξαίρεση την Πετρούλα και την Κωνσταντίνα (Πικουλίνα), σας θεωρώ όλες φίλες μου και είναι πολλές φορές που κάποια πράγματα θέλω να τα πω πρώτα σε εσάς. Τεσπά. Ελπίζω η παρεξήγηση να έχει λυθεί. Τουλάχιστον εγώ είπα την αλήθεια..... τώρα αν κάποια δεν με έχει πιστέψει......... :-(:-(

Πανμαρ τι ώρα το σχολάς το Σοφάκι; Δώστης λίγο χρόνο να συνηθίσει τα νέα ωράρια και τα νέα δεδομένα. Σε λίγο θα αρχίσει και να σου μιλάει και για το σχολείο.

Μαρίνα είναι πολύ συναισθηματικός ο Γιώργος σου, όπως άλλωστε όλα τα καρκινάκια ;) Ο γλυκός μου...... με συγκίνησες.....

Deleni Πώς είναι τα ζουζούνια σου; Καλυτέρευσε η Αναστασία;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...