Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,

πηγα η ερμη η γυναικα για εναν απλο καθαρισμο δοντιων σημερα και μου ειπε να βαλω επειγοντως σιδερακια γιατε σε 10 χρονια δεν θα εχω δοντια. Ωραια δεν θα τρωω κιολας διαιτα χωρις κοπο!!!

Εχουν λεει μεγαλη συγκλιση και σε λιγο θα αρχιζουν να κουνιουνται!!! μ@λ@κιες!!!

Να δηλωσω οτι δεν εχω κανει ουτε ενα σφραγισμα ποτε, αν ειναι να πεσουν απο αυτο ας πεσουν,θα βαλω μασελιτσα μετα!!!

νομίζω πως επιτέλους χρειάζεται μια ανανέωση το καφέ μας και εσύ Ντινάκι θα τη φέρεις όπως επίσης ότι θα κάνεις και τη διαφορά. Όλες εδώ στο Μάιος 2008 έχουμε 1 ή 2 παιδιά εσύ όμως σκέψου το θα έχεις και σιδεράκια και 2 παιδάκια.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!

Γκριζα μερα με βροχη και πολύ μου αρεσει!!

Τι κανετε;;Τα αρρωστουλικα μας??

Πίνω καφεδακι με τον γιοκα μου, εξαλλου ευκξολο φαγακι για σημερα κι εχουμε χρονο να το φτιαξουμε..

Κικη δες λίγο τα πμ σου!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!

Εδώ ακόμα δεν έβρεξε αλλά ο καιρός είναι μουντός...

σήμερα πήγαμε σχολείο, όλα καλά και ελπίζω αυτό το σκ να μην μου επιφυλάσσει τίποτα καινούργιο...θα πάθω νευρικό κλονισμό!!!!!!:rolleyes:

Ο μικρός είναι μια χαρά αν και ώρες ώρες έχει ένα βήχα σαν να πνίγεται απο το σάλιο του...:roll: θα φανεί.....

Πικουλίνα μπορώ να ξέρω πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα αλλά για να το λέει ο άνθρωπος κάτι θα είδε...αν έχεις υπομονή βάλε!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα βρέχει, βροντάει και ο καιρός είναι μαύρος και άραχνος. Ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η κακοκαιρία και το ΣΚ γιατί θα μας τα χαλάσει όλα :(:(:( Καλέ κοιμηθήκαμε Καλοκαίρι και ξυπνήσαμε Χειμώνα! Χτες σε σχεδόν όλο το νησί είχε διακοπή ρεύματος για πολλές ώρες και ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες.

Σήμερα θα πάει ο καλός μου με την Αλεξάνδρα στο δερματολόγο γιατί έχει ένα γρομπαλάκι στη μασχάλη της. Ελπίζω να μην έιναι κάτι σοβαρό........ουφ....:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ελα ρε συ γιοβαννα δεν το πιστευω!Ειχε δικιο η Ιωαννα μας...

Εδω καλε, ειδικα εχθες το βραδυ σκασαμε.Αλλα εχει και πολυ υγρασια αρα μας ερχεται...

Παντως το απογευμα παω για την καρνταρομπα του μικρου για να εχω κατι και να ξεαγχωθω και σιγα σιγα θα συμπληρωνω ρουχα.

Οσο για το γρομπαλακι καλε κανενα αδενακι θα ειναι.Μην αγχωνεσαι !!!Πες μας νεα μετα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

νομίζω πως επιτέλους χρειάζεται μια ανανέωση το καφέ μας και εσύ Ντινάκι θα τη φέρεις όπως επίσης ότι θα κάνεις και τη διαφορά. Όλες εδώ στο Μάιος 2008 έχουμε 1 ή 2 παιδιά εσύ όμως σκέψου το θα έχεις και σιδεράκια και 2 παιδάκια.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τρελενομαι για τετοιες πρωτιες!!!!

Σήμερα θα πάει ο καλός μου με την Αλεξάνδρα στο δερματολόγο γιατί έχει ένα γρομπαλάκι στη μασχάλη της. Ελπίζω να μην έιναι κάτι σοβαρό........ουφ....:(

Τιποτα δεν θα ειναι Ιωαννα μου, αλλα σε δερματολογο πρεπει να παει, μηπώς σε χειρουργό;;;

Ξεχασα να σχολιασω το θεμα με τα σιδερακια!!!Καλα κορυφαιο!!!χαχα!

Σοβαρα τωρα Ντινα τον εμπιστευεσαι τον οδοντιατρο σου;

Γιατι δε ξερω αν θυμασαι περισυ ανοιξα δουλειες με εναν οδοντιατρο απο το πουθενα(ουτε σφραγισματα δεν εχω παρα ενα μονο )που μου ειχε βρει ολα τα δοντια ξεκουνημενα,περιοδοντιτιδες και δε ξερω και εγω ποσα σφραγισματα και οταν πηγα αργοτερα σε αλλον γιατι μου φανηκε θεοκουφο δεν μου βρηκε τπτ στην πλακα που μου εβγαλε...

Σας το ειχα πει δε ξερω αν το θυμαστε.

Παντως σε καταλαβαινω!Εγω αν και εχω ενα στραβο δοντι που πεταει και ολοι απο παλια μου λενε οτι μπορω και τωρα να το φτιαξω ,εγω δε θελω!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω ρε Μαργαριτα. Επειδη δεν εχω προβληματα με τα δοντια , δεν ξερω αν τον εμπιστευομαι. Για ενα καθαρισμο καλός ειναι για περισσοτερα δεν ξερω. Δε νομιζω οτι θα παω για δευτερη γνωμη γιατι δε νομιζω οτι προκειται να βαλω σιδερακια.

Το αγορι μου λαρρυγιτιδα τελικα. Ο Γρηγορης περισυ δεν ειχε κολησει τιποτα Μαργαριτα, περα απο τις μυξες;;

Γιοβανάκι να μας πεις για τη μικρή σου.

Εγώ πήρα πριν λίγο τη δική μου από το σχολικό, το είδα ότι την ξύπνησαν... κι ύστερα στην αγκαλιά μου καμία ζωηράδα κι όταν μπήκαμε σπίτι μου ζήτησε νάνα, να θηλάσει δηλ. και κοιμήθηκε αμέσως, δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ αυτό... Μέχρι που ανησύχησα... Αλλά πιστεύω είναι απλά κουρασμενάκι. Όταν ξυπνήσει όμως ο μπαμπάς της θα της έχει φέρει το ποδήλατο της και θα πάει κάτω στην πυλωτή για βόλτες!

Την καλησπέρα μου κόρες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπερα...

3η αποπειρα να γραψω και με πεταει εξω....γκρ..

Γιοβαννα μου περιμενουμε τα νεα σου ...δεν θα ειναι τιποτα αλλα καλα κανετε και πατε να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ..

Φιλακι καλες βολτες με το ποδηλατο η μικρη..αντε και την επομενη φορα σας περιμενουμε μετα του οχηματος σας!!!

Εμεις καλα ...ο χρηστος εχει ολιγον απο μυξες και ξεκινησαμε φυσιομερ με τρελα ..το βουδακι (φτου φτου)ειναι μια χαρα αν και εχει γινει πολυ σκατουλης ...τον εχεις αγκαλια μες στο χαμογελο κανεις κινηση να τον βαλεις στο παρκο και το τι δακρυ κατεβαζει δεν περιγραφεται...

Εγραψα και τα προσκλητηρια ..τωρα μενει να τα δωσω ,να παραγγειλω στολισμο και γλυκα και ειμαστε ετοιμοι...αλλα εχουμε καιρο ακομη....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ντινα ο Γρηγορης προφανως ειχε περασει αρκετες ιωσεις περισυ(κυριως απο χριστουγεννα και μετα) αλλα στο ποδι.Δηλαδη ,μυξα,βηχαλακι(λιγο),φλεμματακια,ξανα μυξα,υπερμυξα κτλ....και που και που μου εγραφε η γιατρος του σχολειου κοκκινος λαιμος αλλα χωρις να εξελιχθει σε κατι αλλο.

Αν εννοεις λαρυγγιτιδες,πυρετους κτλ οχι δεν καναμε αλλα ισως απλα ετυχε.

Παντως σιγουρα θα μπορουσε να εχει κανει ωτιτιδες λογω των μπουκωματων του, απλα μαλλον τον ξετιναξα σε ορους.Το ειχα παρακανει σε καποια φαση.

Περαστικα σας!

Αααα και στις αρχες πρεπει να ειχε περασει μια ελαφρια γαστρεντεριτιδα γιατι ενα βραδυ παραπονιοταν εντονα για την κοιλια του αλλα μεταο ιδιος ηταν καλα και μας κολλησε ολους...

Ισως σε αυτο ειχε βοηθησει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγραψα και τα προσκλητηρια ..τωρα μενει να τα δωσω ,να παραγγειλω στολισμο και γλυκα και ειμαστε ετοιμοι...αλλα εχουμε καιρο ακομη....

Τι καιρό έχεις παιδάκι μου; Σε 3ις εβδομάδες δεν είναι η βαφτιση; Την ηρεμία σου θα ήθελα να είχα και τι στον κόσμο.

Πικουλινάκι ήθελα να σου πω ότι μια συνάδελφός μου 38 χρονών φοράει σιδεράκια. Γιατί να μην διορθώσεις κάτι αν μπορείς; Τώρα έχουν και αυτά που είναι διάφανα και δεν φαίνεται τίποτα. Περαστικά στον Πανούλη; Θα πάρει αντιβίωση;

Μαρίζα μάλλον θα ήταν κουρασμένο το Ναταλάκι. Η Αλεξάνδρα 7/10 φορές κοιμάται το μεσημέρι στο αυτοκίνητο.

Όσο γι' αυτό στη μασχάλη της, που δεν είναι ακριβώς μασχάλη αλλά λίγο πιο εκεί, κάτι την είχε τσιμπήσει και το έξυνε συνέχεια. Της έβαζα φουσικόρτ και μετά αυτό σκλήρυνε και κοκκίνησε. Τώρα έχει ξεκοκκινησει, είναι μαλακό και έχει αφήσει ένα γρομπαλάκι. Σαν να έχει κάνει λίπωμα. Θα πάει με το μπαμπά της στο δερματολόγο να τη δει να μας πει μια γνώμη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...