Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Κικη ψαξε και λίγο στο groupon και σε αυτου του ειδους τις προσφορες..

Εμας ας πουμε 2 ζευγαρια καλών φίλων οταν αρραβωνιαστηκαμε μας εκαναν δωρο ενα τριημερο στο αρχοντικο Μπλάνα στο Πήλιο να πάμε οποτε θελουμε....Εεε πήγαμε κι εμεις και ευτυχως που γυρισαμε!!!:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περα απο την πλάκα θεωρω πως με τα χρηματα που διαθετεις βρισκεις ανετα ενα καλό ξενοδοχειο καπου εκει κοντα πχ Ναυπλιο ή καπου που να τους αρεσει τελος πάντων και τους βαζεις την προσφορα σε ενα πολύ ωραιο φακελο με μια καρτουλα και επισης συνεννοησε και με τον ξενοδοχοδο να τους εχει ετοιμασει μια εκπληξη (πχ ενα μπουκαλι κρασι στο δωματιο ή ενα γευμα) και μιλάω πάντα για μια διανυκτερευση γιατι αν προκειται για περισσοτερο, θες μισο μηνιατικο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γειτονακι λες???ουτως ή αλλως δεν θα καλεσουμε θειους και θειες οποτε ολοι οι καλεσμενοι εχουν μεηλ
Έτσι τις στένουν τώρα τις προσκλήσεις: ηλεκτρονικά! Ακολούθησε την εποχή σου!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπερα κοριτσια,

πηγα η ερμη η γυναικα για εναν απλο καθαρισμο δοντιων σημερα και μου ειπε να βαλω επειγοντως σιδερακια γιατε σε 10 χρονια δεν θα εχω δοντια. Ωραια δεν θα τρωω κιολας διαιτα χωρις κοπο!!!

Εχουν λεει μεγαλη συγκλιση και σε λιγο θα αρχιζουν να κουνιουνται!!! μ@λ@κιες!!!

Να δηλωσω οτι δεν εχω κανει ουτε ενα σφραγισμα ποτε, αν ειναι να πεσουν απο αυτο ας πεσουν,θα βαλω μασελιτσα μετα!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια μου θέλω τα φώτα σας στο εξής:

τι δώρο γάμου παίρνουνε σε ζευγάρι που είναι οικονομικά ανεξάρτητο , η νύφη είναι πολύ καλή μου φίλη , συζούνε και συνεπώς έχουν όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό και ταξιδεύουνε συχνά (άσχετο αυτό το τελευταίο αλλά το παραθέτω μήπως βοηθήσει λίγο ;)).Σημειώστε πως χρήματα δεν θέλω να δώσω μου φαίνονται πολύ τυπικό το δώρο.

Κική, προσωπικά, δυο φορές που είχα βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση, τους είχα παραγγείλει από εδώ καδράκι με το όνομά τους!

Την μεγάλη διάσταση...

Μου φαινόταν διαφορετικό, αλλά και κάτι που τους μένει!

(δες το Νο17)

http://www.wrap.gr/products/14/

Καλησπέρααααα!

mrdIp3.png

Και οπως ειπε και η μελλουσα, γλυκια μου κουμπαριστα θα μοιαζω πολυ στη Πατυ. Της τραβας μια ακυρωση βαφτισης και να την αφησεις να τρεχει 2 εβδομαδες πριν;;;;;;

Αντε γιατι της τα εχω μαζεμενα :mad::mad::mad:

Κικη ρωτα την arma, Εχει φοβερες ιδεες. Που να δεις τα δωρα που σκεφτεται να μας κανει για τη βαφτιση. Ειναι ο ιδανικος ανθρωπος να σε βοηθησει.

Το αγορι μου εχει μυξα και βηχα, το πρωτο δωρακι του παιδικου!!

Καλησπερα κοριτσια,

πηγα η ερμη η γυναικα για εναν απλο καθαρισμο δοντιων σημερα και μου ειπε να βαλω επειγοντως σιδερακια γιατε σε 10 χρονια δεν θα εχω δοντια. Ωραια δεν θα τρωω κιολας διαιτα χωρις κοπο!!!

Εχουν λεει μεγαλη συγκλιση και σε λιγο θα αρχιζουν να κουνιουνται!!! μ@λ@κιες!!!

Να δηλωσω οτι δεν εχω κανει ουτε ενα σφραγισμα ποτε, αν ειναι να πεσουν απο αυτο ας πεσουν,θα βαλω μασελιτσα μετα!!!

τι το ήθελες κι εσύ να πας στον οδοντίατρο?

σιδεράκια????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

φαντάζεσαι δούλεμα που θα σου ρίχνουν τα παιδιά σου... (και όχι μόνο!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κική, προσωπικά, δυο φορές που είχα βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση, τους είχα παραγγείλει από εδώ καδράκι με το όνομά τους!

Την μεγάλη διάσταση...

(δες το Νο17)

Είναι τέλεια πανμαρ, πόσο κάνουν; Ξέρεις;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Την μεγάλη διάσταση...

(δες το Νο17)

Καλησπέρααααα!

Τέλεια είναι , καταπληκτική ίδεα. Κορίτσια για άλλη μια φορά με βγάλατε απο το αδιέξοδο. Σας ευχαριστώ πολύ και τα καδράκια και ένα 2ημεράκι είναι νομίζω κάτι διαφορετικό.

είστε φοβερές.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...