Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειτονακι λες???ουτως ή αλλως δεν θα καλεσουμε θειους και θειες οποτε ολοι οι καλεσμενοι εχουν μεηλ

ναι μωρέ.... γλυτώνεις κόπο, χρόνο και χρήμα έτσι!:tongue:

mrdIp3.png

Είπε το παιδί ''αυτή η τρελή θα με τρέχει σε λογοθεραπευτές και αναπτυξιολόγους ... ας πω το λ να ησυχάσει'' :tongue::tongue: Γράψε κανένα προσκλητήριο γιατί καθυστέρησες.

Το μετεό το εμπιστεύεσαι; Για Κέρκυρα δείχνει βροχές Τρίτη και Τετάρη και Πέμπτη φτιάχνει πάλι.

εγω δεν κοιταω μονο στο μετεο αλλα σε πολλα με καιρικες προβλεψεις..και οντως ειναι ετσι ...τριτη και τεταρτη ειναι οι βροχες απο Πεμπτη φτιαχνει αλλα η θερμοκρασια στους 26-28 βαθμους .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναι μωρέ.... γλυτώνεις κόπο, χρόνο και χρήμα έτσι!:tongue:

ναι αλλα μετα πως θα καμαρωσω για το υπεροχο θεσπεσιο καταπληκτικο προσκλητηριο που εφτιαξα με τα χερακια μου εεεεε???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα εύχομαι.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εμείς συνεχίζουμε με τρελό μπούκωμα και μύξα και μια μικρή φαρυγγίτιδα που έχει πάθει ο μεγάλος από τις φωνές του. Έχω 3 άντρες μέσα στο σπίτι που ροχαλίζουν κάθε βράδυ και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ και δυστυχώς δεν πρόλαβα και εγώ να τα πάω για κανένα μπανάκι το ΣΚ προκειμένου να βελτιωθεί λίγο η κατάστασή τους. κατα τα’αλλα και σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα στο πρωινό ξύπνημα αλλά θέλω να πιστεύω πως ο επιμένων Νικά.

ΠανΜαράκι μου αν και καθυστερημένα να ευχηθώ και από δω Χρόνια πολλά στο μικρό Σοφάκι . να είσαστε καλά και να χαιρόσαστε τη μικρή εξερευνήτρια της παρέας. Μας είχε χαλάσει ο Η/Υ και χθες το μεσημέρι τον συναρμολόγησα εξ’ου και η καθυστέρηση.

Nτελενάκι περαστικά και σε εσάς εύχομαι και γρήγορα.

Πάντως για να πω την αλήθεια ψιλοξενέρωσα και εγώ που διάβασα ότι ο καιρός θα χαλάσει απο αύριο , με πιάνει τρελή μελαγχολία με το φθινόπωρο γ@#@3 μου αν και πιστεύω εδώ στην Ελλάδα καλά κρατεί μέχρι τον Οκτώμβρη, Ιωαννίτσα πιστεύω ότι προλαβαίνεις άνετα να φορέσεις το πεδιλάκι στη βάφτιση μη σε πτοεί τίποτα.

Γιοβάννα εσύ μπέρδεψες το 330 - 630 εγώ πάλι να μη το έχω πάθει ποτέ μου αυτό , ίσα ίσα μάλιστα μου έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο. δηλαδή να ανοίγω τα μάτια μου και να βλέπω ότι ακόμα είναι 5 η ώρα (συνεπώς έχω δρόμο μπροστά μου) και τελικά να είναι 7 και να πετάγομαι σαν ελατήριο απο το κρεβάτι.:-P:-P

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Καλη εβδομαδα!!!

Ιωαννα εκκλησια παιδι μου εκλεισες;;;Στειλε τα προσκλητηρια μη γινει η βαφτιση πριβε!!Αααα και τον παπα να ενημερωσεις!!!χαχαχαχα (σου το φυλαγα..κι εσυ με κολλουσες θυμασαι????)

Εναν τετοιο παιδοτοπο χωρις ομως φουσκωτα και λοιπά μονο με κατασκευες playmobil εχει και μεσα στη Θεσσαλονικη και το διαβασα στο parents..Απο τωρα τους φανταζομαι μπαμπας και γιος πως θα κανουν..

Ελένη ευχομαι τα δεκατακια να μην ειναι τπτ...κι ο μικρος απο χτες εχει κτ ψιλα και τη νυχατ ημουν στο πηγαινε ελα..ειχε ανησυχια και ξυπνουσε καθε μια ωρα, τον θερμομετρουσα αλλα μεχρι 37,8..Βλακεια εκανα που δεν του εδωσα λιγο ντεπονακι να ησυχασει κι αυτος , να κοιμηθω κι εγω..

Κικη μου περαστικα σας!!Ριχνε μπολικο ορο και ρουφα, οσο μπορεις ρουφα!!

Μαρακι φρεσκο φρεσκο το Σοφακι πήγε σημερα στο σχολειο της!!

Γιοβαννα κοιμησου παιδι μου!!Ακους εκει !!Εμεις κανουμε κρααα για ενα επιπλεον τεταρτο υπνου κι αυτη με την πρωτη ευκαιρια τιναχτηκε απο το κρεβατι!!Μπραβο ετοιμότητα!!

Ριτα και Μαριζα καπου σας χανω..ξυπνατε απο τον υπνο, καθεστε στον Η/Υ και δεν ξαγρυπνατε;;Μαλλον επειδη ξενυχτατε οικειοθελώς...Εγω αν τυχον προκυψει θεμα τουαλέτας πάω με κλειστα ματια για να μη δω φως και μετα δε με πιανει υπνος...

Εχω τα ασιδερωτα και με περιμενουν..φιλακια πολλά!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γιοβαννα κοιμησου παιδι μου!!Ακους εκει !!Εμεις κανουμε κρααα για ενα επιπλεον τεταρτο υπνου κι αυτη με την πρωτη ευκαιρια τιναχτηκε απο το κρεβατι!!Μπραβο ετοιμότητα!!

Βρε δεν πετάχτηκα. Σκουντούφλαγα. Να φανταστείς είχα κοιμηθεί στις 1.30 και ούτε πίστευα πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα.

Περαστικά στο Δημητράκη σου. Αρρωστούλης είναι ή παίζει δοντάκι; Δώστου μωρέ λίγο ντεπονάκι να ηρεμήσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέραααααα!

Την έκανα και μπάνιο πρωινιάτικα και τώρα σχολείο με πολύ χαρά!

να σου πω την αλήθεια θα το εφαρμόσω και εγώ αυτό απο αύριο αν και εφόσον συνεχίσει ο γιος μου την γκρίνια για το πρωινό ξύπνημα και μάλιστα με παγωμένο νερό.:tongue::tongue::tongue:

Κικιτσα ακομα γκρινιαζει ομικρος;Αααα υπναρας μας βγηκε αυτος τελικα!

Περαστικα στα ζουζουνακια με τη μυξα!Και τα 2 εχουν;

Περαστικα και στον Μητσακο Πετρουλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ευχαριστουμε κοριτσια!

Σημερα ειναι καλά αλλα τετοια μαμακιαση δεν εχω ματαδει...μη τυχον και τον πλησιασει κανεις!!

Προφανως δοντια, γιατι και η παιδιατρος που της ειπα οτι εχουμε κι ενα μικρο βηχαλακι και ελαφριες μυξουλες, καινουρια δοντακια μου ειπε και μαλλον κυνοδοντες...Ψαχνει και την πιπιλα συνεχεια, εκει που την ειχαμε μονο για υπνο, τωρα τη βγαζω μονο για να την πλύνω!!

Κικη κανε υπομονη και σε λιγο καιρο θα ηρεμησει, δεν θα αργησει αυτη μερα πάντως, να μου το θυμηθείς!!Οσο μπορεις μιλα του για το σχολειο, για τους καινουριους φιλους τους, για τις δραστηριοτητες εκει...ξερεις εσυ!

Γιοβαννα ξυπνητηρι τοτε για σιγουρα...ξυπνήματα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα ακομα γκρινιαζει ομικρος;Αααα υπναρας μας βγηκε αυτος τελικα!

Περαστικα στα ζουζουνακια με τη μυξα!Και τα 2 εχουν;

Περαστικα και στον Μητσακο Πετρουλα!

Και υπναράς και γκρινιάρης Ρίτα μου άστα. Συνεχίζει σε λίγο πιο ήπιους ρυθμούς και μάλιστα λόγω Τσαγκαροδευτέρας σήμερα με το που άνοιξε τα μάτια του πήγε αμέσως και ξύπνησε και το μωρό και μου λέει: μαμά δεν τον ξύπνησα εγώ , μόνος του ξύπνησε για να με χαιρετήσει πριν φύγω για το σχολείο.:shock::shock:

Μέχρι στιγμής έχουν και τα δύο μύξα πολύ , μακάρι να μείνουμε εκεί τουλάχιστον.

Ο Δημ. Της Πετρούλας είναι και αυτός άρρωστος γιατί δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο;

Σημερα ειναι καλά αλλα τετοια μαμακιαση δεν εχω ματαδει...μη τυχον και τον πλησιασει κανεις!!

ωχ , δεν το είχα καταλάβει βρε Πετρούλα μου , περαστικά και σε εσάς , εμάς πάλι απο 3 μηνών έχει μπαμπακίαση και για δόντι ούτε για δείγμα στον ορίζοντα.

Λοιπόν κορίτσια μου θέλω τα φώτα σας στο εξής:

τι δώρο γάμου παίρνουνε σε ζευγάρι που είναι οικονομικά ανεξάρτητο , η νύφη είναι πολύ καλή μου φίλη , συζούνε και συνεπώς έχουν όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό και ταξιδεύουνε συχνά (άσχετο αυτό το τελευταίο αλλά το παραθέτω μήπως βοηθήσει λίγο ;)).Σημειώστε πως χρήματα δεν θέλω να δώσω μου φαίνονται πολύ τυπικό το δώρο.

ωχ , δεν το είχα καταλάβει βρε Πετρούλα μου , περαστικά και σε εσάς , εμάς πάλι απο 3 μηνών έχει μπαμπακίαση και για δόντι ούτε για δείγμα στον ορίζοντα.

Λοιπόν κορίτσια μου θέλω τα φώτα σας στο εξής:

τι δώρο γάμου παίρνουνε σε ζευγάρι που είναι οικονομικά ανεξάρτητο , η νύφη είναι πολύ καλή μου φίλη , συζούνε και συνεπώς έχουν όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό και ταξιδεύουνε συχνά (άσχετο αυτό το τελευταίο αλλά το παραθέτω μήπως βοηθήσει λίγο ;)).Σημειώστε πως χρήματα δεν θέλω να δώσω μου φαίνονται πολύ τυπικό το δώρο.

Εγω νομιζω οτι τα χρηματα κανουν για ολους.Για τι ποσο μιλαμε;

Γιατι ενα weekend σε ρομαντικουλι-λουξ ξενοδοχειο θα ηταν οτι πρεπει.

Εμας ετσι μας ειχαν κανει δωρο ενα weekend στο Lagonissi grand resort.Aλλα δε ξερω ποσο παει...μπορει να λεω και κατι υπερβολικο.

Για πιο μακρινους προορισμους ουουου!!Προσφατα ειδα καταπληκτικα πραγματα σε αραχωβα!Εξαρταται βεβαια και αν θες να το κανεις για χειμωνα ή καλοκαιρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοίταξε Ριτάκι , το ποσό που διαθέτω είναι γύρω στα 100-150€.

Η αλήθεια είναι ότι ταξιδεύουν συνέχεια και μάλιστα σε προορισμούς πολύ μακρινούς , καμία σχέση με Ελλάδα δεν ξέρω δηλαδή κατα πόσο θα τους αρέσει κάτι τέτοιο εντός;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...