Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααα στοπρεσ το φεισ εχει κοληση δνε βλεπω τιποτα μου λεει ανυπαρκο κατι τετοιο μωρε μπασ κ διαγραφικα παλι ? :tongue::tongue::tongue: το επθα μια φορα λετε να το ξανα επαθα παω κουμπια εγω κανω πατατεσ ..... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λειπον καλημερουδια μαρια τελικα δνε μασ βγηκε σε καλο το πολυ φαι κατα τισ 6 συκωθικε ποναει η κοιλιτσα μου .. χμμμμμ λεω αντε να κανουμε τσισακια ... οχι μανουλα ποναει η κοιλιτσα μου λεει . γρουυυυυυ λιγεσ σταγωνιστεσ .. χμμμμμμμ λεω οχι δνε θα κανει εμετο ... και ναι ξερασε :(:(:(:(.... εμ εμ τοσα που εφαγε χτεσ να μην τα ξεραση ???????? αυτο το παιιδ ειναι τον ακρων δεν τον εστηλα παιδικο τον κρατισα σπιτι μια χαρα τωρα παιζουν με τον μικρο .... σασ αφηνω ετοιμαζομαστε για τζαμποκατασταση .... κ βολτα στην λαρισα ρεπαρη ο συζηγοσ σημερα σμουτσσσσσσσσσσσσσσ ενειμερωστεμε για την εξεληξη τισ ψυφοφοριασ σμουτσσσσσσσσσσ τσουπρεσ μου ...

επισεισ γιοβανουλα μου εσυ θα μπορεσεισ ? εσενα πολυ σε σκεφτομαι ...

:tongue::tongue:

Ρίτα σκέφτηκα να μπω στο ίντερνετ, μετά να σιδερώσω, αλλά τελικά ξαναξάπλωσα. Βέβαια πήγε 04.00 για να ξανακοιμηθώ αλλά τουλάχιστον κέρδισα 2 πολύτιμε ώρες ύπνου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα σκέφτηκα να μπω στο ίντερνετ, μετά να σιδερώσω, αλλά τελικά ξαναξάπλωσα. Βέβαια πήγε 04.00 για να ξανακοιμηθώ αλλά τουλάχιστον κέρδισα 2 πολύτιμε ώρες ύπνου.

καλα το εχω παθει κ εγω κ πηγα κομμωτηριο χαραματα κυριακησ κ περιμενα κ πελατησ ακ ελεγα μα γιατι δεν ανοιξαν οι γειτονεσ νεκρα τα διπλανα μαγαζια το χαραμα ουτε η ωρα με παραξανεψε που ηταν σχεδον νυχτα ουτεπου ηταν ολλα κλειστα τηλ κ στην συναδελφο κ την εφερα αρων τη αρων εκεινη πιστεψε εμενα κ ηρθε τρεχοντασ σου λεει αργησα ... :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

καλη εβδομαδα!!!

χθες κοιμηθηκα και 6 ωρες!!!μιλαμε ειχα να κοιμηθω 6 ωρες απο τον Αυγουστο!!!πρεπει να εκανα και σερι υπνο 3 ωρες....φρεσκαδουρα...

Ριτακι και εμεις εχουμε προσκληση για το playmobil fun park..μας την εδωσαν στο mall..εχει παει η μαρινα και λεει οτι ειναι καλα..

Για την βαφτιση ειναι ετοιμα ολα εκτος του οτι δεν εχω στειλει ουτε ενα προσκλητηριο ..δεν τα εχω καν γραψει (εχω γραψει 4!!!!),μου μενουν γλυκα (που ουτως ή αλλως ξερετε απο που θα παρω)και να παω και να δωσω προκαταβολη για στολισμο ..

Οσο για το φορεμα ..και κρυο να κανει εγω πεδιλο και καλοκαιρινο φορεμα θα βαλω..το πολυ πολυ να τριζουν λιιιιγο τα δοντια απο το κρυο ..

Ο καιρος απο αυριο χαλαει (δλδ και σημερα θα εχουμε τα γνωστα 35αρια)αυριο θα εχει βροχουλες το γιοβαννακι και απο τεταρη ολη η χωρα ..η θερμοκρασια το ανωτερο στους 26 βαθμους!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω ακουσα οτι μετα ξαναφτιαχνει!!Και ετσι να μεινει ομως στους 26 τελεια θα ειναι!Εδω 26 ειχε Αυγουστο μηνα κατι μερες στας εξοχας!!!

Να αξιοποιησουμε αν ειναι τις προσκλησεις μας στο playmobill παρκ οταν ειναι να πατε παρε με ενα τηλεφωνο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ξαναφτιαχνει αλλα η θερμοκρασια δεν θα ανεβει πανω απο τυος 30 βαθμους ...

Για playmobil μεσα ειμαστε αλλα μετα την βαφτιση!!!να μοιρασω κανα προσκλητηριο ..ειπαμε θα ειμαστε λιγα ατομα αλλα και αυτους πρεπει να τους καλεσω!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρούδια!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς είχαμε πολύ περίεργο σκ... Την Παρασκευή είχα την Α. με 37,8, το Σάββατο ήταν μια χαρά και την Κυριακή είχε απο 36,9 έως 37,9...:roll::roll::roll:Τι είνια και αυτό δεν ξέρω,... τώρα είναι στη μαμά μου αλλά ήδη απο χθες το βράδυ δεν είχε τίποτα... Ο μικρός μια χαρά, όχι ότι καθάρισε εντελώς αλλά τώρα θα βήξει μια δυο φορές μες την ημέρα και τέλος... Άντε να δούμε!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, πάω μήπως και προλάβω και επανέρχομαι!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα Ντελενη μου!Μαλλον τιποτα δεν εχει ομως η Αν.ισως απλα κατι την τριγυριζε κα παει περασε!

Ιωαννα πες μου οτι μετρας τα γραμματα ενα ενα;;;χαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέραααααα!

Ξυπνήσαμε επιτέλους! Από τις 7 το απόγευμα, στις 9 το πρωί με ένα μικρό διάλειμμα στις 3.30 για τσίσα και νερό! Την έκανα και μπάνιο πρωινιάτικα και τώρα σχολείο με πολύ χαρά!

Και η μαμά, αρχίζει τώρα το τρέξιμο γιατί έχει πολλέεεεεεες δουλειές!

Ρε γειτονάκι, δεν χρειάζεται να τους καλέσεις... λεπτομέρειες είναι αυτά! Δώσε κι εσύ τις προσκλήσεις μαζί με τις μπομπονιέρες!

Ρίτα... ακολουθείς τα χνάρια του Φιλακίου?

Γιοβάννα, τι 3.30 τι 6.30... ασήμαντη λεπτομέρια... αλλά και σίδερο τα ξημερώματα? Φιλάκι!!! Εσύ το έχεις σκεφτεί αυτό?

Γιατρέ! Ελπίζω να είναι καλά το κοριτσάκι σου...

Φεύγω... αρχίζει το τρέξιμο!!!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

mrdIp3.png

Doc Περαστικα στο κοριτσουδι μας!!!αν δεις οτι συνεχιζεται αυτος ο περιεργος πυρετος να τη πας στο γιατρο ..

Οχι ρε δεν μετραω τα γραμματα απλα πλεον οταν λεει φιλο λεει φιλο και οχι φιφο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

επισης ο χρηστος πλεον λεει το λ!!!!

Είπε το παιδί ''αυτή η τρελή θα με τρέχει σε λογοθεραπευτές και αναπτυξιολόγους ... ας πω το λ να ησυχάσει'' :tongue::tongue: Γράψε κανένα προσκλητήριο γιατί καθυστέρησες.

Το μετεό το εμπιστεύεσαι; Για Κέρκυρα δείχνει βροχές Τρίτη και Τετάρη και Πέμπτη φτιάχνει πάλι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...