Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέτοιες ώρες εδώ μόνο καμιά Μαρίζα μπορεί να πετύχαινα, να όμως που ακόμα δεν κοιμήθηκα οπότε είπα να έρθω μια βόλτα! Αύριο που θα γκρινιάζω ότι νυστάζω να μου το θυμίσετε!

Με αγχώσατε ρε κοπελιές με τις αγορές για ρούχα για τα βλαστάρια μου, έχω την εντύπωση ότι ενώ για τη Μαριαλένα έχω να ντύσω κι άλλο ένα κοριτσάκι (ακόμα έχω της βάφτισης, έχει και γενέθλια Χειμώνα που όποιος με ρωτούσε έλεγα να μου φέρουν μεγαλύτερα οπότε είμαι υπέρκομπλε!) Ο Γιώργος χμμμμ μπορεί και να μην έχει απολύτως τίποτα! Δεν αγχώνομαι, λεφτά υπάρχουν!:tongue::tongue::tongue: ΜΠήκαμε όμως σε φθινοπωρινό κλίμα, αφού σήμερα ήρθε η νονά της μικρής και της έφερε 2 μπλουζάκια και ένα για το Γιώργο, και ενώ σκάγαμε από τη ζέστη τα ζουζούνια φαγώθηκαν να τα φορέσουν και δεν τα έβγαλαν παρά μόνο όταν τα έκανα μπάνιο!

Μαμά Μαρίζα, τι ήθελα και τις μελετούσα τις απλήρωτες υπερωρίες, ορίστε τώρα! Πολύ γέλλασα με τα σχόλιά σου για την κόρη μου, έτσι τσαντίλας είναι πάντα! Η δικιά σου πάλι σκέτο μαιμούδι, άσε τις λοιπές δραστηριότητες και γράψτην ενόργανη! Κορίτσια, δε φαντάζεστε τι κόλπα έκανε σε κάτι σαν μονόζυγο! Η Μαρίιι απολαμβάνει τη θάλασσα στην Αίγινα για να μην αναρωτιέστε κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε αύριο το τελευταιο μας μπανάκι, αν και η μικρή ξεκίνησε από την Παρασκευή αντιβίωση, καθώς σωστά υποψιάστηκα ότι δεν είχε μια συνηθισμένη ίωση, αλλά ακροαστικά! Θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός θάλασσας, αλλά χμμμ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω!

Αυτάααα και πολλά θυμάμαι για τέτοια ώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε!Μαρινακι περαστικα στην μικρουλα !!!

Να χαιρομαστε το Σοφακι μας!!!

Καλα αυτο για το υφος της Μαριαλενας το ειχα επισημανει και εγω στη Μαρινα!εχει τοση πλακα !!!

Εμεις προχθες πηγαμε στο σινεμα στα τρουμφ τελικα...

Καλα ουτε να το θυμαμαι δε θελω.Δεν κανει για τα παιδια μας...Ο δε Γρηγορης ποιο ησυχος θα καθοταν σε λουνα παρκ παρα εκει...α πα πα..η φιλη μου μου ειπε οτι δεν ξαναερχεται μαζι μας...:tongue:Δυο φορες το τολμησε η κοπελα...τερμα ειπε!:rolleyes:

Εχθες πηγαμε για μπανακι περα απο το Λαγονησι ηταν πολυ ωραια!!!!!!Και με λιγο κοσμο!Σημερα λεμε να ξαναπαμε ισως για το τελευταιο μπανακι μας!!!

Καλο υπολοιπο σκ!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπεραααα

Σπιτι σημερα μετα των υιων μου...χθες πηγαμε το πρωι στο mall που εχει τα playmobil και παιξαμε...οσες ειναι κοντα και φαν των playmobil ειναι πολυ καλα...

Διαβαζω μπανακια..καντε και σημερα γιατι το φθινοπωρακι ερχεται ολοταχως ...εμενα προσωπικα που αρεσει το φθινοπωρο ,να πεσει λιγο η θερμοκρασια ..αλλα οχι και πολυ γιατι εχω παρει καλοκαιρινο φορεμα για την βαφτιση !!

γελιο ..μιλαει ο σαμαρας τωρα στην τιβι και λεει καποια στιγμη οχι , δεν θα μπορεσω...και απαντα ο χρηστος μαμα γιατι δεν θα μπορεσει αυτος ????τι να του πεις τωρα???

Καλο υπολοιπο κυριακης!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κι απο μένα!

Δεν πήγαμε μπανάκι, χάσαμε μάλλον την τελευταία μας ευκαιρία, αλλά ήμουν κομμάτια από χτες που κοιμήθηκα μετά τις 3 και έστειλα και καλά τον Χ. με τα παιδιά στο mall να παίξουν με τα playmobill για να σιδερώσω το Έβερεστ κι εγώ κοιμήθηκα! Τώρα κοιμούνται αυτοί και σιδερώνω εγώ, αυτά εχει η ζωή!:tongue: Του Γιώργου που έχει και αδυναμία στα playmo του άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν το ευχαριστήθηκε, γιατί επειδή είχαν τη Μαριαλένα μαζί δεν τα άφηναν να παίξουν σε όλα παρά μόνο στον 1 όροφο που είχε και τα baby playmo! Τέσπα μέσα στην εβδομάδα ελπίζω να τον ξαναπάμε!

Στο Σοφάκι δεν ευχήθηκα από εδώ νομίζω, Χρόνια πολλά στην πανέξυπνα ζουζούνα σου Μαρίιι μου!

Τι στο καλό ρε Μετεωρολόγε λες να χαλάσει τόσο ο καιρός που να μην μπορέσεις να βάλεις το Καλοκαιρινό φόρεμα στη βάφτιση?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Πήγατε τα μπανάκια σας; Χτες δεν μπήκα καθόλου γιατί το πρωί έτρεχα με κάτι τελευταία ψώνια για τη βάφτιση και να ταχτοποιήσω πότε θα γίνουν παραδόσεις κλπ και δεν πρόλαβα καθόλου. Το απόγευμα πάλι είχαμε γάμο, μετά το τραπέζι...... Καλά η Αλεξάνδρα έδωσε ρέστα σε αυτό το γάμο. Μιλάμε δεν κατέβηκε από την πίστα. Είχαν στολίσει τις καρέκλες με κάτι ρος κορδέλες, τις οποίες όλα τα μικρά τις έβγαλαν και έκαναν τις μπαλαρίνες κλπ και την ώρα που μπήκε το ζευγάρι, έκοψαν τούρτα και χόρεψαν έριξαν πυροτεχνήμα και κάτι κονφετί. Εκεί να δείτε το χάος. :):):) Να τρέχουμε με άλλες κατακαημένες μαμάδες να μαζέψουμε τα βλαστάρια μας, τα οποία όρμησαν όλα να μαζέψουν τα πολύχρωμα χαρτάκια, για να μην χαλάσει ο χορός του ζευγαριού. :tongue::tongue::tongue::tongue:Και αυτός ο αθεόφοβος δεν έριξε 1-2 κουτιά αλλά 5!!! Χαμός έγινε μετά!! :P:p:p. Η δικιά μου ούτε μετά κατέβηκε από την πίστα και ας την πάτησαν 1-2 φορές, και ας την έριξαν κάτω και έβαλε τα κλάμματα. Το ωραίο ήταν σήμερα που περιέγραφε το γάμο στη μαμά μου και έλεγε ''πήγαμε στην εκκλησία, αλλά δεν είχε άρτο, είχε μόνο κουφέτα και πετάξαμε και ρύζι'' :tongue::tongue::tongue: Άρτο περίμενε η καλή μου. Σήμερα πάλι πήγαμε το μπανάκι μας και μάλλον ήταν και το τελευταίο για φέτος.....:(:(:( Θυμάμαι μια χρονιά που ήμουν στο δημοτικό ακόμα και είχαμε πάει στην παρέλαση 28η Οκτωβρίου και μετά για μπάνιο στη θάλασσα :P:p:p:p

Μαρίνα δεν πειράζει που χάσατε την ευκαιρία; Καλύτερα και για τη ζουζούνα σου να μην μπει στη θάλασσα. Ακροαστικά ε; Περαστικά της.

Ρίτα καλά κάναμε δηλαδή που δεν τα πήγαμε στα στρουμφάκια; Κανονική ταινία μωρέ, πώς να την παρακολουθήσουν;

Σανσαν πλησιάζει η ώρα που θα πάρεις αγκαλιά το μικρούλη σου. Με το καλό!!!

Να ευχηθώ και από εδώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για το Σοφάκι μας. Να σας ζήσει Μαρία!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα!!!!!

Γυρίσαμε κι εμείς!

Κάναμε τα τρία τελευταία μπανάκια μας για φέτος (εκτός ευχάριστου απροόπτου!) και μαζευτήκαμε!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι το Σάββατο το πρωί η Σοφία ξύπνησε λίγο κρυωμένη, οπότε όλη την μέρα ήταν ζαβλακωμένη με μυξούλες και τα ματάκια της να τρέχουν... αλλά δεν πτοήθηκα! Την βούτηξα στην θάλασσα μια το Σάββατο το απόγευμα (μετά την βάφτιση που είχαμε) κι άλλη μία σήμερα, της έκανα και τις "κατά λάθος" βουτιές να πιει λίγο θαλασσινό νεράκι, οπότε τώρα είναι μια χαρούλα!

Βέβαια γυρίσαμε και ήταν ένα πτώμα! Κοιμήθηκε από τις 7 στο αυτοκίνητο και μάλλον αύριο πρωί θα ξυπνήσει! (ή έτσι ελπίζω τουλάχιστον! αλλιώς θα κάνει τον νυχτοφύλακα στο σπίτι!) Βρωμιάρα, με αλάτια, νηστική.... απαπα!

Αυτά εν ολίγοις τα νέα μας!

Να σας ευχαριστήσω όλες και για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου!

Εσείς? Τι κάνετε? Ελπίζω όλες καλά!

mrdIp3.png

πανμαρ, welcome back! Τέλειο το κόλπο της πατητής για να καθαρίσει η μυτούλα, 2-3 βουτιές και φεύγουν όλα. Θα πάει σχολείο αύριο; Δηλ., θα πρέπει να τη μπανιαρίζεις πρωί-πρωί; Μπα, μου φαίνεται ότι αύριο θα της τη χαρίσεις.

Ένα μπάνιο, σήμερα, το κάναμε κι εμείς. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο.

Κατά τα άλλα βολτίτσες-βολτίτσες-βολτίτσες.

Κορίτσια, πάω, τώρα κουτουλάω, τα λέμε, ξέρετε, κατά τις 4, χιχιχι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σε προλαβα φιλακι!Σηκωθηκα να πιω νερο και ακουσα τον υπολογιστη να μουγκριζει,τον ειχα ξεχασει!Λεω ας κατσω λιγο!

αρχιζω και σου μοιαζω!:tongue:

α τρέχουμε με άλλες κατακαημένες μαμάδες να μαζέψουμε τα βλαστάρια μας, τα οποία όρμησαν όλα να μαζέψουν τα πολύχρωμα χαρτάκια, για να μην χαλάσει ο χορός του ζευγαριού. Και αυτός ο αθεόφοβος δεν έριξε 1-2 κουτιά αλλά 5!!!

Γιοβαννα φανταζομαι!!!:tongue::tongue::tongue: Χαος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χορευταρου η Αλεξανδρα ε;;

Πανμαρακι welcome και εμεις πολλες βουτιες εχθες να δυναμωσουμε τη μυτουλιτσα εν οψει χειμωνα!

Ιωαννακι ολα ετοιμα για τη βαφτιση;θα το βαλεις το φορεμα μη σε νοιαζει 20 οκτωβρη βαφτισα εγω τον μικρο με πεδιλο!Και ο κουμπαρος μου ηταν καταιδρωμενος!

Μαρινα πως ειναι η κουκλα μας;;

A και εχω δωρεαν προσκληση για playmobill παρκ στην κηφισια, ειναι καλα;Να παμε;

Goodnight!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε το Σαββατο , Κυριακη δεν πηγαμε τελικα γιατι ειχαμε ενα παρτυ το απογευμα στη γειτονια σου και ειπαμε να αραξουμε μεχρι να παμε εκει οποτε πηγαμε το πρωι κουνιες στα ξυλινα που λεγαμε!

Για μπανιο εχθες βρηκαμε μια καταπληκτικη παραλια μετα το Λαγονησι και κατσαμε εκει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δε ξερω πως λεγοταν!Θα ρωτησω να σου πω!Οτι πρεπει για αυτη την εποχη και δωρεαν ξαπλωστρες και ομπρελα και καφετερια πανω στην παραλια και γενικα ολα τα κομφορ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια και Καλή Εβδομάδα να έχουμε :P:p:p Εύχομαι να είναι για όλους μας ήσυχη χωρίς απρόοπτα.

Πανμάρ σε αυτές τις πατητές την έχω ξεπατώσει την Αλεξάνδρα όλο το Καλοκαίρι. Ελπίζω να γλιτώσουμε καμιά ίωση του Χειμώνα.

Ρίτα σε χάλασε η Μαρίζα και ξυπνάς και εσύ τα άγρια χαράματα; :tongue::tongue:

Ξέρετε τι έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και ξέχασα να σας το πω; Ξυπνάω και όπως βλέπω το ρολόι βλέπω 06.20 ενώ ήταν 03.20! Ξυπνάω και όπως ήμουν σκοτισμένη πάω στο μπάνιο, πλένομαι, ντύνομαι και πάω στην κουζίνα να ετοιμάσω το φαγητό του παιδιού. Εκεί βλέπω το ρολόι της κουζίνας και βλέπω 03.30.... στην αρχή αναρωτήθηκα γιατί χάλασε το ρολόι της κουζίνας και δείχνει 3ις ώρες πίσω και μετά συνηδειτοποίησα ότι είναι 03.30 και όχι 06.30 :tongue::tongue: Ευτυχώς που δεν έφυγα κιόλας να έρθω για δουλειά :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...