Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όντως, ούτε να το συζητάμε!!!! Χαίρομαι πάντως που η καινούρια δασκάλα, μάλλον έχει μεράκι, και τη στέλνει πάντα με την αλλαξιά που έχω στην τσαντούλα της, πιο φρασκαρισμένη δηλ.!

δηλ μαριζακι σου την αλαζη χωρισ λογο ? εμενα μου ερχετε με αυτα που το βαζω στην τσαντα εχω μια εφεδρικη κ δεν την εχω πηραξη απο την περασμενη βδομαδα παει κ ερχετε καθε μερα ασε που μου ερχετε γουρουνι απο τα χωματα κατευθιαν μπανιερα μπενει :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συγνωμη 8 μερεσ παει ο δικοσ σου σχολειο ? ο δικο μου παει 5 παντοσ και δνε ξερω καμια μανουλα να φοραειδ ευτερη μερα ρουχα στο σχολειο εδω αλαζουμε 3 αλαξιες την ημερα ...

Ελα ρε συ μαμαλευτ. λες οτι γραφω να το γραφω για χαβαλε;Ξερω καλα τι μου γινετε.5 μερες παει και ο δικος μου σχολειο και μια αλλαξια στην τσαντα ομως χρειαζομαστε γυρω στις 8 φορμες γιατι χειμωνας ερχεται με το πλυνε βαλε λογω καιρου δεν προλαβαινεις παντα να στεγνωσουν,να σιδερωθουν κτλ.

Καποιες μερες αλλαζει και φορεσια μεσα στη μερα στο σχολειο αν λερωθει εκει με δραστηριοτητες κτλ οποτε 8 και λιγες λεω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δηλ μαριζακι σου την αλαζη χωρισ λογο ? εμενα μου ερχετε με αυτα που το βαζω στην τσαντα εχω μια εφεδρικη κ δεν την εχω πηραξη απο την περασμενη βδομαδα παει κ ερχετε καθε μερα ασε που μου ερχετε γουρουνι απο τα χωματα κατευθιαν μπανιερα μπενει :tongue::tongue::tongue::tongue:
Έτσι ακριβώς όπως το λες γινόταν πέρσι, μέχρι που κάποια στιγμή κατάλαβα ότι η εφεδρική αλλαξιά δεν της έκανε πια.... τέλος πάντων έπρεπε να λερωθεί πολύ για να ασχοληθεί η δασκάλα να την αλλάξει. Τώρα, σχεδόν κάθε μέρα έρχεται αλλαγμένη!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ελα ρε συ μαμαλευτ. λες οτι γραφω να το γραφω για χαβαλε;Ξερω καλα τι μου γινετε.5 μερες παει και ο δικος μου σχολειο και μια αλλαξια στην τσαντα ομως χρειαζομαστε γυρω στις 8 φορμες γιατι χειμωνας ερχεται με το πλυνε βαλε λογω καιρου δεν προλαβαινεις παντα να στεγνωσουν,να σιδερωθουν κτλ.

Καποιες μερες αλλαζει και φορεσια μεσα στη μερα στο σχολειο αν λερωθει εκει με δραστηριοτητες κτλ οποτε 8 και λιγες λεω.

ασχετο τωρα ενδιαμεσαδνε βαζεισ πληντηριο ? πχ εγω βαζω καθε εμρα πληντηριο οποτε καθε μερα πλενωβ κ το συνολακι που φωρεσ ετην δευτερα στον παιδικο σορτσακι τωρα το εβαλε κ την τεταρτη κ σημερα γιατι το ειχα προχηρο οπωσ το σιδερωσα το εβαλα να το φορεση δνε τοε βαλα καν μεσα στην ντουλαπα νομιζω πωσ με 8 ζευγη ειμαστε καλημενη για σχολειο στο σπιτι θα του βαλω τα μπιζαμακια κ το απογευμα κατι παλιεσ τησ κουνιαδασ μου να παιζη εξω εδω στα χωματα σιγα δνε μπορω να ψωνιζω χιλια ρουχα

Έτσι ακριβώς όπως το λες γινόταν πέρσι, μέχρι που κάποια στιγμή κατάλαβα ότι η εφεδρική αλλαξιά δεν της έκανε πια.... τέλος πάντων έπρεπε να λερωθεί πολύ για να ασχοληθεί η δασκάλα να την αλλάξει. Τώρα, σχεδόν κάθε μέρα έρχεται αλλαγμένη!

μαριζα λεσ εγω να μου ερθη το καταχειμωνο με σορτσακι :tongue::tongue::tongue:αχαχ κ του εβαλα ενα μακο μικρουλι ισα ισα να υπαρχει αλαξια χαχαχαχα

Διαφημίσεις

μαριζα λεσ εγω να μου ερθη το καταχειμωνο με σορτσακι :tongue::tongue::tongue:αχαχ κ του εβαλα ενα μακο μικρουλι ισα ισα να υπαρχει αλαξια χαχαχαχα
Αχ άσχετο, θα σου στείλω και τη ροζ τη φόρμα για ενθύμιο!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χα, χα, Μαρίζα και εγώ την πάτησα έτσι με την εφεδρική αλλαξιά τώρα το Καλοκαίρι, την είχα στην τσάντα από το Μάη, και μέσα Αυγούστου έρχετα η Αλεξάνδρα σπίτι με το καθαρό μπλουζάκι αλά μπουστάκι.

Πάντως και εγώ καμιά 10αριά φόρμες τις έχω. Χειμώνας έρχεται και θέλω να υπάρχει μια άνεση. Δεν μπορώ να αγχώνομαι αν στέγνωσε ή όχι. Χαμένη δεν πήγε καμία ούτε και πέρσι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πάντως και εγώ καμιά 10αριά φόρμες τις έχω. Χειμώνας έρχεται και θέλω να υπάρχει μια άνεση. Δεν μπορώ να αγχώνομαι αν στέγνωσε ή όχι. Χαμένη δεν πήγε καμία ούτε και πέρσι.

Ε μα ναι!Συμφωνω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα ή και καλημέρα! Βρίσκομαι στο καθιερωμένο μου πια διάλειμμα από τον ύπνο! Μωρέ, η πανμα έφυγε; Κάτι λέγατε για Αίγινα χτες αλλά όλο ξεχνούσα να ρωτήσω. Καλά να περνάτε πανμαρ! Όσο για τη συνάντηση μας στη γειτονιά της joa να πω ότι ενθουσιάστηκα με την ιδέα του σχολείου που έχει και το παγκάκι για τις μαμάδες, τέλεια ιδέα! Όσο για τον καβγά... δυστυχώς δεν το αποφύγαμε... το περίμενα από την αρχή που σας ρώταγα για τα ποδήλατα... Η Ναταλία δεν έχει ποδήλατο.... ε, κάποια στιγμή (ευτυχώς από τη μέση και μετά) αποφάσισε πρώτη φορά στη ζωή της να δοκιμάσει το ποδήλατο το οποίο βέβαια της άρεσε πολύ κι όλο ήθελε να κάνει βόλτες από εκεί και μετά!!! Έλα όμως που για να κάνει εκεινη βόλτες έπρεπε να τις κάνει με δανεικό ποδήλατο, το οποίο στην αρχή ζητούσε ευγενικά την άδεια για να το δανειστεί στη συνέχεια όμως δεν έλεγε με τίποτα να το επιστρέψει... Ε, καταλαβαίνετε τη συνέχεια, άρχισε μια σχετική γκρίνια....... η οποία κατέληξε με τα γνωστά παρατράγουδα, ξύλο και κλάμα... Είχαμε και τη μαμά marina να οικτίρει τη μαμα filaki που δεν ανακατευόταν να τα χωρίσει..... Ουφ.

Και συνεχίζω, καλά marina η κόρη σου, μόλις ήρθε με τον άντρα σου, πήγα εγώ να της κάνω τις γνωστές ζουζουνιές που θα έκανες αν έβλεπε μια χρυσομαλούσα μπουμπού και παραλίγο να φάω ξύλο!!! Είχε ένα ύφος, πολύ τσαμπουκαλεμένο, του στυλ, εδώ είσαστε τόσες ώρες και σας ψάχνω, καλά δε με πήρατε ένα τηλ. να έρθω κι εγώ;;;;;;;;;;; Θα γίνει χαμός!!! Καλά φοβερή η μικρή. Ήθελα πολύ να γελάσω αλλά ζούσα το άλλο δράμα της Ναταλίας που ήθελε να πάμε επίσκεψη στη Σοφία.....................

Κορίτσια, έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτά που έγραψε η joa ότι χαλάει ο καιρός... Να πάμε για κανένα μπανάκι το ΣΚ.

ριτα πώς σας φάνηκε η παράσταση;;;; Για πες!

Για τα ρουχαλάκια, όλο τίποτα δεν έχω κι όλο μου δίνουν κάτι και συμπληρώνω κι εγώ σε αγορές όπου χρειάζεται. Κι έρχεται τελικά και ξεχειλίζει η ντουλάπα!!! Από το σχολείο έχουμε μια φόρμα (φούτερ για το χειμώνα, Τ-shirt/σορτσάκι για το καλοκαίρι) τα οποία τα φοράνε στις εξόδους από το σχολείο για εκδρομή π.χ. και φέτος μας ζήτησαν να τους τα φοράμε και κάθε Τρίτη και Πέμπτη που θα έχουν λέει μαθήματα μουσικοκινητικής. Τί είναι αυτό δεν έχω καταλάβει. Από εξτρά μαθήματα οι επιλογές μας για τη Ναταλία είναι Πληροφορική (που έκανε πέρσι), Αγγλικά, κουνγκ φου και θεατρικό παιχνίδι. Βέβαια κάθε ενα από τα παραπάνω χρεώνεται.... από 25 έως 50 το μήνα.... Δεν ξέρω αν θα επιλέξω κάτι, μπορεί κουνγκ φου. Έβλεπε πέρσι στην καλοκαιρινή γιορτή τα αγοράκια που έσπαγαν με μια κλωτσιά ένα κόντρα πλακέ και πολύ της άρεσε!!! marina τί λες;;;; Χαχαχαχαχαχαχα!

Τέλος, marina, σε συνέχεια προφορικής μας συζήτησης χτες για τη δουλειά, άσε, σήμερα την ώρα που ήθελα να ξεκουμπιστώ, 2:45, σκάει κάτι και δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα............................................................ με τίποτα όμως... Μισή ώρα καθυστέρησα να φύγω. Και μου την εδωσε πολύ άσχημα. Ρε παιδιά, ποιός θα πάρει το παιδί μου από το σχολικό τους έλεγα αλλά δεν είδα να πολυνοιάζονται.....

Άντε λέω να ξαναγυρίσω στο κρεβατάκι μου. Όλα σας τα είπα δεν έχετε παράπονο πιστεύω. Φιλάκια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Καλές βολτες σημερα, απο αυριο ισχυρες καταιγιδες εδω σε μας!!

Μαριζακι ξεχειλιζει η ντουλάπα ε;;;εμεις να δεις που δεν κλεινουν πια τα συρταρια, παστες σαρδελες τα ρουχα!!

Ηλιανα αυτα τα trax δεν ετυχε να τα παρει το ματι μου αλλα αφου τα εχεις δοκιμασμενα γιατι οχι...Κι εγω δε θα βγαλω τη σεζον με τα 3 καινουρια που του πήρα..εχω και καβατζωμενες απο τις αλλαγες δωρων κατα καιρους!Το πιο μεγαλο μας νουμερο στην "αποθηκη " ρουχων ενα μπουφαν νο 6..Πρεπει να βγαλω και τα περσινα να δω μηπως μας παιρνει κανενα, ολο και κανενα μακρυ θα μας κατσει και φετος!

Ρε Μαριζα ποσο ακομη να κρατησει κι ο δολιος ο καιρος, κοντευει να βγει ο Σεπτεμβρης και το air condition στο γραφειο πήρε φωτια!!Δε μου αρεσει κι ετσι...

Παντως ρε κοριτσακι θαυμαζω το κουραγιο σου να σηκωθεις εν μεσω υπνου και να αφησεις το σεντονακι στου στο καφε!!!!! :) :)

Πειτε καμια καλή ιδεα για φαγητό σημερα..κτ σε ζυμαρικο γιατι εχουμε και τον Χριστακη που ειναι μακαρονας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!

Καλές βολτες σημερα, απο αυριο ισχυρες καταιγιδες εδω σε μας!!

Μαριζακι ξεχειλιζει η ντουλάπα ε;;;εμεις να δεις που δεν κλεινουν πια τα συρταρια, παστες σαρδελες τα ρουχα!!

Ηλιανα αυτα τα trax δεν ετυχε να τα παρει το ματι μου αλλα αφου τα εχεις δοκιμασμενα γιατι οχι...Κι εγω δε θα βγαλω τη σεζον με τα 3 καινουρια που του πήρα..εχω και καβατζωμενες απο τις αλλαγες δωρων κατα καιρους!Το πιο μεγαλο μας νουμερο στην "αποθηκη " ρουχων ενα μπουφαν Orchestra νο 6..Πρεπει να βγαλω και τα περσινα να δω μηπως μας παιρνει κανενα, ολο και κανενα μακρυ μπορει να μας κατσει!

Ρε Μαριζα ποσο ακομη να κρατησει κι ο δολιος ο καιρος, κοντευει να βγει ο Σεπτεμβρης και το air condition στο γραφειο πήρε φωτια!!Δε μου αρεσει κι ετσι...

Πειτε καμια καλή ιδεα για φαγητό σημερα..κτ σε ζυμαρικο γιατι εχουμε και τον Χριστακη που ειναι μακαρονας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

stone πολύ γρήγορη και θρεπτική σάλτσα:

σωτάρεις φρέσκο κρεμμυδάκι στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, το κατεβάζεις από τη φωτιά, βάζεις μία light κρέμα γάλακτος για μαγειρική και ένα φλιτζάνι γάλα, αλάτι και πιπέρι. Αφήνεις 1 λεπτό σε χαμηλή φωτιά. Τη ρίχνεις στα μακαρόνια και στην αρχή είναι νερουλή αλλά μετά από λίγο απορροφούν τα μακαρόνια τα γάλατα και γίνεται πολύ ωραία.

Για μένα θα τη δοκιμάσω μια μέρα και με τόνο ή σολωμό. Με μια πράσινη σαλάτα είναι σουπερ.

Εμείς από ρουχα της μικρής έχουν μείνει πολλά γιατί πάντα παίρνω λίγο πιο μεγάλα. Έχουμε και μια ξαδερφούλα που μας δίνει όλα τα επώνυμα που της μικραίνουν.. Μέχρι και Tod's αφόρετα μπλε μπαλαρινάκια μας έδωσε! Πήρα όμως γαλότσες γιατί φεύγουν το φθινόπωρο πολύ γρήγορα τα νούμερα... είναι απαραίτητες και πολύ βολικές. Θα πάρουμε και ένα μπουφαν/αδιάβροχο

C5lUp3.pngMWF6p2.png

sunsun μου τί κάνεις;;; Αχ ωραία είναι να σου δίνουν επώνυμα αποφόρια!!!

Stone, δε λέω να έχει καύσωνα (αν και δε με χαλάει), λέω, τουλάχιστον, να κρατήσει ένα γλυκό καλοκαιράκι ως τα μέσα Οκτωβρίου. Ακόμα θυμάμαι ένα μπάνιο κάποτε στις 20 Οκτωβρίου!

Για σήμερα, έχω μπερδευτεί με τον καιρό, στο μπροστά μπαλκόνι έχει δροσιά κι αεράκι, στο πίσω, που βγήκα να απλώσω, έχει κανονικό καύσωνα... τα ρούχα στέγνωσαν σε μισή ώρα!

Άντε, καλημέρα και καλές βόλτες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...