Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα απο που ψωνιζεις εσυ???

Εγω απο τα benetton βρισκω πάντα παντελονακια με λαστιχο, κι αν δεν ειναι εξωτερικο ειναι σιγουρα απο μεσα (με το κουμπακι)

Προτιμω κ εγω τις φορμες για τον Αν και πιο ανετος ειναι και δε δυσκολευεται στην τουαλέτα..Ααα και καθημερινα αλλαγη, οσο καθαρα κι αν ειναι!!χαχα Ριτα γελασα με τη μυξα...του Κουτρουλη ο γαμος γινεται εκει!!

Καλέ Ιωαννα τα γιουβαρλακια απο χτες τα ειχα..να τα πεταξω επειδη ειναι Παρασκεύη??Τηρω κι εγω το μενου Δευτερα-Τετ-Παρα λαδερό ή ζυμαρικο και τις υπολοιπες κρεας ή ψαρι αλλα αν εχω απο την προηγουμενη οτι μερα κι αν ειναι το τρωμε...

Ρε Ιωαννα στο Prenatal νομιζω εχουν ριξει πολύ την ποιοτητα....

Κι εγω το τραξ δεν καταλαβα τι ειναι..καμια μαρκα μαλλον!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω ξαναπει πως φορμες περνω benetton σαν πιο λεπτες και ευκολοφορετες για ανοιξη και φθινοπωρο αλλα και orchestra σαν πιο οικονομικες και grant και marasil ή mandarino σαν πιο ανθεκτικες.

Παντελονια οτι μου αρεσει δεν εχω κατι στανταρ αλλα ναι και εγω αυτα περνω με το λαστιχακι απο μεσα και το κουμπακι γιαιτ στη μεση του ειναι φαρδουλα και τα σφιγγω ομως παλι εχουν κουμπακι εξωτερικα και ο δικος μου ολο με το κουμπι καμωνεται ενω του εχω εξηγησει οτι δεν χρειαζεται να το ανοιγει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα με γεια το μαλλι!! Πιαστηκαμε με τα ρουχα και ξεχαστηκαμε!!!

Ριτα απ'όλα αυτα ψωνιζουμε κι εμεις αλλα κυριως benetton!Μας εχουν βολέψει παρα πολύ ολα τα ρουχα απο εκει!

Επίσης καθημερινα και ανθεκτικα ρουχα και δη φορμες εχει και η unique που τωρα νομιζω εγινε κτ generation!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

τις φορμουλες του χρηστου τις εχω παρει απο μπενετον(μου αρεσουν που δεν ειναι χοντρες)αλλα παντελονιακια παιρνω απο πρεναταλ

το τραξ μαλλον μαρκα ειναι αλλα εγω δεν την ξερω

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μαριζα οχι ρε 'συ να επεμβεις στο αιμα..το εχασες το παιχνιδι!!Κατα τη γνωμη μου σκοπός ειναι να ελαχιστοποιησεις καθε πιθανοτητα να ακουστει κλάμα....
Το κλάμα; Τον έχω για Νο 1 θεατρινισμό και μάλιστα φτηνό....

Καλά, ο Αν. έχει προβληματισμούς, τις ζει έντονα τις σχολικές του μέρες, όχι αστεία. Όλα τα προσέχει (κάτι διάβαζα και στο facebook!!!)!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να σας πω και ένα ωραίο χτες της Αλεξάνδρας. Είχαν το στρώσιμο του κρεβατιού, για το γάμο που λέγαμε, αλλά δνε προλάβαμε να πάμε και πήγε μόνο ο καλός μου λίγο το βραδάκι. Με ρωτάει πριν η Αλεξάνδρα πώς λέγεται η δουλειά που θα παέι ο μπαμπάς και της λέω ''στρώσιμο κρεβατιού''. Αφού λοιπόν την μπανιάρισα μου λέει: "Μαμά εμείς είμαστε μόνες μας τώρα, αλλά μην ανησυχείς θα γυρίσει ο μπαμπάς. Πάει να στρώσει ένα κρεβάτι και έρχεται":D:D:D
Ναι ναι ναι, αυτά είναι τα καλύτερα!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Απο εκει και περα αν καμμια φορα τον δω εξαιρετικα προκλητικό απεναντι σε κανα μεγαλο παιδακι τον αφηνω να φαει και καμμια για να παρει το μαθημα του και να καταλαβει ποσο ασχημο ειναι να ποναμε τους αλλους.Νομιζω οτι το εχει καταλαβει και σκεφτεται πια λιγο παραπανω.

(Μια φορα τον βουτηξε ενα μεγαλο παιδι επειδη κατι του εκανε ο Γρηγορης και τον πεταξε 3 μετρα πισω....να δειτε πως μαζευτηκε μετα ο δικος μου....)

Ναι σωστά, συμφωνώ κι εγώωωωω!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εμενα σημερα καθως επινε το γαλα του , του εδινα φιλακια στον ωμο και γυρναει και μου λέει "μαμα τι γλυκα φιλακια που μου δινεις;;;Γλυκα σαν μελι!"
Μμμμμμμμμ, τέλειαααααα, έλιωσε η μαμά Stone!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα με γεια το μαλλάκι! Τι τους έκανες; Βαφή;

Πετρούλα τι γλυκός που είναι ο γαμπρούλης μου!!! :D Θέλει φιλάκια ο καλός μου. Και για το γιουβαρλάκια έχω να πω, να το ταϊσεις το Χρίστο σου για να καρδαμώσει και να σκαρώσετε και την κόρη ;);););)

Για τα ρούχα κορίτσια, εγώ φρόντισα και τις ψώνισα αρκετά πραγματάκια πέρσι με τις εκπτώσεις και έτσι είμαστε καλυμμένοι. Ίσως χρειαστεί 1-2 σετάκια ακόμα. Και εγώ για καθημερινά φορμούλες της φοράω, και για να είνα πιο ζεστή και πιο ανέτη, αλλά δεν λέει και πρωί - πρωί βάλε φουστανάκια, βάλε καλτσόν κλπ ... μπρρρ. Έχβ βρει καλή ποιοότητα στα mini raxevsky αλλά και στα Marks 'n' Spencer. Τα τελευταία δε είναι αθάνατα. Εννοείται ότι μόλις γυρίσουμε από το σχολείο αλλάζουμε ρούχα και πάνε στα άπλυτα!!!

Τραξ... ούτε και εγώ το ξέρω. :confused::confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Παρασκευη εμας εχουν παντα ψαρι στο σχολειο.

Τι εννοεις ''τραξ'' μαμαλευτ. δεν καταλαβα....

Εγω θελω καθε μερα να του φοραω αλλη φορεσια στο σχολειο.Και περισυ ετσι εκανα με το που γυριζε τα ρουχα πηγαιναν στα απλυτα.Δε θελω να φοραει τα μικροβιασμενα και ετσι χρειαζομαι 8 σετ σιγουρα....

συγνωμη 8 μερεσ παει ο δικοσ σου σχολειο ? ο δικο μου παει 5 παντοσ και δνε ξερω καμια μανουλα να φοραειδ ευτερη μερα ρουχα στο σχολειο εδω αλαζουμε 3 αλαξιες την ημερα ...

:tongue::tongue:

συγνωμη 8 μερεσ παει ο δικοσ σου σχολειο ? ο δικο μου παει 5 παντοσ και δνε ξερω καμια μανουλα να φοραειδ ευτερη μερα ρουχα στο σχολειο εδω αλαζουμε 3 αλαξιες την ημερα ...
Όντως, ούτε να το συζητάμε!!!! Χαίρομαι πάντως που η καινούρια δασκάλα, μάλλον έχει μεράκι, και τη στέλνει πάντα με την αλλαξιά που έχω στην τσαντούλα της, πιο φρασκαρισμένη δηλ.!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

η τραξ ειναι μαρκα αθανατα κ ελληνικα

Τα παιδικά ρούχα trax κατασκευάζονται στην Ελλάδα και φημίζονται για τις χαμηλές τιμές τους.Η συλλογή περιλαμβάνει παιδικές φόρμες μακό σετ φορέματα με κολάν κ.α. οπωσ κ τα ενερζαζιερ ...;);) απορω που δνε τα γνωριζετε ειναι πολυ καλα ποιοτηκοσ

δεσ τε εδω

http://www.kinderland.com.gr/full_product.php?prod_id=1314977630&page=1&cf=

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...