Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι να ζήσετε κοριτσάκι και να έχετε πάντα ο ένας τον άλλον να αλληλοστηρίζεστε! Θα συμφωνήσω με την καταπληκτική ιδέα της Σούλας για το δωράκι, κι αν θες κάτι πιο ακριβό, μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας σε ένα ξενοδοχείο...Νομίζω ότι όταν έρχονται τα παιδιά και το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί κάτι τέτοια μικρά πράγματα ανανεώνουν πολύ τη σχέση!

Κίκο το παιδάκι σου δεν πρόλαβα μάλλον να το δω αλλά το δεντράκι σας είναι χάρμα!

Ωχ Βατραχάκι τι ήταν κι αυτό! Βγάλε το χαρτάκι από το μπουκάλι αν είναι έτσι να τα ξεχωρίζεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι το νερό που μαζεύεις μπορεί μετά από μέρες να μυρίσει και να σου χαλάσει το σίδερο έτσι την έπαθα εγώ με το νερό που μάζευα από το κλιματιστικό…μου είχαν πει ότι είναι δίχως άλατα και κάνει καλό και για τα λουλούδια, ευτυχώς που δεν το ήπιες.

Σούλα το δώρο σου είναι τέλεια ιδέα… Ριτακι καλά κρασιααααααα!!!!!!!!

Vatraxaki μου εγώ με το μπουκαλι του νερου την εχω πατησει αλλα μεσα ειχε τσιπουρο .

Μπορεί να μην ξεδίψασα αλλα μια χαρα την ειχα μετα !!!!!

χαχα Σουλα ετσι την εχουν πατησει πολλοι!!!

ασε εγω φοβηθηκα μετα που περασαν χιλια δυο απο το μυαλο κι οχι για μενα αλλα για το μωρο να μην επαθε κατι αλλα δεν προλαβα να πιω ποσοτητα και λογικα που εψαξα λιγο θα αν ειχα δηλητηριαστει θα επρεπε να εχω συμπτωματα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι το νερό που μαζεύεις μπορεί μετά από μέρες να μυρίσει και να σου χαλάσει το σίδερο έτσι την έπαθα εγώ με το νερό που μάζευα από το κλιματιστικό…μου είχαν πει ότι είναι δίχως άλατα και κάνει καλό και για τα λουλούδια, ευτυχώς που δεν το ήπιες.

Σούλα το δώρο σου είναι τέλεια ιδέα… Ριτακι καλά κρασιααααααα!!!!!!!!

φωτεινη μου απο την τρομαρα μου τα πεταξα ολα απο την βρυση θα βαζω οπως παλια ασε να μην εχουμε αλλα!

Διαφημίσεις

ή και κάτι τέτοιο ριτάκι 228x228_damen-unterwaesche-escante-44007h-rock-set-escante-4407h-rock-set-von-roxi86.jpg χε χε...

βατραχουλίνα θα μας διώξουν από το φόρουμ!

χαχα κι εγω βρηκα κατι καλα αλλα δεν τα βαζω γιατι σουρα θα μας διωξουν επισης βρηκα ριτα συνολο και για τον αντρα σου χαχαχα

χαχα κι εγω βρηκα κατι καλα αλλα δεν τα βαζω γιατι σουρα θα μας διωξουν επισης βρηκα ριτα συνολο και για τον αντρα σου χαχαχα

:tongue::tongue: θα ήθελα πολύ να το δω :tongue::tongue:

ρίτα πρέπει να βγείς επειγόντως στην αγορά να βρείς το τέλειο εσώρουχο για σένα και τον αντρούλη σου!

m57Zp2.png

Πετρούλα , εγώ είχα πάθει επιφεφυκίτιδα μετά τη γέννα και μου έδωσε και εμένα η οφθαλμίατρος το dobrex που σε 3 μέρες εξαφανίστηκε τελείως. Θα μου πεις ποιος νοιάζεται για 'σένα , στο παιδί τι θα κάνουμε; Θέλω να σου πω ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό και όπως είπε και η κυρία Φωτεινή όχι χαμομήλι γιατί μπορείς όντως να πάθεις ζημιά , μου το είχε πει και εμένα η οφθαλμίατρος.

Μαρινάκι μου είμαι ολίγον τι φοβίτσο και τις έβγαλα τις φώτο μάνι μάνι.αν θες στείλε μου πμ να σου στείλω τον μαγουλήθρα μου.

Vatraxaki αν δοκιμάσει να βάλει η Ρίτα κάτι τέτοιο σήμερα , είμαι σίγουρα ότι σε λίγο καιρό δίπλα στο ticker της ημ/νιας γέννησης του Γρηγοράκη θα προστεθεί και ticker με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Σωστόςςςςς!!! γιατί σιγά μη την γλιτώσει..

Ά επίσης Vatraxaki και εγώ στην καμπύλη ζακχάρου που είχα κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά ανεβασμένη αλλά ευτυχώς με καθησύχασε ο μικροβιολόγος και μου είπε να αποφύγω τα πολλά γλυκά μέχρι εκεί όμως αν και ο γιατρός μου με είχε τρομοκρατήσει ιδιαίτερα. Πάντως πολλές γυναίκες μπορεί να ανεβάσουν ζάκχαρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά όλα καλά.

Μαργαριτάκι μου γλυκο ,

Είδες βρε τι καλα κοριτσακια ειμαστε και τι ωραιες ιδεες εχουμε???????????

Α παπα δεν παιζόμαστε.

vatraxaki μου σίγουρα θα ειχες συμπτωματα αλλα αφου λες οτι προλαβες να το φτυσεις ολα καλα.

Να προσεχεις βρε απο εδω και περα.Οχι για σενα ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!!!!

:tongue::tongue: θα ήθελα πολύ να το δω :tongue::tongue:

ρίτα πρέπει να βγείς επειγόντως στην αγορά να βρείς το τέλειο εσώρουχο για σένα και τον αντρούλη σου!

sardelaki σου το στελνω σε πμ γιατι αν το βαλω εδω σιγουρα εμενα θαμε διωξουν :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...