Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η βολτα για το εμπορικο αναβαλλεται για το απόγευμα και με τους 2...ενα εμοτικον που ξεροκαταπινει!!Ο αντρουλης μου κανονισε να ερθει ενας μαστορας να παρει κτ μετρα και επρεπε να ειμαι κι εγω εδω....γκρρρ

Καλέ κοριτσια δεν κανονιζομαστε να παμε το απογευμα???

Σε ποια το λέω όμως, αφου καμια δεν ερχεται απο εδω..

Αντε Ιωαννα να ξεκουραστεις απο αυριο..

Το στρωσε το κρεβατι ο Σ..??χαχα βρε την Αλεξανδρα, ατακα στην ατακα!!!

Εμενα σημερα καθως επινε το γαλα του , του εδινα φιλακια στον ωμο και γυρναει και μου λέει "μαμα τι γλυκα φιλακια που μου δινεις;;;Γλυκα σαν μελι!"

Ριτα κι εγω δεν παρεμβαινω στις ψιλες, ουτε καν χτες που ενα παιδακι 2 ετων περιπου εδωσε 2-3 ψευτοχαστουκακια στο μωρο..εκεινος γυρισε και με ειδε με το χειλακι του παραπονεμενο..το μονο που εκανα πριν σπευσει η κοπέλα να απομακρυνει εντελως το αλλο παιδακι ηταν να πω "δεν χτυπάμε αγορι μου, θα σε βγαλει εξω η Κων/να"

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο ρουχα για τον Αν.προλαβα στις περσινες εκπτωσεις και πήρα 2-3 ζευγαρια φορμες, παντελονακια και μπλουζακια..οχι πολλά αλλα αρκετα για να βγαλουμε 2-3 μηνες.Θελουμε και κτ ακομα αλλα τα βασικα τα εχουμε εξασφαλισει

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω ρε συ την χοντρπατησα στις περσινες εκπτωσεις ενω το ελεγα να ψωνισω,πηγα εκει που ψωνιζω συνηθως και δε βρηκα νουμερα και δεν το εψαξα περαιτερω η χαζη και τωρα ειμαι ξεκρεμαστη...Μονο μπουφαν του εχω...ουφ...τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρααααα!

Πετρούλα τι έφαγε χθες ο Χριστάκης σου? Περίσσεψε τίποτα για να τον ταϊσετε κι εκείνον? (να μας κρατάς ενήμερες γιατί, όπως βλέπεις, μια έννοια όλες την έχουμε!)

σωστα σωστα ....

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγω ρε συ την χοντρπατησα στις περσινες εκπτωσεις ενω το ελεγα να ψωνισω,πηγα εκει που ψωνιζω συνηθως και δε βρηκα νουμερα και δεν το εψαξα περαιτερω η χαζη και τωρα ειμαι ξεκρεμαστη...Μονο μπουφαν του εχω...ουφ...τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.

εγω απο ρουχα ειμαι κομπλε για τον λευτερη εχουμε 3 σετ φορμουλεσ

κ 6 παντελονια απο κατω που πηρα τωρα τραξ ενερζαζερ

τα συνδιασα με τα μπλουζακια τισ κουνιαδασ κ ειναι σουπερ

εχω δυο ζακετακια κ ενα μπυφαν δερματινο για ποιο καλο ..

στο παζαρι του πηραμε μπιζαμεσ μακουιν βαμβακερεσ πολυ τελειεσ ... παοουτσια εχω αυτα τα σταρακια τισ βαφτισεισ κ ενα ζευγαρι κροκοδιλινο πεδιλο αλα κλειστο για τωρα

θελω ενα ζευγαρι αθλητικα καλα

αργοτερα κ ενα μπουφαν χειμερινο ...

απο βρακακια πηρα 14 καινουργια κ καλτσεσ πηρα ειμαι κομπλε ...;););)

κοκκινιστα γιουβαρλακια με πιλαφακι σημερα,για την αναπτυξη του Χριστακη!!

Μονο τα καλύτερα και πιο παχυντικα!!!!

αχου το μωρε το ζουζουνελι τα τρωει τα τρωει ? αλεσμενα η του τα πατασ με το πηρουνακι ? πωσ ειστε σημερα ο μικροσ ενταξη ζουζουνα μου ?

ωραια μαμαλευτ.

Εμεις πηραμε αθλητικο αλλα θελω και ενα αλλο ενα για πιο καλο αλλα αργοτερα αυτο.

Βρακια ,καλτσες, φανελες ,πιζαμες δε με πολυ απασχολουν τωρα.

Αλλά με καινε οι φορμες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ωραια μαμαλευτ.

Εμεις πηραμε αθλητικο αλλα θελω και ενα αλλο ενα για πιο καλο αλλα αργοτερα αυτο.

Βρακια ,καλτσες, φανελες ,πιζαμες δε με πολυ απασχολουν τωρα.

Αλλά με καινε οι φορμες!

εμασ βρακια δνε μασ καναν παχυνε το κολαρακι κ τον σφτιγκανε δεν γινοταν να μην του παρω στο παζαρι εδωσε ο παπουσ 200 ευρω κατι επρεπε αν εμφνισω περα απο το ψαρι κ τα βιβλια που αγορασαμε κατι σε ρουχαλακι κ ετσι πηρα τα μπιζαμακια εδω κανει κ κρυο κ μασ ειναι απαρετητα το βραδυ παντοσ εγω τισ τραξ τισ πηρα σπασμενα κοματια περσινα ξεπερσινα σχεδια δεν με απασχολη 8 -10 ευρω το κοματια τισ λεπτεσ ομωσ οχι τισ χοντρεσ η χοντρεσ δεν μου αρεσουν

να μαι παλι ...

το μαλλι ετοιμο και βαμμενο,το φαι ετοιμο ,το παιδι ταισμενο και κανει νανι!!!

εγω με τα ρουχα δεν αγχωνομαι μιας και φορμες θα παρουμε απο το σχολειο οποτε εχω παρει και 2 σετ περσι με τις εκπτωσεις και ετοιμοι!!!απο καλα ρουχα εχω κανει την καβατζα μου..

Γιοβαννα η κορη ολα τα λεφτα !!απιθανη!!!

Πετρουλα ετσι παχυντικα φαγητα για τον Χρηστακη να καρδαμωσει ...

Εμεις φασολακια για σημερα (μιας και ειναι Παρασκευη)ο χρηστος στο σχολειο παλι μοσχαρι κοκκινιστο με ρυζι (δεν εχουν μαλλον νηστειες στο σχολειο)

Ρε μαμαΛυτερακη ποσα βρακια δλδ εχετε??εμεις εχουμε καμια 15αρια και μια χαρα μας φτανουν ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Παρασκευη εμας εχουν παντα ψαρι στο σχολειο.

Τι εννοεις ''τραξ'' μαμαλευτ. δεν καταλαβα....

Εγω θελω καθε μερα να του φοραω αλλη φορεσια στο σχολειο.Και περισυ ετσι εκανα με το που γυριζε τα ρουχα πηγαιναν στα απλυτα.Δε θελω να φοραει τα μικροβιασμενα και ετσι χρειαζομαι 8 σετ σιγουρα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και εγω μαργαριτα καθε μερα του αλλαζω ρουχα ...την ιδια εντυπωση εχω και εγω ..οτι ειναι μικροβιασμενα...αλλα δεν του φοραω καθε μερα φορμες γιατι ο γιος μου τις μισει τις φορμες (το μοναδικο παιδι πρεπει να ειναι )οποτε κανα δυο φορες την εβδομαδες φοραει η τζην μαλακο ή κοτλε ...καναμε αμαν και τι για να μην φοραει πουκαμισο στο σχολειο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω δεν εχω απλα την εντυπωση οτι ειναι μικροβιασμενα τα ρουχα...ειμαι σιγουρη!

Κατι φορες εχω δει ξεραμενες μυξες και στην πλατη του...χαχα!Θα πηγαινει κανενα με μυξουλα θα σκουπιζετε απο πισω...:tongue:

Εμας επειδη απο περισυ με το που ξεκινησε το σχολειο πηγαινε μονος του στην τουαλετα απεφευγα να του φοραω παντελονια γιατι το κουμπωσε- ξεκουμπωσε δεν ειναι οτι καλυτερο.Εντωμεταξυ επειδη του φοραω 5αρια ρουχα δε βρισκω πλεον κανενα παντελονι με σκετο λαστιχο.Ολα εχουν και κουμπια σε αυτα τα νουμερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...