Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ θα την πήγαινα με πολύ χαρά!

αλλά δεν συμφωνεί ο μπαμπάς της!!!!

E, να τη δώσεις στο μπαμπά της πανμαρ να την πάει, άσε που θα στο ζητήσει και το ίδιο το παιδί μεγαλώνοντας και θα βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά...!!!!! Xαχαχαχαχαχα!

Καλησπέρα κόρες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι ξαφνικά (που λέει και το τραγούδι) η Σοφία άρχισε σήμερα σχολείο, οπότε δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη!

Ααααχ!!!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....

Καλέ, ξεκίνησε κιόλας σχολείο;;;; Άντε, μπράβο βρε! Καλή αρχήηηηη, που ήταν από ότι διάβασα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πετρούλα μια χαρά είναι ο Χρήστος σου. Σωστό παληκαράκι!!!

συγνωμη τωρα εχει η πετρουλα καποιον χρηστο που ανχωνετε για την αναπτιξη του ? κ ειναι σωστο παλικαρακι ?/:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Να' στε καλά απογευματιάτικα πολύ γέλασα με τον Χρηστάκη και την ανάπτυξη του!!!!:tongue::D:D:D

Πάντως είναι καλύτερα ο μικρούλης μου!!!!!

Δεν σας είπα και τα κατορθώματά μας στο σχολείο.... σπρώχνει και ρίχνει κάτω τα κοριτσάκια... και μετά πάει και τα πλακώνει!!!!!!! Τι θα γίνω η μάνα θέε μου;;;; Πως θα κοιτάξω τις μαμάδες απο τα κοριτσάκια;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τι τον μάλωσα, τι προσπάθησα να του εξηγήσω εδώ και δύο μέρες τα ίδια κάνει...σήμερα βέβαια είπε η δασκάλα του ότι ήταν λίγο πιο υπάκουος...άντε να δούμε!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Τσαααα!

Πήγαμε τη βολτίτσα μας με το Χρήστο, τη Σοφία και τη Ναταλία (άντε ήταν και οι μαμάδες τους) και καλοπεράσαμε! Παίξανε, τρέξανε, κάνανε ποδηλατο και έπεσαν για ύπνο! Αααα ρίξανε και τους τσακωμούς τους, και ακολουθήσαμε τις συμβουλές της μαμάς Μαρίζας με αποτέλεσμα να αλληλοδαγκωθούνε! Ωραίγιααααα!

Έριξα πολύ γέλιο για το κακόμοιρο το γατάκι ρε Γιοβάννα! Είδες όμως ούτε μία ζημιά κι ας ήταν τόσες ώρες κλειδωμένο!

Ο Γρηγοράκος πολύ καλό παιδάκι, μπράβο του που είναι τόσο ευγενικός με όσους έχουν πρόβλημα!

Και κάτι τελευταίο: Είχα τρελό άγχος για την αναπτυξη του Χρίστου σου Πετρούλα! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

σπιτι επιτελους σημερα!!!!το ΣΚ που μας ερχεται ειναι η ευκαιρια σας για το τελευταιο μπανιο της σεζον(γιατι εμεις τσου..)απο τριτη χαλαει ο καιρος ,πεφτει η θερμοκρασια με ανωτερη στους 26 βαθμους..κανονικο φθινοπωρο δλδ..

Χθες περασαμε υπεροχα με τους φιλους μας ...Παρολο που επεσαν τα απαραιτητα δαγκωματα(δεν αφησε θηλυκο αδαγκωτο ο χρηστος...)επαιξαν καλα και περασαμε ομορφα!!

Μαρινα ηταν και το βουδακι καλε στην παρεα χθες ..απαρατηρητο περασα το παιδι μου ..

Ο Χρηστος μετα μου μιλουσε για την ταταλια ,δεν την θυμοταν απο την αλλη φορα και ρωτουσε γιατι δεν ηρθε και ο Γηγογης και του λεω ποιος γρηγορης βρε ??αυτος μαμα που μου ειχε φερει τα βρακακια χαχαχα ολα τα θυμουνται!!

Παω να φτιαξω κανα φαι μεχρι να παω κομμωτηριο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρααααα!

Γειτονάκι! Είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητο το βουδάκι? Εδώ περιμέναμε στην σειρά για το ποια θα τον πάρει αγκαλιά!!!

Τι καλό θα φάμε σήμερα?

Πετρούλα τι έφαγε χθες ο Χριστάκης σου? Περίσσεψε τίποτα για να τον ταϊσετε κι εκείνον? (να μας κρατάς ενήμερες γιατί, όπως βλέπεις, μια έννοια όλες την έχουμε!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Πως ειστε σημερα;;Παρασκευη για τις εργαζομενες, μην το ξεχνατε!!!

Μαρινα πως ειναι η μικρη;;Το βραδυ επεσε ο πυρετος της;;

Ιωαννα καλή επιτυχια!!θα τα βαψεις τα μαλλακια σου??Μηπως ειναι λιγο νωρις, αλλες 3 εβδομαδες εχετε....

Μαριζα οχι ρε 'συ να επεμβεις στο αιμα..το εχασες το παιχνιδι!!Κατα τη γνωμη μου σκοπός ειναι να ελαχιστοποιησεις καθε πιθανοτητα να ακουστει κλάμα....

Ιωαννα απαρατηρητος ο μικρος εεε;;;Απο την υποψηφια πεθερα κιολας...:rolleyes::rolleyes:

Απο χτες ο Α. μου λέει συνεχως για τον μαγειρα τους που θα φυγει θα πάει σε αλλο σχολειο και τι θα κανει αυτος τωρα που δεν θα τον βοηθαει με το φαγητο του ...Επίσης αναρωτιεται αν ο αλλος μαγειρας που θα ερθει θα κανει τοσο νοστιμα φαγητα!!Να λέει αλήθεια αραγε...:confused:

Φαγητο για σημερα εχουμε, λέω να παρω τον μικρο και να πάμε στο εμπορικό να βολταρουμε και να πιω κι ενα φρεντακι οσο ακομη το επιτρεπει ο καιρος!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!!

Πετρούλα δεν παίρνεις και εμένα για καφεδάκι;;; Δεν το έχω σήμερα για δουλειά....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και εμείς πάντως το ίδιο πρόβλημα έχουμε, θα φύγει η μαγείρισσα και δεν ξέρω τι θα γίνει με τον καινούργιο...:roll::roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια :P:p:p Παρασκευή!!!! Τι καλά!!! Αύριο έρχονται και οι δικοί μου μου και θα σωθούν τα ζωντανά τα καϋμένα :tongue::tongue: Βρε τι με κοροϊδέυετε; Μια φορά μπέρδεψα και εγώ ένα όνομα και το έχετε κάνει θέμα; :D:D:D:D Ντροπή σας! :tongue:

Περάσατε ωραία χτες; Μπράβο που παίζουν μαζί τα παιδάκια και έχουν γίνει πια φιλαράκια.

Μαρίζα νομίζω ότι θα συμφνήσω με την Πετρούλα. Προσπαθώ να επέμβω πάντα λίγο πριν η λεκτική διαφωνία φτάσει στη χειροδικία.

Πετρούλα πήγαινε να απολαύσεις το φρεντάκι σου και να χαζέψεις..... και αν έχεις κάποιο ευρώ διαθέσιμο ξοδέψέ το :tongue::tongue:

Εμείς δυστυχώς δεν θα πάμε για μπανάκι αύριο γιατί έχουμε γάμο στις 6 το απόγευμα. Λέμε όμως να πάμε την Κυριακή. Να σας πω και ένα ωραίο χτες της Αλεξάνδρας. Είχαν το στρώσιμο του κρεβατιού, για το γάμο που λέγαμε, αλλά δνε προλάβαμε να πάμε και πήγε μόνο ο καλός μου λίγο το βραδάκι. Με ρωτάει πριν η Αλεξάνδρα πώς λέγεται η δουλειά που θα παέι ο μπαμπάς και της λέω ''στρώσιμο κρεβατιού''. Αφού λοιπόν την μπανιάρισα μου λέει: "Μαμά εμείς είμαστε μόνες μας τώρα, αλλά μην ανησυχείς θα γυρίσει ο μπαμπάς. Πάει να στρώσει ένα κρεβάτι και έρχεται":D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!

Να σαι καλα βρε Γιοβαννα !!!Ελιωσα στα γελια με την Αλεξανδρα!!πολυ εξυπνο!!!!

Και εκει που ημουν χαλαρη κι ελεγα αντε Παρασκευη να παμε για μπανακι αυριο διαβαζω την Ιωαννα με την αλλαγη καιρου απο τριτη και με επιασε αγχος....

Ουτε μια φορμα δεν του εχω του Γρ.εχω μεινει πολυ πισω ρε γμτ στα ψωνια και δε ξερω απο που να αρχισω....ουφ...τπτ δε θα εχει να φορεσει περα απο ενα τζην που του κανει.

Πρεπει επειγοντως να ξεκινησω να του περνω ....

Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι οι ψιλες θα πεσουν ετσι και αλλιως μετα απο καποια φαση που παραγνωριζονται τα παιδια. Ακομα και μπροστα στα ματια σου, εκτος και καθεσαι απο πανω τους, αλλα επειδη αυτο δε γινεται (εγω τουλαχιστον δεν το κανω)φροντιζεις να επεμβεις αφου την φαει το δικο σου αλλα πριν ανταποδωσει και εχουμε συνεχεια!Εγω ετσι κανω!Με λιγα λογια εχει φαει καμποσες ο Γρηγορης αλλα συνηθως τον προλαβαινω να μην ανταποδωσει,με ενδιαφερει περισσοτερο η δικη του αντιδραση.Απο εκει και περα αν καμμια φορα τον δω εξαιρετικα προκλητικό απεναντι σε κανα μεγαλο παιδακι τον αφηνω να φαει και καμμια για να παρει το μαθημα του και να καταλαβει ποσο ασχημο ειναι να ποναμε τους αλλους.Νομιζω οτι το εχει καταλαβει και σκεφτεται πια λιγο παραπανω.

(Μια φορα τον βουτηξε ενα μεγαλο παιδι επειδη κατι του εκανε ο Γρηγορης και τον πεταξε 3 μετρα πισω....να δειτε πως μαζευτηκε μετα ο δικος μου....)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...