Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα!!!Μεταλλασεσαι σε Κικη γιοβαννα,να το προσεξεις αυτο!
χαχαχαχα συμπεθερα να σου πετυχει!!!!

Το Δημητράκη εννοούσα βρε. :tongue::tongue: Σας είπα η μνήμη μου εξασθενεί..... :P:p:p Καλά που θυμάμαι και εσάς :tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα το αγαπημενο του λευτερη ειμαι ο μαικ το σασολακι ..

που ειναι το παγωτο μου ... ????????

που ειναι η σοκολατα ???????

θα σε ποιασω αααααα σε γαγαλισωωωωωωωωω

χαχαχαχ εκανε διασκευη ...

παραλιλα κουναει κ κολο πανω κατω ο χριστακισ τα ζουζουνια μου καλημερααααααααα ....

σημερα ολοι μερα θα καθισουμε κ για γευμα ;)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γιατί; Τί έγινε; Είχατε κανένα νέο από το εκκαθαριστικό σας; Εμείς ακόμα τζίφος...

Όχι! Δεν έχουμε κανένα νέο... απλά με καλέσανε να τους πάω ένα συμβόλαιο που το είχα ξεχάσει να το βάλω μέσα και απλά το ανέφερα!

Περιμένουμε με ανυπομονησία και το εκκαθαριστικό και τις έκτακτες εισφορές!!!

mrdIp3.png

Προχτές το βράδυ πήγα στη μαμά μου να βάλω φαγητό στα γατάκια (της γειτονιάς) και κάπως μου μπήκε το ένα γατάκι, το έκλεισα μέσα, και το έβγαλα χτες το μεσημέρι. Το καϋμένο δεν είχε κάνει καμιά ζημιά, ούτε είχε λερώσει, αλλά εγώ τόσες ώρες το είχα αφήσει ακατούρητο και χωρίς νερό. :-(:sad::-(:sad: Τεσπά. Χτες ήρθαν όλα τα άλλα για φαγητό εκτός από αυτό. Τυχαίο;;:tongue::tongue:

χαχα, πολύ γέλασα βρε Γιοβαννούλα, δε λες πάλι καλά που δεν αφηνίασε το γατί μέσα στο σπίτι να τα κάνω όλα λαμπόγυαλο εκει μέσα και μετά η μαμά σου να κάνει καταμέτρηση ζημιών εις διπλούν, μία τις δικές σου και μία της γάτας.:tongue::tongue:

Εντωμεταξυ εχθες που τον πηρα απο το σχολειο με συγκινησε τοσοο πολυ!

Οπως βγαιναμε ηταν ενας συμμαθητης του καινουργιος και η μαμα του οση ωρα περιμεναμε μιλουσε με τη διευθυντρια επειδη ειχε καποια θεματα προσαρμογης και την καθησυχαζε.Οταν βγηκε ο Γρηγορης τον αγκαλιασε και του ελεγε θα σε περιμενω αυριο να παιξουμε παλι ναι;Να μη κλαις εινα πολυ ωραια εδω στην παρεα μας και θα πω και στον Ιασωνα(ο κολλητος του)να γινεις και εσυ σουπερ ηρωας!!!χαχα

Μαλλον εχουν μοιρασει ρολους και ηθελε να τον κανει και αυτον μερος της παρεας!

Το αλλο αστραψε ενα χαμογελο και εφυγαν!!!Η διευθυντρια φανερα ικανοποιημενη αγκαλιασε τον δικο μου και του ελεγε τι παιδι εισαι εσυ βρε Γρηγορη ,θα σε κανω βοηθο μου και τετοια!!!Ηταν ομως τοσο συγκινητικη η αλληλουποστηριξη αυτη!!!!Πολυ τρυφερες ηλικιες!!!!

κουκουβαγίτσα , τέλειος ο Γρηγοράκης , μπράβο του , είναι προς τιμήν του αυτό που έκανε και είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο συγχρόνως τέτοια παιδιά σε αυτή την ηλικία να είναι έτσι ψυχοπονιάρικα.

5.30 σ'ήμερα εγερτήριο, μοίρασα τα γάλατα και ελπίζω να πέσω απο τη νύστα!

Ντελενάκι με έφαγες στο μισάωρο πάνω , εγώ απο τις 6 στο πόδι είμαι.χιχι

Καλός ειναι κι αυτος, τον ταϊζουμε οσο μπορουμε απο αυτα που περισσεύουν!!!!:tongue::tongue:

χα,χα , αν περισσεύει έχει καλός , αν όχι όμως τι κάνετε ;χιχιχι

χαχαχαχα!!!Μεταλλασεσαι σε Κικη γιοβαννα,να το προσεξεις αυτο!

Μπαρδόν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σου βρε Μαλευτεράκι με τα τραγουδάκια σου. Να τα έβλεπα κι όλας ποια είναι. You tube = forbidden.

σήμερα θα πάω να πάρω τις φώτο της βάφτισης επιτέλους. θα σας βάλω το βράδυ να δείτε. φιλιάαα

Όχι! Δεν έχουμε κανένα νέο... απλά με καλέσανε να τους πάω ένα συμβόλαιο που το είχα ξεχάσει να το βάλω μέσα και απλά το ανέφερα!

Περιμένουμε με ανυπομονησία και το εκκαθαριστικό και τις έκτακτες εισφορές!!!

Καλώς το ΠανΜαράκι και ότι θα έγραφα που χάθηκες εσύ. Μπας και σε κρατήσανε απο χθες στην εφορία για καταμέτρηση χρωστούμενων εισφορών;:tongue::tongue:

Πάντως για το γήπεδο, πανμαρ, την έχω πάει τη Ναταλία σε φιέστες του Ολυμπιακού, 10 μηνών πρώτη φορά, νταμπλ κτλ, Καραϊσκάκη ή και Πασαλιμάνι, αχ τί ατμόσφαιρα τί παλμός, σκέτο πανηγύρι, τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα η χαρά του παιδιού, να την πας βρε κι εσύ τη Σοφία. Τί λες;

κι εγώ θα την πήγαινα με πολύ χαρά!

αλλά δεν συμφωνεί ο μπαμπάς της!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το ΠανΜαράκι και ότι θα έγραφα που χάθηκες εσύ. Μπας και σε κρατήσανε απο χθες στην εφορία για καταμέτρηση χρωστούμενων εισφορών;:tongue::tongue:

Γεια σου Κικίτσα μου!

Χθες κόλλησα με το φατσοβιβλιο που γινόταν πανικός και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου....

Σήμερα τρέχω!!!! Έτσι ξαφνικά (που λέει και το τραγούδι) η Σοφία άρχισε σήμερα σχολείο, οπότε δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη!

Ααααχ!!!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....

Εσείς τι κάνετε?

mrdIp3.png

Γεια σου Κικίτσα μου!

Χθες κόλλησα με το φατσοβιβλιο που γινόταν πανικός και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου....

Σήμερα τρέχω!!!! Έτσι ξαφνικά (που λέει και το τραγούδι) η Σοφία άρχισε σήμερα σχολείο, οπότε δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη!

Ααααχ!!!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω....

Εσείς τι κάνετε?

Ωπ,ωπ αυτά είναι νέα . Τι έγινε καλέ , πως προέκυψε αυτό ; όλα καλά πως τα πήγε το Σοφάκι.

Ωπ,ωπ αυτά είναι νέα . Τι έγινε καλέ , πως προέκυψε αυτό ; όλα καλά πως τα πήγε το Σοφάκι.

πώς προέκυψε... έλα μου ντε! εγώ να μάθω πληροφορίες πήγα και τελικά έμεινε! χιχιχιχι!

όταν μπεις στο φ/β θα τα διαβάσεις όλα!

η Σοφία μια χαρά!!! αφού γυρνάει και μου λέει "θα με πας σχολείο κι εσύ θα φύγεις! δεν είναι για μαμάδες!"

για να δούμε... ελπίζω να της κρατήσει η χαρά και να μην είναι ενθουσιασμός της πρώτης εβδομάδας!

mrdIp3.png

Τι διαβάζω??? Κόντρες στα συμπεθεριά? χαχαχαχαχα!

Γιοβάννα πέθανα με το γατάκι!!! Κατά βάθος πρέπει να είσαι φιλόζωη έτσι? χαχαχαχα!

Νατασούλα! Άντε, να γίνει καλά ο Σωτ. σου και κανονίζουμε συνάντηση!!!

mrdIp3.png

πώς προέκυψε... έλα μου ντε! εγώ να μάθω πληροφορίες πήγα και τελικά έμεινε! χιχιχιχι!

όταν μπεις στο φ/β θα τα διαβάσεις όλα!

η Σοφία μια χαρά!!! αφού γυρνάει και μου λέει "θα με πας σχολείο κι εσύ θα φύγεις! δεν είναι για μαμάδες!"

για να δούμε... ελπίζω να της κρατήσει η χαρά και να μην είναι ενθουσιασμός της πρώτης εβδομάδας!

χμ, χμ ύποπτο και αυτό , εσύ να πας να πάρεις πληροφορίες για παιδικό.:tongue::tongue:

όπως και να'χει καλωςήρθες και εσύ στο κλαμπ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για το Σοφάκι . Αν και εκείνη είναι ο θηλυκός κλώνος του Γρηγόρη, είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...