Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Αν σας γράψω πάλι κάποια στιγμή ''επανέρχομαι'', όπως χτες..... μην με πιστέψετε.... :tongue::tongue: Δεν θα το κάνω. Δεν προλαβαίνω πια τίποτα. Δουλειά στο γραφείο, δουλέιά του γραφείου στο σπίτι συν όλα τα άλλα..... ουφ!!!:(:(:( Να γυρίσουν με το καλό οι δικοί μου το Σάββατο και να αναλάβουν τα ποτίσματά τους, τα ζωντανά τους και τους κήπους τους γιατί δεν αντέχπυμε άλλο. Προχτές το βράδυ πήγα στη μαμά μου να βάλω φαγητό στα γατάκια (της γειτονιάς) και κάπως μου μπήκε το ένα γατάκι, το έκλεισα μέσα, και το έβγαλα χτες το μεσημέρι. Το καϋμένο δεν είχε κάνει καμιά ζημιά, ούτε είχε λερώσει, αλλά εγώ τόσες ώρες το είχα αφήσει ακατούρητο και χωρίς νερό. :-(:-(:-(:-( Τεσπά. Χτες ήρθαν όλα τα άλλα για φαγητό εκτός από αυτό. Τυχαίο;;:tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!!

Ειμαστε καλα και το αγορακι μου επισης!!!

Εχει μετατρεψει το παγκρατι σε χωριο.

Ερχονται απο κατω οι φιλοι του απο τον πεζοδρομο και τον φωναζουν να κατεβει να παιξουν!Ηρθαν και προχθες που λειπαμε με τη Μαρια και δεν τον βρηκαν και τα εβαψαν μαυρα και εχθες τον κατεβασε λιγο ο παππους του και μετα πηγα εγω να αλλαξω βαρδια σε καποια φαση και τελικα ξεμεινα να τον κοιταω μεχρι τις 11 σχεδον,πανω κατω λιγο νερο,παμε παλι,κατσε λιγο να αφησω το ποδηλατο,να ανεβουμε να παρουμε το πατινι κτλ!

Χαρηκα πολυ που εχει καθε απογευμα μια σταθερη παρεα που τον περιμενουν και τους περιμενει!

Εντωμεταξυ εχθες που τον πηρα απο το σχολειο με συγκινησε τοσοο πολυ!

Οπως βγαιναμε ηταν ενας συμμαθητης του καινουργιος και η μαμα του οση ωρα περιμεναμε μιλουσε με τη διευθυντρια επειδη ειχε καποια θεματα προσαρμογης και την καθησυχαζε.Οταν βγηκε ο Γρηγορης τον αγκαλιασε και του ελεγε θα σε περιμενω αυριο να παιξουμε παλι ναι;Να μη κλαις εινα πολυ ωραια εδω στην παρεα μας και θα πω και στον Ιασωνα(ο κολλητος του)να γινεις και εσυ σουπερ ηρωας!!!χαχα

Μαλλον εχουν μοιρασει ρολους και ηθελε να τον κανει και αυτον μερος της παρεας!

Το αλλο αστραψε ενα χαμογελο και εφυγαν!!!Η διευθυντρια φανερα ικανοποιημενη αγκαλιασε τον δικο μου και του ελεγε τι παιδι εισαι εσυ βρε Γρηγορη ,θα σε κανω βοηθο μου και τετοια!!!Ηταν ομως τοσο συγκινητικη η αλληλουποστηριξη αυτη!!!!Πολυ τρυφερες ηλικιες!!!!

Αυτα σας επρηξα παλι αλλα να λεμε και εδω τιποτα!χαχα!

Εφυγα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Thanks Πετρουλινι!!!!

Καλημερα ιωαννα ..αντε να γυρισει μανουλα να προλαβει κατι απο το πσιτι χαχαχα!!!

Καλημερα μαρτζι!!!ο γρηγορης εχει γινει πολυ σοβαρο παιδακι πια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!1

5.30 σ'ήμερα εγερτήριο, μοίρασα τα γάλατα και ελπίζω να πέσω απο τη νύστα!

Γιοβάνα σιγά αλλά σταθερά που θα παέι θα τα διώξεις όλα χαχαχα!

Ρίτα πολύ τρυφερό αυτό που έκανε ο Γρηγόρης... Μπράβο στο παιδι!

Πετρούλα λέω και ξαναλέω ότι είναι κοντούλης ο δικός μου έρχεσαι με τις μετρήσεις του μικρού να με επιβεβαιώσεις!!:tongue::tongue::tongue: Ίσα είναι τα παιδάκια μας 83,5 ο δικός μου αλλά 11,500 κιλά και με 10 μήνες διαφορά παρακαλώ!:rolleyes:

Πάντως ο καλός μου είναι καλύτερα, μόνο το πρωί άρχισε να βήχει που ξύπνησε αλλά είνια τόσο καλοδιάθετος όταν ξυπνάει που του το συγχωρώ!:P

Ιωάννα και εγώ το ίδιο πιστεύω, αν είναι αν αγχώνομαι ας πάω σε κάποιον ειδικό να μου φύγει ή αν είναι κατι να το αντιμετωπίσω έγκαιρα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μαρτζι!!!ο γρηγορης εχει γινει πολυ σοβαρο παιδακι πια!!!

ειναι ψυχοπονιαρης μωρε!Και περισυ το εκανε αυτο αλλα φετος το εχει ακομα πιο εντονα νιωθει φαινεται οτι πρεπει να τα προσεχει;Ισως..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασάκι θα συνέλθει σιγά - σιγά και ο Σωτήρης σου και θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Σιδερένιος να είναι και όλα θα πάνε καλά.

Κίκο κάνε κουράγιο και ο Αναστάσης σου θα συνηθίσει. Μήπως αν δεν ψώνιζες όλο το Τζάμπο και του λεταζες κάτι άλλο θα ήταν καλύτερα; Μία βόλτα ή κούνιες ας πούμε; Περαστικά σας κιόλας.

Μαρίνα πώς είναι η κουκλίτσα σου;

Joa ευτυχώς το ξεπέρασε το μπεμπάκι σου. Γιατί ξύπναγε σήμερα; Έχει δοντάκια μήπως;

Ρίτα να σου πω ότι εγώ σε καμιά περίπτωση δνε θα έπαιρνα το παιδί σε γήπεδο. :tongue::tongue: Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το κοριτσάκι μου σε τέτοιου είδους θεάματα, αλλά και για οτ αγόρι θα φοβόμουν.

Διαφημίσεις

Ιωαννα το γατι θα σε βλέπει και θα φοβαται πλέον!!Κυρηξε απεργια πεινας το καημενουλι...

Ελένη μπραβο στα παιδοπουλα που ειναι καλύτερα κι αυριο ευχομαι να ξυπνησεις στα κανονικα σου ωραρια..

Αυτο με τα καινουρια παιδακια μαλλον το εχουν τα παλια, αν θεωρουμαστε παλιοι, γιατι και εμενα ο δικος μου χτες μου ανεφερε κτ για καινουρια παιδακια και οι δασκαλες τα εχουν αγκαλιτσα αλλα αυτος ειναι μεγαλος και δεν θελει τωρα αγκαλια απο την κυρια του...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γελάτε με τον πόνο μου βρε σκατούλες; :tongue::tongue: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άγχος πέρασα και τι στεναχώρια, 1ον για το γατάκι που το κλείδωσα και 2ον μην είχε κάνει ζημιά στο σπίτι. Κορίτσια συγγνώμη αν δνε τα σχολιάζω όλα αλλά η μνήμη μου έχει αρχίσει να εξασθενεί.

Deleni γιατί αγχώνεσαι για το παιδί; Εγώ το ξεπέρασα πια αυτό. Εννοείται αν ένα παιδί πρέρχεται από ψηλούς γονείς και έχει γονίδια θα βγει ψηλό ενώ κάποιο άλλο όχι και τόσο.

Πετρούλα μια χαρά είναι ο Χρήστος σου. Σωστό παληκαράκι!!!

και τελικα ξεμεινα να τον κοιταω μεχρι τις 11 σχεδον,πανω κατω λιγο νερο,παμε παλι,κατσε λιγο να αφησω το ποδηλατο,να ανεβουμε να παρουμε το πατινι κτλ!

Χαρηκα πολυ που εχει καθε απογευμα μια σταθερη παρεα που τον περιμενουν και τους περιμενει!

Εντωμεταξυ εχθες που τον πηρα απο το σχολειο με συγκινησε τοσοο πολυ!

Οπως βγαιναμε ηταν ενας συμμαθητης του καινουργιος και η μαμα του οση ωρα περιμεναμε μιλουσε με τη διευθυντρια επειδη ειχε καποια θεματα προσαρμογης και την καθησυχαζε.

Μια χαρά ο Γρηγόρης σου. Πάνω - κάτω, πάνω - κάτω σου κάνει και γυμναστική. :P:p:p Και η δικιά μας μας συγκίνησε χτές. Καθόμασταν στον καναπέ και έρχεται μας αγκαλιάζει και λέει: ''Τι καλά που σας έχω και τους δύο''.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...