Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντάξει ευτυχώς ο γαμπρός μας είναι ανεπτυγμένος κι έτσι δε θα φαίνεται η διαφορά με τη μεγαλοκοπέλα μου! :tongue::tongue::tongue:

Σε έχει πάρει στο ψιλό και η κ. Στέλλα Ντίνα ε? Χιχιχι!Μια χαρά το βάρος του Παναγιώτη πάντως, το άγχος σου θα είναι μόνο μην τον περάσει η Βαρβάρα, ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα!

Νατάσα ζορίστηκε μωρέ ο Σωτηράκης, αλλά τώρα θα ηρεμήσει και θα καθαρίσει και η φωνή του! Θυμάμαι είχαμε πάθει πλάκα και με τον ανηψιό του άντρα μου που είχε αρχίσει και κεκέδιζε μετά την εγχείριση!

Για αναπτυξιολόγους κλπ για το Χρήστο τουλάχιστον που τον έχω δει κάμποσες φορές, νομίζω ότι δε χρειάζετα, εκτός και μόνο για να ηρεμήσει τη μαμά! Κατά τη γνώμη μου είναι το πιο δραστήριο και δυνατό αγοράκι της παρέας μας και επικεντρώνεται στις αθλητικές δραστηριότητες και γι αυτό ίσως είναι λίγο, πραγματικό λίγο, πίσω στην ομιλία! Τώρα με την αλλαγή του σταθμού πιστεύω θα βελτιωθεί έτσι κι αλλιώς! Κι ο Γιώργος λέει κάποιες λέξεις παράξενα, πχ το νερό όταν βιάζεται το λέει λερό και μετά του λέω και το διορθώνει αλλά πιο πολύ πλάκα έχει όταν λέει πάμε παιδόποτο, τον διορθώνουμε και λέει, ο τόπος του παιδιού, παιδόποτος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Αχ αυτο το ποδοσφαιρο χθες...μου αρεσει Μαρια που σου ελεγα οτι ο δικος μου δεν θα το δει αφου δεν παιζει η ομαδα...

Ε ...Ουτε καν ηρθε σπιτι, πηγε κατευθειαν στον πεθερουλη του, ηταν και η αδερφη μου με τον ανδρα της εκει φαγαμε κτλ...μας εστειλε και ο Γρηγορης στο μπαλκονι γιατι λεει οι ανδρες τωρα βλεπουμε μπαλα....:tongue:και μετα τους παρατησα και γυρισα εγω πριν απο αυτους σπιτι γιατι δεν αντεξα...

Αααα φουσκωσαν και τα αυτια του παιδιου οτι θα τον πανε να δουνε την Αεκ στο γηπεδο....να τον αφησω ρε παιδια;

Λετε να μου γινει χουλιγκαν απο τα 3;

χαχαχα δηλ εγω εχω χουλινγαν? που παι σε αγωνεσ ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

κι εγώ πάντως, μέχρι τις 2.30 έβλεπα μπάλα!!!

Ρίτα να τον πάνε! Θα του αρέσει πολύ!!!!!

Απλά να τον πάνε κοντά στους οργανωμένους, για να νοιώθει λίγο παλμό γηπέδου, αλλιώς θα βαρεθεί!

σωστα,,,,,;););)

Διαφημίσεις

...

Ετσι εχθες εκοψε η Σοφια και ο Γρηγορης αφαντος βαζω και εγω τη γνωστη κραυγη α λα Ιωαννα...'Γρηγορηηηηηηη''

Εμφανιζεται ο Γρηγορης και μου λεει

''Ξερεις γιατι γυρισα;κατι ακουσα και με τρομαξε...''

Εγω ημουν παιδι μου!Η μανουλα!!!

χαχαχαχα!!!

χαχαχαχ εχω ξεραθη....

Βρε Νατασσα μου να συναντηθουμε να τα πουνε τα παιδια χαχαχα...θα καταλαβει απολυτα ο ενας τον αλλο!!!!

θα φερω κ τον δικο μου χαχαχαχ ειναι πολλλα κ μην ακουω τρελεσ απο 3 σε λογοθεραπευτεσ κ τλ κτλ ...;);););)

Για το θεμα του γηπεδου πιο πολυ πλακα εκανα... εξαλλου και ο μπαμπας του το λεει πολυ καιρο τωρα αλλα δεν το εχει κανει πραξη ακομα.

Παρολα αυτα κλινω προς την αποψη της Πετρουλας επ'αυτου.Απο εκει και υστερα και να παει οκ ...αυτοι που θα τον πανε καλα να παθουν αυτοι θα το μετανιωσουν....χιχιχιχι!

Για την ομιλια που λεγαμε κτλ.μιλησα με την Ιωαννα αλλα οπως ειπα και στην ιδια να πω και εδω οτι σε καμμια πειρπτωση δε θεωρω οτι ο Χρηστος εχει καποιο θεμα, ξερω καμποσα παιδακια σε αναλογη φαση και μαλιστα καποια λενε και πολυ λιγοτερα απο το Χρηστο.

Ο δε Σωτηρης, θεωρω οτι σιγουρα μετα την επεμβαση θα εχει αισθητη βελτιωση .Το πιστευω απολυτα !

Φυσικα και τα δυο αυτα παιδακια επειδη τα ξερω καλα, εχουν εξαιρετικες κινητικες ικανοτητες οποτε καθεις στο ειδος του ;)

Ομως ειμαι της αποψης αν κατι μας απασχολει ,πιο πολυ για εμας τους ιδιους και για να μην μεταφερουμε εστω αθελα μας το αγχος μας στο παιδι και στην ομιλια παιζει πολυ σημαντικο ρολο να μην πιεζουμε καταστασεις, καλο ειναι να το ελεγχουμε με καποιον ειδικο για να μας φευγει η ιδεα.Και επειδη με φιλη μου το εζησα απο πολυ κοντα ολο αυτο ,ειμαι σιγουρη οτι και τα φιλαρακια μας εδω θα εχουν αναλογη λαμπρη πορεια!!χαχα!!

Νατασσακο αντε ρε παιδι μου να βγει λιγο το παιδι να ξεσκασει και μετα να κανονισουμε να βρεθουμε!!!Σιδερενιος!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα φιλεναδουλες!!

Αχ εχουμε μπει σε pre-excursion mood και πολύ μου αρεσει!!

Ριτα αν ηταν στο χερι του αντρα μου, απο την κλινικη θα τον πηγαινε στη Χαριλαου..:D:D:D

Μαμαλευτερακη πως ειστε σημερα;;

Τα αρρωστουλικα Ελένη και Ιωαννα???

Αν αντε και σημερα και μετα αδεια για 10 μερες...

Μαρινα το αποφασισατε τελικα, θα μας παρετε;;;Ελα και τωρα που θα βρεθουν τα παιδια θα εχουν ολο το χρονο τους να συναντηθουν και αγαπηθουν!!!

coffee time!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα

Πωπω εχω μια νυστα...ο καλος μου σχολασε στις 12 και μεχρι να πουμε δυο κουβεντες πηγε 1 παρα και ο μπεμπης δεν ξερω τι επαθε αλλα μιση ωρα ξυπνουσε ...το θετικο αρχιζει και του φευγει το πουα σιγα σιγα και επανερχεται στο γνωστο του χρωμα..αντε παει και η πρωτη ιωση της σεζον ...Μαρινακι πως; ειναι η ξανθομαλλουσα ?

Για το θεμα της ομιλιας απλα θα παμε μια επισκεψη να μας παει ενας ειδικος την γνωμη του ..Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε λεει μια παροιμια και ετσι μια επισκεψη δεν θα μας βλαψει ..Με το σχολειο ευτυχως ολα καλα!!!

Πετρουλα μου ο γιοκας ειναι θηριο !!!!83 ποντους !!!γιγαντακι!!!!αλλα με τετοια μαμα λογικο το βρισκω!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;

Πως ξυπνήσανε τα αρρωστούλικα; Ιωάννα – Ντελενάκι τι κάνουν τα παιδιά;

Εμείς είμαστε ακόμα με μύξα , πήγαμε χθες παιδίατρο κάναμε τη 2η δόση του Havrix (άντε τώρα σε κανα 2χρονο) , ευτυχώς ήταν αρκετά ήρεμος αλλά και εγώ αυτές τις μέρες κάτι με τον παιδικό κάτι να τον προετοιμάσω για το εμβόλιο έχω ξεπαραδιαστεί μιλάμε , έχω σηκώσει το μισό Τζάμπο για να τον κρατάω σε ύφεση.χιχι. φτάσαμε αισίως το 1 μέτρο και τα 16 κιλά, έχει πάρει μόνο 1 κιλό από πέρυσι και μας έγραψε γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων λόγω χρώματος , το δυσάρεστο ήταν πως και εμάς για ακόμα μια φορά οι αμυγδαλές του ήταν χάλια και μας είπε πως θα το κοιτάξουμε αυτό το θέμα περισσότερο γιατί αν θα αρρωσταίνει συνέχεια ίσως χρειαστεί να τις βγάλουμε.

Πετρούλα μου συγνώμη, ξέρεις εσύ …..

Επανέρχομαι….

Πικουλινάκι μου , αυτό το ποστ στο αφιερώνω . (μέγεθος γραμματοσειράς 20) J J

Nα μαι παλι ...σαν τον χρηστο ειναι ο Αναστασης Κικο μου μια κοψια!!!για τις αμυγδαλες βλεπεις και κανεις μην αγχωνεσαι απο τωρα...

Και να αφιερωσω τραγουδακι παρολο κουρασμενη , αυπνη και πεινασμενη(ενεκα διαιτας)

γμτ δεν εχω you tube....Let me go wild των viollent femmes!!!!τρελα κεφια!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...