Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

η Θωμαιδου ειναι ξακουστη και κορυφαια αλλα ξερει και καποια η ριτα . και εχει και εξωτερικο ιατρειο που για μας που δεν εχουμε ποτε ελευθερο πρωινο ειναι καλο ...περιμενω ομως την ριτα μιας και εχει γνωστο .επισης μια φιλη μου ειχε παει τον γιο καπου που ειχε ολες τις ειδκοτητες καποιου δημοσιου φορεα που εξεταζουν ολες οι ειδικοτητες το παιδι .Θα μιλησω με την φιλη μου το απογευμα και θα σου στειλω πμ .

Ειμαστε σε παρομοια φαση εμεις παλι το δ το λεμε , το σ σχεδον καθολου αν και το τσ το λεμε ,το φ ας πουμε το λεει αλλα τον ξαδελφο του τον λεει τωτη και οχι φωτη. του λεει πες φω λεει φω πες τη λεει τη πες φωτη και λεει τωτη και απανταει το σκατα ετσι μαμεμει εμενα(ετσι μου αρεσει εμενα)

Βρε Νατασσα μου να συναντηθουμε να τα πουνε τα παιδια χαχαχα...θα καταλαβει απολυτα ο ενας τον αλλο!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ενταξει δεν υπαρχει ακριβως η ιδια ιστορια. Πες Να Να, πες τα τα, πες σα σα, Να-τα-σα - Τα-τα-σα... Πες μου εσυ... Με δουλευει ετσι???:rolleyes:

Λοιπον θα βρεθουμε οπωσδηποτε! Να συνελθουμε και θα κανονισουμε συμμαζωξη.

Επισης ρε παιδια δεν ξερετε ποσο εχει αλλαξει η φωνη του μετα το χειρουργειο. Ειδικα τις πρωτες μερες που ποναγε και πολυ ηταν σα να ειχε καταπιει ηλιο... Φανταστειτε ενα παιδι που μιλαει ετσι οπως μιλαει εν τοιαυτη περιπτωση (ψιλολειψα) με τετοια φωνη και με ατελειωτα κοκορακια. Μιλαμε με τον αντρα μου τον βαζαμε να μιλαει και κλαιγαμε απο τα γελια... Ωραιοι γονεις ε?

t7fQp3.png

τον ρωταει ο μπαμπας του , πες χρηστο πως περασες στο σχολειο ??πες εσυ μπαμπα ακουω εγω.....γκρρρρρρρ....

Ειναι σαν εχετε τον τουιτι σπιτι!!!!!ακαρδη μανα!!!φτου σου και ματα φτου σου!!!θα στρωσει με τις μερες παντως....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ξανάρθα πάλι , έχω πήξει σήμερα δεν έχω παράπονο.

Ιωαννίτσα μίλησε το μπεμπέ ; τέλεια μπράβο , εμάς πάλι μιλάει τα γνωστά κινέζικα που μίλαγε και ο Αναστάσης μια εποχή. Ειδικά όταν νευριάζει μονολογεί μόνος του διάφορα και με πολλά νεύρα μάλιστα. Μάλλον πρέπει να μας βρίζει εκείνη την ώρα. Μου έχει αγριέψει πολύ καμία σχέση με το ήσυχο μπεμπάκι που διάλεξα στην αρχή.

Νατασούλα μπράβο για το Σωτηράκη , μια χαρά , λογικό είναι να αναρρώνει το παιδί αργά αλλά σταθερά , είπαμε σε μια βδομάδα θα είστε σούπερ.

Βρε κορίτσια διαβάζω για τις ομιλίες των παιδιών μας και έχω προβληματιστεί καιεγώ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως έχει και εμένα πρόβλημα γιατί ναι μεν έχει πλούσιο λεξιλόγιο αλλά και εμένα δεν λέει καθαρά όλα τα σύμφωνα. Το ρο δηλαδή είναι τελείως άγνωστο σύμφωνο γι’αυτόν και επίσης το δ το αντικαθιστά με το μ , μου λέει φτιάξε μου γάλα με μιμιτριακά. Τον ρωτάω κάθε μέρα τι έκανε στο σχολείο και μου λέει μόνο : φάγαμε , τι φάγατε του λέω Αν. μιμιτριακά.Βρε λέτε να επισκεφθούμε και εμείς αναπτυξιολόγο;:rolleyes::confused:

Πανμαρ και Φιλάκι εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος έχασε ή ποιος κέρδισε το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι απο τις 9.30 μέχρι τις 2.30 χθες ο καλός μου έβλεπε μπάλα, κα μετά τους σχολιασμούς και μετά λίγο στο ίντερνετ (πάλι για μπάλα)....σιχάθηκα η γυναίκα να ακούω τους αθλητικούς συντάκτες και είναι και όλοι τους ιδιαιτέρως εκνευριστικοι......:mad::x:x (που να έπαιζε και η ομάδα του οπως καταλαβαίνετε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)
Πολύ μοιάζουν οι άντρες μας!!!!!! Πολύυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι, τί έπαθες κοπέλα μου;;;; Μα τί νοσταλγείς εσύ μικρό κορίτσι................;

Καλησπέραααα!!!

kiko, ο φίλος της Ναταλίας ήρθε 9+, είναι κι αυτός του after ωραρίου. Το καλοκαίρι, λίγο που συμπέσαμε στον Τυρό, τους είχαμε με τη φίλη μου ως τις 1-2-3 το βράδυ έξω προκειμένου να βρεθούμε κι εμείς λίγο................ ααααχ. Ήταν κι άλλα βράδια όμως που η Ναταλία κοιμόταν στο καρότσι κατά τη νυχτερινή έξοδο, ω ναι, και φέτος έπαιξε το καρότσι στις διακοπές για να πιούν μπαμπάς και μαμά κανένα ποτάκι: η θετική πλευρά του να είσαι μινιόν, 92 πόντους μετά βίας την έβγαλε προχτές ο παιδίατρος, όσο για τα κιλά, 12.900, από κιλά καλά πάει για μοντέλο αλλά από ύψος θα κοπεί!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αααα φουσκωσαν και τα αυτια του παιδιου οτι θα τον πανε να δουνε την Αεκ στο γηπεδο....να τον αφησω ρε παιδια;
Αφού μας ρωτάς, λεω, εννοείται και θα τον αφήσεις, το ρωτάς;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ πάντως, μέχρι τις 2.30 έβλεπα μπάλα!!!
Πάμε πάλι: μοιάζεις πολύ με τον άντρα μου!!! Πολύυυυυυυυυυυυυυυ!!!!
Απλά να τον πάνε κοντά στους οργανωμένους, για να νοιώθει λίγο παλμό γηπέδου, αλλιώς θα βαρεθεί!
Χαχαχαχαχαχα

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι διαβασε με θα σου αρεσει πως μου την ειπε το Σοφακι

Κατι ελεγε ο Γρηγορης και του λεω κατσε φτανουμε ειναι κοντα το σπιτι μας (ειμασταν στο αυτοκινητο με την μαρια)

Λεει η Σοφια που ειναι το σπιτι σας;

Λεω εδω πολυ κοντα!

Και γιατι δεν πατε με τα ποδια σας τοτε;;;;

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχιχχιχιχιχιχ, μαρήηηηηηηη, αχ το ευχαριστήθηκα, μπράβο βρε Σοφία!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γιατι καμμια φορα οι λογοθεραπευτες σε πανε καροτσακι αν μπλεξεις ακομα και για ενα γραμμα...
Νομίζω, ότι, μάλλον έχεις δίκιο. joa, ρώτα και τον παιδίατρο που έχει πείρα κι επίσης ρώτα και τη νηπιαγωγό του να σου πει πώς τον βλέπει κι εκείνη έχει πολύ εμπειρία.

Πάντως για το γήπεδο, πανμαρ, την έχω πάει τη Ναταλία σε φιέστες του Ολυμπιακού, 10 μηνών πρώτη φορά, νταμπλ κτλ, Καραϊσκάκη ή και Πασαλιμάνι, αχ τί ατμόσφαιρα τί παλμός, σκέτο πανηγύρι, τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα η χαρά του παιδιού, να την πας βρε κι εσύ τη Σοφία. Τί λες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κικη, κοριτσακι μου παλευεις να μας φερεις τη πρεσβυωπια μια ωρα αρχητερα;;;; Γραφε λιγο πιο μεγαλα γραμματα γιατι θα σε χρεωσω τα γυαλια!!!

Μαρινα, μπαινω στη κα Στελλα και μονολογω ''απορω πως πειστικα εγω να παω το παιδι παδικό σταθμό''. Πεθαινει στα γελια και μου λεει μηπως σε επισε η Μαρινα;;; Που το καταλαβατε της απαντησα!!!!

Φτασαμε αισιως τα 14500!!!!!!!!!!!!!!!!! Γελατε το ξερω , αλλα για εμας ειναι αθλος , πηρε καλοκαιριατικα μισο κιλο.

Νατασα πάει περασε το πολύ δυσκολο!!Το τελευταιο του να ηταν αυτο και το χειροτερο!!!

Ααααα και εμενα τρωγεται να τον παρει σε αγωνα του ΑΡΗ μιας και θα πάρει διαρκειας το αγορι αλλα ειπα ΟΧΙ!!Οταν παει στην πρωτη ταξη..φοβαμαι , δεν ειναι περιβαλλον εκει για παιδια αν και ο δικος μου παει στους επισημους που καμια σχεση δεν εχει με επειδοδια κλπ ωστοσο δεν, δεν θελω, ασε που μετα θα ξεμυαλιστει..αυτο που το πας!!Εδω τωρα και δε μας αφηνει να αλλαξουμε καναλι αν δει πρασινο φοντο...τα ειχαμε χυμα ηρθαν και τσουβαλατα!!!!

Γιατι ρε Ντινα, μια χαρα ειναι τα 14500..Εμεις δλδ ποσο παραπάνω νομιζεις οτι ειμαστε, φετος τα φτασαμε τα 16 αλλα ο μικρος νομιζω θα τον βαλει κτ οσο και να μην του φαινεται..10.500 παρακαλώ και 83 πόντους!!

Ιωαννα δεν εχω αποψη αλλα καπου ειχα διαβασει οτι τα συμφωνα τα αξιολογουν μετα τα 3,5..Μηπως βαριεται και λίγο, ετσι μου ακουγεται..Κανενα καπριτσακι λόγω των μωρων μήπως κανουν?????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...