Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για βοήθησε λίγο παραπάνω..... σε ποια γέφυρα? ποια Eurobank? χαχα

από την μεριά την δική σας θα έρθω?

στον δρομο που ξεκιναει για ν.φιλαδελφεια (εξου και φιλαδελφειας!!!)

δλδ στο δρομο του my market αν τον παρεις τον δρομο ευθεια πανω και εκει που τελειωνει δεξια πεφτεις πανω στην eurobank ...η eurobank ειναι λιγο πριν το δημαρχειο ..μεγαλο κτιριο!!!!

Σας ειπα το αλλο ..σκεφτομαι να παω τον χρηστο να τον δει λογοθεραπευτης ...ειμαστε πολυ πισω στην ομιλια...και καλο θα ηταν να παρουμε μια γνωμη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα θα στα πω τηλεφωνικως...

Να ξερεις παντως οτι το παιδακι που ελεγα μεχρι τα 3 δεν ελεγε τιποτα απολυτως καθαρα.Το εψαξαν οχι με λογοθεραπευτη αλλα με αναπτυξιολογο και θα τους παρεπεμπε εκεινη αν χρειαζοταν σε λογοθεραπεια.Γιατι καμμια φορα οι λογοθεραπευτες σε πανε καροτσακι αν μπλεξεις ακομα και για ενα γραμμα...

Η αναπτυξιολογος λοιπον τους ειχε πει δωστε του χρονο...το παιδι μιλαει,ο λογος του θα καθαρισει.Οντως ...τωρα;!Μονο να τον ακουσεις!Αν θα πανε λγοθεραπεια ειναι μονο για ενα γραμμα πλεον!

Η αναπτυξιολογος ειναι κορυφαια!Το ξερω απο πολλες μεριες και εχει και την πλεον αντικειμενικη αποψη σε σχεση με ενα κεντρο λογου...

Αν θες να μιλησουμε να σου πω πληροφοριες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η παιδιατρος μας ειπε να μην παμε σε λογθεραπευτρια αλλα σε εργοθεραπευτρια να αξιολογησει το παιδι αν οντως χρειαζεται βοηθεια . μωρε και εμας λεει αρκετα αλλα δεν τα λεει καθαρα...αλλα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα παιδακια ειμαστε αρκετα πιο πισω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα σε αναπτυξιολογο...επιμενω!οτι σου πει θα ειναι εγγυηση.Γιατι αλλη φιλη μου το ξεκινησε λογοθεραπειες στα 3 και ακομα στα 6 πληρωνει εργοθεραπεις και ιστοριες και το παιδι μια χαρα μιλαει...γενικως καλυτερα να μαθεις απο καποιον ειδικο αν οντως χρειαζεται και μετα να απευθυνθεις σε αυτους.

Λοιπον θα μαθω τα στοιχεια της συγκεκριμενης και θα σε παρω να σου πω!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

έλα ρε συ Ιωάννα!!!! Μπράβο στο βουδάκι!!!!! Πάντως και εγώ της ίδιας άποψης είμαι με την Ρίτα, αν είναι πρώτα σε αναπτυξιολόγο και μετά για λογο-εργοθεραπείες αν χρειάζονται...

Ρίτα εγώ θα τη στείλω σε αγώνα του Παοκ παιδί μου και εσύ φοβάσαι μια Αεκ;;;:P:D:D:D:D

Δεν σας είπα, έκανε η μαμά μου στον μικρό τατουάζ... (απο εκείνα στις τσίχλες) και ο καλός μου κατακαμάρωνε!!!!! είχε το χέρι συνέχεια σηκωμένο να το βλέπουμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ρίτα εγώ θα τη στείλω σε αγώνα του Παοκ παιδί μου και εσύ φοβάσαι μια Αεκ;;;:P:D:D:D:D

Δεν σας είπα, έκανε η μαμά μου στον μικρό τατουάζ... (απο εκείνα στις τσίχλες) και ο καλός μου κατακαμάρωνε!!!!! είχε το χέρι συνέχεια σηκωμένο να το βλέπουμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

Καλε δε φοβαμαι αλλα σκεφτομαι οτι ο Γρ. ειναι λιγο επιρρεπης στους ταλιμπανισμους και δε ξερω τι θα δουν τα ματια του εκει περα...και αυτα τα βιωματα μενουν...χαχα!!!

Οσο για τα τατουαζ ασε...το τι γρια μας εκραξε στις διακοπες φετος που ειχε συνεχεια ο Γρ.τατουαζ απο αυτη την τσιχλα που ειχαμε και εμεις παιδια με το χαρτακι ,δε σας λέω!Ολο...τσς ,τσς και τσς ,τσς ηταν οι κυριες...μα γιατι;Ασε που τα ατιμα δεν εβγαιναν με τιποτα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

και εμεις φαν των tatoo!!!εμεις παιρνουμε απο τα cheetos sweetos...

αναπτυξιολογο λετε ε ??ωραια ριτα για μαθε λεπτομερειες darling ...

Θα το τραβηξω το βουδακι βιντεο μαργαριτα να μιλαει αλλα μολις μας φυγουν τα εξανθηματα για να φαινομαστε ομορφοι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! Ειναι πλεον αρκετα καλυτερα και αναρρωνει το αγορακι μου. Βεβαια ακομα παραπονιεται οτι ποναει και ξυπναει και τις νυχτες και ψιλοκλαιει αλλα ενταξει νομιζω θα το ξεπερασει και αυτο. Δινουμε πλεον ενα με δυο παυσιπονα τη μερα. Εχει βεβαια μια μονιμη γκρινια δεν μπορω να πω... Σημερα θα βγουμε και την πρωτη μας βολτα γιατι απο την πολυ κλεισουρα (δεκα μερες ειναι κλειδωμενος) κοντευει να μας πλακωσει στο ξυλο ολους.

Ιωαννα τι εννοεις οτι ειναι πισω στην ομιλια ο Χρηστακης? Δεν τα λεει ολα? Η αυτα που λεει δεν τα λεει καθαρα? Ειναι καποια συμφωνα που δε λεει? Για εξηγησε το μου λιγο γιατι με ενδιαφερει κι εμενα. Το εχω κι εγω στο πισω μερος του μυαλου μου το θεμα αναπτυξιολογος. Ο Σ. επισης δε μιλαει καθαρα, πολλα συμφωνα δεν τα λεει καν αλλα επειδη αργησε πολυ να μιλησει (στην ουσια μιλησε πριν απο κανα εξαμηνο) και η μεγαλη προοδος φανηκε μετα τον Ιουνιο θελω να του δωσω λιγο χρονο ακομα πιστευοντας οτι σιγα σιγα απο μονος του θα τα καταφερει. Εχω και μια ελπιδα οτι και τωρα μετα την εγχειρηση και αφου περασει τελειως ο πονος θα δουμε μια βελτιωση γιατι ο Σ. και απο τη μυτη μιλαγα και ειχε το συνδρομο της καυτης πατατας απο τις αμυγδαλες.

t7fQp3.png

Αντε με το καλο να αναρρωσει τελειως το αντρακι μας ..

Τι εννοω πισω στην ομιλια ..δεν λεει καποια συμφωνα , λεει πολλες λεξεις αλλα δεν τις καθαριζει . πχ το σωτηρη τον λεει τωτιη . Το σ δεν το λεει καθολου , καλα δεν μιλαμε για τον ρ..προσθετει συνεχως λεξεις στο λεξιλογιο του αλλα δεν τις λεει καθαρα . Κανει προτασεις αλλα οταν θελει να εξιστορισει τον βλεπεις οτι δυσκολευεται και μου λεει πες εσυ μαμα . Βεβαια εχει συνεχη βελτιωση δλδ απο πριν το καλοκαιρι και τωρα ΑΛΛΑ πιστευω οτι η προληψη ειναι υπερ ολων ...Δεν χανω τιποτα με τιποτα να παω να μου πουν μια αξιολογηση για το πως βλεπουν το παιδι . Η ηλικια γυρω στα 3 ειναι πολυ δημιουργικη και το παιδι ειναι ακομη σε ευπλαστη φαση που μπορεις να κανεις αμεσα πολλες βελτιωσεις .

Αααα και χρονια σας πολλα βρε!!!γινατε 3!!!μπουχαχαχαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ε, καλα ταλε κουαλε ειναι. Ακριβως τα ιδια. Κι εμενα το Σωτηρη Τωτιη το λεει. Το ρ ουτε για πλακα, το σ πολυ το λεει οταν ειναι στη μεση της προτασης οπως και το χ και το ν. Δηλαδη θα πει Τατασα, λελωνα κτλ. Το ασπρο αψο, το ψ το λεει στο Ψωμι αλλα οχι στο ψιψινα. Το δ επισης δεν το λεει καθολου. Αντι για δασκαλος θα πει γιακαλος. Τωρα που το καλοσκεφτομαι πολλα δε λεει...:rolleyes::tongue:

Εργοθεραπευτρια παλι ομως γιατι? Θα τον δει αναπτυξιολογος και θα σε κατευθυνει. Ειναι λεει μια εξαιρετικη στο Παιδων (δε θυμαμαι ουτε σε ποιο ομως ουτε το ονομα). Θα το ψαξω και θα σου πω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...