Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Αχ αυτο το ποδοσφαιρο χθες...μου αρεσει Μαρια που σου ελεγα οτι ο δικος μου δεν θα το δει αφου δεν παιζει η ομαδα...

Ε ...Ουτε καν ηρθε σπιτι, πηγε κατευθειαν στον πεθερουλη του, ηταν και η αδερφη μου με τον ανδρα της εκει φαγαμε κτλ...μας εστειλε και ο Γρηγορης στο μπαλκονι γιατι λεει οι ανδρες τωρα βλεπουμε μπαλα....:tongue:και μετα τους παρατησα και γυρισα εγω πριν απο αυτους σπιτι γιατι δεν αντεξα...

Αααα φουσκωσαν και τα αυτια του παιδιου οτι θα τον πανε να δουνε την Αεκ στο γηπεδο....να τον αφησω ρε παιδια;

Λετε να μου γινει χουλιγκαν απο τα 3;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα ριτακι...

Εγω οσο ειχε αγωνα ημουν στο fb!!!!τα παιδια κοιμοντουσαν απο νωρις ..

να τον πας γηπεδο σε αγωνα με μικρη ομαδα . εμεις τον ανηψιο μου απο 3 χρονων τον πηγαιναμε . τον χρηστο επειδη εχει την ταση και εξαφανιζεται ε λεμε να αργησουμε να τον παμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω να τον παω;

Εισαι με τα καλα σου;

Εγω;No way!

Θα τον πανε αν ειναι ,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου για τον Γρηγορη...δε ξερω αν ειναι και οτι καλυτερο να παει οπως λες και εσυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ πάντως, μέχρι τις 2.30 έβλεπα μπάλα!!!

Ρίτα να τον πάνε! Θα του αρέσει πολύ!!!!!

Απλά να τον πάνε κοντά στους οργανωμένους, για να νοιώθει λίγο παλμό γηπέδου, αλλιώς θα βαρεθεί!

mrdIp3.png

Ρίτα να τον πάνε! Θα του αρέσει πολύ!!!!!

Απλά να τον πάνε κοντά στους οργανωμένους, για να νοιώθει λίγο παλμό γηπέδου, αλλιώς θα βαρεθεί!

Εκει θελει να τον παει ο ανδρας της αδερφης μου(γαμπρος λεγεται; )...

Εκεινος ειναι ο κολλημενος που του φερνει στολες,κασκολ,μαγιω,ρολογια,παντοφλες,πετσετες,βρακια και δε ξερω εγω τι αλλο της Αεκ...

Εχω τις επιφυλαξεις μου...δεν μου πολυαρεσει η ιδεα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω παντως δεν θα τον πηγαινα ..εδω στο αλσος πηγα η ερμη και ετρεχα σαν την παλαβιαρα ..με φανταζεστε μεσα στο γηπεδο και να κυνηγαω 1 μετρο ανθρωπο ...εφιαλτης....

Παντως στους οργανωμενους ειναι οντως καλα , γιατι εχει συνθηματα,χωρο και θα του φανει λες και ειναι σε παρτυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ηρθες στον καταλληλο ανθρωπο .

λοιπον ξερεις που ειναι η eurobank στην γεφυρα , κοτα στις γραμμες του τρενου ??λιγο πιο πανω εχει ενα φωτογραφειο θα παρεις τον δρομο που τεμνεται δεξια και θα πεσεις μπροστα της .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εκει θελει να τον παει ο ανδρας της αδερφης μου(γαμπρος λεγεται; )...

Εκεινος ειναι ο κολλημενος που του φερνει στολες,κασκολ,μαγιω,ρολογια,παντοφλες,πετσετες,βρακια και δε ξερω εγω τι αλλο της Αεκ...

Εχω τις επιφυλαξεις μου...δεν μου πολυαρεσει η ιδεα!

αρκεί να μην τον πάει σε αγώνα με ΠΑΟ και Θρήνο (για φόβο επεισοδίων εκτός γηπέδου περισσότερο...) κι από κει και πέρα δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα!!!

Ας τον πάει σε κανέναν ευρωπαϊκό!

Θα ξετρελλαθεί ο Γρηγόρης σου λέω!!!!!

Τι φοβάσαι?

mrdIp3.png

Λοιπον να σας πω 2 καλα χθεσινα...

Φιλακι διαβασε με θα σου αρεσει πως μου την ειπε το Σοφακι

Κατι ελεγε ο Γρηγορης και του λεω κατσε φτανουμε ειναι κοντα το σπιτι μας (ειμασταν στο αυτοκινητο με την μαρια)

Λεει η Σοφια που ειναι το σπιτι σας;

Λεω εδω πολυ κοντα!

Και γιατι δεν πατε με τα ποδια σας τοτε;;;;

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Και ενα ακομα κατα την εξοδο μας απο την παιδικη χαρα εφυγε ο Γρηγορης σφαιρα μπροαστα προς την πορτα.Αυτο το κανει συνεχεια να εξαφανιζεται και επειδη απεξω ειναι λεωφορος ο ανδρας μου τον εχει μαλωσει παρα πολυ γιατι πρεπει να τρεξεις κατοσταρι για να τον προλαβεις..ενταξει τελικα εχει μαθει και σταματαει αλλα ποτε δε ξερεις...

Ετσι εχθες εκοψε η Σοφια και ο Γρηγορης αφαντος βαζω και εγω τη γνωστη κραυγη α λα Ιωαννα...'Γρηγορηηηηηηη''

Εμφανιζεται ο Γρηγορης και μου λεει

''Ξερεις γιατι γυρισα;κατι ακουσα και με τρομαξε...''

Εγω ημουν παιδι μου!Η μανουλα!!!

χαχαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθες στον καταλληλο ανθρωπο .

λοιπον ξερεις που ειναι η eurobank στην γεφυρα , κοτα στις γραμμες του τρενου ??λιγο πιο πανω εχει ενα φωτογραφειο θα παρεις τον δρομο που τεμνεται δεξια και θα πεσεις μπροστα της .

για βοήθησε λίγο παραπάνω..... σε ποια γέφυρα? ποια Eurobank? χαχα

από την μεριά την δική σας θα έρθω?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...