Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πανμαρ; Να κοιτάς τη δική σου την ομάδα που όλο χάνει, έχασε κι η δική μας μια φορά!

γιατί είπα κάτι διαφορετικό? μου έκανε εντύπωση και το βρήκα και πολύ πρωτότυπο που χάσατε! γι αυτό έχω και τις αυπνίες! :twisted::mrgreen::twisted::mrgreen:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Μεγαλη γιορτη σημερα, του Σταυρου!!Πολύχρονοι οι Σταυροι κιοι Σταυρούλες

Αλλη μια νυχτα ξεκουρασης..

Εσεις τι κανετε??

Βρε Ηλιανα, τι μαζοχισμος ειναι αυτος, αστα αυτα παιδι μου, περασαν κοιτα μπροστα σου τι εχεις!!!

Μαρακι και Ριτακι περασαν' ωραια τα πιτσιρικια, το αποδεικνυουν και οι φωτο αλλωστε!!

Φιλακι μπραβο χρυσοχερα μου!Και εις αλλα με υγεια για να κλεισεις και καποια στοματα!!Εξαλλου για μια φημη ζουμε...:tongue::tongue:

Ιωαννα και Ελένη πως ειναι τα μικρα σημερα;;Ευχομαι να ειναι πολύ καλύτερα!!

Καλημερα!!θα τα πουμε σε λίγο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα

Καλε σημερα στην Αθηνα εχει δροσουλα ...ειμαστε βεβαια και βορεια και παω απο το ενα βουνο της Αττικης στο αλλο αλλα αρκετη δροσια!!

Χρονια πολλα στους Σταυρους και στις Σταυρουλες ..δεν θυμαμαι βεβαια αν εχουμε καποιον.

Εμεις ειμαστε καλυτερα , ο χρηστος βηχει μεν αλλα τουλαχιστον κοιμαται καλα ,προφανως εκανε δουλεια το φυτικο σιροπακι (γιοβαννα δεν βρηκα το δικο σου αλλα το παρηγγειλα μιας και χειμωνας ειναι μπροστα μας!!)το πολωνακι μας δεν εχει πια πυρετο αλλα ειναι γεματος εξανθηματα ,δεν του εχει επανελθει ακομη πληρως η ορεξη για παιχνιδι ,ουτε για φαι (καλα για φαι ,εχουμε αποθεματα οποτε δεν μας απασχολει και πολυ).Ο Χρηστος πηγε κανονικα σχολειο και πλαι με την στολη που εχουμε παρει μονο 2 και ο σκατουλης δεν θελει να πηγαινει με τα ρουχα του...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε Σταυρούλα,Σταύρο, Σταυριανή, Σταυριανό, Σταύρακα άλλο δεν μου έρχεται. J

Να είμαστε γεροί όλοι να τη ζήσουμε και του χρόνου αυτή τη μέρα γιατί είναι μεγάλη.

Εμείς τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου (αναφέρω αυτό το όνομα για να ξεφύγουμε από το Σταύρο που γιορτάζει σήμερα), το πρωί είχαμε τα γνωστά επεισόδια έφτασα πριν λίγο στη δουλειά μου , απ’τα νεύρα μου πήγα και στούκαρα τον καθρέφτη του αυτοκινήτου πάνω σε ένα άλλο , ο οδηγός του αυτοκινήτου με κυνήγαγε κανα χιλιόμετρο να με εντοπίσει, του ζήτησα συγνώμη ανοιγοκλείνοντας τις βλεφαρίδες και ευτυχώς έμεινε εκεί το όλο θέμα.

Εμένα ο λαιμός συνεχίζει να έχει αγκάθια ( μα τι είναι και αυτό βρε παιδί μου , μια ολόκληρη εβδομάδα και ακόμα να γιατρευτεί) ο μικρός ξαφνικά από χθες το βράδυ δεν πίνει με τίποτα το γάλα, το βλέπει και πλαντάζει στο κλάμα και γενικώς είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ιωαννίτσα προς τι τα εξανθήματα στο μπεμπάκι μας; Εύχομαι επίσης ο Χρηστάκης να συνέλθει τελείως με το βηχαλάκι του.

ΠανΜαρ & Ριτάκι δεν ξέρω για εσάς αλλά τα παιδάκια σας τα περάσανε σούπερ , αν δεν δω και φώτο δικές σας να κάνετε ανάποδη τσουλήθρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι και εσείς περάσατε εξίσου καλά με αυτά.

Κορίτσια σχετικά με τον ύπνο νομίζω ότι είναι λόγω παιδικού όλη αυτή η αντίδραση που έχει ο γιος μου τελικά γιατί και χθες που κοιμήθηκε και ξύπνησε νωρίς το πρωί πάλι τα ίδια είχαμε , θα του δώσω χρόνο να ηρεμήσει και μαζί μ’αυτόν και σε εμένα να κρατήσει η λοβοτομή για κανένα μήνα ακόμα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Φιλάκι μπράβο που περάσατε όμορφα και μαγείρεψες και μην ακούς κανένα του χρόνου πάλι παραμονή του Σταυρού να το ξανακάνεις για να σταματήσουν να λένε όλοι J

Αλήθεια ποιος φίλος της Ναταλίτσας σας μαζεύτηκε 9 το βράδυ;

Μαλευτεράκι δεν κατάλαβα τι έπαθες παιδί μου και βούρκωσες;

Και εμένα ο άντρας μου παρακολούθησε champions league εχθές το βράδυ , είδε τους ύμνους των ομάδων στην έναρξη και στις 6 η ώρα το πρωί τον είδα να χοροπηδάει που άκουσε τα αποτελέσματα του παιχνιδιού γιατί στο ενδοιάμεσο είδε κάτι όνειρα. Εγώ πάλι ήμουν ψύχραιμη γιατί ήταν λογικό η ομάδα να ξεκινήσει με ήττα και στη συνέχεια να φορτσάρει , ακούς κυρα Πανμαρ.

Καλημέρα!!!!

Πανμαρ και Φιλάκι εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος έχασε ή ποιος κέρδισε το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι απο τις 9.30 μέχρι τις 2.30 χθες ο καλός μου έβλεπε μπάλα, κα μετά τους σχολιασμούς και μετά λίγο στο ίντερνετ (πάλι για μπάλα)....σιχάθηκα η γυναίκα να ακούω τους αθλητικούς συντάκτες και είναι και όλοι τους ιδιαιτέρως εκνευριστικοι......:mad::x:x (που να έπαιζε και η ομάδα του οπως καταλαβαίνετε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Εμείς καλούτσικα είμαστε, με το αερολίν βήχει λιγότερο αλλά και πάλι όλο το βράδυ ταλαιπωρηθηκε ....οπότε το απόγευμα έχει παιδίατρο τουλάχιστον να τον ακροαστεί...

Ηλιάνα άστο βρε αγάπη μου....

Τα λέμε μετά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

γκρρρρρ... έγραφα έγραφα και σβήστηκαν όλα!

καλημέραααααα σε όλες! κερνάω καφέ!

γειτονάκι και γιατρέ περαστικά με τα βηχαλάκια σας! άντε να γίνουν γρήγορα περδίκια τα παιδιά σας!

πάω να ετοιμαστώ για να πάω εφορία!

mrdIp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα. Σήμερα έχει και ο μπαμπάκας μου τάμα γιατί όταν ήταν στρατιώτης, 14/9, είχε καεί και κινδύεψε να πεθάνει.

Deleni πω - πω για λύπηση είσαι! Τόσες ώρες μπάλα;; Πώς τον άντεξες;;

Μαμαλευτεράκι τα περσινά θυμήθηκες; Πάνε αυτά πέρασαν. Μόνο ευχάριστα τώρα.

επανέρχομαι.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μπρρρρρρ :mad::x

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γκρρρρρ... έγραφα έγραφα και σβήστηκαν όλα!

καλημέραααααα σε όλες! κερνάω καφέ!

γειτονάκι και γιατρέ περαστικά με τα βηχαλάκια σας! άντε να γίνουν γρήγορα περδίκια τα παιδιά σας!

Εφορια ..φτου φτου..μακρυα απο εμας ...Εμας μας εστειλε μποναμα να πληρωσουμε μεχρι 30/9,μια που πηραμε την επιστροφη και μια που θα την παρουν πισω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κικη μου μπορει να σας παει και ολος ο Σεπτεμβρης με κλαμματα ...υπομονη..οσο για τον δον μητσο , περαστικα...

Γιατρε μου τι να πω , εσεις αν εχετε ταλαιπωρηθει πια ....περαστικα...

Γιοβαννακι καλημερα , διευκρινιση το σιροπι που μου ειπες ειναι για ξηρο βηχα ή παραγωγικο ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...