Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαμαλευτερακι μπραβο!Πολυ ωραια!Καλη αρχη και επισημως!!!Ολα καλα θα πανε!

xaxaxa σαν τον δικο μου ενα λεπτο μαμα ακομη ....

Καλε αυτο το ειχε απο βρεφος κοιμοταν ευκολα μονο οταν ηθελε αυτος!Εγω δεν τον κοιμισα ποτέ και με κανεναν τροπο, εκλεινε το ματι μονο οταν ηταν η ωρα του και σε μισο λεπτο ειχε αποκοιμηθει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμας παλι ποτε δεν μας εχει πει μαμα νυσταζω θελω να κοιμηθω ..και ψοφιος να ειναι οχι μαμα θελω να παιξω...απλα μετα τις 9.30 παει στο δωματιο του και ενναλαξ ή εγω ή ο μπαμπας του παμε και τον βαζουμε συνεχεια για υπνο...διαφορετικα καλο ξημερωμα ....

Μαμα Λευτερακη σουπερ ακουγεται η διεθυντρια .παντως εδω σε μας ακομη και στους κρατικους δινουν λιστα για υλικα και ειναι γεγονος παντως οτι βλεπεις μεσα στην χρονια πολλες κατασκευες . Το κακο στους κρατικους ειναι οτι πλεον δεν εχουν πολυ προσωπικο και λειτουργουν περισσοτερο σαν φυλαξη παρα σαν δημιοργικη απασχοληση . Εχουν φυγει οι περισσοτεροι συμβασιουχοι . Συγκεκριμενα σε μας περσι περισσοτερο απο την μιση χρονια οι παιδικοι ηταν κλειστοι για αυτο δεν μπηκαμε καν στην διαδικασια του δημοσιου. Αν δουλευεις ιδιωτικο τομεα τι θα το κανεις το παιδι οεο ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω παντως με τη διευθυντρια σημερα μονο αγκαλιες και φιλια δε δωσαμε. Εχει παρει χαμπαρι τι ειμαι και απο τη πρωτη φορα που μιλησαμε γιναμε κολητες. Σημερα που πηγα να τον παρω πηγα να της πω ενα γεια και δε με αφηνε να φυγω. ΄΄Ελα κατσε λιγο ακομα'' μου ελεγε ''καλε αφηστε με να παω να παρω το παιδι μου΄΄ της ελεγα και αυτη το χαβα της.Ειναι αρκετα νεα και πολυ γλυκια.

Διαφημίσεις

Κι εγω αν περιμενα να ακουσω απο το γιο μου νυσταξα σωθηκα..πάντα τον προλαβαινουμε και η αλήθεια ειναι οτι δε θελω να του γινεται και συνηθεια το ξενυχτι..μπορει να τυχει 1-2 φορες το 10ημερο αλλα ο κανονας ειναι απο νωρις στο κρεβατι και κλειστα φωτα!!!Φωναζει 2-3 φορες μαμα δε νυσταζω θελω το μπαρμπα, θελω νερό κλπ αλλα ειμαι σταθερη κι αποφασιστικη..ετσι το παιρνει αποφαση!!

τωρα ας πουμε τον ματιασα κι ακομη δεν εκλεισε ματι, πάω να τον σκεπασω!!Καπριτσια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εμας που εχει το χουι και με 45 βαθμους να σκεπαζεται ??μαμα η κουβερτουλα μου!!!!και για να κοιμηθει θελει παρεα..εχουμε λοιπον τον τιγρη, την κουβερτα το μωρο , τον μακκουιν ,τον μπαρμπα ...ολκληρη συνοδεια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αν δουλευεις ιδιωτικο τομεα τι θα το κανεις το παιδι οεο ??

Γιατί βρε κορίτσι; Αν δουλεύεις στο δημόσιο μπορείς να σέρνεις το παιδί μαζί σου στην υπηρεσία; Να πάρω εγώ την Αλεξάνδρα στα δικαστήρια και να ανεβάσω στην έδρα να κρατάμε πρακτικά μαζί. Ε ρε γλέντια :tongue::tongue::tongue:

Περαστικά και στο Χρηστάκο σου. Ελπίζω να το περάσει στο πόδι. Με το santasapina θα δεις καλυτέρευση.... θα με θυμηθείς.

Κίκο νομίζω ότι αυτή τη στιγμή του Αναστάση σου του φταίνε όλα. Λίγο το πρωινό ξύπνημα που δεν είχε συνηθίσει, λίγο το νέο περιβάλλον του Σταθμού.... δώστου λίγο χρόνο και θα βρει και αυτός, και εσείς, τους ρυθμούς σας. Καλά έκανε σήμερα και δεν αντέδρασες στην γκρίνια του, χειρότερα θα τα έκανες.

Μαμαλευτεράκι όλα καλά και για εσάς. Δεν δείχνει να έχει πρόβλημα το παιδί. Μάλλον όλα στο μυαλό σου ήταν ;);););) Αν αγοράσεις γραφική ύλη για το Σταθμό δεν αγοράζεις και για το Πρωτοδικείο της Κέρκυρας που τα πληρώνουμε από την τσέπη μας; Αααα και καθαρίστρια θέλουμε γιατί δεν υπάρχει και καθαρίζουμε, σκουπίζουμε, σφουγαρίζουμε γραφεία, ακροατήρια, διαδρόμους και τουαλέτα μόνοι μας.:mad::x:x

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αστα Πικουλινα...την εχεις απο κοντα για να παιρνεις τον γιο πιο νωρις ..δεν πιστευω βρε να πηγες με κανα τενεκε λαδι ???

Ενοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λαδι οχι ενα τενεκε τυρι , βρε που εχουμε και παραγωγη στο χωριο!!!!

Μαμαλευτερακη αυτο με τις δωρεες στους παιδικους σταθμους ειθισται...παιχνιδια , ρουχα και υλικα ειναι πρωτα στην προτιμηση!Αλλα με διακριτικοτητα γιατι μην περασει εσφαλμένα, οτι σας ειπε η διευθυντρια να τα πάτε και βρει και το μπελα της η κοπέλα...

Ιωαννα μες το κατακαλόκαιρο με σεντονι ο Αν.δε θυμαστε που μια μερα περιπαικτικα του ανεφερα το παπλωμα και εντελει με εκανε και το "κατεβασα"???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Τι κάνουν τα ζουζουνάκια μας ειδικά τα καινούρια σχολιαρόπαιδα?

Ιωάννα μου μαθημένη κι εσύ από το βήχα! Τι να κάνουμε έχουμε και τις ευαισθησίες μας! Η μικρή μου το απόγευμα χτύπησε ένα 38αρι μάλλον από μύξα! Καλή σχολική χρονιά βρε! :)

Πικουλίνα να δω τι άλλο θα της κουβαλήσεις της γυναίκας!!!

Μπράβο Ηλιάνα, μακάρινα συμφωνήσουν και οι άλλες μαμάδες να πάτε κάποια πραγματάκια όχι ιδιαίτερα ακριβά για να έχουν και τα πιτσιρίκια περισσότερα να ασχοληθούν!

Για τον ύπνο, πιστεύω ότι όλα τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία με 10-11 ώρες ύπνου είναι κομπλέ! Όμως, αν και ανάλογα με το ωράριο της κάθε οικογένειας προσαρμόζεται και το πρόγραμμα του παιδιού, εγώ είμαι της άποψης το Χειμώνα, ας μην κοιμούνται και καθόλου το μεσημέρι για να ξεκουράζονται καλά το βράδυ! Εξάλλου, δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να απασχολήσω τον μικρό στις 10 το βράδυ που ήδη κουτουλάω κι εγώ και θέλω μόνο να αράξω αφού είμαι από τις 6.30 στο πόδι! Εκείνη την ώρα δε θέλω και με τίποτα να βλέπει τηλεόραση γιατί αναστατώνεται χειρότερα, μόνο το Καλοκαίρι μας βόλεψε πολύ να κοιμάται μεσημέρι γιατί το βράδυ παραξενυχτούσαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

kiko, η δικιά μου κοιμάται, από ότι μου λένε, σχεδόν πάντα στο σχολείο, τα Σαββατοκύριακα κι αν ξεφύγει το πρόγραμμα και δεν κοιμηθεί δε μας απασχολεί, δεν είναι καθόλου γκρινιάρα (συνήθως!).

Ουψ! Τα ξαναλέμε σε λίγο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πού χαθήκατε βρε. Εμείς είχαμε κόσμο κι είχα φτιάξει και κάτιτις απλό να φάμε! Ω ναι, εγώ! Όχι τίποτα σπουδαίο, τα κοτοπουλάκια, μπιφτέκια (γιατί ο αδερφός μου ο μικρός είναι αλλεργικός στο κοτόπουλο!!!), πατατούλες τηγανιτές και χωριάτικη σαλάτα.

Ήρθαν να δουν champions league κι η ομάδα έχασε... Αλλά είχε κι η Ναταλία το δικό της καλεσμένο (καλεσμένος της Ναταλίας που ήρθε κατά τις 9, αυτό το λέω για τα ωράρια που λέγατε πριν...). Ο καλεσμένος έφυγε κατά τις 23.30 και λίγο μετά η Ναταλία ήρθε και μου ζήτησε να την πάω για ύπνο!!! Απίστευτο!!!

Κορίτσια, σας αφήνω γιατί κουτουλάω, σας φιλώ, ματς-μουτς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ήρθαν να δουν champions league κι η ομάδα έχασε...

έλα ρε! έχασε η ομάδα? τι πρωτότυπο!!! μια στενοχώρια που την έχω.... γι αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ...

καλησπέρααααα!

κι εμείς είχαμε κόσμο σπίτι... εγώ όμως δεν μαγείρεψα! να είναι καλά ο "Νικόλας" που μας τάισε!

όταν γύρισα σπίτι οι μισοί είχαν ήδη έρθει!

όλη μέρα ήμασταν στο εξωτικό Παγκράτι και την γειτονική Καισαριανή!

βρεθήκαμε και με την Μαργαρίτα, παίξαν και τα παιδάκια μας, ήπιαμε κι εμείς το καφεδάκι μας! όλα καλά!!!!

εσείς τι κάνετε? έχετε γράψει πολλά! πού να τα διαβάσω όλα αυτά?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...