Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικα είναι επιπεφυκίτιδα..Συνηθίζεται μετα απο καταροή των ματιών καθώς η περιοχή γίνεται εστία μικροβίων, θα βαζουμε Tobrex για 3 μερούλες..

Το ειχε παθει και οΓρηγορης και μας ειχε δωσει tobrex αλλα εγω την παρακουσα λιγο την παιδιατρο επειδη δυσκολευομουν λιγο να του βαλω τις σταγονες και του εκανα πλυσεις 3 μερες με χαμομηλι βουνισιο κρυο και περασμενο απο διπλη αποστειρωμενη γαζα (λενε οτι δεν ενδεικνειται αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω γιαιτ..)και του περασε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αναψα και το σιδερο να ζεστενεται!

Και εγώ έχω μια στοίβα..Πρεπει να στρωθώ ρε γμτ...

Ρίτα μπορείς να του πάρεις ενα πολύ ωραίο μπρελόκ απο κοσμηματοπωλείο και να χαραξεις κπ μηνυμα ή τα αρχικα του/σας

Στο μωρό επειδή εχετε αδερφικες σχεσεις με τους γονεις να παρεις κτ χρηστικό για να μείνει και να σε θυμούνται..πχ κουνια, ριλαξ, καρεκλάκι (εαν είναι το πρωτο μωρακι αυτό)

Εγώ σημερα τρώω τα φασολάκια απο χτες και οι αντρες μου κρεατόσουπα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αυτά που σου γράφω πρώτα είναι τα δικά μου και η δίπλα αριθμοί αυτό που επιτρέπεται να έχεις!

Σακχαρο 0΄81 (70-110)

Σακχαρο 30΄168 <160

Σακχαρο 60΄193 <170

Σακχαρο 90΄159 <160

Σακχαρο 120΄117 <140

σαρδελινα μου περιπου στα ορια ησουν οπως κι εγω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Και εγώ έχω μια στοίβα..Πρεπει να στρωθώ ρε γμτ...

Ρίτα μπορείς να του πάρεις ενα πολύ ωραίο μπρελόκ απο κοσμηματοπωλείο και να χαραξεις κπ μηνυμα ή τα αρχικα του/σας

Στο μωρό επειδή εχετε αδερφικες σχεσεις με τους γονεις να παρεις κτ χρηστικό για να μείνει και να σε θυμούνται..πχ κουνια, ριλαξ, καρεκλάκι (εαν είναι το πρωτο μωρακι αυτό)

Τα πηραν ολα οι ατιμοι ματαια προσπαθησα να βρω κατι που να μην εχουν παρει..ισως μονο να τους παρω το καρεκλακι φαγητου..μονο αυτο εμεινε.

Οσο για τον καλο μου

του εχω παρει και μπρελοκ ασημοχρυσο με τα αρχικα του στο παρελθον και γενικα 10 χρονια τωρα εχουμε εξαντλησει τα δωρα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το ειχε παθει και οΓρηγορης και μας ειχε δωσει tobrex αλλα εγω την παρακουσα λιγο την παιδιατρο επειδη δυσκολευομουν λιγο να του βαλω τις σταγονες και του εκανα πλυσεις 3 μερες με χαμομηλι βουνισιο κρυο και περασμενο απο διπλη αποστειρωμενη γαζα (λενε οτι δεν ενδεικνειται αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω γιαιτ..)και του περασε..

Εμενα παλι Ρίτα μου είπε να το παιδεψω και να μην καταφυγω σε αυτη τη λύση με το χαμομηλι γιατί προκαλέι ερεθισμό..Θα προσπαθησω ενώ κοιμάται..

ριτα τοτε παρε το καρεκλακι φαγητου ειναι πολυ χρησιμο και το κρατας για καιρο!

για τον καλο σου δεν ξερω ισως το αγαπημενο του αρωμα αν τελειωσε αν και λενε οτι το αρωμα ειναι χωρισμος αλλα βλακειες δεν τα πιστευω!

Το ξερω και εμενα το ιδιο μου ειχε πει..κανε αυτο που πρεπει...

Εγω απλα ισως ειναι η μονη φορα που εκαν του κεφαλιου μου διοτι ειδα μεγαλη διαφορα με το χαμομηλι απο την πρωτη μερα ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτάκι ,

Στείλε τον Γρηγοράκη στη γιαγιά.

Βάλε ενα ωραιοτατο σετ εσωρούχων (αν δεν θες να βαλεις ακομα καλυτερα)

αναψε κερακια , τυλίξου και με μια ωραία κόκκινη κορδελα και ....................

να το ωραιοτερο δώρο.!!!!!

Ε προσοχη για την επετειο εννοω ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!

κοριτσια εχθες το βραδυ εκανα και μια βλακεια παραλιγο να δηλητιριαστω!

το νερο απο το στεγνωτηριο το μαζευω και το βαζω στο ατμοσιδερο γιατι δεν εχει αλατα και το βαζω σε μπουκαλια του νερου μφιαλομενου ε εχθες ξεχαστηκα και το βρηκα μπροστα μου και το ανοιξα για να πιω!

ευτυχως ηπια μια γουλια και το καταλαβα και το εφτυσα ειχα και μια διψα τρομαρα μου απο τον φοβο μου κοντεψα να κανω εμετο!

Διαφημίσεις

Μαργαριτάκι ,

αναψε κερακια , τυλίξου και με μια ωραία κόκκινη κορδελα και ....................

:lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε Σουλα επεσα κατω..οικονομικη μου εισαι..θα το σκεφτω!!:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

για τον καλο σου δεν ξερω ισως το αγαπημενο του αρωμα αν τελειωσε αν και λενε οτι το αρωμα ειναι χωρισμος αλλα βλακειες δεν τα πιστευω!

Εμεις όταν δωρίζουμε αρωμα παίρνουμε πίσω ενα νομισμα για να μην χαλάσουν οι σχεσεις...τι άλλο θα δουμε.....

Μαργαριτάκι ,

:lol::lol:

m57Zp2.png

Ναι Ρίτα η αληθεια είναι οτι το δωρο της Σούλας θα το χαρεί πιο πολύ απ'όλα!!!!

Πιες και λίγο κρασακι για να απελευθερωθείς...ή κανουμε δώρο ή όχι....

Βατραχακι βρε αγαπη μου, κολλα ενα αυτοκολλητο εξω απο το μπουκαλι για να το αναγνωρίζεις..Μην το βαζεις με τα άλλα, δίπλα στο σιδερο σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...