Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπήκα να πω μια γρηγορη καλησπέρα και να απαντησω στο ερωτημα της Κικης

Κικιτσα εμας ο παιδικος μας ωφελησε και στο θεμα του υπνου..

Ο δικος μου κοιμαται απο τις 2.30 ως τις 5 που θα τον ξυπνησω εγω και θεωρω ιδανικη και τη χρονικη στιγμη και την διαρκεια του υπνου..Ξερεις τι εχω καταλάβει αν πιαστω με φαγητό και κουβεντα με τον Χρ. και τον αφησω κανα μισαωρο πάει μετα, ξεσηκώνεται και κοιμαται πιο δυσκολα..Αν ομως επιστρεψει στις 2, ξεντυθει, πλυνει πρόσωπο και χέρια μεσα σε 5 λεπτα εχει αποκοιμηθει..Το βραδυ μεχρι τις 11 φροντιζω οπωσδήποτε να εχει κοιμηθεί για το λογο που αναφερεις..Αν πιασει 12 το βραδυ, το πρωι σερνεται και ειναι λογικό...

Τι ωρα επιστρεφει ο Α. και τι ωρα τον βαζει η γιαγια για υπνο;;Προσπαθησε να βαλεις ενα προγραμμα γιατι ειπαμε εχουμε τοσα κοινα που μπορει να μιλάμε για το ίδιο παιδί...

Επίσης το χειμωνα επειδη οντως ειναι πολύ λιγοτερες οι απογευματινες δραστηριοτητες τον αφηνω να κοιμηθει λιγοτερο (πχ 1 ή 1.30 ωρα) ή αν δω οτι δεν κλεινει ματι με τπτ, δεν τον παιδευω, κοιμαται μια κι εξω στις 9.30...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ την Αλεξάνδρα προσπαθώ να τη βάζω να κοιμηθεί το μεσημέρι, γιατί κάνει καλό και σε αυτή και σε εμένα...... :tongue::tongue: Αν όμως έχει πάει 5 το απόγευμα και δεν έχει κοιμηθεί, τότε την τραβάω λίγο ακόμα, την ξεγελάω, και πάμε για ύπνο στις 9 το βράδυ. Να σημειώσω ότι το αργότερο 7- 7.20 το πρωί έχει ξυπνήσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Παντως εμας και περισυ που επεστρεφε 2 το μεσημερι και στις αρχες ειδικα κοιμοταν αμεσως μετα παλι το τραβουσε το βραδυ.Γενικως ο Γρ. χρειαζεται 10 ωρες υπνου οπως τον εχω τσεκαρει αν τις καλυψει ειτε μεσημερι ,ειτε βραδυ ειναι οκ.Αλλα αντεχει και με αρκετα λιγοτερες ωρες και ειναι ευκολο να ξεφυγει για αυτο προτιμω να κοιμαται και μεσημερι και με ενα φουλ οχταωρο το βραδυ ειναι σουπερ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παντως εμας και περισυ που επεστρεφε 2 το μεσημερι και στις αρχες ειδικα κοιμοταν αμεσως μετα παλι το τραβουσε το βραδυ.

Την Αλεξάνδρα τη σχολάω 3.15 περίπου και μέχρι να φτάσουμε σπί πάει 3.30 με 4 παρά. Είναι πολλές ώρες και καποιες μέρες κοιμάται και στο σχολείο λίγο. Ε, αυτές τις μέρες δεν θα κοιμηθεί το μεσημέρι. Γι' αυτό είπα στην Κίκο να τους ρωτήσει τι κάνει το παιδί στο σχολείο και αν κοιμάται εκεί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για τις απαντήσεις σας, μονοπώλησα τη κουβέντα σήμερα και ζητάω συγνώμη.

στέκομαι πολύ σε αυτά που μου λέτε , ίσως θα πρέπει να περιμένω απο την επόμενη εβδομάδα που θα κάθεται μέχρι τις 330 ο Αν. στον παιδικό και αν θα κοιμάται εκεί τότε νομίζω δεν θα αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα, αν όμως δεν θα κοιμάται το να επιστρέφει σπίτι και να τον παίρνει ο ύπνος μετά τις 4 θα είναι λίγο δύσκολο μετά για να κοιμηθεί νωρίς το βράδυ. Καλώς ή κακώς και εμένα το παιδί μου είναι κατά του ύπνου , να φανταστείτε διαμαρτύρεται μόλις βλέπει ότι σκοτεινιάζει έξω γιατί δεν θέλει με τίποτα να μπει στο σπίτι και να ξεκινήσει η διαδικασία προ ύπνου. Είναι υπέρδραστήριος (νομίζω Πετρούλα απο αυτή τη λεπτομέρεια συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για διαφορετικά παιδιά:D), εκεί ερχόμαστε πιο κοντά με το Γρη. μπορώ να πω.

Παντως Κικη μου ναι, αν κοιμηθει στο σχολειο(αν κοιμηθει γιατι για εμας δεν τιθεται θεμα να κοιμηθει εκει) δε θα κοιμηθει μετα σπιτι αλλα εξ εμπειριας δικης μου, σου λεω μην το δενεις και κομπο οτι θα πεσει πιο νωρις το βραδυ....

Επισης (επειδη μοιαζουμε μαλλον)αν δεν κοιμηθει καθολου μην το δενεις και κομπο οτι θα κοιμαται νωριτερα γενικως(ισως να μην ειναι 12 αλλά οχι και 9)οποτε η μια ,η αλλη...

Τελος αν δε σε ενοχλει εσενα να κοιμαται αργοτερα το βραδυ πχ.11μιση-12 (ξερω οτι ειναι βαρβαρο και κουραστικό για ολους) η γνωμη μου οπως εχω ξαναπει ειναι να κοιμαται το παιδι στο σπιτι εστω κατα τις 4 και κατι και οχι στο σχολειο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παντως Κικη μου ναι, αν κοιμηθει στο σχολειο(αν κοιμηθει γιατι για εμας δεν τιθεται θεμα να κοιμηθει εκει) δε θα κοιμηθει μετα σπιτι αλλα εξ εμπειριας, δικης μου σου λεω μην το δενεις και κομπο οτι θα πεσει πιο νωρις το βραδυ....

Επισης (επειδη μοιαζουμε μαλλον)αν δεν κοιμηθει καθολου μην το δενεις και κομπο οτι θα κοιμαται νωριτερα γενικως(ισως να μην ειναι 12 αλλά οχι και 9).

Τελος αν δε σε ενοχλει εσενα να κοιμαται αργοτερα το βραδυ πχ.11μιση-12 (ξερω οτι ειναι βαρβαρο και κουραστικό για ολους) η γνωμη μου οπως εχω ξαναπει ειναι να κοιμαται το παιδι στο σπιτι εστω κατα τις 4 και κατι και οχι στο σχολειο.

καλέ το ξέρω , αυτό το παιδί όσο λιγότερο κοιμάται τόσο περισσότερη υπερένταση έχει και μετά δεν ηρεμεί με τίποτα. Μας έχει τύχει (αρκετές φορές μπορώ να πω να μην έχει κοιμηθεί το μεσημέρι και το βράδυ να κοιμηθεί πιο αργά απ'ότι όταν έχει ξεκουραστεί το μεσημέρι). Στις ώρες ύπνου επίσης ταιριάζουμε Ρίτα, ένα 10ωράκι του φτάνει και του περισσεύει του Αν. αλλά όπως είπα και πριν έθεσα αυτό το πρόβλημα γιατί δεν ξέρω αν όλη αυτή η δυσαρέσκεια με το πρωινό ξύπνημα είναι θέμα ύπνου ή επειδή ακόμα δεν θέλει τον παιδικό.

Εμενα Κικη ξυπναει στι 8:00 κοιμαται 230-430 και μετα στις 10εως 10:30

Προ σχολειου ομως ξυπναγε 930 εως 10 μας εβγαζε το λαδι να κοιμηθει κατα τις 330-500 που τον ξυναγα αναγκαστικα και μετα κοιμοτανε 11-1130 . Το σημαντικο νομιζω οτι ειναι να κοιμουνται νωρις το μεσημερι, οποτε παει και νωρις το βραδυ.

καλησπεραααααααααααααααα

σπιτι σημερα κ με τους δυο γιους...ο μικρος ειναι απυρετος ,ο μεγαλος εβηχε πολυ κ τον κρατησα για να μπορεσει να παει αυριο που θα λειπω εγω απο το σπιτι..τωρα κοιμαται...

λετε για ωρες υπνου..εμας ο χρηστος ξυπναει πολυ νωρις..δλδ ξυπναει στις 6.30..τωρα με τον παιδικο ελπιζουμε οτι θα κοιμαται και φετος καμια ωριτσα .το βραδυ ειμαστε σταθεροι 9.30 παντα στο κρεβατι...οταν ειμαστε σπιτι επιδιωκω παντα μεσημεριανο υπνο απο τις 2-4.30 και το βραδυ κοιμαται πιο αργα γυρω στις 10.30 με 11 .

Εμεις ποτε δεν αφηνουμε το παιδι να καθεται μετα τις 11 αλλα ειναι και τα ωραρια της οικογενειας μας πολυ πρωινα ...

Κικη μου περαστικα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλέ το ξέρω , αυτό το παιδί όσο λιγότερο κοιμάται τόσο περισσότερη υπερένταση έχει και μετά δεν ηρεμεί με τίποτα. Μας έχει τύχει (αρκετές φορές μπορώ να πω να μην έχει κοιμηθεί το μεσημέρι και το βράδυ να κοιμηθεί πιο αργά απ'ότι όταν έχει ξεκουραστεί το μεσημέρι). Στις ώρες ύπνου επίσης ταιριάζουμε Ρίτα, ένα 10ωράκι του φτάνει και του περισσεύει του Αν. αλλά όπως είπα και πριν έθεσα αυτό το πρόβλημα γιατί δεν ξέρω αν όλη αυτή η δυσαρέσκεια με το πρωινό ξύπνημα είναι θέμα ύπνου ή επειδή ακόμα δεν θέλει τον παιδικό.

Αυτο ακριβως!

Η δυσαρεσκεια ειναι η αλλαγη του μεχρι τωρα προγραμματος και της καθημερινοτητας του.Σιγα σγια θα βρει τον ρυθμο του !Θα δεις!

Εμενα κατι φορες περισυ απο τις 7 με σηκωνε για να φυγουμε και ηταν και ντυμενος!χαχαχαχα!Θα δεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σήμερα έγινε κ σε εμάς ο καθιερωμένος αγιασμός .. η μαγείρισσα ειχε ετοιμάσει λιχουδιές πάνω στο τραπέζι κ έφυγαν άλλα τα μικρά μετά τον αγιασμό να τις γευτούν τότε η διευθύντρια μας μίλησε ρώτησε για ιδιαιτερότητες παιδιών πχ αλλεργίες προβλήματα υγείας- συμπεριφοράς κτλ

Μας καθησύχασε μας είπε πως αν τύχη κάποιο ατύχημα με τάισα η κακά αναλαμβάνουν εκείνες φτάνει να έχουμε δεύτερη αλαξουλα στην τσόντα μας είπε να αχούνε εύκολα ρούχα στα παιδιά άνετα να ευχαριστούνται το παιχνίδι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ..

Όταν πήγα να πάρω τον μικρό από τον παιδικό το μεσημέρι την ρώτησα αν θα χρειαστούν υλικά ώστε να κάνουν ποιοι δημιουργική την απασχόληση τους ?

η γυναίκα έμεινε άφωνη μου λέει κ μόνο που με ρωτάς είναι σπουδαίο

καμία μάνουλα δεν με ρώτησε ποτέ στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ αν έχουμε υλικά να δουλέψουμε πολλές φορές βάζουμε από τιν τσέπη μας για να παρουσιάσουμε μια εργασια.. θεωρούν ότι είναι κρατικός κ ότι όλα παρέχονται από το κράτος κ περιμένουν από εμάς θαύματα .. ….

δεν αναρωτήθηκε ποτέ καμία αν έχουμε κάτι να απασχολήσουμε το παιδί της ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου με κατασυγκίνησες κ είδα το βλήμα της βουρκωμένο τι να σου τώρα? αν θέλεις φέρε κάτι κάθε προσφορά δεκτή αν θέλετε να φέρετε κάποια χρώματα η μπλοκ ζωγραφικής …. Η ότι δίποτε θεωρείτε χρήσιμο .. εμείς σαν σταθμός ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ τίποτα από τις μαμάδες τις ειπα πως θα προσπαθήσω να μιλήσω με κάποιες μαμάδες να οργανωθούμε να δώσουμε κάποια υλικά μου είπε αν το κάνω θα ήταν καθαρά από δικια μου πρωτοβουλία κ όχι με παρότρυνση του σταθμού ..

αυτά τα νεα μας από τον σταθμό μας …

:tongue::tongue:

Εμεις ποτε δεν αφηνουμε το παιδι να καθεται μετα τις 11 αλλα ειναι και τα ωραρια της οικογενειας μας πολυ πρωινα ...

Γιατι εμεις νομιζεις τον αφηνουμε;Καλό!:tongue:

Απο τις 10μιση ειναι στο κρεβατι του ή μαλλον στο δωματιο του, αλλά εχει δουλειες το παιδι να τελειωσει πριν αποφασισει να κλεισει ματι!:rolleyes::rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιατι εμεις νομιζεις τον αφηνουμε;Καλό!:tongue:

Απο τις 10μιση ειναι στο κρεβατι του ή μαλλον στο δωματιο του, αλλά εχει δουλειες το παιδι να τελειωσει πριν αποφασισει να κλεισει ματι!:rolleyes::rolleyes:

xaxaxa σαν τον δικο μου ενα λεπτο μαμα ακομη ....:tongue::tongue::tongue:

καλησπεραααααααααααααααα

σπιτι σημερα κ με τους δυο γιους...ο μικρος ειναι απυρετος ,ο μεγαλος εβηχε πολυ κ τον κρατησα για να μπορεσει να παει αυριο που θα λειπω εγω απο το σπιτι..τωρα κοιμαται...

λετε για ωρες υπνου..εμας ο χρηστος ξυπναει πολυ νωρις..δλδ ξυπναει στις 6.30..τωρα με τον παιδικο ελπιζουμε οτι θα κοιμαται και φετος καμια ωριτσα .το βραδυ ειμαστε σταθεροι 9.30 παντα στο κρεβατι...οταν ειμαστε σπιτι επιδιωκω παντα μεσημεριανο υπνο απο τις 2-4.30 και το βραδυ κοιμαται πιο αργα γυρω στις 10.30 με 11 .

Κικη μου περαστικα ...

αντε βρετσουπρα περαστικουλια να ειναι κ εμεισ ειχαμε λιγο μυξουλα αλαλ μετα απο 20 πλησεισ σε μια μερα λαμπικο κοντεψα να του κατεβασω τα μινιγγκια απο το ρουφιγμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...