Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν πειράζει βρε Μαλευτεράκι , αυτή να ήταν η τελευταία αναποδιά που είχατε, ο Κονιτόπουλος όλο το χρόνο είναι σε τουρνέ , όλο και κάπου θα τον πετύχετε να δεις.
ΣΙΓΑ ΔΝΕ ΣΚΑΩ ΓΙΑΤΟΝ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟ για το ολο σκηνικο σκαω ολλα τα σογια μαζεμενα .. ε οσο να πεισ ρε κραταω τα ριμαδο λεφτα να παμε καπου κ δεν καθετε κ την πεμπη που ελεγε οτι δεν βγενουμε εμφανισα και κατι κρυφα ευρω στο στεφανι κ επαθε κ σοκ μα μου λεει αυτα απο που τα εχεισ κ γιατι τα εχεισ?

ε λεω για αναγκη ?

εχεισ κιαλα με ρωταει για μεγαλητερη αναγκη ?

ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τροικα στο σπιτι μασ στο πορτοφολι μασ ....

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαρροια μεσημεριατικα ε;;;

τουλαχιστον ειναι λογου!!!!!

με τρομαξεσ καλε ειπα κ εγω σ εγυρισε χεσμενοσ απο το σχολειο /////////////???????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Βρε, γλώσσα δεν βάλατε μέσα μεσημεριάτικα!!!!

Κομμάτια είμαι πάλι πως τα κατάφερα δεν ξέρω....:mad: Κάτι για αερόστατα και ελικόπτερα διάβασα αλλά δεν τα έπιασα όλα.... μάλλον οι φιλενάδες μου είστε όλες πολύ πλούσιες και δεν το έχω πάρει χαμπάρι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να με συγχωρέσετε που δεν σχολιάζω, δεν έχω κουράγιο όμως....:-( Εμείς είμαστε καλύτερα, η Α. δεν ξαναέκανε εμετό αν και είναι λίγο μαραμένη, και ο μικρός ξεκίνησε αερολίν για να βοηθηθεί λιγάκι... αυτά και αν προλάβω το λαπιτόπι απο τον Mr παοκμάνια θα προσπαθήσω να σας πετύχω το βράδυ!

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κ δευτρα ειναι σαρακοστιναη μερα καλε τον αγκελλων .... τρωμε μονο γαλακτομικα ....

αυτό δεν το ήξερα... αλλά και πάλι, ας τους φτιάχνανε μακαρόνια! να βάλουν και λίγο τυράκι! φακές?

η γιαγιά μου, πάντως, νήστευε μόνο Τετάρτη και Παρασκευή. Δευτέρα δεν την είχα ακούσει ποτέ να λέει ότι είναι νηστεία...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε? Έπεσε η ομάδα?

Η Πετρούλα ακόμα βάζει τον μικρό για ύπνο?

Γιατρέ, μακάρι να γίνουν περδίκια τα μικρά σου γρήγορα!!! Και μακάρι να σε αφήσει ο Mr Παοκμάνια να μπεις λιγάκι και το βραδάκι!

Η Μαρίνα? Δεν εμφανίστηκε σήμερα...

Ρίτααααααααα πού είσαι? Αύριο θα κατέβω Παγκράτι! Μπορείς το απόγευμα να βρεθούμε? Να πάμε τα τέκνα μας καμμιά κούνια? Να σου φέρω και ρουχαλάκια?

mrdIp3.png

Ρέντα όμως σήμερα κοριτσάρες! Φτου να μη σας ματιάξω!!!

Κι εγώ σαν τη Deleni όμως τα μισά έπιασα από τη συζήτηση, ολίγον ζαβλακωμένη! Πότε είναι η επόμενη αργία είπαμε???

Καλή αρχή σε όλα τα ζουζουνάκια που ξεκίνησαν σήμερα σχολειο και κουράγιο στις μανούλες όχι για την προσαρμογή, αλλά για τις παλιοιώσεις που τις βλέπω πάλι να μας πλησιάζουν απειλητικά! Μια μυξούλα και τα δικά μου την έχουν, αλλά είπαμε πταισματάκι, που πάντα μας θυμίζει ότι το σχολείο ξεκίνησε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτααααααααα πού είσαι? Αύριο θα κατέβω Παγκράτι! Μπορείς το απόγευμα να βρεθούμε? Να πάμε τα τέκνα μας καμμιά κούνια? Να σου φέρω και ρουχαλάκια?

Ναι με πηρες αλλα δεν το ακουσα!

Μπορουμε αυριο βεβαιως!Να παμε οπου θελετε!Θα μιλησουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέραααα!!!!

Ρεσιτάλ βλέπω δώσατε πάλι! :lol:

Καλή αρχη και καλή προσαρμογή στα παιδάκια που ξεκίνησαν χτες!

Ιωάννα και Ελένη πως πάνε τα αρρωστούλικά σας? Ελπίζω να είναι καλύτερα..

Κικίτσα πιστεύω ότι σε λίγες μέρες αν κρίνω από άλλες εμπειρίες ότι ο γιόκας σου θα πηγαίνει με χαρά στο σχολείο του. Μέχρι τότε..υπομονή!

Φιλάκι μου τι έγινε τελικά? Θα μετακομίσεις?

Μαράκι σήμερα έχει εκδρομή στην αξοχή του Παγκρατίου? Άντε βρε καλά να περάσετε!

Εμείς συνεχίζουμε το τρέξιμο, εχτές από τις 11 το πρωί που φύγαμε με το Ευάκι γυρίσαμε 8.30 το βράδυ με ένα πέρασμα από το σπίτι για φαγητό. Το ξεπατώσαμε το καημένο..Πήγα οδοντίατρο, μετά για φορεμα αλλά δεν βρήκα, μετά στο mall (παρεπιπτόντως δεν ξέρω αν το ξέρετε έχει σταντ με playmobil και είναι σούπερ, για καθημερινές βέβαια γιατί υποθέτω πως σκ θα γίνεται χαμός), πήρα φόρεμα για την Εύα, μετά πήγαμε στον παιδονεφρολόγο για τον μπεμπάκο και μετά τζάμπο. Αυτά τα ολίγα..Τα νέα για τον μικρό είναι ότι συνεχίζουμε την χημειοπροφύλαξη, δεν δείχνει να μεγαλώνει η διάταση και σε τρεις μήνες ξανά υπέρηχο. Αν έχει μεγαλώσει τότε θα κάνουμε κυστεογραφία.Το τρενάρει γιατί είναι οριακές οι τιμές του για να κάνει ή όχι κι επειδή είναι λίγο επώδυνη και επικύνδινη για ουρολοίμωξη το αφήσαμε να δούμε πάλι πως θα πάει.Μας είπε προληπτικά να κάνουμε και στην Εύα υπέρηχο γιατί συνήθως πάνε κληρονομικά αυτά.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

Ελπίζω να ξημερωθήκανε καλά όλα τα αρρωστούλικα , εμείς συνεχίζουμε με μπόλικη μύξα και δύσκολο ύπνο και εγώ κλασσικά με το λαιμό μου, μου φαίνεται θα πρέπει να πάω και εμένα να με δει ένας ΩΡΛ γιατί δεν αντέχεται κάθε 3 και λίγο να μαζεύεται πύον στις αμυγδαλές. Δεν τολμώ να ανοίξω το ψυγείο.

το πρωί θεωρώ ήταν το πιο δύσκολο απ'όλα όσα έχω ζήσει πρωινά μέχρι στιγμής. Από τις 7 15 προσπάθειες να ξυπνήσουμε και τελικά καταφέραμε να φύγουμε απο το σπίτι στις 8 40 . ευτυχώς μου έδωσε δύναμη ο θεός και δεν αντέδρασα σε τίποτα , ήμουν ένα πράγμα λες και μου είχαν κάνει λοβοτομή, ο Αν. φώναζε και οριότανε ότι δεν θα σηκωθεί να πάει σχολείο ο μικρός ξύπνησε απο τις φωνές και χτυπιότανε για αγκαλιά και εγώ αποσβολωμένη κοίταζα το ταβάνι.:shock::shock:νομίζω όμως ήταν η καλύτερη αντίδραση που είχα μακράν. Πάντως κατάλαβα ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις οφείλονται στο ότι δεν κοιμάται νωρίς και συνεπώς δεν ξεκουράζεται το παιδί. Τον βάζουν αργά να κοιμηθεί το μεσημέρι οι γιαγιάδες με αποτέλεσμα το βράδυ πριν τις 12 να μη πέφτει για ύπνο και λογικό μετά το πρωί να μη σηκώνεται με τίποτα. Εσείς βρε κορίτσια τα κοιμίζετε τα παιδιά σας το μεσημέρι;

Μαράκι γεμάτη μέρα είχατε χθες απ'ότι διάβασα , σχετικά με το μπεμπάκο μην ανησυχείς όλα καλά θα εξελιχθούν θα το δεις. Το ανιψάκι μου είχε κάτι αντίστοιχο όταν γεννήθηκε , έπαιρνε για 6 μήνες αντιβίωση και μετά όλα καλά , δεν συνέχισε θεραπεία και δεν χρειάστηκε γιατί όπως είπαν και οι γιατροί το όλο θέμα κρατάει μόνο το 1ο 6μηνο. Με γεια και το φορεματάκι της Ευούλας.

Φιλάκι ξέχασα να σου πω πως εγώ ψηφίζω υπέρ της μετακόμισης , σαν τη γειτονιά νομίζω δεν υπάρχει τίποτε άλλο με βασικό επίσης πλεονέκτημα το γεγονός ότι θα είσαι πολύ κοντά στο κέντρο. Τώρα σχετικά με τα τμ για'μένα δεν θα ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα, ίσα ίσα που θα ήθελα κάτι πιο μικρό γιατί τα μεγάλα σπίτια είναι μπελάς στο καθάρισμα και στο συγίρισμα.

αυτάααα

Καλημερούδια!!!!!! :P:p:p:p

Όλες καλά; Σήμερα δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση το μαγαζί μου. Γιατί άραγε;;;;

Άρμα όλα καλά θα πάνε με το μπεμπάκι. Μην ανησυχείς. Σε τρεις μήνες δεν θα υπάρχει τίποτα. Με υγεία και τα καινούρια ρουχαλάκια της Εύας. Για τον εαυτό σου ψώνισες τελικά; Δεν κατάλαβα......

Φιλάκι εγώ μένω σε 75 τ.μ. και τα έχω βολέψει. Ώρες - ώρες βέβαια νιώθω και εγώ ότι δνε χωράμε, αλλά το παν είναι να υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι. Ψηφίζω και εγώ υπέρ της μετακόμοισης.

Κίκο ο ύπνος είναι πράγματι μεγάλο θέμα. Στην ηλικία των μικρών μας χρειάζεται περίπου 10 ώρες ύπνος. Αν δεν σου κοιμάται για μεσημέρι νωρίς προσπάθησε να τον κρατάς ξύπνιο και μετά το αργότερο στις 9 να είναι για για νάνι. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω με την Αλεξάνδρα, γιατί μην νομίζεις, και αυτή αν δνε έχει ξεκουραστεί καλά έχει γκρίνια. Ρώτα τους επίσης αν κοιμάται στο σχολείο και πόση ώρα. Σε εμάς αυτά τα σημείώνουν....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Σημερα ειχα εξωτερικες δουλειες και επηξα σε ουρες...

Τι κανετε;

Κικιτσα μου κοιτα να δεις για τον υπνο....εμενα μου ελεγαν οτι με το σχολειο θα κοιμαται νωριτερα κτλ.Ουδεποτε αλλαξε τιποτα στον ρυθμο του σχετικα με το σχολειο.

Ο Γρηγορης ξυπναει 8 και 9 παρα με 9 ειναι σχολειο και τον περνουμε 3-3μιση οταν ερθουμε σπιτι τσιμπαει λιγο και κανονικα πεφτει για υπνο κατα τις 4και κατι.

Αν κοιμηθει θα ξυπνησει κατα τις 6μιση και το βραδυ πριν τς 11μιση δεν πεφτει.

Αν δεν κοιμηθει το μεσημερι (που σε καποια φαση περισυ ετσι εκανε)θα κοιμηθει το βραδυ 9μιση -10(επειδη θα τον βαλω εγω).

Παρολα αυτα εγω δε θελω να κοψει τον μεσημεριανο υπνο κυριως για τον ιδιο και επιδιωκω να τον βαζω.Και η παιδιατρος λεει οσο κοιμαται το μεσημερι να κοιταξω να μην το κοψει.Και μιας και βρηκαμε ρυθμο παλι με τις διακοπες που επφτε ξερος απο θαλασσα κτλ ετσι το συνεχιζω και ας κοιμαται πιο αργα το βραδυ.

θεωρω οτι κουραζεται αρκετα στο σχολειο και γενικως χειμωνα με μυξες κτλ δεν θελω να ειναι ολη μερα στο ποδι γιατι δε σταματαει λεπτο οσο κουρασμενος και αν ειναι (και ολη μερα να μην εχει κοιμηθει αντεχει μεχρι πολυυυ αργα αν τυχει κατι)και πιστευω οτι με το να κοψει το μεσημεριανο υπνο αποδυναμωνεται.Ετσι νομιζω εγω....

Στη δικη σας περιπτωση θεωρω οτι απλα εχει γενικοτερη αντιδραση τωρα και δε θελει να σηκωθει μολις συνηθισει και καλοπερναει να δεις πως θα σε ξυπναει ο ιδιος.

Παντως καλα εκανες και εγω το συστημα αδιαφορια- ''νιρβανα'' εχω εφαρμοσει σε δυσκολες φασεις με νευρα κτλ και πλεον ειναι σπανιες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλώς τη Γιοβαννούλα και το Ριτάκι , άντε καλέ που είσαστε οι υπόλοιπες γιατί έχετε εξαφανιστεί. Η Ιωάννα που είναι σήμερα;

Κορίτσια σχετικά με τον ύπνο είμαι και εγώ της άποψης ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία όσες ώρες και να κοιμούνται τόσο το καλύτερο γι’αυτά για πολλούς και διαφόρους λόγους αλλά πιστεύω παίζει ρόλο όταν ένα παιδί ξυπνάει στις 630 και μετά το απόγευμα δεν κουράζεται όσο θα έπρεπε , είναι δύσκολο γι’αυτό να κοιμηθεί πάλι πριν τις 11 και καλά που είναι τώρα καλοκαίρι και κινούμαστε λίγο το απόγευμα , από το χειμώνα που θα μαντρωθούμε μέσα πως μπορώ να κουράζω οέο;;

Βέβαια είναι και αυτό που λες Ρίτα ότι δηλαδή ακόμα δεν πηγαίνει με όρεξη στον παιδικό και συνεπώς το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ευχάριστο γι’αυτόν. Μακάρι να αλλάξει διάθεση και να ηρεμήσουμε γιατί κάποια στιγμή θα ξυπνήσω και εγώ από αυτή την νιρβάνα και μετά ….

αλλά πιστεύω παίζει ρόλο όταν ένα παιδί ξυπνάει στις 630 και μετά το απόγευμα δεν κουράζεται όσο θα έπρεπε

Ακριβως και εγω για αυτο σου λεω και νομιζω οτι ταιριαζει κι οΑν σε αυτο,αν ο Γρηγορης κοιμηθει και ξυπνησει 6μιση το απογευμα δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθει το βραδυ πριν τις 11μιση και αυτο δεν εχει να κανει με το σχολειο.Ετσι ηταν και πριν παει και ας βολταραμε χειμωνα καλοκαιρι καθε μερα και ετσι ειναι και τωρα που παει σχολειο αλλα και θα βγει το απογευμα.Δε θυμαμαι ποτε να ζητησε να πεσει για υπνο απο κουραση....γενικως ειναι και στο παιδι, ο δικος μου εχει τουρμπατους ρυθμους ετσι και αλλιως ειτε βγει το απογευμα ,ειτε οχι.

Αλλα και να μην εχει κοιμηθει το μεσημερι ειναι πολυ ευκολο παλι να το τραβηξει το βραδυ(αν ας πουμε ερθει εκεινη την ωρα ο μπαμπας του και ξεγελαστει ή αν ειναι στην τσιτα που ειναι και το χειροτερο) οποτε εχω καταληξει στο οτι προτιμω να κοιμαται το μεσημερι και ας αργει λιγο το βραδυ απο το να μην κοιμαται ολη μερα και μετα παλι να το τραβαει και το βραδυ για διαφορους λογους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...