Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά έχετε πολλή ρέντα μεσημεριατικο :D:D:D:D:D

Λοιπόν σχετικά με την ανεμόσκαλα, το 1974 που έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο οι δικοί μου ήταν διακοπές στην Κρήτη. Εφημερίδες δεν διάβαζαν, ραδιόφωνα δεν άκουγαν και ούτε είχαν πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Έμαθαν για το πραξικόπημα από ένα τυχαίο ραδιοφωνάκι όταν πήγαν να επισκεφτούν την Κνωσσό. Ο μπαμπάς μου ως Αστυνομικός έπρεπε άμεσα να παρουσιαστεί στην Κέρκυρα και έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν τρόπο να φύγουν. Για να μην τα πολυλογώ το πλοίο δεν μπήκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, έδεσε ανοιχτά και ήταν με τα φώτα σβηστά, τους επιβάτες τους μετέφεραν με βάρκες και μετά ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑ!!!! Η μαμά μου το συζητάει ακόμα και λέει και αυτή ότι φόραγε ένα άσπρο φουστανάκι που ανέμιζε σαν σημαία :D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα!!!

Αφου με ταξιδεψατε σε Ανδρο , Συρο, Μυκονο ας προσγειωθω στο γραφειο ανωμαλα....Εμεις το ΣΚ περασαμε υπεροχα!!!!ο μπεμπης σηκωσε πολυ πυρετο , ο χρηστος απο χθες εχει μια βραχναδα και ενα βηχα ,εχω να κοιμηθω 3 μερες και βγηκα απο το σπιτι σημερα με μια εξαιρεση το Σαββατο το Απογευμα που πηγαμε τον μπεμπη στον γιατρο!!!Αρα κερδιζω στο ποιος περασε το πιο τελειο ΣΚ!!!!θαλασσες και αηδιες μμμμ...

....

ΟΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦ περατικα σασ παντοσ εχει κεφι για ολλα ;););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Φτουουουου, αυτό είναι χειρότερο σπάσιμο...

τσουπριτσα μου φετοσ δεν μασ καθοντε οπωσ τα θελουμε ολλα παντοσ στον γαμο ειχαν τον κονιτοπουλο πολυ φραια περασαν περιμενω φωτο να δω ...

Πού πας πανμαρ; Πού πας; Χτες το βράδυ, τί έπαθα... Και πάνω που ήμουν έτοιμη να ανοίξω τον υπολογιστή ανακάλυψα τις καλοκαιρινές σας φωτο, πού ήταν αυτές κρυμμένες; Θα τους δώσω σήμερα ελπίζω την πρέπουσα σημασία γιατί χτες τις ξεπέταξα στην κατάσταση που ήμουν...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Nα σου πω την αλήθεια Φιλάκι μου δεν τή ζηλεύω καθόλου αυτή την προσφορά γιατί στη θάλασσα που πηγαίνω εγώ παρέχει αυτή την υπηρεσία προσφορά και όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην υπόλοιπη οικογένειά μου. Μιλάμε όμως για τσίμπημα όχι αστεία πρέπει να τα έχουν εξαφανίσει τελείως τα νεκρά κύτταρα ή είναι και αυτά πεινασμένα σαν τα κουνούπια που κυκλοφορούν φέτος.:D:D

τσουπριτσα μου φετοσ δεν μασ καθοντε οπωσ τα θελουμε ολλα παντοσ στον γαμο ειχαν τον κονιτοπουλο πολυ φραια περασαν περιμενω φωτο να δω ...

δεν πειράζει βρε Μαλευτεράκι , αυτή να ήταν η τελευταία αναποδιά που είχατε, ο Κονιτόπουλος όλο το χρόνο είναι σε τουρνέ , όλο και κάπου θα τον πετύχετε να δεις.

Διαφημίσεις

Καλά έχετε πολλή ρέντα μεσημεριατικο :D:D:D:D:D

Λοιπόν σχετικά με την ανεμόσκαλα, το 1974 που έγινε το πραξικόπημα στην Κύπρο οι δικοί μου ήταν διακοπές στην Κρήτη. Εφημερίδες δεν διάβαζαν, ραδιόφωνα δεν άκουγαν και ούτε είχαν πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Έμαθαν για το πραξικόπημα από ένα τυχαίο ραδιοφωνάκι όταν πήγαν να επισκεφτούν την Κνωσσό. Ο μπαμπάς μου ως Αστυνομικός έπρεπε άμεσα να παρουσιαστεί στην Κέρκυρα και έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν τρόπο να φύγουν. Για να μην τα πολυλογώ το πλοίο δεν μπήκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, έδεσε ανοιχτά και ήταν με τα φώτα σβηστά, τους επιβάτες τους μετέφεραν με βάρκες και μετά ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑ!!!! Η μαμά μου το συζητάει ακόμα και λέει και αυτή ότι φόραγε ένα άσπρο φουστανάκι που ανέμιζε σαν σημαία :D:D:D

χαχα όντως σημαία και μάλιστα απ'αυτή που σηκώνουμε όταν παραδινόμαστε.:D:D

Πού πας πανμαρ; Πού πας; Χτες το βράδυ, τί έπαθα... Και πάνω που ήμουν έτοιμη να ανοίξω τον υπολογιστή ανακάλυψα τις καλοκαιρινές σας φωτο, πού ήταν αυτές κρυμμένες; Θα τους δώσω σήμερα ελπίζω την πρέπουσα σημασία γιατί χτες τις ξεπέταξα στην κατάσταση που ήμουν...

ν'ανοίξεις ή να κλείσεις τον υπολογιστή? :tongue:

δικαιολογήσαι, όμως, γιατί ήσουν σε κατάσταση υπογλυκαιμίας!

άντε... έφυγα!!!

ελπίζω να προλάβω να ξαναμπώ αργότερα!

φιλιά σε όοοοοοολες!

mrdIp3.png

άντε! μπράβο! μακάρι να μην ξανανέβει!

πεινασμένο γύρισε το αγοράκι σου ε? το καημένο... μα φακές βρήκαν κι αυτοί να έχουν Δευτεριάτικα? και την Παρασκευή τι θα μαγειρέψουν?

κ δευτρα ειναι σαρακοστιναη μερα καλε τον αγκελλων .... τρωμε μονο γαλακτομικα ....

Και η απάντηση της χρονιάς : τι να σου πω ρε παλικάρι μου εγώ ούτως η άλλως 20? έβαζα 20? βάζω. Γω

ο συζηγοσ καθε εμρα στο μαγαζι το ακουει αυτο εγω οσο εβαζα βαζω ποια αυξηση κ χαζα αααα κ παν μαρ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΕΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .... ;);););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...