Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε! μπράβο! μακάρι να μην ξανανέβει!

πεινασμένο γύρισε το αγοράκι σου ε? το καημένο... μα φακές βρήκαν κι αυτοί να έχουν Δευτεριάτικα? και την Παρασκευή τι θα μαγειρέψουν?

Παρασκευή αρνάκι στη σούβλα με πατάτες , μες την θρησκευτική κατάνυξη θα είναι αυτός ο παιδικός να δεις:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβώς, εμάς, Παρασκεύή, έχουν πάντα φακές, ποτέ δεν αλλάζει αυτό. Μα, πανμαρ, πώς τα ξέρεις όλα;

μόνο τα έξι νούμερα του Λοττο της επόμενης κλήρωσης δεν ξέρω...:(

mrdIp3.png

Παρασκευή αρνάκι στη σούβλα με πατάτες , μες την θρησκευτική κατάνυξη θα είναι αυτός ο παιδικός να δεις:tongue:

τι να περιμένεις από έναν παιδικό με γερμανική επωνυμία?

mrdIp3.png

α! αυτό το πεθαμενατζίδικο... κατάλαβα!

αυτό , αυτό ακριβώς έχω αλλά με λίγο ρουζάκι καμουφλάρεται εύκολα δεν έχω όμως ποτέ το στόμα κλειστό γιατί τότε θα γίνει το μεγάλο μπέρδεμα.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε;

Πάντως αυτή την ατάκα με τα 20€ την είχα ακούσει στην τηλεόραση από ένα κυριούλη τον οποίο ρώτησε ο δημοσιογράφος τι έχει να πει για την απότομη αύξηση της βενζίνης:

Και η απάντηση της χρονιάς : τι να σου πω ρε παλικάρι μου εγώ ούτως η άλλως 20€ έβαζα 20€ βάζω. Γιοβάννα όπως βλέπεις αυτές οι επιτυχημένες ατάκες κυκλοφορούν παντού , δεν τις ακούς μόνο εσύ.χιχιχι

Και μόνο όμως που θα απογειωθεί το ελικοπτεράκι μου φτάνει Μαράκι , δεν χρειάζομαι άλλη βόλτα , έτσι απλά για να έχω να το λέω στις φίλες μου τις πτωχές θέλω

Διαφημίσεις

τι να περιμένεις από έναν παιδικό με γερμανική επωνυμία?

Καλύτερα που είναι με γερμανική επωνυμία και υπάρχει αυτή η διαφορά στο φαγητό μόνο γιατί φαντάζεσαι να ήταν πέρα για πέρα ελληνικός , τώρα ανάμεσα στα παιδάκια θα κυκλοφορούσαν και οι τροϊκανοί να κοιτάζουν αν πατάνε πολλές φορές το καζανάκι τα παιδιά και καταναλώνουν περισσότερο νερό απ’ότι έχει ήδη προβλεφθεί.

εσύ δεν σχόλασες ακόμα? ή έχεις πάει σπίτι σου?

ζωγραφίζεις λέμε σήμερα ζωγραφίζεις. μα είναι δυνατόν να έχω πάει σπίτι μου καλέ; αν δεν πάει 5 δεν κάνω κίνηση να σηκωθώ απο το γραφείο, πως διατηρείται νομίζεις το χρώμα αυτό το νεκρουλί.χιχι

Καλύτερα που είναι με γερμανική επωνυμία και υπάρχει αυτή η διαφορά στο φαγητό μόνο γιατί φαντάζεσαι να ήταν πέρα για πέρα ελληνικός , τώρα ανάμεσα στα παιδάκια θα κυκλοφορούσαν και οι τροϊκανοί να κοιτάζουν αν πατάνε πολλές φορές το καζανάκι τα παιδιά και καταναλώνουν περισσότερο νερό απʼότι έχει ήδη προβλεφθεί.

πω!πω! φαντάζεσαι? χαχαχαχα!

θα τους βάλουμε και τροχονόμους στην τουαλέτα μας σε λίγο!

mrdIp3.png

ζωγραφίζεις λέμε σήμερα ζωγραφίζεις. μα είναι δυνατόν να έχω πάει σπίτι μου καλέ; αν δεν πάει 5 δεν κάνω κίνηση να σηκωθώ απο το γραφείο, πως διατηρείται νομίζεις το χρώμα αυτό το νεκρουλί.χιχι

το εκρού του νεκρού!

νόμιζα ότι σχολάς στις 4 κι εσύ! είδες όμως που σε κάνω και γελάς?

mrdIp3.png

Το οτι θα σου αναβαθμισω το φτωχο ελικοπτερακι σου σε ζεπελιν (γιατι ετσι θα φαινεται απο μακρια)δεν το σκεφτεσαι καθολου ε;;;;

αχ...τις δικες μου επικινδυνες αποστολες ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα!!!:tongue:

(Παρεπιπτοντως στα νιατα μου!...Στα νιατα μου λεω! εχω κανει και αυτο που κρεμεσαι απο ενα αεροστατο και σε τραβει ενα ταχυπλοο!!!)

Μπορειτε τωρα να φανταζεστε κατι μιο εξτριμ και να γελατε!!!

Σας ψυχαγωγησα παλι!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

στις 4 σχόλαγα προ Τρόικας εποχή , μετα Τρόικας 5 και 6 αμα λάχει.

Ναι ναι κάτσε βρε Μαριώ μη φεύγεις, είμαι και μόνη τώρα και γι'αυτο κελαηδάω και εγώ.

το Σοφάκι που είναι , τρέχει με τη Λόλα ;

Φιλάκι που είσαι ; μπήκες για λίγο και μετά; ήρθον , είδον και απήλθον.

Κορίτσια, καλησπέρα δε σας είπα: Καλησπέρα, πέρα για πέρα!

πανμαρ, νόμιζα ότι ρωτάς εμένα αν σχόλασα ή όχι. Πάντως είμαι σπίτι. Τρώω σταφυλάκι, παρέλαβα και τη Ναταλία 16.10, άπλωσα και τα ρούχα, έβαλα και πλυντήριο, σας διάβασα κιόλας, αυτά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Στο γραφείο δεν έχουμε πρόσβαση στο parents (και σε πολλά άλλα site). Ευτυχώς, γιατί δεν είμαι εγκρατής και θα με είχαν πάρει χαμπάρι.... Αν δε με πήραν, γιατί, αρχικά, μπορούσα να μπω και μετά ξαφνικά κόπηκε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Απάντα βρε μαμαλευτερακι γιατί εμείς σκεφτόμαστε κάτι παλιά μας στην Άνδρο και λίγο νοσταλγούμε....................

ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ .....:(:(:(:(:( ΜΑΣ ΒΓΕΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ .....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...