Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε! μπράβο! μακάρι να μην ξανανέβει!

πεινασμένο γύρισε το αγοράκι σου ε? το καημένο... μα φακές βρήκαν κι αυτοί να έχουν Δευτεριάτικα? και την Παρασκευή τι θα μαγειρέψουν?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το φανταζεσαι να εχει και αερα και να κουνιεται στην ανεμοσκαλα????μπουχαχαχα ...ρε εχω ξεσκιστει στο γελιο!!!

και να προσπαθεί από την μια να κρατηθεί να μην πέσει κι από την άλλη να ανέβει και τα σκαλιά για να φτάσει στο ελικόπτερο!!!

mrdIp3.png

άντε! μπράβο! μακάρι να μην ξανανέβει!

πεινασμένο γύρισε το αγοράκι σου ε? το καημένο... μα φακές βρήκαν κι αυτοί να έχουν Δευτεριάτικα? και την Παρασκευή τι θα μαγειρέψουν?

γιουβετσι κοτοπουλο !!!γιατι μου εκανε εντυπωση και κοιταξα το προγραμμα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και να προσπαθεί από την μια να κρατηθεί να μην πέσει κι από την άλλη να ανέβει και τα σκαλιά για να φτάσει στο ελικόπτερο!!!

στην φαντασια μου φοραει και φορεμα και κοιματιζει μεσιστιο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ααααα! έχω και συνέχεια!

θα είναι και ο Γρηγόρης στην ταράτσα και θα την χαζεύει!

ποιος μπαμπάς και ποιος spiderman...... MAMA!!!! ο νέος του ήρωας!

Απο κατω ο γρηγορης θα αποθεωνει !!!Και ναι αυτη ειναι η μαμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ε αντε βρε πανμαρ στειλε και απο εδω το ελικοπτερακι σου...θα επερνα το δικο μου αλλα δεν οδηγω...χαχαχαχα!!!
E, αμάν βρε ριτα... ούτε ελικόπτερο δεν οδηγείς;;;!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Φιλακι με το καλό να αλλαξετε σπίτι αλλα να σου πω την αλήθεια μου, αν αλλαζα σπίτι , σε καμια περιπτωση δεν θα πήγαινα σε μικροτερο οσο αριστο κι αν ηταν!!!Ποσα τμ ειναι αυτο που κοιτατε;;;
Αυτό που μένουμε τώρα είναι 90 τ.μ. και της αδερφής μου θα είναι γύρω στα 80...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΧΑΧΑΧΑ , κυρα Μαριώ γύρισες φορτσάτη βλέπω και ζωγραφίζεις μεσημεριάτικα . Να πω την αλήθεια μου, το ενδεχόμενο να κρατάνε οι ρίζες του παιδιού μου από Κίνα μεριά δεν το είχα σκεφτεί αν και από παιχνίδια ούτε λίγο ούτε πολύ ότι του έχουμε πάρει είναι από Κίνα μεριά. Βρε λες στο μαιευτήριο να μου την κάνανε οι αλμπάνηδες οι γιατροί. JJJ

Πάντως και εγώ μαυροκιτρινιάρα είμαι με χαμηλό αιματοκρίτη, άρα μάλλον κάτι τέτοιο να δεις θα συμβαίνει, αφού να φανταστείτε στη δουλειά είναι ένας αγαπημένος συνάδελφος που μου λέει συνέχεια πως έχω το χρώμα το νεκρουλί συν του ότι το βράδυ που κοιμάμαι καμιά φορά με σταυρωμένα τα χέρια με κουνάει ο άντρας μου γιατί φοβάται μην τα έχω τεζάρει και δεν με πάρει πρέφα.χιχιχιχ

Ρίτα που είσαι να διαβάσεις τις φιλεναδίτσες σου τι λένε για την ανεμόσκαλα , οργιάζουν πάλι……

Εγώ πάντως διαφορά με τη βενζίνη δεν έχω δει γιατί εδώ και πόσα χρόνια 20€ έβαζα και πάλι 20€ βάζω, τι διαφορά να δω δηλαδή δεν κατάλαβα και για το ελικόπτερο πάλι τόσα θα δώσω Μαράκι, ευρώ παραπάνω και ας με βγάλει μέχρι τον Υμηττό μόνο.

Ακριβώς, εμάς, Παρασκεύή, έχουν πάντα φακές, ποτέ δεν αλλάζει αυτό. Μα, πανμαρ, πώς τα ξέρεις όλα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

[... ένας αγαπημένος συνάδελφος που μου λέει συνέχεια πως έχω το χρώμα το νεκρουλί ...

Ρίτα που είσαι να διαβάσεις τις φιλεναδίτσες σου τι λένε για την ανεμόσκαλα , οργιάζουν πάλι……

Εγώ πάντως διαφορά με τη βενζίνη δεν έχω δει γιατί εδώ και πόσα χρόνια 20? έβαζα και πάλι 20? βάζω, τι διαφορά να δω δηλαδή δεν κατάλαβα και για το ελικόπτερο πάλι τόσα θα δώσω Μαράκι, ευρώ παραπάνω και ας με βγάλει μέχρι τον Υμηττό μόνο.

α! αυτό το πεθαμενατζίδικο... κατάλαβα!

γιατί? τι λέμε για την Ρίτα? τα καλύτερα! ότι θα γίνει ο σούπερ ήρωας του Γρηγόρη και ότι είναι ικανή για όλα (άμα θέλει!)

ένα ανέκδοτο με κάτι Πόντιους μου θύμισες... γιατί άραγε?:tongue:

πάντως με 20? το ελικόπτερο, όχι στον Υμηττό δεν φτάνει... άντε να σηκωθεί 10μ από την γη και να ξανακάτσει!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...