Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα....

Γειτονακι μου θα βολευτω τοτε με το ελικοπτερακι σας ...και οποτε χρειαζεστε για καπου πιο μακρυα το jet μας στην διαθεση σας..

Το αγορακι μου ειναι καλυτερα σημερα...το βραδυ εφτασε μεχρι 38,7 οποτε αφου χαιρετησαμε τα σαρανταρια θεωρω οτι ειμαστε καλυτερα!!επισης εχουμε δοντι!!!!το πρωτο μας!!!!

Για τον Χρηστο σκεφτομουν να του παρω ενα φυτικο σιροπακι απο το φαρμακειο να το βοηθησω..ενα του κορρε με μελι και μαραθο .το εχει παρει καμια??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ιωαννακι μακαρι να περασε η ιωση του μικρουλη!Οσο για τον βηχα και το σιροπι δυστηχως δεν εχω πολλες εμπειριες και δε μπορω να σε βοηθησω.Αλλα ρωτα και την παιδιατρο.

Ε αντε βρε πανμαρ στειλε και απο εδω το ελικοπτερακι σου...θα επερνα το δικο μου αλλα δεν οδηγω...χαχαχαχα!!!

Καλη εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!

Τέλος, κορίτσια, σκέφτομαι να μετακομίσω, αδειάζει το διαμέρισμα της αδερφής μου στον Κορυδαλλό, κοντά στην παλιά μου γειτονίτσα. Όλα καλά μόνο που το σπίτι είναι πιο.... μικρό..... ε, αυτό με κολλύει λίγο.... να πάω σε μικρότερο σπίτι;... Ε, δεν μου κάθεται και καλά...

ένα έχω να σου πω...όταν η Αν. ήταν σχεδόν 10 μηνών μετακομίσαμε σε μικρότερο σπίτι αφού δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε δεύτερο αμέσως... όταν η Αν. ήταν 12 μηνών ήμουν έγκυος στον Γ.!!! Χαχαχαχα Πρόσεχεεεε:D:D

Ιωάννα σε καταλαβαίνω απόλυτα... και εμείς είμαστε άρρωστοι... Η Αν. με εμετό (ευτυχώς χωρίς πυρετό) και ο Γ. με βήχα...γκρρρρ Τι θα γίνει επιτέλους;;; Ευτυχώς τουλάχιστον τώρα που μίλησα με τη μαμά μου μου είπε ότι η Α. έφαγε και είναι μια χαρά, άντε να δούμε!:)

Φεύγω και ελπίζω να επανέλθω, ένα σωρό γράψατε πάλι, τι να προτοσχολιάσω;;;;!!!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Για τον Χρηστο σκεφτομουν να του παρω ενα φυτικο σιροπακι απο το φαρμακειο να το βοηθησω..ενα του κορρε με μελι και μαραθο .το εχει παρει καμια??

Ψάξε να βρεις το santasapina της A. -VOGEL. Είναι θαυματουργό!!!

Deleni περαστικά σας εύχομαι. Μήπως την πείραξε κάτι την Αναστασία σου ή ζαλίστηκε από τον ήλιο; Όπως και να έχει εύχομαι περαστικά και στα δυο σας ζουζούνια. Μακάρι να συνέλθουν και τα δύο γρήγορα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα και καλή εβδομαδα!!!

Σπίτι σημερα με τον μικρουλη που εχει γυρισει ολο το σπιτι..

Αχ φοβαμαι και να το πώ μηπως αλλαξουν τα πραγματα..Εδω και μια εβδομαδα το μικρο κοιμαται 8ωρο κι εγω απο 5-7 ωρες!!!Απίστευτο..

Ιωαννα και Ελένη περαστικα στα μικρα!Ειναι παλουκι ρε γμτ με 2 αρρωστα παιδια στο σπιτι..Υπομονη και στις μανουλες σας!!

Φιλακι με το καλό να αλλαξετε σπίτι αλλα να σου πω την αλήθεια μου, αν αλλαζα σπίτι , σε καμια περιπτωση δεν θα πήγαινα σε μικροτερο οσο αριστο κι αν ηταν!!!Ποσα τμ ειναι αυτο που κοιτατε;;;

ξαναρχομαι...να βαλω τον μικρο για υπνο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ψάξε να βρεις το santasapina της A. -VOGEL. Είναι θαυματουργό!!!

Deleni περαστικά σας εύχομαι. Μήπως την πείραξε κάτι την Αναστασία σου ή ζαλίστηκε από τον ήλιο; Όπως και να έχει εύχομαι περαστικά και στα δυο σας ζουζούνια. Μακάρι να συνέλθουν και τα δύο γρήγορα.

και ποσο εχει αυτο γιοβαννα???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από’μένα.

Μπορώ να πω επίσημα πλέον ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ μιας και πολλά παιδάκια ξεκινάνε σήμερα στο σχολείο και καλωςήρθανε τα κορίτσια που ταξιδέψανε σε μέρη εξωτικά π.χ Μύκονο , Σύρο , Άνδρο κτλ και περαστικά στο μωράκι της παρέας , Ιωάννα και εμείς με τρελή μύξα είμαστε ο Δημ. Και ύπνο / 2 ώρες όρθιοι (έτσι για παρηγοριά στα γράφω για να μη νομίζεις ότι μόνο εσύ πέρασες σούπερ ΣΚ).

Κατά τα’αλλα να πω ότι πάλι με γκρίνια πήγαμε στον παιδικό και γενικά ο μόνος τρόπος για να πάμε λίγο πιο ήρεμοι απ’ότι κατάλαβα στο σχολείο μας είναι να σηκωθούμε από τις 6 το πρωί , έτσι ώστε μέχρι τις 730 να έχει βαρεθεί τη μουρμούρα ο δικός μου και να μη μας ακούσει όλο το τετράγωνο φεύγοντας.

Το ΣΚ δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο με μόνη διασκέδαση τη Παρασκευή που παρακολουθήσαμε με το γιο μου συναυλία του Ορφέα Περίδη (τρελαίνομαι για Περίδη) , τη μισή δηλαδή γιατί μετά το διάλειμμα την κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια. Πριν ακόμα βγει ο τραγουδιστής ο γιος μου με ρώταγε συνέχεια πότε θα φύγουμε και τι ώρα είναι , μου θύμισε τον εαυτό μου όταν με πήγαινε εκκλησία η μαμά μου μικρή και πριν ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία εγώ τη ρώταγα πότε θα φύγουμε.

Φιλάκι μια χαρά έκανες που δεν πήγες Μύκονο μόνη , μη μετανιώνεις για τίποτα αφού όπως βλέπεις τον πελεκάνο τον αντικαθιστούν συνεχώς και έτσι η Μύκονος δεν χάνει ποτέ το στοιχείο της , πάντα εκεί θα είναι.

Σχετικά με το ατύχημα καλά έκανες και το ανέφερες , ειλικρινά δεν είχα ξανακούσει / διαβάσει κάτι αντίστοιχο ότι δηλαδή μπορεί να τραυματιστεί κατ’αυτό τον τρόπο ένα παιδί , τη θεωρούσα τη συγκεκριμένη απασχόληση ασφαλή και η μόνη περίπτωση να τραυματιστεί το παιδί είναι να συγκρουστεί με κάποιο άλλο, κάθε άλλο όμως συμπεραίνουμε ότι τα παιδία χωρίς επίβλεψη είναι παντού επιρρεπή σε ατυχήματα.

ΣανΣαν με το καλό κοπέλα μου να υποδεχτείς το 2ο παιδάκι σου και να έχεις δύναμη να ανταπεξέλθεις από’δω και στο εξής στα νέα ξεκινήματα της ζωής σου.

Νατασάκο σε νιώθω απόλυτα για τα συναισθήματα που ένιωσες από το χειρουργείο του παιδιού μιας και έχω αντίστοιχη εμπειρία αλλά και νομίζω όσες μανούλες έχουν ζήσει το χειρουργείο μπορούν να καταλάβουν εξίσου καλά με εσένα. Το ευχάριστο είναι ότι τρώει ο Σώτος και σε μια βδομάδα θα το έχετε ξεχάσει όλοι πλεόν.

Γιοβάννα πολύ γέλασα με τα σκηνικά που ζεις καθημερινά , φαντάζομαι ότι είσαι μαθημένη σε τέτοιου είδους διαλόγους και πλέον οι απαντήσεις θα είναι στάνταρ για ‘σένα.

Ήθελα και άλλα να γράψω αλλά τα ξέχασα , να φανταστείτε έχω ξεκινήσει να γράφω από τις 9 η ώρα και τώρα καταφέρνω να τη δημοσιεύσω.

Θα επανέλθω αργότερα.

Διαφημίσεις

και ποσο εχει αυτο γιοβαννα???

Χμμμ νομίζω τελευταία φορά το πήρα 10,... ευρώ το μικρό μπουκάλι και λίγο πιο κάτω από το 20άρικο το μεγάλο. Εδώ το βρίσκω με δυσκολία γιατί πραγματικά είναι σούπερ. Αν το βρεις πάρτο.

δες εδώ http://www.pharmacy4u.gr/avogel-santasapina-syrup-anti-cough-p-10405.html

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χμμμ νομίζω τελευταία φορά το πήρα 10,... ευρώ το μικρό μπουκάλι και λίγο πιο κάτω από το 20άρικο το μεγάλο. Εδώ το βρίσκω με δυσκολία γιατί πραγματικά είναι σούπερ. Αν το βρεις πάρτο.

φυτικό είναι κορίτσια για το βήχα; αν είναι τόσο καλό να το προμηθευτούμε και εμείς γιατί οσονούπω έρχεται και ο βήχας μετά τη μύξα μας.

Αχ φοβαμαι και να το πώ μηπως αλλαξουν τα πραγματα..Εδω και μια εβδομαδα το μικρο κοιμαται 8ωρο κι εγω απο 5-7 ωρες!!!Απίστευτο..

Πετρούλα άλλη 1-2 ώρες αν προστεθούν στον ύπνο σου νομίζω θα είσαι έτοιμη πλέον για το 3ο :D:D όντως πλέον ξεκούραστη.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...