Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το ξέρω ότι δεν το έχεις συνηθήσει ακόμα και σε πιστεύω γιατί είσαι κι εσύ πολύ του Παγκρατίου και της Αθήνας, όπως κι η ριτα, σκέψου τιμωρία για τη ριτα να τη στείλεις να μείνει εκεί που και για τσιγάρα πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απάντα βρε μαμαλευτερακι γιατί εμείς σκεφτόμαστε κάτι παλιά μας στην Άνδρο και λίγο νοσταλγούμε....................

αααααααχ! νοσταλγούμε λίιιιιγο................

(μην πάει ο νους σας στο πονηρό, εγώ τα νιάτα μου νοσταλγώ!;))

mrdIp3.png

E μα πώς, έρχεται η μία και πετάει ένα νησί Σύρος και φεύγει και μετά έρχεται η άλλη Άνδρος λέει και φεύγει κι εκείνη, ε να μη θυμηθούμε κι εμείς τα νιάτα μας!

πανμαρ, είδες κι εγώ κυρία στις νοσταλγίες μου, χιχι.

Νομίζω ότι θα πάω για ύπνο, buenas noches!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

σκέψου τιμωρία για τη ριτα να τη στείλεις να μείνει εκεί που και για τσιγάρα πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο!!!

τιμωρία? όχι απλά τιμωρία, βασανιστήριο! ατελείωτο! σαν του Προμηθέα! χαχα!

mrdIp3.png

ε μα! κι αυτές! δε ντρέπονται λίγο!

(ενώ εσύ με την Μύκονο!!!!)

Xαχαχαχαχαχα, πήγα; Δεν πήγα........................

Κι αυτό το σχόλιο σου της καλής οικογενειάρχισας που πάει για μπάνιο με άντρα και παιδί στο Πόρτο Γερμενό αντί να πάει Ψαρρού και το βράδυ Ματογιάννια, με τσάκισε χειρότερα.... Κλαψ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

δεν πήγες! η αλήθεια να λέγεται!

αλλά κι η μαμάΛευτεράκη μπορεί να μην πήγε τελικά στην Άνδρο!

τι κάνεις ακόμα ξύπνια? εσύ δεν είπες ότι θες να πας για ύπνο?

δεν θα ξυπνας αύριο!!!!

mrdIp3.png

σκέψου τιμωρία για τη ριτα να τη στείλεις να μείνει εκεί που και για τσιγάρα πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο!!!
τιμωρία? όχι απλά τιμωρία, βασανιστήριο! ατελείωτο! σαν του Προμηθέα! χαχα!

Το οποιο θυμισε μου ...ποιος ακριβως το περναει;;;:cool:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααααααχ! Ρίτα! Μην ξύνεις πληγές νυχτιάτικα!:cry::cry::cry::cry::cry:

Ελα τωρα εχεις τη βιλαρα σου με τα εξωτικα σου τα λουλουδια,την ησυχια σου,τον πριβε παιδοτο,πισινες,ποδηλατοδρομια,ελικοδρομια (το παρακανα;;;:rolleyes:) και δε ξερω εγω τι αλλο και νοσταλγεις...τι νοσταλγεις;Την τρυπια εξατμιση απο τα μηχανακια μεσα στη νυχτα;:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ελα τωρα εχεις τη βιλαρα σου με τα εξωτικα σου τα λουλουδια,την ησυχια σου,τον πριβε παιδοτο,πισινες,ποδηλατοδρομια,ελικοδρομια (το παρακανα;;;:rolleyes:) και δε ξερω εγω τι αλλο και νοσταλγεις...τι νοσταλγεις;Την τρυπια εξατμιση απο τα μηχανακια μεσα στη νυχτα;:tongue:
Αχ, ριτα μου αυτό που δεν έχεις, αυτό θες!!!! Κι αν σου αρέσει η Αθήνα, ναι, σου αρέσουν κι οι θόρυβοι κι οι μωρδιές της κι η μαυρίλα της κι όλα της. Έτσι δεν είναι; Γουστάρω Αθήνα! Αλλά και το "σπιτάκι" της πανμαρ είναι υπέροχο όντως αλλά τουλάχιστον η πανμαρ ξέρει να οδηγεί, το βασανιστήριο το τονίζουμε για σένα, που δεν....!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

όχι καλέ! και λίγα είπες!!!!!

ειδικά αυτό με το ελικοδρόμιο... πολύ μου άρεσε!

mrdIp3.png

Καλημερααααα!!!

Αφου με ταξιδεψατε σε Ανδρο , Συρο, Μυκονο ας προσγειωθω στο γραφειο ανωμαλα....Εμεις το ΣΚ περασαμε υπεροχα!!!!ο μπεμπης σηκωσε πολυ πυρετο , ο χρηστος απο χθες εχει μια βραχναδα και ενα βηχα ,εχω να κοιμηθω 3 μερες και βγηκα απο το σπιτι σημερα με μια εξαιρεση το Σαββατο το Απογευμα που πηγαμε τον μπεμπη στον γιατρο!!!Αρα κερδιζω στο ποιος περασε το πιο τελειο ΣΚ!!!!θαλασσες και αηδιες μμμμ...

Ρε γειτονακι εχεις ελικοδρομιο???ε πες το να ερχομαι βρε απο εκει το μεσημερι με το jet μου...και ταλαιπωρουμε με τον προαστιακο.....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέραααααα!

Ωχ ρε γειτονάκι... συνεχίζει ο μικρός με 40άρια ή έπεσε καθόλου?

Κι ο Χρηστάκος βήχα? Περαστικά σας!!!

Δυστυχώς, θα σε στενοχωρήσω... ελικοδρόμιο έχω, όχι αεροδρόμιο οπότε το τζετ δεν μπορείς να το προσγειώνεις εδώ! Αν θες, όμως να σε εξυπηρετήσω, να σου δίνω το ελικόπτερό μου!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά και να ξεκινάει όμορφα η εβδομάδα σας.

Joa δύσκολο ΣΚ είχατε. :(:( Πώς το μπεμπάκι; Καλύτερα; Ελπίζω ο Χρήστος σου να το ξεπεράσει χωρίς πολλά, πολλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...