Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τί καλά να παίζουν μαζί τα αδερφάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Μαρίζα, μήπως κάτι θέλεις να μας ανακοινώσεις και μας το λες απ' έξω - απ' έξω; ;););););) Όσο για το σπίτι, αποθηκευτικούς χώρους έχει; Αν ναι και σας κάνει και σαν γειτονιά, μην το συζητάς καθόλου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πανμαρ, κι εγώ την Άνδρο τη θυμάμαι με αγάπηηηηη, δεν ήταν πολύ, ένα μικρό-μικρούλι-θαυματουργό Σαββατοκύριακο μόνο, στο Μπατσί, το 2004, τί καλοκαίρι................................. (το ωραίο είναι ότι είχαμε πάει μαζί με μια φίλη μου, κουμπάρα μου τώρα, που τότε η κόρη της ήταν 2 χρονών, ε, πέρα από το ταξίδι πήγαινε-έλα στο πλοίο, δεν συναντηθήκαμε καθόλου εκείνο το 2ήμερο!!!)

και με ποιον γύρναγες εσύ το Σ-Κ και δεν συναντήθηκες καθόλου με την φίλη σου?:rolleyes:

εγώ στην Άνδρο έχω πάει λίιιγο περισσότερες φορές, αλλά όλες πολύ ιδιαίτερες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, δε με κατάλαβες. Πήγαμε εγώ, ο Κωνσταντίνος κι η κουμπάρα μου με τον άντρα της και την κόρη τους. Ήθελα να δώσω έμφάση στο ότι ένω πήγαμε μαζί, λόγω παιδιού, τα προγράμματα μας ήταν τόσο διαφορετικά που δεν κάναμε τίποτα κοινό μαζί εκτός από το μπάνιο το Σάββατο μόλις φτάσαμε. Μετά χαθήκαμε. Και βρεθήκαμε στο ταξίδι της επιστροφής Κυριακή βραδάκι. Φαντάσου μείναμε και στα ίδια νοικιαζόμενα δίπλα-δίπλα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ο δε Γιώργος εδώ και καμιά εβδομάδα περίπου, τρελαίνεται να παίζει με τα παιχνίδια του, με τις ώρες όμως και να φτιάχνει ιστορίες, ενώ μας διώχνει από το χώρο του και όταν λέμε να πάμε καμιά βόλτα συνήθως αρνείται και φωνάζει πηγαίνετε εγώ θέλω να μείνω εδώ να παίξω! :shock: Ήταν να το ζήσω κι αυτό!

Σήμερα κι η Σοφία έκανε ακριβώς το ίδιο!

Όλο το πρωί καθόταν στο δίπλα σπίτι μόνη της (της έχω αφήει τον "παιδότοπο" από το πάρτυ της) και όταν της είπαμε να φύγουμε να πάμε βόλτα δεν ήθελε! Μέχρι και με ταβέρνα την δελεάσαμε, αλλά αυτή τίποτα!

"Όχι! Έγω θέλω να κάτσω εδώ!"

mrdIp3.png

Όχι, δε με κατάλαβες. Πήγαμε εγώ, ο Κωνσταντίνος κι η κουμπάρα μου με τον άντρα της και την κόρη τους. Ήθελα να δώσω έμφάση στο ότι ένω πήγαμε μαζί, λόγω παιδιού, τα προγράμματα μας ήταν τόσο διαφορετικά που δεν κάναμε τίποτα κοινό μαζί εκτός από το μπάνιο το Σάββατο μόλις φτάσαμε. Μετά χαθήκαμε. Και βρεθήκαμε στο ταξίδι της επιστροφής Κυριακή βραδάκι. Φαντάσου μείναμε και στα ίδια νοικιαζόμενα δίπλα-δίπλα.

Αααααααααααα! Και σε παρεξήγησα! Με τον Κωνσταντίνο ήσουν! :tongue::tongue:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα κι η Σοφία έκανε ακριβώς το ίδιο!

Όλο το πρωί καθόταν στο δίπλα σπίτι μόνη της (της έχω αφήει τον "παιδότοπο" από το πάρτυ της) και όταν της είπαμε να φύγουμε να πάμε βόλτα δεν ήθελε! Μέχρι και με ταβέρνα την δελεάσαμε, αλλά αυτή τίποτα!

"Όχι! Έγω θέλω να κάτσω εδώ!"

A, ωραία κι εμένα μου έχει πετάξει κάτι τέτοιες ατάκες. Δεν είναι τίποτα, απλά αρχίζουν να έχουν άποψη. Και να είμαι εγώ στην πόρτα με το κλειδί στο χέρι να την πάω κούνιες κι εκείνη να κάνει τη δύσκολή και να φωνάζω εγώ και να το διαπραγματευόμαστε μέχρι που τελικά συνειδητοποιώ ποιός έχει πιο πολύ ανάγκη να βγει βόλτα......!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πανμαρ, αααααααχ, μακάρι να μπορούσαμε να μετακομίσουμε στο απίστευτα υπέροχο σπίτι σας, αλλά, νομίζω ότι και τσάμπα να μας το έδινε η αδερφή σου που λέει ο λόγος, δε θα ερχόμασταν... μου φαίνεται τεράστια αλλαγή, δεν ξέρω αν γίνεται.... Γίνεται; Δεν ξέρω, μου φαίνεται βουνό. Πάντως, είναι υπέροχο το σπίτι, τέλειο, καταπληκτικό, δεν υπάρχει, πες στην αδερφή σου να μας βάλει πισίνα και θα το σκεφτούμε (ε, και στην αδερφή μου λέω να βάλει τέντες και θα το σκεφτούμε, χιχιχι, εσείς πισινα!)!

εεεε... κόψε κάτι! δεν μένω σε έπαυλη στην Εκάλη!

τώρα για το αν είναι τεράστια αλλαγή... ένα θα σου πω: ΕΙΝΑΙ!!!

Σχεδόν 5 χρόνια μένω εδώ κι ακόμα δεν το έχω χωνέψει!

Έχει, βέβαια πολλά θετικά, αλλά....... (μεγάλο ΑΛΛΑ!!!!)

mrdIp3.png

A, ωραία κι εμένα μου έχει πετάξει κάτι τέτοιες ατάκες. Δεν είναι τίποτα, απλά αρχίζουν να έχουν άποψη. Και να είμαι εγώ στην πόρτα με το κλειδί στο χέρι να την πάω κούνιες κι εκείνη να κάνει τη δύσκολή και να φωνάζω εγώ και να το διαπραγματευόμαστε μέχρι που τελικά συνειδητοποιώ ποιός έχει πιο πολύ ανάγκη να βγει βόλτα......!!!!!!!!!!

εσυυυυυυυυυ κ εγωωωωωωω ,,,!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

σμουτσσσσσσσσσσ καλο βραδυ κουκλεσ μου

διαβαζω μην κιτατε που δεν απαντω ... σμουτσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...