Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

sunsun, όλα τέλεια πάνε, μπράβο! Άντε να έρθει και το μωράκι με το καλό!

Όσο για τη Μύκονο, αφηστε τα, πάει, χαθηκε η ευκαιρία μου...

Έχει τέτοια κουφόβραση, ξεκινάμε για Πόρτο Γερμενό.

πανμαρ, ξέχασα να σε ρωτήσω, πού πήγατε διακοπούλες; Πώς περάσατε;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Πρώτο Σάββατο στην Αθήνα ύστερα από 2,5 περίπου μήνες. Μας αποζημίωσε. Πήγαμε Προσήλι (Πόρτο), μαγευτικάαααααα. Η Ναταλία έκανε νέους φίλους κι ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο! Κορίτσια, ελάτε!

Μας έχει πιάσει μια μανία μή φύγει αυτό το καλοκαίρι! Μπήκαμε να δούμε καιρό για το άλλο ΣΚ, οι ζέστες συνεχίζονται!

Κορίτσια, σίγουρα, τα φουσκωτά δεν είναι τόσο αθώα τελικά... την άφηνα την κόρη μου, 2 χρονών μόνη της και καμάρωνα, εκεί στου Ρέντη, και πάμε μια μέρα στο Kidom, και δεν της επέτρεψαν την είσοδο, άλλη φορά, λίγο καιρό μετά, της είπαν, άντε μπες αλλά όχι στα φουσκωτά!!! Και τους θεωρούσα υπερβολικούς, αλλά δεν είναι έτσι... sunsun, δεν ξέρω αν θα κάνουν καταγγελία, πάντως ο ιδιοκτήτης τους παίρνει κάθε μέρα τηλ. και ρωτάει για τη μικρή.... έχει τρελαθεί.... καταλαβαίνετε... αχ, στο βωμό του χρήματος...

Μετά το μπάνιο ήρθαν από εδώ ο αδερφός μου κι η νύφη μου και συζητούσαμε για τα δίδυμα! Αχ, τί τρέλα, από όλες τις απόψεις!!!... Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι θα σκάσουν μύτη ξαφνικά το Μάρτιο δυο μπεμπάκια!!!

Τέλος, κορίτσια, σκέφτομαι να μετακομίσω, αδειάζει το διαμέρισμα της αδερφής μου στον Κορυδαλλό, κοντά στην παλιά μου γειτονίτσα. Όλα καλά μόνο που το σπίτι είναι πιο.... μικρό..... ε, αυτό με κολλύει λίγο.... να πάω σε μικρότερο σπίτι;... Ε, δεν μου κάθεται και καλά...

Πού είστε καλέ;! Αχ, σας εύχομαι καλά να περνάτε, όπου κι αν είστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας φιλώ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Έχω κατατρομάξει με το σκηνικό που περιέγραψες στα φουσκωτά Μαρίζα!!! Αυτή τη μικρή κι εγώ που δε μπορώ να τη μαζέψω πραγματικά νομίζω δε θα τη γλιτώσει, στο τσακ την προλαβαίνουμε κάθε φορά! Από την άλλη νόμιζα ότι εκεί είναι πιο ασφαλής από το να τρέχει πάνω στον καναπέ, να σκαρφαλώνει στο πάσο της κουζίνας και να ανεβοκατεβαίνει στην κούνια της! Τελικά λάθος!

Κατά τα άλλα Μαριζάκι σου εύχομαι να φουσκώσει η κοιλίτσα και ας κάνεις καιρό να πας στη Μϋκονο ακόμα!!!

Η θάλασσα είναι όλα τα λεφτά αυτή την περίοδο, αλλά το Πόρτο Γερμενό μας πέφτει λίγο μακρυά και κυρίως ο δρόμος είναι όλο στροφές από ότι ακούω οπότε...χμμμμ αν και όλοι λένε ότι είναι ίσως η καλύτερη θάλασσα της Αττικής!

Sun sun μπράβο για την Κάτια σου που πάει καλά με το θεματάκι της ουροτηροκοίλης.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας!!

Μαζευτηκαμε και εμεις και συμμαζευω ..οι ανδρες την επεσαν..αλιμονο!:rolleyes:

Ωραιες μερες και ελπιζω να κρατησουν να κανουμε και την αλλη βδομαδα τα μπανακια μας!

Σαν σαν μπραβο που εχετε τοσο καλα αποτελεσματα με την Κστια σου!!!Αντε νομιζω οτι περασε το θεμα σας ετσι;

Μαρινα οπως το λες ειναι...κι ομως δεν εισαι λαθος...επειδη απο πτωσεις δυστηχως τις εχουμε τις εμπειριες μας ,να σου πω κρινωντας απο τον δικο μου παντα, οτι σιγουρα κανουν πραγματα στο σπιτι και εξω που ειναι πολυ πιο επικινδυνα απο τον παιδοτοπο.Ας μην μιλησω και για καποιες παιδικες χαρες που ειναι παντελως ακαταλληλες.Εχω παραδειγματα ουουουου!

Αλλά παιζει ρολο ο ιδιος ο παιδοτοπος.Εγω προσωπικα αν βλεπω παιδοτοπο

α)βρωμικο(κατι καταμαυρα φουσκωτα)

β)χωρις εξαερισμο

γ)χωρις καθαρες παιδικες τουαλετες

δ)κακοσυντηρημενα παιχνιδια(φουσκωτα ξεφουσκωτα,ετοιμοροπες κατασκευες κτλ)

ε)χωρις κοπελες για επιβλεψη

ζ)χαλαρους στους κανονες τους(πχ.με τη συμπεριφορα τους ως προς τα πιο επιθετικα παιδια)

η)με παρα πολυ συνωστισμο και πολυ μεγαλες ηλικες παιδιων

θ) χωρις πορτες ασφαλειας

ι)με κρυφα επικινδυνα σημεια(πχ.ο παιδοτοπος σε γνωστο εμπορικο)

Απλα προσπαθω να μην ξαναπαω(καμμια φορα δε γινεται αλλιως βεβαια και επιλεγω αυτον με τα λιγοτερα κουσουρια).Θεωρω οτι ενας παιδοτοπος σωστος, δεν κρυβει κινδυνους απο μονος του. Βεβαια πανω στο παιχνιδι πολλα μπορει να συμβουν οπουδηποτε αλλα ετσι και αλλιως δεν ημουν ιδιατερα ποτε της λογικης να μην τον παω καπου απο φοβο, οποτε απλα προσεχουμε.

Φιλακι στο θεμα του παιδοτοπου που λες στο λουνα παρκ ενταξει απλα βαζουν ενα οριο ηλικιας που ισχυει για ολους τους παιδοτοπους με φουσκωτα κανονικα.Και πολυ απλα δεν το τηρουν διοτι εμεις εκει πρωτοπηγαμε 18-20 μηνων και μια χαρα τον εβαλαν μεσα(περνιοταν και για μεγαλυτερος και τσιμπησαμε λιγο την ηλικια) και βρεθηκε το μωρο στο υπερφουσκωτο πανω στο χαος...Κακως βεβαια και κακως πραξαμε και εμεις τοτε(τα ειχε ακουσει ο ανδρας μου για αυτο),αλλά απο τη στιγμη που ξερεις οτι εχεις εκει μεσα επικινδυνα παιχνιδια(γιατι και το καραβι το ξυλινο που ειχαν στο κεντρο,τους το εκλεισαν..δε ξερω αν ετυχε να πατε,μας ειχαν πει οτι δηθεν το εκλεισαν για επισκευη αλλα ο ανδρας μου λεει οτι μεσα ηταν καπως επικινδυνο)βαλε βρε αδερφε και 2 ατομα μεσα για επιβλεψη.Ενα σκαμο λεφτα περνουν για εκεινο το πασο ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Περάσατε ωραίο ΣΚ; Εμείς ναι. Πήγαμε υο μπανάκι μας και χτες και σήμερα και πρέπει να πω ότι η θάλασσα είναι απλά καταπληκτική. Δεν σου έκανε όρεξη να βγεις από μέσα. Καθαρή, ζεστή και ήρεμη :P:p:p:p Μακάρι να κρατήσει ο καιρός και να καταφέρουμε να κάνουμε 1-2 μπανάκια ακόμα. :tongue::tongue: Αχ και εγώ δεν το έχω χορτάσει το Καλοκαίρι..... δεν θέλω να φύγει... Είναι το πρώτο Καλοκαίρι από τη γέννηση της Αλεξάνδρα και μετά που νιώθω ελευθερία κινήσεων.

Παντως η στιγμη που τον παιρνουν απο τα χερια της μαμας δεν υπαρχει, τη θυμασαι για παντα. Μπηκαμε οι δυο μας στον προθαλαμο των χειρουργιων και αρχισα να τον γδυνω. Παρολο που τον ειχα καπως προετοιμασει ηταν πολυ αρνητικος. Δεν ηθελε να γδυθει με τιποτα ουτε να φορεσει τη ρομπα. Οποτε τον εγδυσα κακην κακως με ουρλιαχτα και μου τον αρπαξανε μεσα απο τα χερια. Τον ειδα να ουρλιαζει και να με φωναζει και να τον παιρνουν κι εγω ειχα μεινει με τα ρουχα του στα χερια σαν χαμενη... Δυσκολη ωρα...

Αχ βρε κορίτσι μου. Μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια με τη σκηνή που περιγράφεις. :(:( Σκέψου μόνο πώς ότι έγινε, έγινε για καλό. Θα αναρρώσει γρήγορα και όλα θα είναι μια ανάμνηνση πια.

Όσο για τη Μύκονο τί να λέμε σε λίγο φεύγει το καράβι...τώρα, που είναι αργά πια το έχω ψιλμετανιώσει. Κλασική περίπτωση. Μαρίνα, καλά τα λες. Ίσως έρθουν έτσι τα πράγματα που θα αργήσω να έχω ξανά σύντομα παρόμοια ευκαιρία... Π.χ., ένα μωρό!

Μακάρι να φουσκώσει η κοιλίτσα σου και η Μύκονος δεν θα φύγει από τη θέση της. Και σε 2 χρόνια εκεί θα είναι. Γιατί να μετακομοίσεις; Για φθηνότερο ενοίκιο;

Μετα εβρισα τον ανδρα μου που απο πολυ μικρο αφηνε τον Γρ. στο συγκεκριμενο φουσκωτο ...που δεν εχει και επιβλεψη.

Πάλι ο Τηλέμαχος την πλήρωσε;; :tongue::tongue::tongue: Πέρα από την πλάκα και εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές πόσο ακίνδυνες/επικίνδυνες είναι όλες αυτές οι κατασκευές με τσουλήθρες, φουσκωτά κλπ, αλλά για κάποιο σοβαρό ατύχημα δεν έχω ακούσει. Έχω μάθει για καρούμπαλα και στραμπουλήγματα, αλλά μέχρι εκεί.... όχι ότι και αυτά είναι λίγο. Όμως και οι κούνιες δεν είναι επικίνδυνες ρε κορίτσια; Δεν έχετε δει παιδάκια να πέφτουν από γύρω-γύρω, τσουλήθρα ή να περνάνε ξυστά από την κούνια; Εγώ πολλές φορές. Γενικά χρειάζεται επίβλεψη από ενηλίκους και φυσικά συντήρηση στα παιχνίδια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από το Β.Δ. μέτωπο της Αττικής! Τι κάνετε? Εμείς μια χαρούλα! Για μπανάκι δεν πήγαμε γιατί είχαμε κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά ελπίζω να μας αποζημιώσει το επόμενο Σ-Κ που θα πάμε Αίγινα. Πάντως δεν έχω παράπονο... μια χαρά περάσαμε κι ας μην πήγαμε θάλασσα!

Νατασούλα μου, σιδερένιος ο γιόκας σου!!!!!

Φιλάκι... καλέ αφήνουν την ευκαιρία για Μύκονο και μόνη σου, για να πάνε οικογενειακά στο Πόρτο Γερμενό? Παπαπαπαπα! Τέτοια λάθη δεν τα κάνουν!

Γιατί θέλετε να μετακομίσετε? Λόγω ενοικίου? Πάντως το σπίτι δίπλα μας εξακολουθεί να είναι άδειο! Και θα είναι και μεγαλύτερο από αυτό που μένετε τώρα! Βέβαια λίγο πιο μακρύα από την "γειτονίτσα" σου! Θα μιλήσω και στην ιδιοκτήτρια να σας κάνει και πολύ σούπερ τιμή. Για σκεψου το!!!! Να γειτονέψουμε...

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμασταν στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι! Καθόλου εντυπωσιακό (το ξέρω) αλλά είχα πολλά χρόνια να περασω τόσο ωραία στο Λουτράκι (σε σημείο που να μην θέλω να γυρίσω Αθήνα!)

Σανσαν μπράβο για το κοριτσάκι σου! Όλα καλά!!!

Για τα φουσκωτά που λέτε... δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. Όχι ότι δεν έχω πάει την Σοφία, αλλά γενικώς, δεν είναι στις επιλογές μου. Την πάω μόνο αν κανονίσουμε παρέα με τα κορίτσια από εδώ. Αλλά προσωπικά δεν τους έχω ψάξει καθόλου για να συγκρίνω...

Από την άλλη, θα συμφωνήσω και με την Γιοβάννα, ότι επικίνδυνα είνα και στις παιδικές χαρές και στο σπίτι και παντού! Και πάνω απ'όλα είναι η επίβλεψη του ενηλίκου! (όσο κι αν δεν μας αρέσει γιατί θέλουμε να πιούμε ένα καφεδάκι με ησυχία και να κουβεντιάσουμε και λιγάκι! χιχιχιχι!)

ΜαμάΛευτεράκη, τελικά πήγατε Άνδρο? Αν ναι, καλά να περάσετε! Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια σε αυτό το νησί και πολύ ωραίες αναμνήσεις....

mrdIp3.png

Καλησπέρα!!!

Μολις κοιμηθηκαν τα ζουζουνια..Σπάνιο μεν αλλα και οι 2 μετρανε παραπάνω απο 8 ωρες κουρασης, οποτε εκμεταλλευτηκα την ευκαιρία, μπανακι, γαλα και υπνο..μολις τα ακουμπησα στο κρεβατι μπήκαν στον αυτοματο!!!

Πήγαμε στη νονα μας για να ευχηθουμε σε ολους καλή σχολικη χρονια και επιστρεψαμε με τα προσχολικα μας εφοδια!!Μπλόκ, κηρομπογιες, κασετινα και ενα εκπαιδευτικό αριθμηταρι για τον Δ...!!!:D:D

Πάει κι αυτο το Σαβ/κο!!Ωραια ηταν!!Χτες πήγαμε σε ενα γαμο και ειχα και τον Αν μαζι, στην επιστροφη (ο συζ εμεινε λόγω δουλειας) πήγα απο τη μαμα μου να πάρω τον μικρο αλλα κοιμοταν τοσο γαληνια και ηρεμα που λυπηθηκα να τον ξυπνησω -μιας και ημουν μονη θα επρεπε να τον ξυπνησω- και ετσι αποφασισα να κοιμηθουμε στη μαμα μου!!Ηταν τοση η χαρα μου που μετα απο 4 χρονια θα θα κοιμομουν ξανα στο κρεβατακι μου!!Στην πορεια διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κοιμηθω....Δεν ξερω πως μου συνεβη αλλα ηταν μια δυσκολη βραδια, γυρνουσα απο εδω, γυρνουσα απο κει...περιεργο!!

Οσο για τα φουσκωτα δεν εχω παρα να συμφωνησω με την αποψη οτι τα παιδια και μπροστα στα ματια σου μπορει να παθουν τα απίστευτα!!Παναγια μου φυλαγε!!Απο εκει και περα πρεπει να επιλέγουμε το καλυτερο περιβαλλον και τις καλυτερες συνθηκες παιχνιδιου για να ελαχιστοποιουμε καθε πιθανότητα!!!

Ο παιδότοπος που επισκεπτόμαστε εμεις ειναι καινουριος, με καινουρια φουσκωτα, υπαιθριες καλοσυντηρημενες κατασκευες και 2 κοπέλες που επιτηρουν και βοηθουν τα παιδια με το παιχνιδι τους..Πολλες φορες αν δεν εχει πολύ κοσμο η μια κοπέλα ανλαμβανει αποκλειστικα τον μικρο για κανενα μισαωρο..Ειναι κι αυτος ενα απο τους λόγους που επιλεγουμε να πηγαινουμε καθημερινες...

Κοριτσια λέτε για μπανακι και χαιρομαι που ο καιρος εκει κραταει ακομη...Κι εδω δεν μπορω να πω οτι εχει κρυο αλλα σιγουρα δεν ειναι ο καλύτερος καιρος για μπανιο!!Ισως βεβαια να αλλαζα γνωμη αν εμπαινα στη θαλασσα, ποιος ξερει..???

Καλό βραδυ και καλή εβδομαδα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρααααα! Υπέροχα και σήμερα, λέγαμε ίσως και το καλύτερο μπάνιο του καλοκαιριού (μαζί με το Ελαφονήσι, μην τρελαθούμε) και στο γυρισμό ένα τεράααααστιο φεγγάρι, πανσέληνο έχει μάλλον;

Είχα δύο παιδιά σήμερα! Πήρα και το γιό της φίλης μου! Ευχαριστηθήκαμε όλοι! Κυρίως η φίλη μου, χαχαχαχαχαχα, την άφησα με το μωρό, μεγάλο πράγμα!

ρίτα, 2 η ώρα μαζευτήκατε χτες αν κατάλαβα καλά;;;;;; Αυτά είναιαιαιαιαι! Ε ρε γλέντια!

Δε θέλω να μετακομίσω λόγω ενοικίου αλλά λόγω γειτονιάς. Από εδώ όλο φεύγω και πάω εκεί, κούνιες, σούπερ-μάρκετ, για καφέ με τις φίλες μου, 5' είναι με το αμάξι, αλλά θέλει αμάξι, ενώ το διαμέρισμα της αδερφής μου είναι ακριβώς στη γειτονιά μου, τέρμα το αυτοκίνητο, όλα γύρω-γύρω με τα πόδια. Εδώ, την γειτονιά δεν την αγάπησα ποτε εξάλλου. Από την αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά ήταν καλό το διαμέρισμα και σε καλή τιμή. Αν έρθετε μια βόλτα θα καταλάβετε, είναι χάλια. Όσο για την τιμή, ε, ναι, κι η αδερφή μου θα μου το αφήσει σε καλύτερη βέβαια τιμή από ότι ένα άλλο διαμέρισμα εκεί κοντά.

πανμαρ, αααααααχ, μακάρι να μπορούσαμε να μετακομίσουμε στο απίστευτα υπέροχο σπίτι σας, αλλά, νομίζω ότι και τσάμπα να μας το έδινε η αδερφή σου που λέει ο λόγος, δε θα ερχόμασταν... μου φαίνεται τεράστια αλλαγή, δεν ξέρω αν γίνεται.... Γίνεται; Δεν ξέρω, μου φαίνεται βουνό. Πάντως, είναι υπέροχο το σπίτι, τέλειο, καταπληκτικό, δεν υπάρχει, πες στην αδερφή σου να μας βάλει πισίνα και θα το σκεφτούμε (ε, και στην αδερφή μου λέω να βάλει τέντες και θα το σκεφτούμε, χιχιχι, εσείς πισινα!)!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Stone, τη Ναταλία, πριν λίγο που γυρίσαμε την έβγαλα από το αυτοκίνητο κοιμισμένη, την κάναμε μπάνιο με λίγο γκρίνια, κλάμα, γέλιο, όλα μαζί και ξανακοιμήθηκε εύκολα στο χτένισμα των μαλλιών, πώπω κούραση το παιδί!

Τα έδωσε όλα πάλι σήμερα, το πιο αστείο είναι που κάποιος εκεί στην παραλία έπιασε ένα χταπόδι και πήγαν τα πιτσιρίκια να δουν, άπλωσε κι η Ναταλία το χέρι της να το πασπατέψει (το είχαν έξω-έξω στο κύμα) και της πέταξε όλο το μελάνι και την πιτσίλισε και γέλαγε όλη η παραλία, χαχαχαχα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σκέφτομαι το Ναταλάκι με το μελάνι και γελλάω! Εκείνη πώς αντέδρασε? Όσο για το σπίτι, Μαριζάκι πόσο πιο μικρό είναι? Είναι σημαντικό, αν λάβεις υπόψη σου οτι κάποια στιγμή θα αυξηθείτε κιόλας!

Σούπερ η θαλασσίτσα διαβάζω από όλες σας ε? Εμείς μόνο χτες πήγαμε, σήμερα πλακώθηκα στις δουλειές, στα σιδερώματα και στα μαγειρέματα, χμμ μάλλον δεν το ευχαριστήθηκα και πολύ το Σκ!

Πετρούλα τι καλή η νονά σας που σκέφτηκε να σας προμηθεύσει και με σχολικά είδη!

Όσο για τους παιδότοπους, θα συμφωνήσω με τη Μαρίιι είναι η λύση ανάγκης για να παίξουν λίγο τα παιδιά αλλά κυρίως για να χαλαρώσουν οι μαμάδες! Εξάλλου το Χειμώνα δεν ξέρω αν έχεις και πολλές επιλογές! Πάντως κι εγώ αν έχει καλό καιρό δεν το προτιμώ! Αν βέβαια βρω τον ιδανικό, σαν αυτό την Πετρούλας, που κάποιος θα αναλάμβανε εξ' ολοκλήρου τη μικρή για ένα μισάωρο πάω και Κατακαλόκαιρο! :)

Κατά τα άλλα τα παιδιά μου με εξέπληξαν πολύ ευχάριστα σήμερα! Αρχίσαμε επιτέλους, ενώ είναι και τα δύο σπίτι, να παίζουν πάρα πολύ ώρα και να μπορώ κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά! Ο δε Γιώργος εδώ και καμιά εβδομάδα περίπου, τρελαίνεται να παίζει με τα παιχνίδια του, με τις ώρες όμως και να φτιάχνει ιστορίες, ενώ μας διώχνει από το χώρο του και όταν λέμε να πάμε καμιά βόλτα συνήθως αρνείται και φωνάζει πηγαίνετε εγώ θέλω να μείνω εδώ να παίξω! :shock: Ήταν να το ζήσω κι αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι το Ναταλάκι με το μελάνι και γελλάω! Εκείνη πώς αντέδρασε? Όσο για το σπίτι, Μαριζάκι πόσο πιο μικρό είναι? Είναι σημαντικό, αν λάβεις υπόψη σου οτι κάποια στιγμή θα αυξηθείτε κιόλας!
Η Ναταλία δεν έδωσε σημασία, μου φαίνεται πως δεν κατάλαβε τίποτα, εκείνη κοίταγε μόνο πώς να βάλει τα χέρια της πάνω στα πλοκάμια του για να νιώσει να την βεντουζώνουν!!! Της έκανε εντύπωση!

Το σπίτι έχει τα ίδια ακριβώς δωμάτια που έχει κι αυτό τώρα, δηλ. 2 κρεβατοκάμαρες, αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 τ.μ. μικρότερο, δηλ. όλοι οι χώροι του είναι μικρότεροι από το σπίτι που είμαι τώρα, μικρότερη κουζίνα, μικρότερο σαλόνι, μικρότερες τουαλέτες, μικρότερες κρεβατοκάμαρες κι ειδικά το παιδικό που πρέπει να είναι κι ημιυπαίθριος, δεν τα θυμάμαι καλά, πριν δύο χρόνια είχα πάει που ετοιμάστηκε, θα ξαναπάω μόλις βγουν αυτοί που ζουν τώρα εκεί να το ξαναδώ και να αποφασίσω. Ο άντρας μου έχει αποφασίσει ήδη, θέλει να πάμε. Το μόνο, ας πούμε, καλό που έχει, χωρίς να είναι καθόλου πρώτης ανάγκης, είναι ότι, επειδή είναι στον 6ο και τελευταίο όροφο έχει δική του τη μισή ταράτσα που είναι διαμορφωμένος χώρος ΒΒQ.

Τί καλά να παίζουν μαζί τα αδερφάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ω ναι φιλακι 2 γυρισαμε χθες αλλα παντα οταν πηγαινουμε προς τα εκει (εκτος απο τη φορα με το δοντι του ανδρα μου)ετσι γυρναμε γιατι εχουμε παρεα εκει και εχουμε μεγααααλο προγραμα.Τιποτα...ενα εξοχικο καπου εκει πρεπει να βρω να νοικιασω(να βρω και τα λεφτα φυσικα)ειναι μεγαλη ευκολια και πολυ ωραιο μερος!

τέρμα το αυτοκίνητο, όλα γύρω-γύρω με τα πόδια.

:rolleyes: ΓΚΟΥΧΟΥ ,ΓΚΟΥΧΟΥ!καποια μου θυμιζεις...μα ποια μου θυμιζεις;....μηπως εμενα;:tongue:

Τα ελεγα εγω!!!Αχ δεν τα ελεγα;;;

Να πας φιλακι μου και θα ερχομαι και εγω για καφε που εχω τα κονε μου στην περιοχη χαχα!!!!

Αυτο που κανουν στον παιδοτοπο σας Πετρουλα το κανουν και εδω σε εμας στον μικρο του κουμπαρου μου...βεβαια εκεινος τους δινει και ενα ταλιρακι φευγοντας και καλα για να τους ευχαριστησει....αλιμονο,η ψωναρα το φιλαρακι μου!

Οποτε αν θες Μαρινα με 5 ευρω ελα να σε κανονισω!χαχαχα!!!

Γιοβαννα ειχα σκοπο να σχολιασω τα κουλα της δουλειας σου και το ξεχασα!Ηρωικα!!!

Ποσα τετοια μου θυμισες...ολα μου τα χρονια επειδη δουλευα στην εξυπηρετηση πελατων διαφορων εταιρειων τι εχω ακουσει δε λεγεται!!

Εχω και κανα δυο ηρωικα αλλα δε θελω να τα πω δημοσιως ,θα σας τα πω καποια στιγμη!Παντως ειναι δουλειες για γερα νευρα αυτο εχω να πω!

Πετρουλα μεγεια τα σχολικα!Πηρε ο Δημ.αριθμητηρι;Θα τρελαθω!Καλε μεγαλωσε και αυτος!!!!!

Μαρινα σε ζηλευω!Εμας ο Γρ. σε αυτο το θεμα εχει χειροτερεψει, παει στα παιχνιδια του τα γκρεμιζει ολαααα ,παιζει οκ αλλα ξαναξεκινησε να τα περιφερει σε ολααα τα δωματια... μετα τσακωνομαστε να τα μαζεψει.Τα μαζευει μεν, αλλά μου φαινεται θα τα πεταξω ολα και θα εχουμε γλεντια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όσο για παιδιά και τραυματισμόυς, βρε κορίτσια, σαφώς μπορούν να χτυπήσουν οπουδήποτε, άστα.............. μέσα στο σπίτι, στις κούνιες, εκεί να δεις........... απλά, σας το ανάφερα γιατί δε θα περίμενα ποτέεεεεεεεεεε τραυματισμό τέτοιου βαθμού σε φουσκωτά παιχνίδια, αυτά τα βλέπεις και λες όσο ψηλά κι αν είναι, είναι ακίνδυνα γιατί είναι μαλακά, όπως κι αν πέσουν θα πέσουν μαλακά, σχεδόν σε ένα γιγάντιο μαξιλάρι.... έτσι το έβλεπα ως τώρα..........

πανμαρ, κι εγώ την Άνδρο τη θυμάμαι με αγάπηηηηη, δεν ήταν πολύ, ένα μικρό-μικρούλι-θαυματουργό Σαββατοκύριακο μόνο, στο Μπατσί, το 2004, τί καλοκαίρι................................. (το ωραίο είναι ότι είχαμε πάει μαζί με μια φίλη μου, κουμπάρα μου τώρα, που τότε η κόρη της ήταν 2 χρονών, ε, πέρα από το ταξίδι πήγαινε-έλα στο πλοίο, δεν συναντηθήκαμε καθόλου εκείνο το 2ήμερο!!!)

Μάλλον εκεί θα είναι η μαμαλευτερακι, δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις μέρες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

:rolleyes: ΓΚΟΥΧΟΥ ,ΓΚΟΥΧΟΥ!καποια μου θυμιζεις...μα ποια μου θυμιζεις;....μηπως εμενα;:tongue:

Τα ελεγα εγω!!!Αχ δεν τα ελεγα;;;

Να πας φιλακι μου και θα ερχομαι και εγω για καφε που εχω τα κονε μου στην περιοχη χαχα!!!!

ριταααααααα, μα καλά, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα το σχολίαζες;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλο λέω εγώ, ότι αφού η γειτονιά εδώ δεν μου κάνει κι όλο εκεί τραβιέμαι, καλύτερα δεν είναι να πάω προς τα εκεί;;;;;;;; Δηλ., για κούνιες πάμε Μέμου και Αγίου Γεωργίου (τα λέω μήπως έχεις μάθει τίποτα από όλα αυτά), εκεί δίπλα είναι το πατρικό μου και το σχολείο που θα γραφτεί η μικρή, με τις φίλες μου εκεί το στέκι για καφεδάκι που κανονίζουμε στο τσακ-μπαμ, κι όλες οι φίλες μου εκεί γύρω. Ακόμα και σούπερ-μάρκετ εκεί πάω, Μέμου, στο Βασιλόπουλο, το είχα συνηθήσει από το προηγούμενο σπίτι που μέναμε και δεν το αλλάζω με τίποτα. Όσο για τον καφέ και τώρα μπορείς, 5' λεπτά μακριά είμαι, (σπαστικό για 5' λεπτά να παίρνεις αμάξι) έλα να δεις και μόνη σου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Την επομενη φορα που θα ερθω, θα σε παρω τηλεφωνο!Ολο και κατι εμαθα απο την περιοχη ;) εχεις δικιο ομως,και εγω τη γειτονια μου δεν την αλλαζω!Αγαπω παγκρατι και αγαπω Αθηνα γενικοτερα!Και οπως εχουμε ξαναπει εχω μαθει στην ευκολια του να τα εχω ολα γυρω μου.Οπως μαθει ο καθενας...βιτσια ειναι αυτα θα μου πειτε...χαααχαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...