Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς Φωτεινή μου (τέλος ο πλυθηντικός:D:D:D) λέμε να την φωνάζουμε Φένια!!!!Γιατί την μαμά μου την φωνάζουν Φανή και δεν μας αρέσει.

Τελειο το Φενια!!!!!Αχ μου αρεσει παρααααα πολυ!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σας διαβασα,οσο και να θελω δεν προλαβαινω.τι να σας πω πια,γραφετε γραφετε και σταματημω δεν εχετε.δεν σας προλαβαινω με τιποτα,τουλαχιστον καποια νεα μπορει να τα μαθω απο την μαμα μου.

εχουμε σταση εργασιας και εγω και παλι ειμαι εδω κλασσικα τελειωσα ομως τα πολυ βιαστηκα και φευγω τωρα.

φιλια σε ολες και συγνωμη που εξεφανιστηκα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ριτα μου εκανα την 75ml δεν ξερω κι εγω λιγα που διαβασα εχθες δεν ειναι κατι τραγικο και ξεπερνιετε ειναι καθαρα ορμονικο και φυσιολογικα μολις γεννας εξαφανιζεται δεν ξερω θα προσεχω μεχρι να παω στη γιατρο μου και ισως να την ξανακανω λετε να φταιει που ειχα φαει απο βραδυς;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχάκι εγώ στην 1η εγκυμοσύνη είχα πρόβλημα με την καμπύλη. Ο γυναικολόγος μου (ο υπερβολικός) μόλις είδε τα αποτελέσματα έφριξε, αλλά ο ενδοκρινολόγος/διαβητολόγος που πήγα ήταν πιό ήρεμος χαχα...απλά να προσέχω τι τρώω μου είπε, χαλαρά κι όλα θα πάνε καλά!

ναι σαρδελακι μου;

καλα ισως να φριξει και η δικη μου γιατι με την διατροφη εχει ενα κολλημα!

εσενα ειχε βγει παραπανω απο το οριο η οριακα;

Διαφημίσεις

ριτα μου εκανα την 75ml δεν ξερω κι εγω λιγα που διαβασα εχθες δεν ειναι κατι τραγικο και ξεπερνιετε ειναι καθαρα ορμονικο και φυσιολογικα μολις γεννας εξαφανιζεται δεν ξερω θα προσεχω μεχρι να παω στη γιατρο μου και ισως να την ξανακανω λετε να φταιει που ειχα φαει απο βραδυς;

Οχι δεν εχει σχεση αυτο...

Η καμπυλη δειχνει ποσο ευκολα μπορει ο οργανισμος να παραγει ινσουλινη(το παγκρεας συγκεκριμενα)και να την επαναφερει στα φυσιολογικα μετα απο τη γλυκοζη

Υπρχει και η καμπυλη 100 μλ εγω αυτη ειχα κανει για να ξερουμε μια και εξω μου ειχε πει ο γιατρος..

Επειδη ο μπαμπας μου ειναι διαβητικος και εγω τα ειχα τα κιλακια κου ειχα αγχος αλλα τελικα η καμπυλη μου ηταν ''υποδειγματικη''απο οτι μου ειχαν πει παντως το ειχα ψαξει και ναι εξαφανιζεται μολις γεννησεις δεν εχει να κανει με το ζαχαρο τον διαβητικων .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παντως συζητησε το γιαιτι τα αποτελεσματα απ οεργαστηριο σε εργαστηριο παιζουν και αν σου πει οτι υπαρχει θεμα θα δεις τι θα κανεις ή θα επισκεφτεις ενδοκρινολογο ή θα την επαναλαβεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι ριτα σιγουρα θα το ψαξω και θα την πω να κανω για λιγες μερες διατροφη και μετα να την ξανακανω να δω αν εχει διαφορα τελος παντων ευχομαι να πανε ολα καλα!

Διαφημίσεις

Τελικα είναι επιπεφυκίτιδα..Συνηθίζεται μετα απο καταροή των ματιών καθώς η περιοχή γίνεται εστία μικροβίων, θα βαζουμε Tobrex για 3 μερούλες..

Πολλά γράψατε βρε...

Κική πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!!Να χαίρεσαι τον συνονοματο, κουκλάκι είναι!

Ευα μου αρεσει πολύ το Φένια!!

Ελένη καλορίζικη η κουζίνα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το Φένια είναι πολύ ωραίο Εύα

Βατραχάκι μια φίλη μου είχε κληρονομικότητα ζάχαρο από την μητέρα της.

Όταν ήταν έγκυος στο 3 παιδί, της ήρθε ζάχαρο πολύ ανεβασμένο έκανε αυστηρή δίαιτα και όταν γέννησε επανήλθε στα φυσιολογικά τώρα είναι 50 χρονών και έχει 16 χρόνια που γέννησε όλα είναι μια χαρά

αυτά που σου γράφω πρώτα είναι τα δικά μου και η δίπλα αριθμοί αυτό που επιτρέπεται να έχεις!

Σακχαρο 0΄81 (70-110)

Σακχαρο 30΄168 <160

Σακχαρο 60΄193 <170

Σακχαρο 90΄159 <160

Σακχαρο 120΄117 <140

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...