Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:P

Ορισαμε και ημερομηνια που θα γεννησω 23/9 αν δεν εχουμε κανενα απροοπτο! δυο βδομαδουλες

με το καλο 23 Σεπτεμβρίου γιορταζει η οσια ΠΟΛΥΞΕΝΗ με την αδερφή της οσία Ξανθίππη με το καλο να ερθει το αγορακι σου στον κοσμσο

:tongue::tongue:

Καλησπερα σε ολες!

Χειρουργηθηκαμε και αναρρωνουμε... Σας ειπε η Κικη τα νεα, βγαλαμε κατι αμυγδαλες θηρια και τα κρεατακια τα οποια ομως ηταν μικρα. Τα αυτια ηταν οκ οποτε δεν τα πειραξε. Η διαδικασια ηταν συντομη ευτυχως, πηγαμε 8 παρα και 8μιση τον είχαν ξεκινήσει. 9:15 ειχαμε τελειώσει και 1 η ωρα ημασταν σπιτι μας. Πονεσε πολυ ο δολιος. Τωρα ζει με υποθετα συνεχεια μεχρι να κλεισει η πληγη γιατι το νοημα ειναι να μην ποναει ετσι ωστε να τρωει και να παρει τα πανω του. Ευτυχως τρωει.... Κατα τα αλλα εχει αρκετη γκρινια και βαριεται φοβερα κλεισμενος μεσα στο σπιτι. Μετα τις 7 μερες λεει θα δουμε βελτιωση. Παντως η στιγμη που τον παιρνουν απο τα χερια της μαμας δεν υπαρχει, τη θυμασαι για παντα. Μπηκαμε οι δυο μας στον προθαλαμο των χειρουργιων και αρχισα να τον γδυνω. Παρολο που τον ειχα καπως προετοιμασει ηταν πολυ αρνητικος. Δεν ηθελε να γδυθει με τιποτα ουτε να φορεσει τη ρομπα. Οποτε τον εγδυσα κακην κακως με ουρλιαχτα και μου τον αρπαξανε μεσα απο τα χερια. Τον ειδα να ουρλιαζει και να με φωναζει και να τον παιρνουν κι εγω ειχα μεινει με τα ρουχα του στα χερια σαν χαμενη... Δυσκολη ωρα... Επειτα απο την ωρα που βγηκε απο το χειρουργειο και τον ειδα στην ανανηψη μεχρι τωρα ειμαστε ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ. Ολα τα κανουμε μαζι, δε δεχεται να με χασει απο τα ματια του ουτε για ενα λεπτο... Αντε να δουμε πως θα ξεκολλησουμε απο Δευτερα που παω δουλεια. Τελος παντων ολα καλα, θα επανελθουμε σιγα σιγα...

Πολλα φιλια, θα ξαναμπω να σας πω την πορεια μας!

t7fQp3.png

ana, σιδερένιος και καλά παγωτά! Πάει πέρασε κι αυτό! Τώρα μάλλον θα βρείτε την ησυχία σας!

Κορίτσια, το χαβρίξ το έχετε κάνει; Μου την έδωσε λίγο γιατί δεν είναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κι έτσι δεν το γράφουν... Είναι για ηπατίτιδα Α.

Α, με τη Μύκονο, ολόκληρη ιστορία, χαχαχαχαχα. Στην αρχή ήταν να πάω μόνη μου, μετά ήταν να πάμε μαζί με τον Κών/νο και τέλος δε θα πάει κανείς. Εγώ, δε σταματώ να ελπίζω ότι αύριο το πρωί θα είμαι στο πλοίο για το νησί... Δε θα πάω γιατί ο άντρας μου τη μια έχει προπόνηση-προετοιμασία στο ποδόσφαιρο που παίζει εδώ στην Κουλουμούτσου Κορυδαλλού, την άλλη έχει φιλικό με την Κουλουμούτσου Κορυδαλλού, Σάββατο θα δουλέψει (ανοίγουν τα σχολεία τώρα κι έχει πολύ δουλειά), ε, το παιδί όλο με τους γονείς μου θα είναι δηλ., ε, δε θέλω, ήθελα αν λείπω εγώ να είναι τουλάχιστον με τον μπαμπά της. Μπορεί να με πείτε κι υπερβολική... Αχ, τί να κάνω; Να πάω;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ana περαστικά στον Σώτο.... Τη σκηνή που περιγράφεις ούτε να τη σκέφτομαι δε θέλω.... εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση ή που θα μπω στο χειρουργείο ή που θα στείλω τη νονά μας... δεν υπάρχει περίπτωση!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!

Χειρουργηθηκαμε και αναρρωνουμε... Σας ειπε η Κικη τα νεα, βγαλαμε κατι αμυγδαλες θηρια και τα κρεατακια τα οποια ομως ηταν μικρα. Τα αυτια ηταν οκ οποτε δεν τα πειραξε. Η διαδικασια ηταν συντομη ευτυχως, πηγαμε 8 παρα και 8μιση τον είχαν ξεκινήσει. 9:15 ειχαμε τελειώσει και 1 η ωρα ημασταν σπιτι μας. Πονεσε πολυ ο δολιος. Τωρα ζει με υποθετα συνεχεια μεχρι να κλεισει η πληγη γιατι το νοημα ειναι να μην ποναει ετσι ωστε να τρωει και να παρει τα πανω του. Ευτυχως τρωει.... Κατα τα αλλα εχει αρκετη γκρινια και βαριεται φοβερα κλεισμενος μεσα στο σπιτι. Μετα τις 7 μερες λεει θα δουμε βελτιωση. Παντως η στιγμη που τον παιρνουν απο τα χερια της μαμας δεν υπαρχει, τη θυμασαι για παντα. Μπηκαμε οι δυο μας στον προθαλαμο των χειρουργιων και αρχισα να τον γδυνω. Παρολο που τον ειχα καπως προετοιμασει ηταν πολυ αρνητικος. Δεν ηθελε να γδυθει με τιποτα ουτε να φορεσει τη ρομπα. Οποτε τον εγδυσα κακην κακως με ουρλιαχτα και μου τον αρπαξανε μεσα απο τα χερια. Τον ειδα να ουρλιαζει και να με φωναζει και να τον παιρνουν κι εγω ειχα μεινει με τα ρουχα του στα χερια σαν χαμενη... Δυσκολη ωρα... Επειτα απο την ωρα που βγηκε απο το χειρουργειο και τον ειδα στην ανανηψη μεχρι τωρα ειμαστε ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ. Ολα τα κανουμε μαζι, δε δεχεται να με χασει απο τα ματια του ουτε για ενα λεπτο... Αντε να δουμε πως θα ξεκολλησουμε απο Δευτερα που παω δουλεια. Τελος παντων ολα καλα, θα επανελθουμε σιγα σιγα...

Πολλα φιλια, θα ξαναμπω να σας πω την πορεια μας!

εισαι δηνατη κοπελα μου ... μονο αυτο θα πω εισια πολυ δυνατη :D:D:D:D:D καλη αναρωση ολλα να πανε καλα στον γιοκα σου

ana, σιδερένιος και καλά παγωτά! Πάει πέρασε κι αυτό! Τώρα μάλλον θα βρείτε την ησυχία σας!

Κορίτσια, το χαβρίξ το έχετε κάνει; Μου την έδωσε λίγο γιατί δεν είναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κι έτσι δεν το γράφουν... Είναι για ηπατίτιδα Α.

Α, με τη Μύκονο, ολόκληρη ιστορία, χαχαχαχαχα. Στην αρχή ήταν να πάω μόνη μου, μετά ήταν να πάμε μαζί με τον Κών/νο και τέλος δε θα πάει κανείς. Εγώ, δε σταματώ να ελπίζω ότι αύριο το πρωί θα είμαι στο πλοίο για το νησί... Δε θα πάω γιατί ο άντρας μου τη μια έχει προπόνηση-προετοιμασία στο ποδόσφαιρο που παίζει εδώ στην Κουλουμούτσου Κορυδαλλού, την άλλη έχει φιλικό με την Κουλουμούτσου Κορυδαλλού, Σάββατο θα δουλέψει (ανοίγουν τα σχολεία τώρα κι έχει πολύ δουλειά), ε, το παιδί όλο με τους γονείς μου θα είναι δηλ., ε, δε θέλω, ήθελα αν λείπω εγώ να είναι τουλάχιστον με τον μπαμπά της. Μπορεί να με πείτε κι υπερβολική... Αχ, τί να κάνω; Να πάω;

χμμμμμμμμμ εμεισ μπορει αυριο να φυγουμε για ανδρο θα μετρισουμε καλα τα κουκια μασ σημερα το βραδυ θα παρουμε απαντηση απο το αφεντικο του συζηγου αν μπορει να λυψει 3 μερεσ κ αν βγενουν θα παμε σε ενα γαμο οικογενειακο χοντρα χοντρα υπολογισ αενα 500 χωρισ φαγητο κ διαμονη γιατι μασ τααπρεχουν θα δουμε .....

Η πόλη με καίει, η άδεια πλατεία,

μην κάνεις αστεία, πονάω βαθειά,

κοιμήσου μωρό μου, κοιμήσου καρδιά μου,

εσύ δε θα νοιώσεις ποτέ μοναξιά,

εσύ δε θα νοιώσεις ποτέ μοναξιά.

Η πόλη με καίει, οι άγνωστες λέξεις,

μην τρέχεις, θα πέσεις, δεν είναι κανείς,

ποτέ δεν θ' αφήσω να μου φοβηθείς,

ποτέ δεν θ' αφήσω να μου φοβηθείς.

Η πόλη με καίει, οι δάφνες στο Ηρώο,

δεν έχω μητρώο και ψάχνω να βρω,

εγώ θα φυλάω, εγώ είμ' εδώ,

εγώ θα φυλάω, εγώ είμ' εδώ.

Η πόλη με καίει, η τρύπια ιστορία,

η ένοχη βία, η άδεια ζωή,

αν όλα χαθούνε θα μείνεις εσύ,

αν όλα χαθούνε θα μείνεις εσύ.

νατασα μου για τον γιοκα σου μου αρεση πολυ αυτο το τραγουδι το τραγουδαω στα παιδια μου κ στο αφιερωνω σμουτσσσσσσσσσ

Μπορεί να με πείτε κι υπερβολική... Αχ, τί να κάνω; Να πάω;

Κοιτα, εγω υπερβολικη δε σε λεω και εγω ακριβως ετσι θα σκεφτομουν,αλλα εγω ειμαι και μυστηρια.

Ομως αν θες να πας φιλακι μου, να πας!Δεν το κανονιζεις και καθε μερα!

Νατασσακο εμεις τα ειπαμε!Σιδερενιος και παλι!!!Σε 2-3 μερες θα ειναι αρχηγος!

σαν σαν με το καλο κοπελα μου!!!Εφτασε ο καιρος να αγκαλιασεις το αντρακι σου!

Καλο σκ σε ολες κορτσια μου!

(Σημερα εχει αφορητη ζεστη ή μου φαινεται;Αντε για μπανακι αυριο!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι μου κάνετε?

Νατάσα σιδερένιος ο Σωτηράκης, με την περιγραφή σου λυγίσαμε όλες! :-( Τέσπα, αυτό ήταν κάτι παροδικό και μακάρι η χειρότερη στιγμή που θα περάσουμε όλες με τα παιδάκια μας να είναι κάτι τέτοιο, αλλά εσείς από εδώ και πέρα που το παιδί δε θα κάνει τέτοιους πυρετούς και θα κοιμάται καλύτερα, θα λέτε Δόξα τω Θεώ που πήρατε απόφαση και ξεμπερδέψατε!

Ηλιάνα μου μακάρι να βγούνε τα "κουκιά" σας και να πάτε στην Άνδρο! Θα είναι τέλεια και ο καιρός ευνοεί!

Μαριζάκι εσένα τι να σου πω βρε κοπελιά, όπως νιώθεις, αλλά νομίζω ότι ήσουν και με το παραπάνω παρούσα σε κάθε στιγμή της Ναταλίας σου μέχει στιγμής και με το θηλασμό μέχρι τώρα ανατύξατε ένα τρομερό δέσιμο, που από την άλλη όμως ήταν λίγο δεσμευτικό για σένα! Καιρός είναι να το ρίξεις προσωρινά και λίγο έξω, Χειμώνας έρχεται θα χουχουλιάσετε πολλές φορές αγκαλιτσα από εδώ και στο εξής, ας έχεις την τελευταία "εργένικη" εξόρμησή σου γι αυτό το Καλοκαίρι! Εξάλλου το Ναταλάκι τι λέει, το συζητήσατε αν θα την πείραζε να λείψεις?

mGKop3.png60Jvp3.png

Νά μαι κι εγώ. Καλημέρα, όμως δεν ξύπνησα εντελώς, σε λίγο θα γυρίσω στο κρεβατάκι μου. Όσο για τη Μύκονο τί να λέμε σε λίγο φεύγει το καράβι...τώρα, που είναι αργά πια το έχω ψιλμετανιώσει. Κλασική περίπτωση. Μαρίνα, καλά τα λες. Ίσως έρθουν έτσι τα πράγματα που θα αργήσω να έχω ξανά σύντομα παρόμοια ευκαιρία... Π.χ., ένα μωρό!

μαμαλευτερακι, ελπίζω εσεις να πάτε Άνδρο! Μακάρι!

Να σας πω κάτι που με έχει προβληματίσει λίγο. Αλλά επιφυλάσομαι για παραπάνω λεπτομέρειες. Το παιδάκι μιας συναδέλφου μου, 7 χρονών, νοσηλεύεται στο Παίδων, με σπασμένα χέρι και πόδι, θα νοσηλευτεί για 10 ημέρες, για το πόδι είναι γυψωμένη από την κοιλιά, το έχει σηκωμένο με βαρίδια κτλ, οι εναλλακτικές είναι ή επέμβαση ή 6 εβδομάδες ακίνητη στο σπίτι. Το θέμα είναι ότι όλα τα παραπάνω τα έπαθε η μικρούλα σε φουσκωτά, ξέρετε σε φουσκωτή τσουλήθρα... Για αυτό σας λέω ότι επιφυλάσομαι, μίλησα με την κοπέλα, μου είπε για φουσκωτά, ότι μπλέχτηκε το ποδαράκι της σε σκισμένο ύφασμα της τσουλήθρας (παιδότοπος στη Λούτσα), αλλά δεν ήθελα τώρα να την πρήξω με λεπτομέρειες. Αυτά.

Όσο για μπανάκι, προβλέπεται ζεστό το ΣΚ, κι έτσι θα πάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Πόρτο Γερμενό, από μεσημέρι και μετά, Σάββατο και Κυριακή, άντε, ελάτε!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!!!

Νατασακι και παλι περαστικα του και να ηταν αυτη η τελευταια του ταλαιπωρια..Μας τσακισες με την περιγραφη σου αλλα πάν'αυτα περασαν...Να μας τον φιλησεις τον Σ.!!!

Φιλακι μου μη μετανοιωνεις κοριτσι μου, θα βρεθουν κι αλλες πολλές ευκαιρίες, παρα πολλές που πιστευω θα εχεις πραγματικη αναγκη να ξεφυγεις..τωρα πηρες τη δοση σου για φετος και θα ηταν ψιλοβαρετα νομίζω (:rolleyes::rolleyes:)

Μαμαλευτερακι εύχομαι με το καλό κι εσεις να το αποφασισετε για να ξελαμπικαρετε !!!Πολύ ωραια ειναι η Ανδρος πάντως...

Μαρινακι εμεις τα 2 μας θα πάμε εξορμηση γιατι δεν βλέπω καμια αλλη να κουνιεται...

Ριτα σημερα το γλυκο ειναι ακομη πιο νοστιμο, εκατσε και η σαντιγυ...

Καλό ΣΚ και να περασετε τελειααα!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Δεν πειραζει βρε φιλακι μου...Μυκονος τωρα και βλακειες....χαχαχαχα!!!!Ελα μη στεναχωριεσαι θα το ξανακανονισεις!

Λοιπον σχετικα με τα φουσκωτα που λες ηθελα και εγω να σας πω ενα περιστατικο.Εννοειται οτι εμεις εχουμε παει σε ολα τα φουσκωτα της Αθηνας και των περιξ αλλα οσο να ειναι με προβληματισε το γεγονος.

Οπως πηγαιναμε με το καραβι στην κεφαλλονια στο πισω τραπεζακι καθοταν ενας κυριος απο καποια τηλεφωνηματα που εκανε συμπερανα οτι ηταν γιατρος.

Καποια στιγμη τον ακουσα που μιλουσε με καποιο γνωστο του και του ελεγε οτι ''Μα ειναι δυνατον,δεν τα ξερεις αυτα;Γιατι το πηγες το παιδι εκει παραμονη των διακοπων σου''και ''τιποτα τωρα ,ξεκουραση και ακινησια'' κτλ

Μετα τον ακουσα να λεει στη γυναικα του οτι κατι επαθε το ταδε παιδι στον παιδοτοπο και δεν αντεξα τον ρωτησα .Μου ειπε οτι το παιδι συναδελφου του στο τεραστιο φουσκωτο που εχει σε γνωστο λουναπαρκ στο Ρεντη(you Know)πλακωθηκε απο αλλο και το ιδιο επαθε ζημια στον αυχενα και στο χερι και το αλλο παιδι που ''τρακαραν'' στο ποδι.

Μετα εβρισα τον ανδρα μου που απο πολυ μικρο αφηνε τον Γρ. στο συγκεκριμενο φουσκωτο ...που δεν εχει και επιβλεψη.Γενικως θελει προσοχη και οχι σε μερη χωρις επιβλεψη απο τιις κοπελες του παιδοτοπου.

Ας πουμε σε αλλους παιδοτοπους ειναι πολυ προσεκτικοι σε αυτο το θεμα με τα φουσκωτα ,τα βαζουν με σειρα,κοβουν τον συνωστισμο κτλ.

Περαστικα στο παιδακι βρε φιλακι μου αλλα οταν πηγαναμε στο παιδων τοτε με το ποδι το ποσα τετοια περιστατικα ειχα δει δε σας συζητω....γερα να ειναι τα παιδακια μας γιατι ακομα δεν εχουμε δει τπτ....

Εμεις σε λιγο φευγουμε για μινι εκδρομουλα Πορτο Ραφτη

Καλα να περασετε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

filaki να πας να πας! μπορει το χειμωνα να φουσκωσει και η κοιλιτσα και να μην μπορεις να πας για πολυ καιρο ακομα! οσο για τον παιδοτοπο ελπιζω να κανουν καταγγελια. Αλλο να το παθει αυτο πεφτοντας το ενα πανω στο αλλο και αλλο απο αμελεια και σκισμενο υφασμα! Προσφατα παντως κι εγω ακουσα σπασμενα χερια σε παιδοτοπο τετοιο. Ειναι λογικο ομως...

τη μικρη μου πηγε στο παρκο τις προαλλες να την πατησει ενα μεγαλο παιδι με το ποδηλατο, που ετρεχε πολυ σε μερος που ειναι πολλα μικρα παιδια... Τι κανεις εκει; Στο τσακ περασε!

ana εμεις οταν καναμε χειρουργειο μας ειχανε κανει προναρκωση και την εδωσα ναρκωμενη σχεδον.. Βεβαια δεν καναμε αμυγδαλες αλλα 4.5 ωρες χειρουργειο απο τα δυσκολα. Ας μην τα περιγραφω! Καλη αναρρωση!

χθες πηγαμε για υπερηχο και η ουρητηροκηλη επιτελους υποχωρησε "θεαματικα" μετα απο 1,5 χρονο! ευτυχως καναμε ολες τις σωστες κινησεις απο την αρχη και δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα (αν ειχαμε κανει μια μικρη επεμβασουλα επιπλεον για να φυγει η ουρητηροκηλη πιθανως να μας ειχε δημιουργηθει παλλινδρομηση). Φωτιστηκαμε, τι να πω, και πηραμε τις σωστες αποφασεις και εμπιστευτηκαμε τους σωστους γιατρους!

το βραδυ πηγαμε σε γαμο και χορευε μεχρι τη 1.30πμ Ξενυχτω η δικια μου! ολος ο γαμος γελαγε!! μεχρι και τσιφτετελι χορεψε :-P:-P

μαμαλευτερακη ευχαριστω για την ενημερωση !! Πολυξενη βεβαια δεν θα τον βγαλω !! οτι κι αν πεις!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...