Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι παλι ...

Κικη μου κρατα σταθερη συμπεριφορα και ολα θα πανε καλα!!!ειναι η αλλαγη περιβαλλοντος που τον εππηρεαζει σε λιγες μερες θα ειναι ολα καλα..

Διαβαζω οτι ο υιος της doc συνερχεται ..μπραβο στο γιατροπαιδο...

Οσο για την Πετρουλα ....αστην να ελπιζει ...χαχαχαχα....τσουκου τσουκου τσουκου ..

Περατικα στο Νατασσαοπαιδο !!!καλη ανναρωση!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Σοφία μας θα μάθει καλή γεωγραφία και αυτό είναι σίγου. Εσύ πάλι όχι. Κίσσαβος παιδάκι μου. :):):)

χαχαχα , να'σαι καλά βρε Γιοβάννα μου με έκανες και γέλασα σήμερα γιατί ήμουν πολύ χάλια, να πω όμως την αλήθεια το έκανα επίτηδες το λάθος για να δω πόσες απο'σας είσαστε εξίσου καλές στη Γεωγραφία με το Σοφάκι.:tongue::tongue:

Κικη εχεις πιστωτική η προπληρωμενη??

Αν ναι ολα γινονται!!χαχα με μεταφορικη ηρθαν, κατεβαζε, κατεβαζε ο αμοιρος ο οδηγός..ντράπηκα κιολας σε καποια φαση!!Τι θα νομισε αραγε..πως ισως εχω τετραδυμα???

Ιωαννα χαλαλι σας το Μαριαλενακι, ταιριαζουν τοσο πολύ που ειναι κριμα να μην τελεσφορησει αυτο το προξενιο!!Σε λίγο θα του μαθει να περπαταει κιολας!!χαχαχα

Οσο για μας ειμαστε πλέον ελευθεροι και ωραιοι!!

Περαστικα στο Σωτ.Παει κι αυτο Νατασα, ηταν μεγαλο αγχος αλλα τελειωσε με τον καλύτερο τροπο!!

Γιοβαννα υπομονη και σχολασαμε!!!

Καλό μεσημερι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κίσσαμος πόλη στα Χανιά, Κίσσαβος ή Όσσα βουνό στην Λάρισα!

Ευτυχώς που το είπε η Γιοβάννα πρώτη, γιατί αλλιώς πάλι "κυρά-δασκάλα" θα με λέγατε!

Καλό μεσημέρι!!!

Έτοιμο το φαγάκι μου... ελπίζω να είναι τόσο νόστιμο όσο δείχνει... άντε να έρθει ο πασάς μου για να φάμε...

Εσείς τι κάνετε?

Σχολάσατε οι εργαζόμενες?

Νατάσα, όλα καλά να πάνε από εδώ και πέρα με τον Σωτήρη σου!

Πετρουλίνι, από πού πήρε το παιδί μου? Από τον μπαμπά της βέβαια! Δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω...

Κίκο, θα έχω υπ'όψην μου και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου... να πάμε καμμιά εκδρομούλα να τους δοκιμάσουμε κι αυτούς! Για βουνό λες καλύτερα ή θάλασσα? Πέρσι τον Οκτώβριο η Σοφία έκανε για πρώτη φορά στην ζωή της ελεύθερο κάμπινγκ στα Βαρδούσια (για να μην ρωτήσεις, βουνό πάνω από την Λαμία!) Αν και φέτος τον Οκτώβριο δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί θα πηγαίνω, κατά πάσα πιθανότητα, κάθε Σάββατο την Σοφία σε μια δραστηριότητα...

Υπομονή και με τον παιδικό και όλα θα στρώσουν...

Γιατρέ! Καλύτερα ο Γιαννάκης? Δεν ήρθαμε, γιατί ο καλός μου είχε άδεια για τρεις μέρες μόνο... δεν προλαβαίναμε! Μην στενοχωριέσαι, όμως... είστε μεσα στους μελλοντικούς προορισμούς μας!!! χαχαχαχα!

Το Φιλάκι πού είναι????

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σήμερα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω μεσημεριάτικα, γιατί άρχισαν τα όργανα και έμεινα μέχρι τις 5 παρά στη δουλειά, ελπίζω να μη μας γίνει συνήθεια γιατί καήκαμε!

Περαστικά στο Σωτηράκι της Νατάσας μας και καλή ανάρρωση!

Το Σοφάκι ζωγράφισε πάλι με την ατάκα της! Ερωτεύτηκε η κούκλα μας? Και ο μπαμπάς τι έκανε γι αυτό καλέ?

Πετρουλίνι, εγώ λέω να έρθετε από κοντά να σας δούμε να αναζωπυρωθεί ο έρωτας των παιδιών, γιατί από το Φλεβάρη έχουν να βρεθούν τι να κάνουν κι αυτά, παρασύρονται!:tongue:

Κίκο μου λογική η αντίδραση του γιόκα σου, δεν είχε πάει και πολύ καιρό πέρυσι και δικαιολογείται, σύντομα θα καταλήξει κι αυτός σαν το Χρηστάκο που παρακαλάει να μη φύγει από το σχολείο!

Μαρίιι όχι ρε Σάββατο δραστηριότητα, κρίμα να χάνετε βόλτες και εκδρομές, δε μπορείς να το βάλεις μεσοβδόμαδα?

Πάμε να γραφτούμε κολυμβητήριο, με ενημέρωσαν ότι ο μικρός πήγε στο άλλο επίπεδο και θα πηγαίνει στη μεγάλη πισίνα 2 φορές την εβδομάδα (τρέξε μάνα τρέξε δις δηλαδή), αλλά να σας πω φοβάμαι λίγο κι ας είναι μόνο 5 παιδάκια σε μία γραμμή της πισίνας! Το μόνο θετικό είναι ότι μάλλον θα κάνει με το γκομενάκι προπονητή που είναι φοβερός και τον είχαμε την πρώτη φορά! Γκουχ γκουχ μήπως να κανονίσουμε για εκεί την επόμενη συνάντησή μας? :D:D:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κουκλίτσες. Δεν προλαβαίνω τίποτα πια να κάνω .... ουφ!:(:(:(

Νατασάκι σιδερένιος ο Σωτήρης σου. Καλή και γρήγορη ανάρρωση σας εύχομαι και να τελείωσαν εδώ οι περιπέτειές σας.

Πανμαρ να γελάσεις θέλεις; Λοιπόν θα σας πω 1-2 περιστατικά για γέλια και για κλάμματα. Έρχεται ένα παπούλης σήμερα και μου ζητάει πιστοποιητικό περί δημοσίευση ή μη διαθήκης. Τον ρωτάω την ημερομηνία θανάτου και μου λέει: "Εσείς δεν την ξέρετε;" :confused::confused::confused: Όταν του απάντησα όχι μου λέει: "Και τι να κάνω; Να πάω στον τάφο να κοιτάξω;" Τι του απαντάς;;;; Άλλο, είχα γκαγκανιάσει για νερό και παίρνω το μπουκάλι που έχω δίπλα μου να πιω. Μπαίνει εκείνη την ώρα ο επόμενος ''πελάτης'' και λέει: ''Ρε κοπέλα μου, τώρα που ήρθε η σειρά μου θα πιεις εσύ νερό;'' Να τον σκοτώσω ήθελα εκείνη την ώρα........ που να του έλεγα ότι ήθελα και πίπι ρουμ... :P:p:p:p Τρίτο περιστατικό στη σειρά, έρχεται ένας τύπος και με ρωτάει γιατί γράφω την πρόταση με ο και όχι με ω αφού προέρχεται από το ''πρώτος''. Του λέω ότι δεν είναι από το ''πρώτος'' αλλά το ''προτείνω'' και μου λέει: ''Μπα, τι μας λες; Και το πρωτόκολλο γιατί γράφεται με ω;'' Γιατί προέρχεται από το κώλος ήθελα να του πω.... :mad::mad::mad::mad: Μην νομίζετε ότι είναι ανέκδοτα όλα αυτά. Αλήθεια σας λέω. Τέτοια περιστατικά αντιμετωπίζω καθημερινά αλλά δεν έχω συνέχει όρεξη να το ρίχνω στην τρελή...

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

:P:p:p:p:p giovanna !!!

stone θα το τιμησω το shop..

το sofaki μας να κρατησει χαρακτηρα, ε; αχ μωρε το γλυκουλινι, ο ερωτας χρονια δεν κοιτα!!

κι εμεις θα παμε κολυμβητηριο φετος και δεν βλεπει την ωρα... 19 του μηνος αρχιζουνε

βρε κοριτσια γεωγραφια ποτε μαθατε; εγω στο δημοτικο νομιζω... γι'αυτο ειμαι σκραπας. Αλλα ο συζ ειναι φοβερος επειδη του τα μαθαινε η γιαγια του.

Ορισαμε και ημερομηνια που θα γεννησω 23/9 αν δεν εχουμε κανενα απροοπτο! δυο βδομαδουλες

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ορισαμε και ημερομηνια που θα γεννησω 23/9 αν δεν εχουμε κανενα απροοπτο! δυο βδομαδουλες

Αχ πάρα πολύ όμορφα. :D:D:D:D Με το καλό!!! :):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Sunsun! Πώς περνάει έτσι ο καιρός! Δυο βδομάδες έμειναν? Άντε με το καλό!!!!!!!!!

Γεωγραφία εγώ άρχισα να μαθαίνω μετά το λύκειο! Όταν άρχισα να πηγαίνω βόλτες, εκδρομές και ταξίδια, οπότε ήθελα να ξέρω πού πηγαίνω!

Γιοβάννα! Να'σαι καλά! Να μας γράφεις βρε κάθε μερα δυο-τρία περιστατικά να μας φτιάχνεις την διάθεση!

Μαρίνα... δεν μας είπες, όμως... ο προπονητής είναι πάνω από 21?

Όσο για τον έρωτα της Σοφίας, ξέχασα να σας πω ότι ήταν και μεγαλύτερος...8 χρονών!!! Της έκανε και δώρο! Της έφτιαξε ένα καραβάκι από ξύλα της θάλασσας (που εγώ το ξέχασα στην παραλία και αν το πάρει χαμπάρι η κόρη μου...αλοίμονό μου!) Ο μπαμπάς μας ήταν Αθήνα, οπότε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά!

Άσχετο... αλλά βρε κορίτσια, δεν έχει πολλά κουνούπια? Τι είναι αυτό φέτος? Στην Αθήνα είναι πολύ χειρότερα απ'ότι στην εξοχή!

Πάω να χαζέψω στο φ/β. Έχω πολλέεεεεες φωτογραφίες να δω!

mrdIp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα! Είχα πρόβλημα με τη σύνδεση μου, μου έστειλαν σήμερα νέο rooter κι όλα καλά! Σας έχασα και δεν ξέρω τίποτα από τα νέα της παρέας, σιγά-σιγά θα εγκλιματιστώ. Εμείς καλά είμαστε, Δόξα Τω Θεώ. Σας φιλώ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Σας έχω χάσει λίγο, γενικά έχει πέσει πολύ τρεχάλα αλλά είμαστε καλά!

sunsun με το καλό! Πότε πέρασε ο καιρός???

Νατάσα σιδερένιος ο Σωτηράκος! Άντε να ηρεμήσει το παιδί! Καλή ανάρρωση!

Μαρία ερωτεύτηκε το Σοφάκι ε??? Ε, ρε τι μας περιμένει :lol:

giovanna πραγματικά ανέκδοτα αυτά που περιγράφεις. Βλέπω ζεις στιγμές απείρου κάλλους!χαχαχαχα!

Κίκο μου εύχομαι να πάνε όλα καλά στο σταθμό. Λογική η ανησυχία σου αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχετε κανένα θέμα.

Μαρία έχει όντως πολά κουνούπια εδώ. Εγώ στο χωριό δεν είχα ούτε ένα τσίμπημα όλο το καλοκαίρι και με το που γυρίσαμε με τάραξαν πάλι και την Εύα και ξαναγινα τούμπανο. γκρρρρρ!ΤΑ ΜΙΣΩ!

Τα φιλιά μου σε όλες! Πάω να βάλω τους γίγαντες να βράζουν!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα καλημερα!!!!

Μαρακι δεν δουλευουμε, σημερα ειμαστε νοικοκυρουλες και στα φορτε μας μαλιστα!!!Παστιτσακι εχει το μενου, ειναι και η γυναικα εδω και μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται......

Sunsun με το καλό να αγκαλιασεις τον γιοκα σου!!!Δυο βδομαδουλες γεματες αγωνια και ανυπομονησια εεε???Τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα αλλα αυτη ειναι και η ομορφια των τελευταιων ημερων!!!

Φιλακι τι εγινε τελικα με τις μυκονιατικες περιπετειες, τις εζησες???

Μαρινα αν οντως μας θελετε να κοψετε τον αερα του πολωνου, ή μαλλον της μαμας του, ειναι κριμα τοσο ομορφο παλικαρι να ελπίζει.....

Γιοβανουλα υπομονη και μονο υπομονη και οταν δεν σου εχει απομεινει αλλη βαζε τους στη γρμμη τους!!Αμαν πια με τους εξυπνους!!!!

Αρμακι σε παιρνω τωρα!!!!!

Φιλακια, πάω στην κουζινα μου!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...