Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Ξυπνήσαμε κι εμείς πρωί πρωί!

Να καλημερήσω και τα εργαζόμενα νιάτα, το γειτονάκι μου και την ψηλούλα μας!

Ρε Ιωάννα, τέτοιο ενθουσιασμό ο Χρηστάκος με το καινούριο του σχολείο? Μπράβο! Μπράβο! Άντε, γυρίσανε και οι συνάδερφοι, να μπεις κι εσύ στο κανονικό σου πρόγραμμα!

Πετρουλίνι μου, καλώς σας βρήκα! Σματς!

Ρε Μαργαρίτα, μια συνταγή για γιουβετσάκι ζήτησα, κι εσύ μου έβαλες δυο σελίδες μελέτη! Ευχαριστώ!!!!!

Πάω να αρχίσω να συμμαζεύω το χάος! Δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Και ψώνια και λογ/μους και πλυντήρια και πιάτα και καθαριότητα και...και...και... Παπαπαπα! Κουράστηκα ήδη!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα! Άσχετο! Και τώρα που μου ήρθε να σας πω και δυο ατάκες της Σοφίας:

-Είναι στην θάλασσα και κολυμπάει... "μαμά κοίτα! επιπλέω! είμαι έπιπλο!"

-Πηγαίναμε να πάρουμε γάλα (η Σοφία έχει ένα κόλλημα και θέλει μόνο Όλυμπο) οπότε την ρωτάω "αν δεν έχει Όλυμπο τι θα κάνουμε?" "θα πάρουμε τον Κίσσαβο μαμά!"

mrdIp3.png

καλημερουδια κοπελιες!!!

γυρισε το γειτονακι μου και απεκτησε ζωη το καφε!!!

Παιδια δεν το περιμενα οτι θα ειχαμε τον χρηστο τοσο τρελαμενο με το σχολειο ..μακαρι μονο να του μεινει ο ενθουσιασμος...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου πιστευω οτι αν το σχολειο κινει καθημερινα το ενδιαφερον τους ο ενθουσιασμος παραμενει!!!

Εμενα να φανταστεις ,χριστουγεννα και πασχα που εμεινε σπιτι λογω διακοπων ολο το σχολειο μελετουσε.

Και τωρα γυρισαμε απο διακοπες και μολις την επομενη μερα ηταν ετοιμος ντυμενος και περιμενε στην πορτα για να παει!;)

Ολα καλα θα πανε προφανως την ηθελε την αλλαγη ο μικρος!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα η Σοφια ολα τα λεφτα!!!Αυτο με τον Κισσαβο με κομπλαρε...εγω δε θα το σκεφτομουν....ουπς!!!χαχα!!!

Εχω και εγω τρελες ατακες να σας πω αλλα δεν προλαβαινω τωρα.Αλλη ωρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε;

Καλέ χίλια συγνώμη δεν θυμόμουν ότι είχατε συμπεθεριάσει Μαρίνα και Πετρούλα, το χειρότερο μου είναι να μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια.χιχιχι αλλά βρε Πετρούλα μου δεν πέφτει λίγο μακριά στη Μαριαλέννα ο Πατινέρ μας; Ενώ ο Πολωνός μη ξεχνάς ότι είναι 1 τσιγάρο δρόμος και προσπαθώ να σου ανοίξω τα μάτια γιατί από πίσω σου παίζονται επικίνδυνα παιχνίδια μεταξύ τους. Προσπάθησε να το φέρεις στο παιδί σου με το μαλακό και να το προετοιμάσεις γιατί εμένα άλλα διαβάζουν τα ματάκια μου εδώ μέσα. JJ

Κυρα ΠανΜαρ καλωςήρθες καλέ , διαβάζω τα πέρασες σούπερ μπράβο μπράβο , πάντα τέτοια , πήγαινε όμως καμιά εκδρομούλα και Οκτ-Νοεμβ-Δεκ-Ιαν-Φεβ-Μαρ και θα διαπιστώσεις πως και αυτοί οι μήνες έχουν τη γλύκα τους στις διακοπές όχι μόνο ο Σεπτέμβρης , μπορεί βέβαια να μην ενδείκνυται η θάλασσα αλλά όλο και κάτι ενδιαφέρον θα προσφέρουν.χιχιχι

Τώρα όσο για τις υποχρεώσεις που βρήκες κατά την επιστροφή εγώ λέω να μην αρχίσεις από πουθενά , να τα παρατήσεις όλα και να πας το Σοφάκι στον Κίσσαμο να δει και την άλλη όψη του γάλακτος.χιχιχιχι (παρένθεση η Σοφία έχει γίνει έξπερτ στη γεωγραφία , νομίζω ανακάλυψα σε ποιο μάθημα θα είναι άριστη στο μέλλον).

Ιωαννίτσα εσένα ο Χρηστάκης κλαίει για να μη φύγει , εμένα πάλι πλάνταξε σήμερα για να μη τον αφήσω. Δεν σας κρύβω πως μέχρι πριν από λίγη ώρα ήμουν πολύ χάλια , με πήραν όλοι χαμπάρι στη δουλειά που έκλαιγα. Δεν μπορούσε να φύγει από το μυαλό μου η φατσούλα του όταν τον άφηνα και είχε πάρει αγκαλιά την (άγνωστη) δασκάλα και έκλαιγε στον ώμο της. Βέβαια είχαμε ψιλοτσακωθεί και από το σπίτι και ίσως γι’αυτό να ξέσπασε έτσι σήμερα. Ουφ , ανυπομονώ να τελειώσω τη δουλειά να γυρίσω να τον δω.

Ριτάκι γιατί σε πήραν καλέ με τις ντοματιές τα κορίτσια μας.

Ντελενάκι ρίξε εσύ ορό και όλα θα συνέλθει και ο μικρούλης .

Μαρινάκι μην ανησυχείς μετά την τρικυμία έρχεται η ξαστεριά βρε , όλα θα περάσουν.

Γιοβάννα και εσύ επιρρεπείς στις μικροζημιές , εγώ να δεις , τα ποτήρια και τα πιάτα στο σπίτι μου δεν κυκλοφορούν ποτέ σε ζυγό αριθμό, πάντα μόνο.

Αυτά , καλέ Πετρούλα μου , τι ωραίο σαιτ είναι αυτό για τις πάνες των μικρών μας. Για πες πως παρήγγειλες ; πως στα στείλανε;

καλημέρα!!!

Μαρία welcome back! και εγώ που έλεγα ότι μπορεί να μας κάνατε καμία έκπληξη....:( άντε ελάτε και καμία απο δω.....:D

Joa όντως, περίμενες ποτέ τέτοια αντίδραση;;;:D Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!!

Πετρούλα κανόνισε να κατηφορίσετε γιατί ο Πολωνός ήσυχος ήσυχος θα την κάνει τη λαδιά μου φαίνεται!!!:P

Μαρίνα πάντα τέτοιες επιτυχίες στην κόρη σου!!!! Έτσι πρέπει!:D;)

Εμείς είμαστε καλά, σήμερα με ξύπνησε απο τις 6.30 ΠΑΛΙ!!! οι μύξες είναι λίγο καλύτερα και το βράδυ ήταν ήρεμος αλλά το πρωί τον έπιασε ένας παλιοβήχας και ξύπνησε.....ούτε στον κρεβάτι μας που τον πήρα δεν ξανακοιμήθηκε!:rolleyes:

Η Αναστασία είναι πανευτυχής που πάει στον παιδικό και όχι μαζί με τον μικρό, βέβαια ακόμα είναι τρεις και κούκος αλλά αφού χαίρεται....

Τα λέμε μετά κούκλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα μου μη στεναχωριεσαι!Ολα καλα θα πανε στο τελος!

Και να σου πω και κατι ;Αυτες τις μερες να εισαστε ηρεμοι!Πεταει ο γαιδαρος;Πεταει!!!!

Μωρε συμβαινουν διαφορα στην ψυχουλα τους μεχρι να βρουν τους ρυθμους για αυτο πολυ υπομονη και μη σε περνει απο κατω!

Ντελενη ο μικρος θα παει σε αλλο σχολειο απο τη μεγαλη;Παντως και της φιλης μου φετος τα παιδια χωριστηκαν γιατι ο μεγαλος θα παει παλι σε ιδιωτικο σχολειο αφου δεν τον πηραν στο δημοσιο ενω τη μικρη της, την πηραν!Θεοκουφο ετσι;Τεσπα ο μεγαλος της ειναι πανευτυχης που δε θα εχει απο πισω την ουρα του ενω η μικρη που πηγαινει παιδικο απο 9 μηνων παρακαλω φετος πρωτη χρονια τα εβαψε μαυρα!Εχασε την ασφαλεια του να πηγαινει με τον αδερφο της φαινεται!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

έχεις δίκιο μωρέ Ριτάκι , έτσι είναι , η καρδούλα το ξέρει πως νιώθει τώρα με το σχολείο , αλλά λίγο η δική του ανυπομονησία και γκρίνια λίγο τα δικά μου τα νέυρα που έχουν γίνει κρόσια δεν θέλει και πολύ να ανάψουν τα αίματα μεταξύ μας. Άντε να περάσει η ώρα να πάω σπίτι να τον αγκαλιάσω γιατί νιώθω πολλές τύψεις.

Ντελενάκι γιατί χωριστήκανε τα αδερφάκια στους παιδικούς; όπως και να'χει αφού είναι χαρούμενη η Αν. είναι ενθαρρυντικό αυτό , μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Ξέχασα να σας πω κορίτσια πως μίλησα με την Νατάσα, κάνανε χθες το χειρουργείο , ο Σώτ. είναι μια χαρά , πειράξανε μόνο τις αμυγδαλές οι οποίες κατά τα λεγόμενα του γιατρού ήταν σε αθλία κατάσταση και τώρα τον έχει πλακώσει στα dvd και στα παυσίπονα / 5ωρο μέχρι να αναρρώσει τελείως. Πάντως τέλος καλό όλα καλά.

Αντε!Και την ειχα στο νου μου αλλα λεω για να μη μας πει τιπτα δεν θα την κανανε τελικα την επεμβαση!

Παντως ημουν σιγουρη οτι υγρο και κρεατακια δε θα πειραζαν τελικα!!!!Θυμαστε που το ειχα πει;;;;;Τελικα doctor ειμαι!!! ;)

Νατασσακι μου!!Σιδερενιος!Θα σε παρω τηλεφωνο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

να τα παρατήσεις όλα και να πας το Σοφάκι στον Κίσσαμο να δει και την άλλη όψη του γάλακτος.χιχιχιχι (παρένθεση η Σοφία έχει γίνει έξπερτ στη γεωγραφία , νομίζω ανακάλυψα σε ποιο μάθημα θα είναι άριστη στο μέλλον

Η Σοφία μας θα μάθει καλή γεωγραφία και αυτό είναι σίγου. Εσύ πάλι όχι. Κίσσαβος παιδάκι μου. :):):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα δεν είπα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Είμαι στη δουλειά, πήζω και έχω ακούσει τα άπειρα κουφά. :mad::mad::mad:

Κίκο μου μην στεναχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά. Μην τον αποπαίρνεις μωρέ τον Αναστάση σου αυτές τις μέρες. Είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός και θέλει το χρόνο του το παιδί. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα στρώσουν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...