Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρηγορη καλησπέρα κι απο μενα πριν κλεισω το μαραφετι...

Ουουου θα εχετε πολύ πραγμα για αναγνωση οι απογευματινες!!!

Ιωαννα (giov) με το καλό να εγκατασταθειτε και πάλι στο φρεσκοβαμμενο σπιτι και με υγεια!!!!

Ιωαννα (joa) ευχομαι πάντα τετοιες ευχαριστες και ανυπομονες αντιδρασεις του Χρηστακου για το σχολειο και την εκπαιδευση γενικότερα!!

Κικη δε σου μιλάω γιατι αφηνεις αστεφανωτο τον κανακαρη μου με τα προξενια που μαγειρευεις!!!Ακους εκει...ο Πολωνος με την νυφη μου!!!!χμμμμ!!!!:mad::mad:

Καλό μεσημερι και φιλια!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι, έτσι μ' αρέσει που σφάζονται παληκάρια και τι παληκάρια κουκλιά και πιπίνια για την κόρη μου, που το ξέρω στο τέλος δε θα την πάρει κανένας τέτοια τρελόπαιδο που είναι!

Ιωάννα σε βλέπω να έχεις άλλα προβλήματα φέτος! Δε θα κλαίει ο Χρήστος το πρωί που θα μπαίνει στο σχολικό, αλλά το μεσημέρι που θα τον παραλαμβάνεις γιατί θα ήθελε να μείνει κι άλλο! Μωρέ δε συμφέρει, αυτό είναι χειρότερο, στείλτον στον παλιό σταθμό τουλάχιστον εκεί γκρίνιαζε μέχει να μπει στο σχολικό! :)

Πείτε μου τώρα ποιός πλανήτης είναι ανάδρομος, γιατί δε μπορεί κάθε τηλεφώνημα που λαμβάνω να είναι μια αναποδιά!!! Γίνομαι όμως όλο και πιο bitch, πλάκα έχει! :shock::shock::tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσα! Καλησπέρα!!!! Γυρίσαμε κι εμείς!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα απ'όσα έχετε γράψει! Δεν προλαβαίνω!!! Έχω και ένα σωρό να μελετήσω και στο φ/β... θα με πάρει το ξημέρωμα!

Σιγά σιγά όμως, θα επανέλθω!

Ξεκινήσατε τα σχολεία σας? Πώς τα πάνε παλαιοί και νέοι μαθητές?

Άντε τώρα να αρχίσουμε να οργανώνουμε και τις συναντήσεις μας!

Τα νέα μας... πολύ καλά! Τελικά έχουν απόλυτο δίκιο αυτοί που λένε πως ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας! Νομίζω πως αυτή ήταν η καλύτερη εβδομάδα των διακοπών μας απ'όλο το καλοκαίρι! Τέλειος καιρός, ζεστή θάλασσα, καλή παρέα και λίγος κόσμος! Και μέχρι την Κυριακή είχαμε και τον μπαμπά μας παρέα αφού είχε άδεια λίγες μέρες!

Αν δεν βάφτιζε η κολλητή μου την κόρη της το Σάββατο, δεν θα γυρνούσα ακόμα!

Γιορτάζει και το Λουτράκι αυτές τις μέρες (λόγω της Παναγίας), οπότε είχαμε και πανηγύρι. Πήγα και το παιδί μου να κοινωνήσει σήμερα (ως καλή χριστιανή που είναι!) και ενθουσιάστηκε!

Βέβαια, η προσγείωσή μου στην Αθηναϊκή πραγματικότητα ήταν απότομη... Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο καλός μου, αλλά μέσα σε τρεις μέρες (από την Κυριακή ως σήμερα) κατάφερε να κάνει ένα σπίτι χειρότερο απ'ότι όταν έλειπα τρεις βδομάδες... Ρούχα... φαγητά... μπουκάλια από νερό, μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά... άλλο να σας τα λέω κι άλλο να το βλέπετε! Δεν ξέρω από πού να αρχίσω!!!

Για την κόρη μου, δεν θα σας πω τα γνωστά (ότι οργιάζει και το μυαλό της είναι μόνο στο πού θα πάμε και με ποιον...) θα σας πω όμως, ότι ερωτεύτηκε!!!! Τον Πάνο! Η μόνη της έννοια ήταν πότε θα πάμε στην παραλία να δει τον "φίλο" της! Αααααχ! Καλοκαιρινοί έρωτες!

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο... τώρα που άρχισε να δροσίζει ο καιρός, αρχίζουν και τα πρώτα κρυωματάκια? Γιατί το μεγάλο μου το "μωρό" κρύωσε! Έχει μυξούλες!

Αυτά τα νέα μας για την ώρα...

Πάω να χαζέψω καμμιά συνταγή, γιατί μόλις μου ήρθε μια έμπνευση να φτιάξω γιουβετσάκι αύριο!

(Μαργαρίτααααααα! Κοιμάσαι? χαχαχαχα)

mrdIp3.png

Πάω να χαζέψω καμμιά συνταγή, γιατί μόλις μου ήρθε μια έμπνευση να φτιάξω γιουβετσάκι αύριο!

(Μαργαρίτααααααα! Κοιμάσαι? χαχαχαχα)

Προς τι ο γελωτας;Για σε παρακαλω... που θα μου πεις οτι κοιμαμαι πριν απο σενα!Τσς τσς!

Και γιουβετσακι θα σας πουμε κυρα Μαριιι και απο ολα!

Παντα διαθεσιμη!24/7 :tongue:

Εχω καταθεσει ολες μου τις αποψεις σχετικα με το γιουβετσι εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=3519.0

Εφυγα καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααααα

ο Χρηστος και χθες με κλαμματα το μεσημερι μιας και δεν ηθελε να φυγει παλι ....Το παογευμα γυρναω απο την δουλεια και τον βλεπω ντυμενο ,ετοιμο ..ειμαι ετοιμος μαμα παμε σχολειο μου!!βρε καλο μου βρε χρυσο μου ειναι κλειστο το σχολειο..οοοχι εγω θελω να παω!!

Γειτονακι μου καλως μας ηρθες!!!!παντα να περνατε καλα...απο μικρη στις γκομενοδουλειες το σοφακι ...Αχ θυμηθηκα τον Βασιλη!!!τρελος ερωτας στο νηπιο!!!!

Μαρινακι η γκαντεμια συνεχιζεται ???

Και ναι το τελειο νεο για μενα...γυρισαν οι συναδελφοι και αυριο καααθομαι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!!!

Αντε Ιωαννα να καθησεις κι εσυ επιτελους...Πάντως τι ωραια που ειναι μεχρι να ερθεις την Τριτη να μπεις στο κλιμα τσουπ η Πέμπτη και μετα τετραημερο...

Μαρακι καλως ήρθατε!!!Πραγματι ο Σεπτεμβρης ειναι ο καλύτερος μηνας και αν δεν εριχνε αυτη την παλιοβροχή σιγουρα θα καναμε κι εμεις καμια εξορμηση αλλα για να δουμε πως θα πάει, γιατι ο Σεπτεμβρης προβλέπεται ζεστος!!

Ριτα τετοια ωρα τι εκανες βρε..μη που πεις σαλτσα!!!!!

Μαρινα τι εγινε??Γκαντεμοσκονη σου εριξαν ρε παιδι μου???Ολα καλά ευχομαι!!!

Κικη που εισαι;;;Φανερωσου!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Ιωαννα ο ανδρας μου ακομα το φερει βαρεως που μια απο τις πρωτες μερες πηγε να τον παρει απο το σχολειο και αντι να χαρει που τον ειδε εκλαιγε γιατι δεν ηθελε να φυγει!χαχα!

Κι ομως γονονται κι αυτα!Ετσι καλα να συνεχισετε!!!

Πετρουλα οικοκυρικα μεχρι αργα χθες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...