Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολα σχετικα ειναι μωρε με τις ιωσεις...λαχειο που λενε....

Αντε καλη αρχη !την ιδια προσαρμογη καναμε και εμεις περισυ αν θυμασαι και ολα μια χαρα!Θα του αρεσει πολυ!

Ωωωω και ξεχασα να σχολιασω τον υπερ σκυλο.....Ωρε Πετρουλα.....χαρα στο κουραγιο σου!Τιποτα αλλο δε σου λεω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια και απο εμένα. Περάσατε ωραίο ΣΚ από ότι διάβασα. :P:p:p:p Το δικό μου πάλι ήταν πολύ κουραστικόοοοοοοοο γιατί εκτός από τα βαψίματα κλπ έχουμε αναλάβει και τα ποτίσματα στα κηπευτικά κλπ του μπαμπά μου, τις γλάστρες και τους κήπους της μαμάς μου........ και μιλάμε για πολύ πράγμα.... όχι αστεία :mad::mad: επίσης κάτι κοτόπουλα, που θέλουν τάϊσμα καθημερινά τα σκασμένα :tongue::tongue::tongue:, το σκύλο και 4 γατιά της γειτονιάς που όμως έχουν μάθει και έρχονται εδώ για μαμ :mad:. Κοντεύω να σαλτάρω και από Τετάρτη τελειώνει και η άδεια μου. Τι θα πρωτοκάνω; Οέο; Επίσης να σας πω ότι έχω ταράξει το σπίτι της μάνα; μου στις ζημιές. Εκτός από το ατυχηματάκι με το πλυντήριο, έχω σπάσει 4 ποτήρια και 1 πιατέλα. Δεν βρίσκομαι! Θέλω να πάω σπίτι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!

Σουλίτσα καλώς μας ήρθες. Μην ανησυχείς και θα μπεις και εσύ στους ρυθμούς σου.

Joa καλή αρχή στον Παιδικό. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Χρήστος σου, γιατί ναι μεν αλλάζει παιδικό αλλά ήδη ξέρει τι γίνεται σε αυτό το χώρο, ότι η μαμά φεύγει κλπ. Καλή προσαρμογή σας εύχομαι.

Σανσαν δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ιώσεις. Αν ήταν η πρώτη χρονιά της Κάτιας σου στον παιδικό θα έλεγα ναι αλλά έχει πάει ήδη 2 χρονιές..... καλά δεν λέω; Νομίζω ότι τα δύσκολα πέρασαν. Θα θηλάσεις κιόλας και θα προφυλαχτεί ο μπέμπης.:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσια ,

Φυγαμε και εμεις σκ χωρις τεκνα. Πηγαμε στο λατρεμενο μας ξενοδοχειο στη Καντια εξω απο το Ναυπλιο και περασαμε τελεια. Είναι η τριτη φορα που φευγουμε χωρις παιδια και η πρωτη φορα που κοιμηθηκα το βραδυ.

Στον παιδικο δεν πηγαμε ακομα γιατι δεν ειμαι καθολου σιγουρη αν θελω να παει. Την αλλη εβδομαδα μαλλον θα αποφασισουμε.

Αυτα φιλια

Διαφημίσεις

Καλή αρχή σε Τίμο, Ανδρεάνα, Χρηστάκο και όποιο άλλο παιδάκι ξεκίνησε σήμερα το σχολείο (συγνώμη αλλά τα μπέρδεψα λίγο για το ποιός ξεκίνησε πότε!)

Μπράβο Ντινάκι που περάσατε όμορφα και ξεκουραστήκατε το Σκ! Και σε άλλα με υγεία! Για το σταθμό πάρε το χρόνο σου και να δεις ότι μόνη σου θα αποφασίσεις και θα ξεκινήσει ο Παναγιωτάκης (καλά μην το παρακάνεις και πάτε με τη μία στην τελετή λήξης του σχολικού έτους:tongue:)

Χτες ήταν πολύ όμορφα στο πάρκο με τα πιτσιρικάκια της Joa! O μικρός της ότι και να λέω είναι λίγο!!! Είναι τόσο απίστευτα ξαθνός και γαλανομάτης που σε μαγεύει! Ο Χρηστάκος πάλι, που τα έχει τακιμιάσει μια χαρά με το Γιώργο, ψήλωσε πολύ και έχει κάνει γάμπα αθλητή του στίβου!

Γιοβάννα κουράγιο άντε να φτάσετε στο τέλος με τα μαστορέματα να ηρεμήσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Πρεμιερα χθες στον παιδικο και ο χρηστος ενθουσιασμενος!!!με το που φτασαμε μου λεει αυτο ειναι το σχολειο μου???ναι του λεω και δεν προλαβα καν να πω το ονομα στην εισοδο και ξεχυθηκε μεσα!!αρχισε να σκαρφαλωνει και να τρεχει οταν ηρεμησε λιγο πηγαμε και ειπαμε το ονομα μας και πηραμε ενα καρτελακι ...γνωρισαμε την ψυχολογο και μας ειπε οτι μπορει να ξεκινησει απο αυριο κιολας να πηγαινει 2ωρο τα πρωινα αλλα επειδη δεν μπορουμε θα το ξεκινησουμε αυριο και θα παμε και σημερα το απογευμα..επαιξαν,χορεψαν ,τραγουδησαν στο τελος τα κερασαν κεικ βανιλια και χυμο τραγουδησαμε καληνυχτα και φυγαμε ...με κλαμματα!!!ηθελε να κατσει εκει ..θελω να κανω νανι στο σχολειο μου να χτυπιεται στο αυτοκινητο..

Εν τω μεταξυ μεσα σε ολα εψαχνε και τον Γιωργο..ο Γωγος που ειναι μαμα???

Συνονοματη να σου πω οτι οι κοτες αντεχουν νηστικες μεχρι κι 5 μερες!!(τους ειχα κανει crash test)ταλουλουδια μεχρι 3 μερες αποτιστα ,τα δνετρα αντεχουν μεχρι και εβδομαδα...Ειμαι Η ακαματα κορη με το ονομα...σου ποτιζω τεραστιο κηπο σε ενα τεταρτακι ...η μανα μου ειχε απογοητευτει και ευτυχως που παντρευτηκα και χωνει τον αντρα μου χαχαχα

Πικουλινα μου οποτε νοιωσεις ετοιμη ..εξαλλου το ελεγε και χθες η ψυχολογος η καλη διαθεση του γονιου παιζει πρωτευοντα ρολο...αλλα σκεψου και τα θελω του παιδιου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Joa σούπερ τα νέα από τον παιδικό! Μπράβο ρε παιδί μου, άντε να πηγαίνει με χαρά φέτος ο Χρηστάκος να ηρεμήσετε κι εσείς!

giovanna καλή συνέχεια σε όοοοοοοολα αυτά που σου έπεσαν μαζεμένα και είπαμε ε? Νακριά από γυαλικά!:tongue:

Σουλίτσα καλώς όρισες! Καλή προσαρμογή!

Πετρούλα ο σκύλος σου είναι κούκλος!!!

Μάλλον ξύπνησε το ένα από τα δύο μου τέκνα, κάτι ακούω να ''στριφογυρίζει'', πάω να δω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;

Σας έχασα 4 μέρες τώρα αλλά ομολογώ ότι τρέχω συνεχώς και σήμερα το πρωί που ξεκίνησα να σχολιάζω κάτι φώτο από το φατσοβιβλίο ήρθε η κολοκύθα και με πήρε 9 η ώρα νταν και δεν πρόλαβα πολλά πράγματα.

Από χθες βάλτε και εμάς στο ξεκίνημα του παιδικού και ενώ ο Αν. είναι σχετικά ευδιάθετος με το που πατάμε το πόδι μας εκεί ακούει κάποια πιτσιρίκια που κλαίνε και φωνάζουν και μετά δεν θέλει με τίποτα να μου αφήσει το χέρι. Από ‘κείνη την ώρα έχω ψυχοπλακωθεί και φοβάμαι πολύ μήπως ζήσω και εγώ κάτι αντίστοιχο γιατί ειλικρινά δεν θα το αντέξω με τίποτα, νομίζω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Κατ’άλλα αυτή τη βδομάδα θα είναι περίοδος προσαρμογής , θα κάθεται 1-2 ώρες καθημερινά και από την επόμενη εβδομάδα βλέπουμε. Το δυσάρεστο είναι ότι τους ενημέρωσα πως θα κάθεται μέχρι αργά , δηλαδή θα τον παραλαμβάνουν 3 30 μ.μ αλλά δεν έχουν λέει κρεβατάκια για να κοιμάται παρά μόνο στρωματάκι για να ξεκουράζεται. Εκεί ψιλοφρίκαρα να πω την αλήθεια αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω.

αυτά τα δικά μας τα νέα.

Θα επανέλθω σε λίγο με τα δικά σας.

φιλιά

Καλημερα!

Ιωαννα μπραβο !Το να κλαιει για να μη φυγει ειναι οτι πιο ευχαριστο ειχα ακουσει τοτε!!χαχα!Ετσι να συνεχισει αν και ημουν σιγουρη οτι θα του αρεσει!

Κικη μην αγχωνεσαι λογικο ειναι να ειναι επιφυλακτικο και μαζεμενο το παιδι αν ακουει αλλα να κλαινε για αυτο ρωτα ποιες ωρες μπορειτε να πατε για αρχη για να μην το παραακουει ολο αυτο.Τωρα τι ωρα πατε;Ισως απο τις 10 και μετα θα ηταν η ιδανικη ωρα για αρχη που εχουν ηρεμησει τα περισστερα.

Οσο για το μεσημερι....και εγω πλεον τον Γρ.3-3μιση τον περνω και δεν κοιμαται ποτε εκει ουτε περισυ κοιμοταν ποτε(δεν ηθελα κιολας να κοιμαται μεσα σε τοσα παιδια με τις ιωσεις κτλ).Οταν λενε στους παιδικους στρωματα εννοουν κατι στρωματακια που τα βαζουν να ξεκουραστουν.Οι περισσοτεροι σταθμοι τετοια εχουν για αυτες τις ηλικιες και οταν λενε δεν εχουν κρεβατια εννοουν οτι δεν εχουν κουνιες.

Αλλα να σου πω φετος και αυτα που κοιμοντουσαν περισυ μετα το φαγητο(καποια τα πηγαιναν και πολυ πρωι για αυτο) απο οτι μου ειπε ο γρ. δεν κοιμουνται πια οποτε δε νομιζω να εχετε θεμα την ωρα που θα τον περνεις,δεν ειναι και τοσο αργα.

Ξαναρχομαι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Κικο μου στο 50% των σταθμων αρκετα παιδακια κοιμουνται στο πατωμα με στρωματακια ..λιγοι σταθμοι εχουν κρεβατακια για τοσα παιδακια..

Οσο για την προσαρμογη κρατα γερα ολα θα πανε καλα!!!εγω εχω τραβηξει πολλα με τον χρηστο περσι και το μονο που θα σου πω ειναι οτι και να κανει το παιδι επ ουδενι δεν πρεπει να πεις δεν πειραζει μωρε ας μην παει σημερα...το εχασες μετα το παιχνιδι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!

Joa ο Χρηστάκης ετοιμάζεται για μετακόμιση;;;:D:D:D

Κίκο κράτα γερά!

Κορίτσια και εγώ έχω τρέξιμο αυτές τις μέρες,....:mad: ο μικρός πάλι με βήχα χθες το βράδυ, δεν του έδωσα τίποτα όμως(κρατάω αντιστάσεις!!!) τον πήρα στο κρεβάτι και κατά τις 3 ηρέμησε...Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα είναι καλύτερα...

Επανέρχομαι (ελπίζω!)...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και από μενα.

σήμερα πρώτη μερα στον παιδικο και για την κόρη μου και απο οτι μου ειπε ο αντρας μου ειχε λιγα μουτρα!!!!

Του ειπανε αυτην την εβδομαδα το ωραριο τους εινια 9-11 και ψιλοφρικαρα.Δεν καταλαβα γιατι και φυσικα ο καλος μου δεν ρωτησε παραπανω λεπτομερειες.

Κική μου λογικο το βρίσκω και εγω να επηρεαζεται απο τα αλλα παιδακια που κλαινε.Θα συνηθίσουν και αυτα θα ηρεμησει και ο δικος σου.

Κατα τα υπόλοιπα δεν μπορω με τιποτα να συγκεντρωθω στη δουλεια.Βαριεμαι απιστευτα.Ουφ!!!

Λεμε να βαψουμε και το σπιτι και να βαλουμε κια γυψινα στο σαλονι και να δω πως θα τα καταφερω .Με εχει πιασει ενα αγχος.

Καλημερααααα

Συνονοματη να σου πω οτι οι κοτες αντεχουν νηστικες μεχρι κι 5 μερες!!(τους ειχα κανει crash test)ταλουλουδια μεχρι 3 μερες αποτιστα ,τα δνετρα αντεχουν μεχρι και εβδομαδα...Ειμαι Η ακαματα κορη με το ονομα...σου ποτιζω τεραστιο κηπο σε ενα τεταρτακι ...η μανα μου ειχε απογοητευτει και ευτυχως που παντρευτηκα και χωνει τον αντρα μου χαχαχα

Ελα να κανουμε παρεα.Μια απο τα ιδια και εγω.αν περιμενανε τα λουλουδια και τα ζωντανα απο μενα θα ειχαν εξαφανιστει προ πολλου!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...