Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Το έχετε ρίξει στις βόλτες; Εγώ βρήκα ένα παλιό λαπιτόπι της αδερφούλας μου και βολεύτηκα. Του λείπουν κάτι πλήκτρα και πρέπει να είναι μονίμως στην πρίζα για να δουλεύει, αλλά τη δουλειά του την κάνει.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα μαστορέματα στο σπίτι μου συνεχίζονται και εμείς έχουμε μετακομοίσει στους δικούς μου που διακοπάρουν στην Κρήτη....... ζηλεύω. Σήμερα είχα και περιπετειούλες. Ξεκίνησε στραβά η μέρα βέβαια, σπάζοντας ένα ποτήρι :mad::mad: Στη συνέχεια βάζω να πλύνω κάτι κουρτίνες και ξέχασα ότι το μπάνιο της μαμάς μου δεν έχει παροχή για το πλυντήριο και βάζει το σωλήνα στην τουαλέτα...... Το βάζω να δουλέψει και βγαίνω στη βεράντα να σκουπίσω. Μπαίνω κάποια στιγμή μέσα και βλέπω μια Αλεξάνδρα ανεβασμένη σε μια καρέκλα και να κοιτάζει κάτω άλαλη. Κοιτάζω και...... είχε γεμίσει ο τόπος νερά. :mad::mad::mad::mad: Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω, να σήσω το πλυντήριο, να μαζέψω τα νερά, να κατεβάσω το παιδί...... Τελικά επί 1,5 ώρα μάζευα νερά και έχω απλώσει και δύο χαλιά και κάτι πατάκια για να στεγνώσουν.

Βάλτε και εμένα σε αυτούς που δεν κοιμήθηκαν καλά χτες. Η Αλεξάνδρα ξύπνησε στις 06.20 και φώναζε βοήθεια.

Πετρούλα τελικά το κουταβάκι σας ήπιε καφέ;; χι, χι, χι!! Θηρίο είναι!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβάνα πολύ γέλασα με τη μικρή που σκαρφάλωσε στην καρέκλα!!!! Σωστή όμως, όχι και να βραχεί!:D:D:D

Και εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά χθες... και σήμερα σέρνομαι και έχω μια δουλειά πάνω απο το κεφάλι...ουφ! Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα είναι καλύτερα τα πράγματα....;)

Φεύγω τσούπρες, τα λέμε μετά

ΥΣ το σκυλάκι σας είναι κουκλί Πετρούλα και να ξέρεις ο μακαρίτης ο Ντένις μας έπινε πάντα λίγο καφέ μαζί με τη μαμά μου μπορεί και ο δικός σου να θέλει να σου κάνει παρεούλα!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

Η Κατια μας θα παει παιδικο αλλα ξεκινανε 12 Σεπτεμβρη. Τουλαχιστον ετσι θα εχω το πρωινο με το μωρο και θα μου τη φερνουνε με σχολικο. μετα το μεσημεριανο κανονικα κοιμαται 2 ωριτσες. Τωρα για τις ιωσεις θα θηλαζω λογικα οποτε ελπιζω στο να προστατευτει.. Ας οψεται!

Εχω ακουσει και πολλες ιστοριες για αδερφακια που τα κρατησανε σπιτι αλλα τα μωρα κολλουσαν ουτως η αλλως. Στην αρχη δισταζα αλλα το πηρα αποφαση. Ελπιζω να ειναι η σωστη! Αυτη ειναι η κυρια ανησυχια μου τωρα που περιμενω τον μπεμπη και δυστυχως μετριαζει και τη χαρα μου το γεγονος οτι σκεφτομαι μηπως τον θεσω σε κινδυνο..

Παμε για μπανιο...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα!!!

Ιωαννουλα σου ηρθαν μαζεμενα ε;;;Πωπω αυτες οι αναπάντεχες ζημιες ειναι το χειροτερο μου!Σημασια εχει όμως οτι τα εφερες βολτα ολα και εκανες και μια γενικη στη μανουλα!!:tongue:

Sun sun τιποτα δεν ειναι δεδομενο για τις ιωσεις...κι εγω τον Αν δεν τον εστειλα (δεν μας ειχαν ειδοποιησει κιολας) και το μωρο ειχε μυξουλες το πρωτο διαστημα..Οταν ξεκινησε ο Αν ποτε δεν αρρωστησε ουτε ο ιδιος, ουτε και το μωρό μεχρι σημερα και ετσι ευχομαι και ελπίζω να πάει κι ο χειμωνας μας!!Εσυ θα παιρνεις τα μετρα σου οσο μπορείς με κανονες καθαριοτητας για τη μικρη και για ολους!!

Ο σκυλος μεγαλωσε πολύ και ενιοτε μας κανει τη ζωη δυσκολη με τις βρωμοδουλειες του αλλα τα παιδια τρελαινονται, ειδικα ο μικρος αν τον δει, δεν καταλαβαινει τπτ γουρλωνει τα ματια και δεν κρατιεται!!Επίσης αν του πει πως κανει ο Σιμπα κανει "βουου" χαχα

Ο Αν ειναι πιο μαζεμενος καθως τον εχει ριξει πάνω στο παιχνιδι 2-3 φορες και του εγλειφε τη μουρη...χαχαχα

Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!!

Το δικο μας Σαβ/κο ειναι γεματο, περιλαμβανει βολτα σε Magic Park, μια βολτα μεχρι το Βόλο και επισκεψεις σε φίλους!!!

Φιλια πολλά!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας φιλενάδες, δεν έχω και τρελά κέφια σήμερα μάλλον το αντίθετο! Και το έχω ρε γμτ έντονο το προαίσθημα όταν ειναι να στραβώσει κάτι, έλεγα τόσο καλά περάσαμε το Καλοκαίρι, δεν μπορεί κάπου μου τη φυλάει! Τέσπα δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ θα τα πούμε στα ιδιαίτερα!

Κατά τα άλλα πόπο ρε Ιωάννα ,ειδικά το σκηνικό με το πλυντήριο και τα νερά είναι άστα να πάνε! Φοιτήτρια είχα τέτοιο θέμα, γιατί το πλυντηριάκι που είχα έπρεπε να θυμάμαι κάθε φορά να βάζω το σωλήνα στο νεροχήτη και κάμποσες φορές το ξέχασα με τα γνωστά αποτελέσματα!

Sun-sun η Κάτια αν δεν κάνω λάθος δεν πηγαίνει πρώτη χρονιά σταθμό, επομένως φαντάζοναι δε θα αρρωσταίνει και τόσο συχνά και εκτός αυτού, και σταθμό να μην πήγαινε δε θα μπορούσες σε αυτή την ηλικία που είναι να την αποκλείσεις όλο το Χειμώνα από το να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκια ώστε να μην κολλήσει κάτι! Όλα καλά θα πάνε!

Πετρούλα ο Σίμπα πρέπει να είναι πανέξυπνο σκυλάκι!!! Του δώσατε βέβαια και εσείς σωστό όνομα, όχι σαν άλλους που ονομάζουν τα σκυλάκια "Λόλα", άκου "Λόλα"!:) :) :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααα

Καλη αρχη και στα υπολοιπα παιδακια που ξεκινανε σημερα(και εμεις και εμεις!!)

Το ΣΚ ηταν αρκετα κουραστικο μιας και ο αντρας μου δουλευε και τις 2 μερες (τι πρωτοτυπο!!)και ξεπατωθηκα με τα 2 πιτσιρικια ..Χθες συναντηθηκαμε με την Μαρινοοικογενεια και πηγαμε στο παρκο και περασαμε υπεροχα!!!ο Χρηστος εδω και μερες ηθελε να δει τον Γιωργο και χθες τον ειδε!!!τον αγαπαει πολυ και παιζουν πολυ καλα μαζι ...οσο για το πονηρο μουτρακι την Μαριαλενα...καλε αυτο το μικρο ειναι ατρομητο !!σκαρφαλωνει παντου και δεν κολλαει!!!!κασκαντερ κανονικος...το βουδακι απολαυσε την βολτα του στο καροτσι μιας και ειχε πολλα να δει !!!

Συνονοματη τι επαθες ρε κοριτσι!!!!!τον εχω παθει και εγω αυτον τον εφιαλτη στο σπιτι το παλιο και ενω ημουν στην κουζινα εβλεπα τα νερα να κατεβαινουν την σκαλα!!!φρικη...η αλεξανδρα ομως κυρια!!!!σιγα μην βρεξει το παπουτσακι της!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και απο μενα.

Επεστρεψα στη δουλεια και μου κακοφαινεται πολυ!!!!!

σιγα σιγα θα σας διαβασω και θα επανερθω στους ρυθμους μου.

Καλη αρχη στους παιδικους.

Εμεις αυριο!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιες !!!Τυχερες φιλεναδες μου!Δουλευουμε!Ουαου!!!!

Καλα το παω;;;

Χαχα!!Ωραια περασαμε το σκ αν και μας τα χαλασε ο καιρος οπως σας ειπα ηδη στα ιδιατερα διαμερισματα μας....και το σαββατο εβρεχε καταρρακτωδως στο τολο οπου μειναμε αλλα ειχαμε καλη παρεα και διασκεδασαμε εστω και φθινοπωρινα!

Σαν σαν καλα σου λεει η πετρουλα μην προεξοφλεις τπτ.Και εγω περσυ ειχα πειστει οτι η χρονια μας θα παει χαλια και ομως περα απο τη γνωστη υπερ-μυξα δεν αρρωστησαμε περαιτερω..προφανως σταθηκαμε απλα τυχεροι και το ιδιο ευχομαι και για εσας τωρα με το μωρο αλλα και για ολα τα παιδακια.Αλλα μην ακους και πολλα, πολλα ,ολοι λενε οτι δε ξερουν παιδια να μην αρρωσταινουν αλλα τελικα εγω ξερω καμποσα σε μεγαλυτερες ηλικιες οπως τα δικα μας ;)

Τα προβλεπομενα- μυξοβηχαλκια δλδ- δεν ειναι δα και τπτ σπουδαιο!Σας ευχομαι να μην εχετε ουτε και αυτα λογω του μωρου και ολα να κυλησουν τελεια!

Μεγαλωσε και η κατια σου και θα ειναι σιγουρα καλυτερα απο αποψη ιωσεων.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα ριτακι !!!

ετσι ετσι αλλη μια ευτυχισμενη εργαζομενη!!!

αληθεια εβρεχε το σκ??στην αθηνα ειχε πολυ καλο καιρο ...εμεις το απογευμα στις 6 σημερα ξεκιναμε και θα παμε οικογενειακως (χωρις το βουδακι ομως)..

οι ιωσεις οσο μεγαλωνουν τα παιδακια και αποκτουν αντισωματα μειωνονται ..εμας ο χρηστος περσι σε σχεση με την πιο προηγουμενη χρονια ειχε αισθητη βελτιωση και βεβαια πανω απο ολα ειναι θεμα οργανισμου..αλλα ειναι πιο ευαισθητα και αλλα λιγοτερο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...