Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα εγώ δεν κουτουλάω, ηταν σούπερ που δεν ξύπνησα στις 6.30 αλλά στις 8! Πήγαμε σχολείο , η μικρή ανέβηκε μόνη της τα σκαλιά με το Γιώργο αλλά πάλι όταν πήγε να την αγκαλιάσει η δασκάλα τα έμπηξε για τα καλά! Περίμενα κανένα 5' και την άκουγα να κλαίει μετά έπιασε τα παιχνίδια στην τάξη και σταμάτησε! 1.30 θα πάω να τα παραλάβω, τώρα μίλησα με το σταθμό και μου είπαν ότι έφαγε κιόλας πρωινό οπότε πιστεύω θα συνηθίσει! Έρχεται και Σκ να μην τους πέσει βαρύ το σχολείο! Χεχεχε! Το απόγευμα και το Σκ λέμε να πάμε για κανένα μπανάκι, ψήνεται καμία ή μου είστε κρυουλιάρες? Κατά τα άλλα έχω ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρω τι να κάνω!!! Πάω καλά???

Sun-sun η Κάτια θα πάει σταθμό?

Ιωάννα όντως άντε να επιστρέψεις κι εσύ στο μειωμένο ωραριο γιατί σε έχουν στο τρέξιμο!

Που γυρνούσες χτες Ριτάκι και θες 2-3 καφέδες εεεε???

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βολταρα μεχρι πρωιας και σημερα εχω συνεχεια με τα του συζυγου αυτη τη φορα!

Μαρινακι εμεις θα παμε για μπανακι αλλα θα εκδραμουμε προς επιδαυρο.

Ομως την αλλη βδομαδα κανονστε να βρεθουμε βρε κοριτσια!Θελετε κανα απογευμα να τα παμε για ποδηλαταδα;Αλλα που;Κανα Ζαππειο που εχει απλα;Ψηνεστε;

Μια χαρα η μικρη καναδυο μερες και θα στρωσει!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε;;Εγω σπίτι σημερα και απολαμβανω τον καφε μου εξω στην αυλή, ο Αναστασης ποδηλατεί και ο μικρος μετα απο μια καλή δοση φρουτοκρεμας κοιμααααται...

Μαρινα πως ηταν σημερα τα παιδια που τα πήγες εσυ σχολειο??Ενταξει η μικρη συνήλθε?

Πετρούλα μήπως να ευχηθούμε η τρίτη εγκυμοσύνη να είναι δίδυμη;;;;;:rolleyes:

Όχι Ελένη μου ευχαριστω!!Προτιμω γερό παιδακι φυσικά αλλα οταν ερθει εκεινη η ωρα και το αποφασισουμε , μη φερει και παρέα...Αν ερθουν πάλι σαν τους χιώτες, ευπρόσδεκτα!!!!!!

Γιοβαννα πως πάν' οι εργασίες??Κι εγω δεν τις μπορω αυτες τις δουλειες και κυριως μαστορια μες τα πόδια μου αλλα μετα εκεινη η μυρωδια του φρεσκοβαμμενου σε προδιαθετει διαφορετικά...

Οσο για το "ρε" το λέμε κι εμεις συχνα πυκνα και παντοτε του λέω οτι δεν ειναι ωραια λέξη να την λένε τα παιδακια αλλα απο την αλλη το λέει τοσο χαριτωμενα που δεν επιμενω κιολας..."ελα ρε μανουλα να παιξουμε!!"

Το βατραχακι που χαθηκε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!

Βλεπω μαρινα η μικρη ακολουθει τον δρομο του χρηστου ..κλαμματα και μετα το ξεπερναει....ειναι και νωρις ακομη..

Εγω το ΣΚ θα ειμαι μονη μου ..ο αντρας μου δουλευει και κ Σαββατο κ Κυριακη ...οποτε θα ειμαι σπιτι ..δυστυχως δεν μπορω να συμμετασχω σε βολτες αν και πολυ θα το ηθελα!!

Πετρουλινι ζηλευω θελω και εγω να καθομαι τις Παρασκευες μου!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω κοιμηθηκα καλά..το παιδακι μου αποφασισε να ξυπνησει μονο μια φορα το βραδυ και το πρωί πάλι κατα τις 8..Αν και διακεκομμενος ο υπνος ενα 7ωρακι το κλεισαμε!!!

Καθε μερα και καλύτερα Μαρινα για τη μικρή, ειμαι σιγουρη οπως λέει κι η Ριτα πως απο βδομαδα θα ειναι μια χαρα!!!

Ριτα καλή εκδρομουλα!!!

Ναι Δευτερα αν και η διευθυντρια μου ειπε θα παρουν αρχικα ολα τα παλια και σταδιακα θα ερχονται τα νεα..λέτε με τα κλάματα των αλλων να εχουμε κανενα θεμα????

Οχι μωρε δε θα εχετε θεμα!

Και εμας απο εχθες αρχισαν να ερχονται τα νεα σταδιακα και απο οτι μου ειπε ο μικρος καποια εκλαιγαν αλλα απαντουσε μονος του ''ειναι μικρα για αυτο'' κι ας ηταν στο ιδιο τμημα.....χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω μονο δεν κοιμηθηκα καλα???

χθες ο χρηστος ηθελε γαλα στις 11 το βραδυ ,ηπιε μια ποτηραρα και κοιμηθηκε..με αποτελεσμα ξυπναει στις 3 μουσκεμα , σεντονια ,πιτζαμακια οποτε αλαλξε παιδι ,σεντονια και ξανα υπνο ..5.20 ξυπνησε το βουδακι και τελος....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρουλίνι χαχαχα!Ε όχι και σαν τους Χιώτες η τρίτη εγκυμοσύνη!!! Παραπάει!

Για τη μικρή τα γράφω πιο πάνω!

Ποδηλατάδα λες Ριτάκι την άλλη εβδομάδα ε? Χμμμ ωραία ιδέα, να το ξανασυζητήσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωχ μωρε Ιωαννα μου...ειναι και το μωρο που ξυπναει για αυτο...κουραγιο μανα!

Μαρινα ναι να βρεθουμε παντως την αλλη βδομαδα αν θελετε !Να το ξανασυζητησουμε !

Σας αφηνω c u later!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Έλα ρε Ιωάννα δύσκολο βράδυ!!! Σκ αν δεν πάμε θάλασσα θα συνενοηθούμε να έρθουμε για καμιά ποδηλατάδα! Πολύ χώσιμο ο άντρας σου στη δουλειά ε?

Ρίτα αυτό το είναι μικρά γι αυτό κλαίνε ακριβώς έτσι το έλεγε και ο δικός μου χτες!

Πετρούλα τα μεγαλύτερα παιδιά στην ηλικία των δικών μας δεν είδα να είχαν κανένα θέμα με το σχολείο! Δεν ξέρω αν ήταν επειδή είχαν ξαναπάει και ήξεραν ή λόγω ηλικίας, πάντως τα κλάματα ακουγόταν από τις αίθουσες με τα μικρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ιωαννα γιατι δουλευεις σημερα;;Αντικαθιστας συναδελφους???

Μαρινακι τα διαβασα μετα για τη μικρη, σιγα σιγα θα στρωσει!!

Στην παρεα μας κι ο Σιμπα που εχει τρελάνει τον Ανασταση, εχει βαλει στο ματι τον καφε μου, τα παιχνιδια του Αν κοκ...

img1646v.jpg

Ο αντρας μου κλασσικα Μαρινα....ατελειωτα ωραρια...αμα δεν πατε, σας περιμενουμε!!

Τα παιδια τα υπολοιπα καλα πανε το δικο μου να δουμε τι θα κανει...για την Δευτερα δεν ανησυχω μιας και θα παμε απογευμα και μαζι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...