Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια μου το ξέρω ότι είχε πάρει μια πρώτη γεύση ο Αν. απο παιδικό αλλά γενικά το χρονικό διάστημα που παρευρέθηκε ήταν μικρό και μη ξεχνάμε ότι απέχει αρκετό καιρό και απο τότε δεν λέει να μαζευτεί μιας και είναι συνέχεια σε κλιμα καλοκαιρινό. να φανταστείτε πριν τις 12 σπανίως κοιμόμαστε. Μακάρι , μακάρι να το καλοδεχτεί και να μπει σε ένα πρόγραμμα γιατί αυτό είναι που μας λείπει ιδιαίτερα.

Τώρα για τη δίδυμη κύηση εγώ ποτέ δεν την είχα σκεφτεί γιατί δεν είχαμε κληρονομικότητα αφενός και αφετέρου δεν ήθελα με τίποτα να συμβεί γιατί το Δρομοκαϊτειο δεν θα το γλίτωνα. Θα σας έγραφα απο 'κει τώρα τα νέα μου έτσι και είχα δίδυμα. Εν τωμεταξύ βλέπω μια γειτόνισσά μου που έχει ένα κοριτσάκι στην ηλικία του Αν. και γέννησε πριν 5 μήνες δίδυμα αγοράκια , παρόλο που είναι ήσυχα και δεν πολυγκρινιάζουν η μητέρα της έχει εγκατασταθεί μόνιμα εκεί πλέον για να τη βοηθάει γιατί αλλιώς δεν τη παλεύει με τίποτα απ'ότι μου λέει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα, πηγαμαμε στο παιδικο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηταν πολυ ωραια καθισαμε 10 ολοκληρα λεπτα και φυγαμε. Του χρονου παλι!!!!!

Λοιπον μιλαω σοβαρα τωρα, ο δικος μας ανοιγει τη Δευτερα , ειναι πολυ ωραιος καθοτι καινουργιος. Γνωρισαμε τη δασκαλα και τους χωρους. Την ωρα που βγηκαμε εξω απο την πορτα , γυρναει ο παναγ. με κοιταει και μου λεει ΄΄ καλα εχω τρελαθει΄΄ . Εγω να δεις πηγα να του πω. Γενικα με ρωταει ποτε θα ερθει αυτη η Δευτερα που θα ξαναπαμε. Για να δουμε , θα εχει την ιδια χαρα;;; Μας ειπε η δασκαλα αν δεν εχουμε προβλημα να μην παμε τη πρωτη εβδομαδα γιατι γενικα θα γινεται ενας σχετικός χαμος προσαρμογής. Και το ερωτημα ειναι ποτε να τον παω;;;;:confused::confused:

Μαρινα και επειδη τα ξερεις ολα : να σου πω οτι τελικα με πηρανε τηλεφωνο να με ενημερωσουνε οτι ξεκιναμε τη Δευτερα και οτι πρεπει να υπογραψω!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ντινα καλη αρχη!

Εγω ειμαι της αποψης οτι ο σχετικος χαμος δε γινετε την πρωτη βδομαδα καθως ολα ειναι σε ενα ψιλονιρβανα και λιγα ειναι αυτα που αντιδρουν αμεσως.

Αν θυμαστε και εμας τα κλαμματα και τα σχετικα στο σχολειο μας (που παρηγορουσε ο Γρ. κατι παιδακια στην εισοδο για να μπουν μεσα) αρχισαν λιγο αργοτερα.

Και γενικα απο οσο θυμαμαι την πρωτη βδομαδα που πηγαινα και εγω μεσα ολα ηταν χαλαρα μετα, την επομενη ακουσα κλαμματα.

Θεωρω οτι καλο ειναι να τον πας εξ αρχης για να νιωσει μερος της ομαδας αλλα αφου εχετε την ευελιξια της ωρας να μην τον πας πρωι πρωι που ειναι η κυριως προσελευση αλλα κατα τις 10 που οσο να ειναι και οσα κλαινε θα εχουν ηρεμησει.Εμεις πηγαμε μεσημερια κατι λιγες μερες και μετα πρωινα κατα τις 10 και μετα απο 15 μερες μπηκε σε κανονικο ωραριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλως την ακαρδη μανα που στελνει το παιδι της παιδικο!!!

γνωμη μου ειναι οτι καλυτερα να πατε απο Δευτερα πριν κοπασει και ο ενθουσιασμος του παιδιου γυρω στις 10 που συνηθως ειναι και οι πιο καλες & δραστηριες ωρες στον παιδικο (10-12). θα ηταν καλο και αφου εχεις την δυναοτητα να τους αυξανεις το ωραριο σταδιακα..

Ριτα το ποτε θα αντιδρασει το καθε παιδι ειναι σχετικο..αλλο παιδι νοιωθει αγχος αποχωρισμου και αντιδρα αμεσα αλλο παιδι αντιδρα αργοτερα οταν αντιλαμβανεται οτι δεν ειναι παιδοτοπος αλλα θα πηγαινει εκει καθημερινα ...Παντως στους παιδικους ολο τον Σεπτεμβρη επικρατει χαμος!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννακι σιγουρα εχει να κανει με το παιδι οπως ολα τα θεματα αλλα εγω εξ εμπειριας επειδη βρεθηκα και μεσα στον παιδικο αρκετες φορες στις αρχες ειδα οτι λιγα ειναι αυτα που κλαινε απο την πρωτη στιγμη και το ιδιο υποστηριζαν και οι παιδαγωγοι.

Λοιπον εχθες λεει ο Γρ. ολο χαρα

''Σημερα ηρθε στο σχολειο ο Ρουνι''

''ωωω ο ποδοσφαιριστης;'' λεει ο ανδρας μου...:rolleyes:(ποιος ειναι αυτος ουτε και ξερω)

''οχι ρε μπαμπα....ο Ρουνι το γουρουνι'':tongue:

Ειχαν εναν ανθρωπο ντυμενο ρουνι το γουρουνι τυπου μαζου και ετσι και εγινε λεει χαμος!Καταδιασκεδασαν!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, γεια σας, τι μου κάνετε?

Ντίνα τι μου λες βρε κοπέλα μου???10 ολόκληρα λεπτά??? Υπερβολή! Αυτός είναι παιδικός όχι αστεία που σε παίρνει και τηλ και σε ενημερώνει αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να πας! Χαχαχα! Εγώ επιμένω πάντως αν μπορέσεις να μην το πας την 1η εβδομάδα, σε αρκετούς δημόσιους σταθμούς στην επαρχία ειδικά το έχουν σύστημα κιόλας να μην παίρνουν πχ πάνω από 5 καινούρια παιδάκια την εβδομάδα, ώστε να προλαβαίνει η κάθε παιδαγωγός να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε εκείνα! Όποια αντίδραση κι αν βγάλει στη συνέχεια το παιδί, κατά τη γνώμη μου, συνήθως δεν είναι ακραία και κυρίως δε συμπέφτουν οι αντιδράσεις όλων των παιδιών όπως τις πρώτες μέρες που αποχωρίζονται ξαφνικά τους δικούς τους και βρίσκονται σε ξένο χώρο. Εξάλλου μη βγάζετε συμπέρασμα μόνο από την ηλικία που είναι τα μεγάλα μας τώρα και όντως στην αρχή μπορεί να το δουν σαν παιχνίδι, αλλά στους σταθμούς υπάρχουν και πολύ μικρότερα πιτσιρίκια που το άγχος του αποχωρισμού είναι μεγάλο στην αρχή και με τα κλάματά τους μπορεί να επηρεάσουν και τα μεγαλύτερα που πάνε με άλλη διάθεση!

Κατά τα άλλα πήγανε και τα δικά μου σήμερα, ο Γιωργάκος μια χαρά καμάρωνε με την καινούρια τσάντα που μας είχαν δώσει από το σταθμό και το παγουρίνο που πήραμε χτες, ενώ ανυπομονούσε να δει τους φίλους του. Η Μαριαλένα όμως, έδωσε ρέστα! Έκλαψε πολύ το μικρούλι μου από ότι κατάλαβα, γιατί τα πήγε ο μπαμπάς τους και έκανε τη βλακεία αντί να την αφήσει να μπει μόνη της (έχουμε και αυτά τα θέματα, θέλει να νομίζει ότι τα πάντα τα αποφασίζει εκείνη) με το Γιώργο, την είχε αγκαλιά και την άφησε κατευθείαν στην αγκαλιά της δασκάλας! Μετά από καμιά ώρα που πήρα τηλ μου είπε η δασκάλα της ότι όντως όταν την πήγαν έκλαιγε πολύ, αλλά μετά ξεχάστηκε με τα παιδιά και εκείνη την ώρα έτρωγε! Για να δούμε αύριο που έχω εγώ άδεια και θα τα πάω τι θα γίνει!

Ιωάννα θέλω φωτοτυπία της έκθεσης ιδεών για το Χρήστο! Κανόνισε κακομοίρα μου αυτός είναι το καλύτερο παιδί, κανόνισε να τον κακολογούσες! Στη θέση σου το μόνο που θα έγραφα θα ήταν βάλτε του ένα κουδουνάκι για να τον ακούτε όταν θα απομακρύνεται μιας και η αυλή στο σχολείο σας θα είναι τεράστια!

Ρίτα εσύ επέστρεψες δουλειά? Τον Γρηγόρη τον πήγες κατευθείαν με πλήρες ωράριο? Λίγο αγχώνομαι που από Δευτέρα θα μένουν και τα δικά μου πολλές ώρες, ειδικά για τη μικρή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μου να μην ανησυχεις !Ναι !εγω τον εχω παει κανονικοτατα.

Μονο τη δευτερα τον πηρα νωρις σαν πρωτη μερα και απο εκεινη τη μερα και μετα παει κανονικα.

Σημερα μαλιστα παρααργησαμε να γυρισουμε...

Ολα καλα ομως!Και παει η γλωσσα του ροδανι..α πα πα....το τι μου λεει δε λεγεται !Μεχρι οτι η νεα δασκαλα του εχει μια μικρη ελιτσα στο δαχτυλο του ...ποδιου...χαχα!!!

Καλα τους κοβει ολους κανονικοτατα...!!

Ποιος μπαινει ,ποιος βγαινει ποια δασκαλα εχει παρει το καθε τμημα,ποια νεα παιδια ηρθαν,ποια λειπουν...κανονικη κουτσομπολα!

Μπραβο στο Γιωργακη καλη αρχη στο αντρακι!Για τη μικρη ισως ειναι λιγο πιο δυσκολο εχεις δικιο γιατι δεν καλοθυμαται κιολας τι εκανε πριν.Καντης ομως το κολπακι που λες της τσαουσας και θα παει αυριο τρεχαλα!

Εγω αναφερομαι στις ηλικιες απο 2 και πανω που ξερω καθως τα μικρα στο δικο μας σταθμο τα εχουν σε αλλο κτιριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασχετο, τα δικα σας λενε ''ρε'';;

Εμας το εχει ψωμοτυρι τελευταια...πανω στην κουβεντα δλδ οχι κοροιδευτικα...

Δλδ ''Οχι ρε μαμα...'','ναι ρε σου ειπα'' κτλ...

Αφου του εκανα μια νυξη οτι δεν ειναι καλο να το λεμε μου λεει εχθες μολις το ξαναειπε σε μια κουβεντα

''το ρε ειναι πολυ κακια λεξη;''

''Οχι αγορι μου αλλα καλο ειναι να μην το λεμε γιατι ακουγεται ασχημα''

''ε καλα τοτε ε ''

χαχαχαχαχαχα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κορίτσια μου. Διάβασα ότι τα περισσότερα παιδάκια ξεκίνησαν σήμερα παιδικό. Εύχομαι να είναι μια εύκολη σχολικη χρονιά για όλους μας, χωρίς πολλές ιώσεις και παρατράγουδα :tongue::tongue::tongue:

Άρμα μην σε αγχώνει τόσο πολύ το θέμα με το ματάκι της Εύας. Όλα θα πάνε καλά και προπαντώς να έχεις στο μυαλό σου ότι τώρα όλα διορθώνονται και το lazer κάνει θαύματα. Όσο για το τάϊσμα, μου θύμησες τη blume. Και αυτή κάτι είχε πάει να χώσει στο στόμα της Χριστίνας αντί του Κωνσταντίνου..... δεν θυμάμαι όμως τι :confused::confused::confused:

Ρίτα ο Ρούνι το γουρούνι;;; Άπαιχτος ο Γρηγόρης :D:D:D:D:D:D Αναρωτιέμαι ποιος καϋμένος ντύθηκε γουρούνι με αυτή τη ζέστη. Και μόνο που το διάβασα έσκασα! Όσο για το ''ρε'', η Αλεξάνδρα έχει κολλήσει με το ''βρε''. Βρε μαμά, βρε μπαμπά, βρε παιδάκι μου κλπ. Θα ξεκολλήσουν, που θα πάει;

Joa τι έγραψες τελικά στην έκθεση; Μήπως με το ''άγνωστο περιβάλλον'' εννοούσαν κάποιο χώρο που το παιδί μπαίνει για 1η φορά; Εγώ αυτό κατάλαβα :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αν είναι έτσι δεν έχουν σχέση οι περσινές αντιδράσεις του Χρήστου γιατί τότε με κάτι είχε στραβώσει σε γνωστό περιβάλλον. Είχατε και το ερχομό του μπέμπη τότε....

Κική καλύτερα που θα έχεις κάποιον να κρατήσει το Δημητράκη σου. Ό,τι και να πεις, 10 μηνών είναι πολύ μικρό για σταθμό.

Κορίτσια δεν θυμάμαι κάτι άλλο.....συγχωρέστε με. Ίσως χαθώ κάποιες μέρες γιατί με τα μαστόρια δεν θα έχω Η/Υ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Φιλάκι μου ξέχασα το πρωί να ευχηθώ...:oops::oops::oops: Με το καλό τα ανιψάκια σου και όλα να πάνε καλά!!!! :D

Πετρούλα μήπως να ευχηθούμε η τρίτη εγκυμοσύνη να είναι δίδυμη;;;;;:rolleyes:

Κορίτσια να σας πω την αμαρτία μου πάντως εγώ δεν σκέφτομαι ούτε προσαρμογές ούτε αντιδράσεις στον παιδικό...τις ιώσεις εύχομαι και πως θα την βγάλει ο μικρούλης μου φέτος... ελπίζω να γλυτώσουμε τις βρογχιολίτιδες....:-(:sad:

Μαργαρίτα εγώ το "ρε" το έκοψα απο την αρχή... της έλεγα ότι δεν είναι ευγενικό και τέλος, το πήρε απόφαση!;)

Χαιρετώ και επανέρχομαι...έφτιαξα και το λαπιτόπι στο σπίτι!!!! Γιούπιιιιιιι:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Delenaki επανήλθες δριμύτερη βλέπω και πολύ χαίρομαι! Να σου πω έχεις απόλυτο δίκιο, οι προσαρμογές κτλ δεν είναι τίποτα, λίγες μέρες και όλα παίρνουν το δρόμο τους, με τις παλιοιώσεις όμως άστα να πάνε! Ας ευχηθούμε να είναι μια καλή χρονιά!

Γιοβάννα καλά ξεμπερδέματα με τα μαστόρια!

Το "βρε" είχε κολλήσει μια περίοδο και ο δικός μου αλλά τώρα μάλλον το ξεκόλλησε αλλά μπορεί όταν νευριάζει να πετάξει κανένα "θα σε σκοτώσω βρε βρε....(παύση για να βρει τη σωστή λέξη) παλιόγατααααα! Και άντε η παλιόγατα πάει και έρχεται, στις διακοπές ενώ ήμαστε σε μια τεράστια ουρά εστιατορίου τον πιάνει πάλι αυτό με τα ζώα αλλά αντί για γάτα αυτή τη φορά λέει...είσαι σκύλαααα και να τσιρίζει και να μην ξέρω πού να κρυφτώ από τις άλλες κυριούλες που με κοιτάζανε επικριτικά που μαθαίνει το παιδί να λέει τη μάνα του σκύλα!:tongue:

Σήμερα είχαμε εμβολιάκι και κλασσικά η μικρή τσίριζε και δεν ήθελε ούτε καν να τη ζυγίσει η γιατρός, αποφάσισε όταν εκείνη ήθελε και ανέβηκε στην κανονική ζυγαριά μόνη της και ενώ είχαμε εγκαταλείψει την προσπάθεια να τη ζυγίσουμε! Ακόμα δεν έπιασε τα 10 κιλά ρε γμτ, μου λέει η γιατρός δεν εξηγείται αφού τρώει θα έπρεπε να παίρνει αλλά βάζει τον απαυτό της κάτω να κάνει και λίγο μπούτι???Δεν τον βάζει! Επίσης, μου είπε να βγάλω τα κάγκελα από την κούνια γιατί θα τη βρούμε καμιά ώρα τούμπα, δε θέλω όμως, δε θέλω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σημερα πηγαμε στην Αθηνα την κολλητη της μικρης μου στον παιδικο που ειχε τη γιορτη της και εγινε χαμος! Σε ωραιο κηπο καμια 30αρια παιδακια, τα περισσοτερα απο τον παιδικο και με τις δυο δασκαλες τους απο περυσι ξεσαλωσανε! Πολυ γελιο! Το αστειο ειναι οτι εκανε ενα λογοπαιγνιο με το συνθετικο -ψαρο στην επιστροφη και μου λεγε αυτοκινητοψαρο, λαμποψαρο, καρχαριοψαρο και τετοια και γελαγε και σε καποια στιγμη μου λεει κωλοψαρο και εμεινα! τελικα τι ηταν; τους ειχαν δωρακι κολλες χρωματιστες με ασημοσκονη και εννοουσε "κολλοψαρο" χαχα!

Φιλακι συγχαρητηρια θα γινεις δις θεια !! Κι εμενα ηταν διδυμα στην αρχη στην Κατια, αλλα ηταν πιο μικρος ο ενας σακος και μου ειχε πει η γιατρος μου οτι πιθανον να μην κρατηθει. Τελικα στον επομενο υπερηχο ειχε εξαφανιστει.

Για τις πρωτες μερες στον παιδικο καπου υπαρχει αρθρο στην αρχικη του Parents στην ενοτητα Ψυχολογια. θα το βρω...

να το http://parents.org.gr/psych/a257

Κι εγω τις ιωσεις φοβαμαι για φετος..

giovanna Χρονια Πολλα. Εγω δεν το ηξερα οποτε δικαιολογουμαι! Ασε που ειμαι απο αυτους που δεν θυμουνται!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημεραααααααααα

νυσταζωωωωωωω....αντε να γυρισουν οι αδειουχοι γιατι με τοση δουλεια ,2 παιδια και σπιτι τα εχω παιξει!!!!

Μαρινα μου καλη αρχη στα ζουζουνια ....πιστευω οτι και το Μαριαλενακι θα στρωσει!!!για τον Γιωργο ημουν σιγουρη ...πηγαμε και εμεις και πηραμε παγουρινο (περιττο να σας πω τι ειχε πανω...mc queen..πρωτοτυπο....)

Μαργαριτα και εμας ο χρηστος ολη μερα ρε και ρε...ρε μαμα , τι λες ρε μπαμπα και οταν του λες οτι δεν ειναι ευγενικο γελαει πονηρα...

Τωρα που μεγαλωσαν και ειναι πια παιδακια δεν σε εκπλησουν συνεχεια???ειδες μεχρι και την ελια παρατηρησε!!!

Σανσαν πλησιαζεις!!!μπαινεις στο μηνα σου!!!θα την στειλεις την μικρη παιδικο??

Εμεις καλα , ο χρηστος εχει βαλθει να κανει την μανα μου καρδιακια..σκαρφωλωνει στα πιο απιθανα μερη και πηδαει..η μανα μου απο πισω να φωναζει , ο μπεμπης να κλαιει γιατι εχει φασαρια και δεν τον αφηνουν να κοιμηθει ...περναει υπεροχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Βολταρα μεχρι αργα χθες και τωρα κουτουλαω.....

Γιοβαννα καλη ευκολια με τα μαστορια σου!Μεγαλος μπελας!Αντε να ξεμπερδευεις.

Ιωαννακι ασε εχουν μεγαλωσει παρααα πολυ αμα αρχισω να λεω πραγματα θα με παρετε με τις πετρες ,θα σας πρηξω.:tongue:

Σαν σαν πως εισαι;

Ντελενη εχεις δικιο το παν ειναι να ειναι υγιη τα μικρα μας.

Παω να χτυπησω κανα δυο τρεις καφεδες....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...