Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, ξέχασα να σας πω ότι ο μπεμπάκος αποφάσισε να σταματήσει το ένα και μοναδικό γεύμα θηλασμού που μας είχε μείνει από προχτές. Πήγα να τον βάλω και έστριβε το κεφάλι και έκλαιγε, του έδωσα μπουκάλι και ήπιε. Το ίδιο και εχτές οπότε δεν ξαναπροσπαθώ, τέλος και ο θηλασμός.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τωρα εχει ηρεμησει ...η μαμα μου τον φτυνει ολημερις ...την βοηθαει και πολυ με τον μπεμπη και γενικως ουτε την διωχνει ουτε εχει νευρα ...Προφανως ηταν πολυ κουρασμενος περσι ..τι να πω ..

εχω φερει το χαρτι και μια σκεφτομαι να τους γραψω οτι χτυπιοταν στα πατωματα και απο την αλλη να το θεσω πιο κομψα...Να μην τρομαξω την ερμη την ψυχολογο(θελει να τα διαβασει η ψυχολογος για να προετοιμαστει για την προσαρμογη την Δευτερα..)

Περσι εδερνε την συνοδο στο σχολικο αλλα μην φοβαστε φετος ηρεμησε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εχω φερει το χαρτι και μια σκεφτομαι να τους γραψω οτι χτυπιοταν στα πατωματα και απο την αλλη να το θεσω πιο κομψα...Να μην τρομαξω την ερμη την ψυχολογο(θελει να τα διαβασει η ψυχολογος για να προετοιμαστει για την προσαρμογη την Δευτερα..)

Κρύβε λόγια Ιωάνα!χαχαχαχα! Πέρα από την πλάκα να τα γράψεις όλα όπως ακριβώς είναι. Εγώ πιστεύω ότι κάτι τον είχε στραβώσει με τον άλλο σταθμό και φυσικά έπαιξε και ρόλο ο ερχομός του νέου μωρού στο σπίτι και είχε αυτή την αναστάτωση.

Αρμακι μια χαρα τα πηγες!!!4 μηνες !!!!!ειναι πολυ καλα!!!εμενα το ρεκορ μου ειναι 50 μερες χαχαχαχα (και οχι αποκλειστικο θηλασμο)

Ναι μια χαρά! 4 1/2 μήνες(μην κλέβεις! :lol:). Όταν γέννησα έλεγα 1 μήνα το πολύ θα θηλάσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που φτάσαμε έστω και τόσο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

και εγω πιστευω οτι επαιξε ρολο ο ερχομος του μπεμπη αλλα και οτι ισως βαριοταν στον αλλο σταθμο..να δουμε ..δεν σου κρυβω οτι εχω πολυ αγωνια πως θα τα παμε φετος ....

Οσο για τον θηλασμο ...καλα κυρια μην κανεις ετσι για τον μισο σου μηνα!!!

Λοιπον τους εστειλα το εντυπο με φαξ ....θα περιμενει στην πορτα η ψυχολογος την δευτερα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αρμάκι όλα θα πάνε καλά με την Ευούλα, θα το δεις!

Κίκο υπονοείς κάτι για το πίπουλο;;;;;; Θα σε αναφέρω στο Μπάκιγχαμ και κομμένες οι προσκλήσεις για tea party μετά!:tongue::tongue::tongue:

Να σαι καλά βρε Ιωάννα γέλασα πρωί πρωί που θυμήθηκα τα κατορθώματα του Χρήστου!!!!:D:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

χαχαχα παιδαγωγοι φυλαχτειτε ερχεται ο Χρήστος!!!!:tongue::tongue:

Καλημερα και καλό μηνα!!

Καλη αρχη σε ολα τα ζουζουνια, εμεις ξεκιναμε Δευτερα αν και ο παιδικος ανοιξε τις πυλες του σημερα...

Μαρακι αντε και εις αλλα με υγεια!!!(θηλαζονται παιδια εννοω......)

Τελεια που φτασατε ως εδω και πήρε το γαλατακι της μαμας για 4,5 μηνες!

Εχασες το στοιχημα με τον εαυτο σου κυρια μου!

Οσο για το Εύακι βλέπω οτι εισαι λιγο παραπάνω αγχωμενη απ'ότι θα επρεπε ε??? Ειναι η αρχη και μολις δεις οτι η μικρη συνεργαζεται και δεν εχει κανενα θεμα, θα ηρεμησεις κι εσυ τοτε..Για την ιστορια καπου στα 11 οταν με πήγε κι εμενα η μαμα μου στον οφθαλμιατρο εκανα οως δεν εβλεπα για να βαλω γυαλια, ηταν της μοδος τοτε βλέπεις..χαχα Πήρα ροζ σκελετο με μια μικη πεταλουδιτσα στο βραχιονα!!!

Μαριζα γυναικοπαρεα θα πατε στη Μυκονο???Μπραβο βρε θηριο και σε σενα αλλα και στον μπαμπα που πρωτον αναλαμβανει τη μικρη και δευτερον που δεν εχει αντιρρηση να βρεθεις σε αυτο το νησί!!!:tongue::tongue:

ερχομαι....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!

Ιωαννα μου θυμησες εμενα περισυ που σε εκεινο το χαρτι δεν ηξερα τι κουσουρι να πρωτοαραδιασω.Ειπα λοιπον τα ξεκινησω απο τα σημαντικοτερα ..οπως -ξερετε προσεχτε γιατι ανοιγει την πορτα και μπορει και να φυγει και να τον ψαχνετε-...

Ειχε γουρλωσει τα ματια η ψυχολογα...:tongue:

Μετα απο λιγες μερες ολως τυχαιως ειχαν προσθεσει στο πανω μερος της πορτας αλλη μια ασφαλεια...και κοβω το κεφαλι μου, επειδη ειχα περασει αρκετες ωρες μεσα στον παιδικο ,οτι δεν υπηρχε πριν :rolleyes:

Καλη αρχη!

Μαριζα!Διδυμα....διπλη οωρρηξια....ουφ το εχω κουσει τοσες φορες αυτο....

Με το καλο ,τα πρωτα τους ειναι;

Μαρια μια χαρα τα πηγες με το θηλασμο !Ολα καλα τωρα ,θα στρωσει και με το σιροπι.Για την ευουλα τα ειπαμε ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσακια !!!

τελικα δεν αραδιασα ολα τα περσινα μην τυχον και περιμενουν να δουν ενα μικρο ρωχαμη!!χαχαχα!!!

Γιατρε μου μας εχουν κομενο το φατσοβιβλιο και σε ειδα σε μια τοοοση δα φωτο απο τις ειδοποιησεις στο μεηλ μου....πρεπει να παω σπιτι να σε απολαυσω σε μεγαλη φωτο να σε χορτασω!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε . Με το καλό τα παιδάκια που ξεκινάνε σήμερα παιδικό.

Συγχαρητήρια στον αδερφό του Φιλακίου για τα ευχάριστα και καλή δύναμη να έχει το ζευγάρι γιατί είμαι σίγουρη ότι από εδώ και στο εξής την χρειάζονται και οι δύο. J

Αρμάκι μου μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου να δεις που το Ευάκι θα σε αποζημιώσει με την ηρεμία της και τη θετικότητά της σε ότι έχει σχέση με το κλείσιμο του ματιού , όσο μεγαλώνουν είναι περισσότερο συνεργάσιμα απ’όσο νομίζουμε , ούτως η άλλως δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν μπορείς πέρασέ της το σαν παιχνίδι να το δεχτεί ακόμα καλύτερα. Βάλτης για παράδειγμα να δει την έναρξη του Μπομπ Σφουγγαράκη με τον πειρατή που έχει το μάτι κλειστό (αν το βλέπει βέβαια αυτό το παιδικό) για να της το περάσεις με πιο ευχάριστο τρόπο το όλο θέμα.

Γιοβάννα και εγώ ληξιαρχείο είμαι στο θέμα γιορτές , επετείους , γενέθλια και με παίρνει το παράπονο όταν το ξεχνάνε οι άλλοι (αλλά δεν το δείχνω , βράχος η δικιά σου)χιχιχι

Ιωαννίτσα έχω λυθεί με τη σύνταξη της έκθεσης για το Χρηστάκη , να πεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Να ξεκινήσεις την έκθεση γράφοντας: όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του Χρήστου , έτσι και ο δικός μου όταν δεν έχει όρεξη κάνει ….. καλό θα είναι επίσης να γράψεις ότι αν παραβλέψουν τους νόμους του παιδικού και του δώσουν μια καραμελίτσα όλα θα ξεχαστούν με μιας. Μη γράψεις όμως για την Ελενίτσα (σωστά δεν το λέω;) που την είχε περιποιηθεί δεόντως πέρυσι γιατί νομίζω θα τους προκαταβάλλεις χωρίς λόγο. Εγώ πάντως αν θα έγραφα μια τέτοια έκθεση για τον γιο μου νομίζω θα ήταν και η μοναδική φορά στη ζωή μου που θα έπαιρνα 20 μιας και δεν θα είχε τελειωμό , θα μπορούσα να γράψω 10 σελίδες Α4 προκειμένου να καταγράψω τα καμώματα του δικού μου , μη σου πω και βιβλίο.χιχιχι

Αυτά τα ολίγα και εμείς Δευτέρα ξεκινάμε , πήρα τώρα τηλέφωνο και 830 με το παγουρίνο και μια αλλαξιά για 1 -2 ώρες στην αρχή και μετά βλέπουμε. Μιλάμε έχω τρομερό άγχος , μακάρι να τον αγαπήσει και να περνάει καλά ο σκατούλης μου γιατί νομίζω είναι ότι χειρότερο να δεις το παιδάκι σου να κλαίει και να χτυπιέται να μη τον αφήσεις.

Διαφημίσεις

Καλή αρχη και σε εσας Κικη!!!Αφου ο Αν εχει εμπιρια απο παιδικο, μην ανησυχεις, θα προσαρμοστει γρήγορα!!!

Να ξαναευχηθω για τα διδυμοανιψακια του φιλακιου, να πάνε ολα καλά αλλα πρωτη φορα ακουω για συλληψη σε διαφορετικες μερες ρε παιδια...δεν θυμαμαι να το εχω ακουσει ή διαβασει καπου!!Επίσης εν αντιθεσει με τον τρόμο της Ιωαννας στο ακουσμα της διδυμης εγκυμοσυνης, εμεις θα θελαμε πολύ αυτη η δευτερη εγκυμοσυνη να ηταν διδυμη!!!!

Αλλα ας μη πω αλλα γιατι ειμαι σιγουρη -αν και σε ταξιδι- καπου θα παραμονευει μια κυρια τσουχτρα!!!!!:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Η διδυμη κυηση οταν δε γινεται απο το ιδιο ωαριο ετσι γινεται...

Διπλη ωορρηξια....ισως την ιδια μερα ή με 2-3 μερες διαφορα και συλληψη...

Και η φιλη μου ετσι τα επιασε και εμενα οσες φορες μου ειχε μιλησει ο γιατρος για διπλη οωρρηξια αυτο ειχε πει.Οχι, οτι ντε και καλα οσες φορες καποιος εχει διπλη ωορρηξια κανει και διδυμα αλλα μπορει και να τυχει να γονιμοποιηθουν και τα 2...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα Κικη μου !!

σου ευχομαι ολοψυχα να αγαπησει ο μικρος το σχολειο ..δεν υπαρχει πιο καλο να φευγεις ηρεμος για δουλεια...αυτα που τραβαγα εγω περσι καθε μερα να μην τα περασει αλλος!!!

Ειμαι σιγουρη οτι το αντρακι σου θα τα παει θαυμασια!!ισα ισα που θα ξεδινει κιολας..

Οσο για τον μικρο αφου εχεις ατομο εμπιστοσυνης ..οτι καλυτερο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εμενα παλι ρε κοριτσια ηταν ο μεγαλυτερος εφιαλτης μου η διδυμη κυηση....Και λογω εντονης κληρονομικοτητας(η γιαγια μου μια φορα τριδυμα και 3 φορες διδυμα ) και στις 2 εγκυμοσυνες το ειχα αγχος μεχρι να μου πουν οτι ειναι ενα σπορακι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...