Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααααααααα συμπεθέρα κι εδώ σε μένα χαμός γίνεται; Αναρωτιέμαι κι εγώ όταν βλέπω τόσο τέλεια συμμαζεμένα σπίτια πως τα καταφέρνουν τα κορίτσια κι εγώ όχι!

Αλλά ξέρεις κάτι συμπεθέρα; Τα συμμαζεύουνε καλέ πρίν βγάλουν φώτο και μόλις βγεί η φώτο και καθίσει η μαμά στον Η/Υ να ανεβάσει τις φώτο για να τις δούμε εμείς...τότε ξεσαλώνουν τα μικρά και γίνεται και πάλι της τρελλής! :mrgreen: :mrgreen:

Εννοειται!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύα κόψε τον πληθυντικό please:):):)….και εγώ κοριτσάκι σαν εσάς είμαι..:lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραίο όνομα Φωτεινή με το καλό να έρθει η μικρούλα σου κούκλα μου… μια συμβουλή θα σου δώσω…μην το κάνετε κανένα Φωτεινούλα και θα της μείνει το Νούλα όπως έμεινε σε μενα και όταν με το καλό να γεννηθεί και να μεγαλώσει, δεν θα ξέρει πώς να το κρύψει.:):) Σε μένα το Νούλα ήταν πιο εύκολο για τους Αυστραλούς και έτσι έμεινε αλλά μου αρέσει το Φωτεινή γιαυτο σας συστηθηκα με αυτο το ονομα, αλλα στο φατσοβιβλιο εχω το αλλο για τους φιλους στην αλλη πατριδα:):)

Διαφημίσεις

Τι νεα?

Εμεις γυρισαμε αρκετα αλλά μεσα στην Εκκλησια μου εβγαλε το λαάδι ηθελε να φιλησει ολες τις εικονες,να αναψει εκεινος το κερακι φωναζε Παπααααααα (το ξερει απο τον παππου του που ειναι παπας και οποιον ιερεα δει εχει την απαιτησει να του μιλησει χαχα)

Πηγα πηρα και δωρο για την αδερφη μου ενα μπουφαν,για τον φιλο μου που γεννανε ενα ζευγαρι παπουτσακια αγκαλιας timberland και ενα swarofski πιπιλα για τη μαμα αντι για λουλουδια στο μαιευτηριο,πρεπει να τους παρω και κατι ακομα για το παιδι αλλα δε ξερω τι..

Τελικα μονο για τον καλο μου δεν πηρα τιποτα ακομα και πολυ εχω προβληματιστει ολο πουκαμισα κτλ του περνω..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω κάποιο πρόβλημα με το ιντερνετ απο χθες και συνεχώς με πετάει έξω....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ελπίζω να είστε καλά δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά....

Μαργαρίτα να τα εκατοστήσετε!!!!

Κίκο το δέντράκι σας είναι υπέροχο!!!!!!

Εμάς κατέφθασε η κουζίνα!!!!! Μόλις τώρα την έφεραν με acs!!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη αν και θα περιμένουμε τελικά να γεννήσω και αυτό να είναι το δώρο του μπέμπη στη μικρούλα... οπότε θα αργήσουμε να την ανοίξουμε να δούμε τι έχει μέσα....

Αχ σας έχασα δύο μέρες τώρα....πολύ συγχίζομαι με τις παλιοεταιρείες...:twisted::twisted:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας πω τον πονο μου προβληματιστικα εχθες με την καμπυλη που οι τιμες ειναι στο οριο με κοβω να με στειλει σε διατροφολογο ετυχε σε καμια σας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εύα κόψε τον πληθυντικό please:):):)….και εγώ κοριτσάκι σαν εσάς είμαι..:lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραίο όνομα Φωτεινή με το καλό να έρθει η μικρούλα σου κούκλα μου… μια συμβουλή θα σου δώσω…μην το κάνετε κανένα Φωτεινούλα και θα της μείνει το Νούλα όπως έμεινε σε μενα και όταν με το καλό να γεννηθεί και να μεγαλώσει, δεν θα ξέρει πώς να το κρύψει.:):) Σε μένα το Νούλα ήταν πιο εύκολο για τους Αυστραλούς και έτσι έμεινε αλλά μου αρέσει το Φωτεινή γιαυτο σας συστηθηκα με αυτο το ονομα, αλλα στο φατσοβιβλιο εχω το αλλο για τους φιλους στην αλλη πατριδα:):)

Εμείς Φωτεινή μου (τέλος ο πλυθηντικός:D:D:D) λέμε να την φωνάζουμε Φένια!!!!Γιατί την μαμά μου την φωνάζουν Φανή και δεν μας αρέσει.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βατραχάκι μου όχι σε μένα προσωπικά δεν έτυχε αλλά αν είσαι στα όρια δεν νομίζω να χρειαστεί διατροφολόγος.

Deleni μου μεγειά η κουζινούλα σας!!!!Με το καλό να την χαρεί η μικρή!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βατραχακι μου αφου το συζητας να σου πω γιατι σου ειπα εχθες να προσεχεις..

Η κοπελα γυναικα του κολλητου μου που γενναει το Σαββατο ειχε θεμα με το ζαχαρο.

Της βγηκε οριακα η καμπυλη και στην αρχη την ειχε ο ενδοκρινολογος με διατροφη και μετρησεις καθημερινες.

Επειδη ομως τελικα ανεβηκε και αλλο την αρχισε ινσουλινη ..δεν ειναι τοσο τραγικο οσο ακουγεται τελικα και γινεται πολυ ευκολα πλεον με ενα μηχανηματακι σαν στυλο οχι ενεσεις κτλ απλα ειναι σε μονιμη διαιτα φαντασου οτι ειναι πιο λιγα κιλα απο οτι εμεινε εγκυιος και ακομα δεν εχει γεννησει..(καλο αυτο ..)και γενναει 2 βδομαδες νωριτερα.

Δε σου λεω οτι θα συμβει το ιδιο απλα εχει το νου σου διοτι δεν εχει να κανει ουτε με προηγουμενη εγκυμοσυνη,ουτε με κιλα ουτε τιποτα αν ειναι να γινει θα γινει.

Καλυτερα να σου δωσουν οδηγιες ,ισως σου πουν για μετρησεις,ισως σου δωσουν διατροφη..

Τη μεγαλη καμπυλη εκανες?με ποσα ml γλυκοζης?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχάκι εγώ στην 1η εγκυμοσύνη είχα πρόβλημα με την καμπύλη. Ο γυναικολόγος μου (ο υπερβολικός) μόλις είδε τα αποτελέσματα έφριξε, αλλά ο ενδοκρινολόγος/διαβητολόγος που πήγα ήταν πιό ήρεμος χαχα...απλά να προσέχω τι τρώω μου είπε, χαλαρά κι όλα θα πάνε καλά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...